Новини
Останні статті і огляди
Оверклокерська плата MSI B850 MPower для процесорів AM5 незабаром надійде до продажу
-
BusteMix
Junior
Предлагаю обсудить Оверклокерська плата MSI B850 MPower для процесорів AM5 незабаром надійде до продажу
Это тот же MPOWER который на Z77/87 был не плох?
Это тот же MPOWER который на Z77/87 был не плох?
-
MSiAventador
Member
два роз’єми під модулі DDR5 натякають що саме ця плата має бити рекорди розгону оперативки.
Отже MSi пустила під ніж імідж UNIFY mATX серії.
Отже MSi пустила під ніж імідж UNIFY mATX серії.
-
unique-neon
Member
Ну хоч якісь оверклокерські ам5 плати мають два dimm 
-
deserteagle777
Member
На місці інженерів MSI я б зробив пасхалку , що якщо проблеми з CPU на індикаторі посткодів загорається Check Engine )))
-
Олег Мандріаник
Member
Про питальник ничего не сказано. А это ж один из главных параметров для доски с закидоном на "оверклокерскую"
-
Afit
Member
Как же цена не сопоставимо отличается, с недавней платой за 54к 
-
BusteMix
Junior
имхо, как же на эти ЕЛИТНЫЕ платы сложно потом находить покупателей, не у всех весь пк стоит как та плата)
-
Denvys5
Member
Котра ніколи не існувалаMSiAventador: ↑ 10.09.2025 14:21імідж UNIFY mATX серії.
Втрата іміджу неймовірна
На фоні відродження бренду MPower
-
Muttabor
Member
на китайском сайте говорится про 12 фаз и 60AОлег Мандріаник: ↑ 10.09.2025 14:54Про питальник ничего не сказано.
-
MSiAventador
Member
Бла-бла-бла...Denvys5: ↑ 10.09.2025 15:26Котра ніколи не існувалаMSiAventador: ↑ 10.09.2025 14:21імідж UNIFY mATX серії.![]()
Втрата іміджу неймовірна
На фоні відродження бренду MPower
MEG Z690I UNIFY
https://www.msi.com/Motherboard/MEG-Z690I-UNIFY
MEG Z490I UNIFY
https://www.msi.com/Motherboard/MEG-Z490I-UNIFY
mATX
MPG B760M EDGE TI WIFI
https://www.msi.com/Motherboard/MPG-B760M-EDGE-TI-WIFI
-
Piter Cantrope
Member
Дуже ймовірно, що Intel їм за це заплатив. Вони таким займаються дуже давно. Була така ж новина про Tychyon від гіги. В профільних форумах знаючі люди писали, що то Інтел постарався.
Вони не хочуть бачити новин 'поставлено рекорд розгону пам'яті на X870 Unify', і готові платити або давати скидки виробникам материнок, щоб екстремальний розгін асоціювався з Інтел, і щоб лінійка Unify також була їхнім ексклюзивом.
Були також новини, що Інтел ставив умови виробникам міні-пк щоб вони робили продукти на базі АМД в корпусах з некрасивими кольорами)
Але чим більший відсоток ринку відкушуватиме АМД, тим важче це буде робити, звичайно ж. Я не думаю, що Інтел може ставити комусь умови на ринку хендхелдів, наприклад, бо його впевнено тримає АМД.
-
nikolaiii
Member
Колись розгін був можливістю заплатити меньше, отримати більше. Зараз це спорт типу формули 1, тільки дещо дешевше.
-
kairo
Member
Вже і розгону немає. ЦП автоматично працюють на межі своїх можливостей. Єдине практичне, це андервольт.nikolaiii: ↑ 10.09.2025 20:31Колись розгін був можливістю заплатити меньше, отримати більше. Зараз це спорт типу формули 1, тільки дещо дешевше.
-
bes
Member
если сможет стартануть это же MSIMSiAventador: ↑ 10.09.2025 14:21 два роз’єми під модулі DDR5 натякають що саме ця плата має бити рекорди розгону оперативки.
зы я уже даже не слежу за темой исправили они прохождение поста памяти на старте ам5 или нет, это просто за полтора года надоело
-
kairo
Member
Та наче немає проблем. Стартує за пару секунд.kairo: ↑ 10.09.2025 23:32зы я уже даже не слежу за темой исправили они прохождение поста памяти на старте ам5 или нет, это просто за полтора года надоело
- спойлер
-
bes
Member
вот целая тема есть со всеми болячками моей мп совместимость меня не так парит как пост после перезагрузки и старте. Хотя в принципе я уже нашел в чем проблема была, по этому за новым биосом и не слежу.kairo: ↑ 10.09.2025 23:38Та наче немає проблем. Стартує за пару секунд.kairo: ↑ 10.09.2025 23:32зы я уже даже не слежу за темой исправили они прохождение поста памяти на старте ам5 или нет, это просто за полтора года надоело
- спойлер
- Screenshot 2025-09-10 234640.png
https://old.reddit.com/r/MSI_Gaming/com ... s_version/
-
tribute
Member
і калюжа з "рідкого металу" під системним блокомdeserteagle777: ↑ 10.09.2025 14:53 На місці інженерів MSI я б зробив пасхалку , що якщо проблеми з CPU на індикаторі посткодів загорається Check Engine )))