Виробництво чипів за технологією Intel 14A обійдеться дорожче за Intel 18A

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

Аціо: 09.09.2025 15:53Люди ви як малі діти, ви віруєте що Трмап ідіот?

спойлер
Що віруєте що дійсно йде протистояння поглядів і ідеалів?
Хлопці роззуйте очі - керівництва усього світу невдовзі хапатимуть ваших дітей вже і різатимуть що худобу, світ вже змінюється - глобальний канібалістичний фашизм буде по всьому світу, еліти у змові проти людей у всіх країнах, чи ви думаєте то помилково відверто Сі розповідає про життя до 150 років на дитячих органах? Та ні, світ проковтнув - фактично легалізовано вже зараз, для усіх керівників країн.
:facepalm:
Він буквально ідіот, що плутається в країнах, термінах і цифрах на фоні прогресуючого маразму. Ще гірше, що він вважає себе розумним, тому набрав у команду некомпететних блазнів і ідіотів, а кілька випадково набраних розумних бояться виділятися і суперечити йому.
Tiufin
Member

Повідомлення

Yalg: 09.09.2025 15:10
Tiufin: 09.09.2025 14:40Ну якщо/коли Китай наважиться на вторгнення до Тайваню, то ми всі опинимося у іншому світі.
Исторически из китайцев вояки хуже чем из цензура - пуля.
С другой стороны дронам, ракетам и арте на качество мяса квадратно до округления. Но американцы уже готовы - они построили заводы у себя, так что пострадает только тайвань и китай.
Ви дивитесь на це лише із перспективи чипів. Але в разі такої війни, навіть якщо вона не виллється у 3 світову, світ все одно остаточно поділиться на 2 табори, і вся світова торгівля в нинішньому вигляді припинить існування. Це означає дефіцит та здорожчання усього.
VRoman
Member

Повідомлення

Им бы ещё не испортить все преимущества 14А низким выходом годных кристаллов. А то эта ложка дёгтя стала очень популярна в последнее время.
Afit
Member

Повідомлення

Аціо: 09.09.2025 15:53 Люди ви як малі діти, ви віруєте що Трмап ідіот?
спойлер
Що віруєте що дійсно йде протистояння поглядів і ідеалів?
Хлопці роззуйте очі - керівництва усього світу невдовзі хапатимуть ваших дітей вже і різатимуть що худобу, світ вже змінюється - глобальний канібалістичний фашизм буде по всьому світу, еліти у змові проти людей у всіх країнах, чи ви думаєте то помилково відверто Сі розповідає про життя до 150 років на дитячих органах? Та ні, світ проковтнув - фактично легалізовано вже зараз, для усіх керівників країн.
yuriy_dd
спойлер
Я знаю який виробничий потенціал зараз у Європи та США - 1% від 100, ви віруєте що з 1% світ зробить інші 99%? Як і ті фабрики дронів, ракет - з ККД 30-100 одиниць на місяць, коли у Китаю 1000-3000 на день, а багаті збагатіють, влада отримає більше влади, а люди стануть розхідником на кшталт туалетного паперу, вже стають. Усе що передбачав Джордж Орвелл - здасться дитячими забавками в пісочниці, все набагато гірше. Але вас прошу - не відволікайтесь, все гаразд, я пішов вдягати капелюшок з фольги, ото я тупе.
Ну во первых не с органов детей они собрались проводить имплантацию, а выращивть их на основе собственного ДНК. Во вторых не бъётся ваши теории заговора ещё и с тем, что славяни и так сами по себе вырождаются. Демография в РФ и Украины и без войны испытывала пике. Я думаю все знают где логичнее было бы проводить массовую убыль ;)
Так что это похоже больше на клише, заголовки желтухи для бедных
Аціо
Member

