Оверклокерська плата MSI B850 MPower для процесорів AM5 незабаром надійде до продажу

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
BusteMix
Junior

Повідомлення

Предлагаю обсудить Оверклокерська плата MSI B850 MPower для процесорів AM5 незабаром надійде до продажу

Это тот же MPOWER который на Z77/87 был не плох?
MSiAventador
Member

Повідомлення

два роз’єми під модулі DDR5 натякають що саме ця плата має бити рекорди розгону оперативки.
Отже MSi пустила під ніж імідж UNIFY mATX серії. :insane:
unique-neon
Member

Повідомлення

Ну хоч якісь оверклокерські ам5 плати мають два dimm :D
deserteagle777
Member

Повідомлення

На місці інженерів MSI я б зробив пасхалку , що якщо проблеми з CPU на індикаторі посткодів загорається Check Engine )))
Олег Мандріаник
Member

Повідомлення

Про питальник ничего не сказано. А это ж один из главных параметров для доски с закидоном на "оверклокерскую"
Afit
Member

Повідомлення

Как же цена не сопоставимо отличается, с недавней платой за 54к :D
BusteMix
Junior

Повідомлення

Afit: 10.09.2025 15:00 Как же цена не сопоставимо отличается, с недавней платой за 54к :D
имхо, как же на эти ЕЛИТНЫЕ платы сложно потом находить покупателей, не у всех весь пк стоит как та плата)
Denvys5
Member

Повідомлення

MSiAventador: 10.09.2025 14:21імідж UNIFY mATX серії.
Котра ніколи не існувала :laugh:
Втрата іміджу неймовірна
На фоні відродження бренду MPower
Muttabor
Member

Повідомлення

Олег Мандріаник: 10.09.2025 14:54Про питальник ничего не сказано.
на китайском сайте говорится про 12 фаз и 60A
MSiAventador
Member

Повідомлення

Denvys5: 10.09.2025 15:26
MSiAventador: 10.09.2025 14:21імідж UNIFY mATX серії.
Котра ніколи не існувала :laugh:
Втрата іміджу неймовірна
На фоні відродження бренду MPower
Бла-бла-бла...
MEG Z690I UNIFY
https://www.msi.com/Motherboard/MEG-Z690I-UNIFY

MEG Z490I UNIFY
https://www.msi.com/Motherboard/MEG-Z490I-UNIFY

mATX
MPG B760M EDGE TI WIFI
https://www.msi.com/Motherboard/MPG-B760M-EDGE-TI-WIFI
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

MSiAventador: 10.09.2025 14:21 Отже MSi пустила під ніж імідж UNIFY mATX серії. :insane:
Дуже ймовірно, що Intel їм за це заплатив. Вони таким займаються дуже давно. Була така ж новина про Tychyon від гіги. В профільних форумах знаючі люди писали, що то Інтел постарався.
Вони не хочуть бачити новин 'поставлено рекорд розгону пам'яті на X870 Unify', і готові платити або давати скидки виробникам материнок, щоб екстремальний розгін асоціювався з Інтел, і щоб лінійка Unify також була їхнім ексклюзивом.
Були також новини, що Інтел ставив умови виробникам міні-пк щоб вони робили продукти на базі АМД в корпусах з некрасивими кольорами)

Але чим більший відсоток ринку відкушуватиме АМД, тим важче це буде робити, звичайно ж. Я не думаю, що Інтел може ставити комусь умови на ринку хендхелдів, наприклад, бо його впевнено тримає АМД.
nikolaiii
Member

Повідомлення

Колись розгін був можливістю заплатити меньше, отримати більше. Зараз це спорт типу формули 1, тільки дещо дешевше.
kairo
Member

Повідомлення

nikolaiii: 10.09.2025 20:31Колись розгін був можливістю заплатити меньше, отримати більше. Зараз це спорт типу формули 1, тільки дещо дешевше.
Вже і розгону немає. ЦП автоматично працюють на межі своїх можливостей. Єдине практичне, це андервольт.
bes
Member

Повідомлення

MSiAventador: 10.09.2025 14:21 два роз’єми під модулі DDR5 натякають що саме ця плата має бити рекорди розгону оперативки.
если сможет стартануть это же MSI :laugh: :lol:

зы я уже даже не слежу за темой исправили они прохождение поста памяти на старте ам5 или нет, это просто за полтора года надоело :rotate:
kairo
Member

Повідомлення

kairo: 10.09.2025 23:32зы я уже даже не слежу за темой исправили они прохождение поста памяти на старте ам5 или нет, это просто за полтора года надоело
Та наче немає проблем. Стартує за пару секунд.
спойлер
Screenshot 2025-09-10 234640.png
bes
Member

Повідомлення

kairo: 10.09.2025 23:38
kairo: 10.09.2025 23:32зы я уже даже не слежу за темой исправили они прохождение поста памяти на старте ам5 или нет, это просто за полтора года надоело
Та наче немає проблем. Стартує за пару секунд.
спойлер
Screenshot 2025-09-10 234640.png
вот целая тема есть со всеми болячками моей мп совместимость меня не так парит как пост после перезагрузки и старте. Хотя в принципе я уже нашел в чем проблема была, по этому за новым биосом и не слежу.

https://old.reddit.com/r/MSI_Gaming/com ... s_version/
tribute
Member

Повідомлення

deserteagle777: 10.09.2025 14:53 На місці інженерів MSI я б зробив пасхалку , що якщо проблеми з CPU на індикаторі посткодів загорається Check Engine )))
і калюжа з "рідкого металу" під системним блоком :gigi:
Відповісти