- спойлер
Kirakishou сподобається на 5.49 особливо
А що там такого? Риболовля чи американське озвучування Паймон? Якщо в грі немає анімешних дівчат та японського озвучування, то зараз така гра мене навряд чи зацікавить. Хіба що це якась культова гра.
Так, риболовля та Паймон запитує чи можна висловити ще одну Паймон. Сподобається - то був сарказм, її ж ніхто з гравців генштну не любитьKirakishou: ↑ 06.09.2025 11:38А що там такого? Риболовля чи американське озвучування Паймон? Якщо в грі немає анімешних дівчат та японського озвучування, то зараз така гра мене навряд чи зацікавить. Хіба що це якась культова гра.
Можуть опростоволоситись. Якщо гра не буде технічно вилизаною - потонуть у всяких NTE і тому подібному. Пріоритет на мобілки теж боком вилізе. Жаль.
Вона не того масштабу, аби вивезти Ендфілд. Треба дохід рівня мінімум 350-400 лям/рік, або сторонні інвестиції і хорошу стратегію, щоб пережити провальний старт(як вийшло у Куро). Ендфілд публіка чекала як Третю Силу. Вийди він зараз, йому багато пробачили б(є приклад ВуВи у аудиторії) і гра могла відхопити добру кількість народу. В 26 вже будуть на горизонті "багаті" конкуренти, котрі за цей час ще й медійки наллють, а потім ринок тупо перегріється.
Як вам Лаума в Геншині? Сподобалась?Kirakishou: ↑ 17.09.2025 21:14 daesz
Мене цікавлять жіночі персонажі та наявність улюблених сейю, але все інше також важливе – і геймплей, і сюжет. Якщо це "велика" гача-гра, а не гра типу Нікке, де я просто колекціоную персонажів.
Згоден. В гачі зазвичай початок дуже чіпляє, але далі все дуже сповільнюється і не має логічного завершення, на відміну від аніме, де розуміти нюанси світу починаєш десь на середині і є кульмінація і кінцівка. Фрірен, як і Тріган, для мене, чи Майстер Муші це твори де з кожним переглядом знаходиш щось нове чи щось що чипляє за саму душу. У вуві що починалась як добротна наукова фантастика злилася в плані сюжету у другій арці, що майже змушую себе грати далі.Kirakishou: ↑ 17.09.2025 20:30 ...І вкотре ловлю себе на думці, що особисто для мене в плані емоцій гача-ігри і поряд не стоять з аніме.
Найгірше те, що деякі ще й штучно розтягують контент основного сюжету розбавляючи його лорними філлерами (в кращому випадку) чи просто сюжетними лініями, які не додають нічого ні до мейн сторі, ні до лору (в гіршому випадку).maxud_b: ↑ 17.09.2025 22:10Згоден. В гачі зазвичай початок дуже чіпляє, але далі все дуже сповільнюється і не має логічного завершенняKirakishou: ↑ 17.09.2025 20:30 ...І вкотре ловлю себе на думці, що особисто для мене в плані емоцій гача-ігри і поряд не стоять з аніме.
Мені з минулорічних сподобався Данжн Меші, але відверто кажучи, окрім 2 згаданих та соло левелін більше нічого із жанру не те щоб дуже зайшло. Райз оф зе шилд хіроу був хіба таким - на разок, та й то коли до нього настрій є.Kirakishou: ↑ 17.09.2025 23:39Що Фрірен, що Мушіші відносяться до іяшікей. Багато аніме з цим тегом якраз і є тими, що "чіпляють за душу".