Повідомлення

Afit: 09.09.2025 17:45
Ну во первых не с органов детей они собрались проводить имплантацию, а выращивть их на основе собственного ДНК. Во вторых не бъётся ваши теории заговора ещё и с тем, что славяни и так сами по себе вырождаются. Демография в РФ и Украины и без войны испытывала пике. Я думаю все знают где логичнее было бы проводить массовую убыль ;)
Саме тому тиждень тому зникло 900+ 15-17 річних Уйгурів з "навчального табору щастя" Китаю, так і запишемо - їх порізали як худобу на основі дезоксирибонуклеїнової кислоти!
За друге - чому ви так вузько все звели до етнічних чисток, є багато різних перемінних, наприклад - геноцид населення за ради великої кількості сільськогосподарських земель, питної води, розташування та тисяч інших перемінних, дивіться ширше.
Так саме тому я пішов одягати другий капелюшок з фольги!
Вашим хвилям щастя та промінням радості мене не дістати!
P.S. Тільки коли прокинетесь у новому "чудовому" світі, не забудьте собі нагадати - "кліше для бідних" передаючи власних дітей у табір щастя.
daesz
Member

Повідомлення

Aint no way.

Олсо, Володь, що це знову за "полуміри", 1.8нм, 1.4нм.. Де нові тех процеси?
Tiufin
Member

Повідомлення

Аціо: 09.09.2025 18:52
Afit: 09.09.2025 17:45
Саме тому тиждень тому зникло 900+ 15-17 річних Уйгурів з "навчального табору щастя" Китаю, так і запишемо - їх порізали як худобу на основі дезоксирибонуклеїнової кислоти!
За друге - чому ви так вузько все звели до етнічних чисток, є багато різних перемінних, наприклад - геноцид населення за ради великої кількості сільськогосподарських земель, питної води, розташування та тисяч інших перемінних, дивіться ширше.
Так саме тому я пішов одягати другий капелюшок з фольги!
Вашим хвилям щастя та промінням радості мене не дістати!
P.S. Тільки коли прокинетесь у новому "чудовому" світі, не забудьте собі нагадати - "кліше для бідних" передаючи власних дітей у табір щастя.
Проблема інтернета в тому, що будь хто може видавати себе за будь-кого (і знавця у будь-чому). У поєднанні із природним фактом того, що глупих людей більше, що вони є найбільш галасливими, та ще й з беззаперечною впевненістю віщають свою маячню (та ретранслюють маячню інших, бо не вміють фільтрувати інформацію) - це все призводить до того, що адекватний погляд на світ губиться у мільйонах таких неадекватних голосів.
Yaroslav308
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 09.09.2025 13:16
Yalg: 09.09.2025 12:45сначала с 4 ядра годами гнали
вони би і далі гнали якби АМД не влупила, а потім Епл - влупила обох
конкуренція чудова річ
Допустим, это так. Тогда почему, согласно статистике, AMD отвоёвывает рынок у Intel, а экспансии macOS не наблюдается?
спойлер
StatCounter-os_combined-ww-yearly-2009-2025.png
Раз ARM/Apple Silicon — самый мощный, экономичный и, к тому же, недорогой, то где же взрывной рост после 2020 года? Все такие ретрограды?
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 09.09.2025 21:02 Раз ARM/Apple Silicon — самый мощный, экономичный и, к тому же, недорогой, то где же взрывной рост после 2020 года? Все такие ретрограды?
а воно так завжди - ось АМД кращі, але Інтел все одно більш популярний
Yaroslav308
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 09.09.2025 21:05а воно так завжди - ось АМД кращі, але Інтел все одно більш популярний
Что?
Yaroslav308: 09.09.2025 21:02AMD отвоёвывает рынок у Intel, а экспансии macOS не наблюдается
Перефразирую: наблюдается явная и достаточно стабильная тенденция роста доли AMD. А у macOS — отрицательный рост к доковидному уровню.
den888
Member

Повідомлення

tipokizbara: 09.09.2025 16:10 Ідіоти президентами не стають - навіть якщо здається, що він грає роль клоуна, значить комусь це вигідно і він добре виконує свою задачу. Хоча нікому від цього не легше :-/
Шапочка з фольги, всесвітній уряд, рокфеллери, бляха, десь я це чув… по рен-тв років так 15 назад, доки канал не забанили …
Як на мене, якщо все вказує, що у діда свистить фляга, то в нього реально свистить фляга.
dead_rat
Member

Повідомлення

Якщо щось виглядає як качка, крякає як качка і ходить як качка. То скоріше за все це - качка.

