Новини
Останні статті і огляди
Драйвер GeForce 581.29 WHQL готовий до виходу Borderlands 4 та Dying Light: The Beast
-
Enjthesilence
Member
Пропоную обговорити Драйвер GeForce 581.29 WHQL готовий до виходу Borderlands 4 та Dying Light: The Beast
схаменіться, я довше шейдери компілюю ніж граю
-
MaxZema
Member
Enjthesilence: ↑ 10.09.2025 14:44 Пропоную обговорити Драйвер GeForce 581.29 WHQL готовий до виходу Borderlands 4 та Dying Light: The Beast
-
Afit
Member
Так пропускай через разEnjthesilence: ↑ 10.09.2025 14:44 Пропоную обговорити Драйвер GeForce 581.29 WHQL готовий до виходу Borderlands 4 та Dying Light: The Beast
-
erkins007
Member
Бляха муха, если бы не не зе бист я бы не ставил. Шо занадто то не здраво
-
Nikolay Yeryomenko
Member
erkins007
Enjthesilence
А як у NVidia звагалі з драйверами? У кого стабільніші: AMD чи NVidia?
Enjthesilence
-
Enjthesilence
Member
особисто не зустрічав жодних проблем з драйверами, як на нвідіа так і на амд. зараз прийнято сварити нвідію, раніше радеон. якщо відкрити тематичні форуми, проблем повно що в червоних, що в зелених драйверах; різноманіття заліза, налаштувань і тд, тому тут як пощастить.Nikolay Yeryomenko: ↑ 10.09.2025 15:44 erkins007
Enjthesilence
-
Prescott
Member
И там и там попадается писос порой.Nikolay Yeryomenko: ↑ 10.09.2025 15:44А як у NVidia звагалі з драйверами? У кого стабільніші: AMD чи NVidia?
-
Shaolin_Style
Member
еще на пару процентов перф как раз срежут 
-
Сidonix
Member
Я чогось завжди був впевнений що це розробники ігор мають орієнтуватись на можливості заліза та їх драйверів, але не навпаки.
-
MaxZema
Member
Як виходили драйвера у Nvidia років 10 назад? А то я в же не пам'ятаю?
-
erkins007
Member
Под крупные релизы, но не с такой частотой.MaxZema: ↑ 10.09.2025 21:34 Як виходили драйвера у Nvidia років 10 назад? А то я в же не пам'ятаю?
-
NUN4AG
Member
Ось і мені здається, що раніше дровішки виходили в 2-3 рази рідше ніж зараз. Я задовбався компілювати шейдери (5 раз за 2 місяці) поки проходив S.T.A.L.K.E.R. 2.erkins007: ↑ 11.09.2025 01:43Под крупные релизы, но не с такой частотой.MaxZema: ↑ 10.09.2025 21:34 Як виходили драйвера у Nvidia років 10 назад? А то я в же не пам'ятаю?
-
Dr_Werdenhoff
Member
erkins007
NUN4AG
Колись давно драйвер був простіше, навіть пам'ятаю, за розміром важив десь 100МБ. Наразі ж це майже 2,5ГБ. Це у понад три рази більше за Win XP.
Тож, зросла складність, зросла кількість багів, пофіксять два-три і на реліз. Таким чином складається враження, шо робота кипить постійно. Але деякі баги не фіксять місяцями.
Хто не хоче оновлюватись з кожним релізом може просто ігнорувати і нічого не втратить.
NUN4AG
Колись давно драйвер був простіше, навіть пам'ятаю, за розміром важив десь 100МБ. Наразі ж це майже 2,5ГБ. Це у понад три рази більше за Win XP.
Тож, зросла складність, зросла кількість багів, пофіксять два-три і на реліз. Таким чином складається враження, шо робота кипить постійно. Але деякі баги не фіксять місяцями.
Хто не хоче оновлюватись з кожним релізом може просто ігнорувати і нічого не втратить.
-
kairo
Member
Driver Version:581.29 - WHQLDr_Werdenhoff: ↑ 11.09.2025 15:16 Наразі ж це майже 2,5ГБ.
File Size:895.48 MB
-
Dr_Werdenhoff
Member
kairo
Ога, в запакованому вигляді. А тепер подивись на нього у директорії C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_amd64_***
Ога, в запакованому вигляді. А тепер подивись на нього у директорії C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_amd64_***
-
kairo
Member
Dr_Werdenhoff
Так, розпаковані 2,5ГБ.
Так, розпаковані 2,5ГБ.
-
Dr_Werdenhoff
Member
kairo
Ласкаво просимо в реальний світ, Нео.©
Ласкаво просимо в реальний світ, Нео.©
-
NUN4AG
Member
- Гайд для оптимізації від Пічфорда

DLSS Balanced
FG 4X
Об'ємний туман, хмари, тіні на високий (замість максималок)
Освітлення, відображення та затінення на середні (навіть не високі).
З вас 3-6К (не забудьте купити через пів року-рік супер-пупер-дупер-мамоюклянусь фулл едішен).
Найбільш абсурдно це виглядає саме в Борді з її стилізацією під cel shading та "архітектурою"
-
Enjthesilence
Member
шутер від першої особи з 60 фпс ще й з фг4? жесть, а як в таке грати? не те щоб я навіть дивився в сторону цієї гри, але схоже це в нас переможець у "найгіршій оптимізації" цього рокуNUN4AG: ↑ 12.09.2025 08:3560+ кадрів з 5070 Ti в QHD:
DLSS Balanced
FG 4X
З вас 3-6К (не забудьте купити через пів року-рік супер-пупер-дупер-мамоюклянусь фулл едішен).
Найбільш абсурдно це виглядає саме в Борді з її стилізацією під cel shading та "архітектурою"![]()
-
kairo
Member
Stutterlands 4NUN4AG: ↑ 12.09.2025 08:3560+ кадрів з 5070 Ti в QHD:
DLSS Balanced
FG 4X
Найбільш абсурдно це виглядає саме в Борді з її стилізацією під cel shading та "архітектурою"![]()