Товще натякати я вже не можу
Tiufin
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.09.2025 23:11
Якщо щось виглядає як качка, крякає як качка і ходить як качка. То скоріше за все це - качка.

Тут скоріше питання до інтелектуальних здібностей тих, хто все ще не зрозумів, що собою уявляє той трамп :)
Аціо
Member

Повідомлення

Tiufin: 09.09.2025 19:15
Проблема інтернета в тому, що будь хто може видавати себе за будь-кого (і знавця у будь-чому). У поєднанні із природним фактом того, що глупих людей більше, що вони є найбільш галасливими, та ще й з беззаперечною впевненістю віщають свою маячню (та ретранслюють маячню інших, бо не вміють фільтрувати інформацію) - це все призводить до того, що адекватний погляд на світ губиться у мільйонах таких неадекватних голосів.
А саме цікаво - що якраз ті ваші люди зазвичай думають що от якраз вони найрозумніші, та дають поради на рівні "не переймайтесь хоч поржем" та "усі на шашлики". Так так вони самі адекватні, ну не може ж у наш час президент якийсь створити з країни концтабір, де його терористи викрадатимуть людей та вбиватимуть - вимагаючи гроші.

dead_rat: 09.09.2025 23:11

Так у тому то і справа - воно виглядає як гус, кричить як павич, надувається як сова, ходить пристрибуючи як шуліка.
Так що воно ж таке?
AssayMAS
Member

Повідомлення

Afit: 09.09.2025 17:45Я думаю все знают где логичнее было бы проводить массовую убыль ;)
та не - считаю что лучшие запчасти от собственных потомков и от специально генетически отобранных самок... ну что бы отторжения не было, суррогатное материнство, запасец детишек=запчастей - или ты думаешь раньше во времена "людей-богов" гаремы были просто так у ЛЮБОГО правителя. Где там моя шапочка из фольги - ой я её на кастрюлю сменил - там аж 3++мм чистейшего алюма - для экранирования лучей.
Аціо
Member

Повідомлення

Tiufin: 09.09.2025 23:21 Тут скоріше питання до інтелектуальних здібностей тих, хто все ще не зрозумів, що собою уявляє той трамп :)
Так так, але куди їм до вас - ви ж зі своїми здібностями вже президентом всесвіту стали, не ТОЩО ото той дурненький Трамп.
Так от Трамп - жорстокий, підступний, брехливий, жадібний, нарцис та шахрай.
Якому просто зараз зручно прикидатись дурником, а ви розумні-геніальні повірили що ото він такий ага ага.

AssayMAS: 10.09.2025 10:35
Afit: 09.09.2025 17:45Я думаю все знают где логичнее было бы проводить массовую убыль ;)
та не - считаю что лучшие запчасти от собственных потомков и от специально генетически отобранных самок... ну что бы отторжения не было, суррогатное материнство, запасец детишек=запчастей - или ты думаешь раньше во времена "людей-богов" гаремы были просто так у ЛЮБОГО правителя. Где там моя шапочка из фольги - ой я её на кастрюлю сменил - там аж 3++мм чистейшего алюма - для экранирования лучей.
Дякую! Слушна порада!
-Пішов за каструлею!
oversteve
Member

Повідомлення

Аціо: 10.09.2025 10:44 Так от Трамп - жорстокий, підступний, брехливий, жадібний, нарцис та шахрай.
Якому просто зараз зручно прикидатись дурником, а ви розумні-геніальні повірили що ото він такий ага ага.
усе це не заважає йому бути ідіотом - він напи*дів з 3 короба, бо думав, що уламає пиню за допомогою бабла, а по факту той його послав по далі, бо його не бабло цікавить, +- те саме було з кімченином на першому терміні, але він не вчиться на своїх помилках і знову наступає на граблі :dontknow:
зараз він банально пи*дить ще більше, щоб перекласти з себе відповідальність і зробити винними нас/Європу, але поки що не виходить і він заганяє себе ще глибше в яму
Аціо
Member

Повідомлення

oversteve: 10.09.2025 11:17
Аціо: 10.09.2025 10:44 Так от Трамп - жорстокий, підступний, брехливий, жадібний, нарцис та шахрай.
усе це не заважає йому бути ідіотом - він напи*дів з 3 короба, бо думав, що уламає пиню за допомогою бабла, а по факту той його послав по далі, бо його не бабло цікавить, +- те саме було з кімченином на першому терміні, але він не вчиться на своїх помилках і знову наступає на граблі :dontknow:
зараз він банально пи*дить ще більше, щоб перекласти з себе відповідальність і зробити винними нас/Європу, але поки що не виходить і він заганяє себе ще глибше в яму
От тому людство і приречене не мати розвитку, та безцільно деградувати. Бо навіть поставити правильно діагноз не в змозі, бо дивіться воно як - якщо він бреше, то він брехун та підступний, а не ідіот, якщо він про бабло, то він жадібна моральна потвора, а не ідіот, якщо цілком нормально сприймає геноцид без емпатії - то він бездушний цинічний канібал, а не ідіот, а от якраз ідіоти - мрійливі дурники, це ті хто веде з ним діалог та хто його обрав.
Відчуваєте різницю, та сенс - чому саме заважає, та навіть виправдовує.
А так звичайно зручно вигадали - маніяка канібала виправдовувати тим що він дурненьке, продукуючи прощення його вчинкам.

Так от наприклад і в одній іншій країні - взяли за основу виправдовувати одного диктатора його низьким рівнем розумової діяльності, ну що ж з нього взяти - дурненьке...
А воно дурненьке розмінувало Чонгар, поховало під асфальт ракетні програми, знищило дух братерства та перемог законом - неосудності офіцерського складу та примусу виконання злочинних наказів. Створило терористичну групу яка вбиває та грабує людей, зачинило кордони та розстрілює людей що худобу на кордоні, мало треба ще так так! Бо ну воно ж таке дурненько, йому можна не страшно, усього лишень буде геноцид від його дій.
oversteve
Member

Повідомлення

Аціо
він брехливий, жадібний, цинічний ідіот, одне іншому не заважає :dontknow: це не виправдання і не звільняє від відповідальності за все інше

+- те саме з зєлєю, по великому рахунку його тільки позитивні блохери виправдовують, народ при всій своїй тупості в більшості все прекрасно розуміє, але нічого з цим не може зробити, бо анархія під час війни ще гірше, ніж те, що зараз є
Аціо
Member

Повідомлення

oversteve: 10.09.2025 12:50 Аціо
він брехливий, жадібний, цинічний ідіот, одне іншому не заважає :dontknow: це не виправдання і не звільняє від відповідальності за все інше

+- те саме з зєлєю, по великому рахунку його тільки позитивні блохери виправдовують, народ при всій своїй тупості в більшості все прекрасно розуміє, але нічого з цим не може зробити, бо анархія під час війни ще гірше, ніж те, що зараз є
Добре, я спробую останній раз обгрунтувати хоч поверхньо, дивіться як воно є - в середовищі існування от таких жорстоких та цинічних канібалів ідіоти не живуть, їх ще у зародку зжеруть з потрохами. Тому щоб піднятись на гору, а тим паче стати президентом США з такого середовища - ідіотом бути це 101% самогубство без шансів.
Тому Трамп саме корчить - дурить, прикидається що він ідіот, на справі роблячи ідіотами тих хто з ним має справу, хто його обрав, хто йому повірив, чим швидше це усвідомлять люди, тим менше буде в світі лиха.
Як то кажуть - карасик не виросте серед акул, рожеві окуляри хоч по святах треба знімати.
Відповісти