Огляд та тестування флагманської материнської плати ASUS ROG Crosshair X870E Extreme для платформи AMD Socket AM5

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Олег963
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд та тестування флагманської материнської плати ASUS ROG Crosshair X870E Extreme для платформи AMD Socket AM5

Висновки можна грати ігри за 54к, а можна дивитися на дисплей "топової" материнки.
Alexx-wisa
Member

Повідомлення

Не лякайте людей, можна купити цю дошку з гарантією 3 роки на данний час за 48 тисяч гривень, звісно, кому таке треба.
kairo
Member

Повідомлення

Я все розумію, але 50К за дошку... Яка по факту на 99% робить все те саме, що й якийсь Томагавк за 15К. :rotate:
Аціо
Member

Повідомлення

kairo: 09.09.2025 16:07 Я все розумію, але 50К за дошку... Яка по факту на 99% робить все те саме, що й якийсь Томагавк за 15К. :rotate:
Тома не показує Альбеду з Оверлорда, так що не все!
спойлер
Тільки не підказуйте їм що на Тао є панельки-дисплеї по 100-150 баксів, що замість вікна ставляться у корпус.
Snikard
Member

Повідомлення

Олег963: 09.09.2025 15:38 Пропоную обговорити Огляд та тестування флагманської материнської плати ASUS ROG Crosshair X870E Extreme для платформи AMD Socket AM5

Висновки можна грати ігри за 54к, а можна дивитися на дисплей "топової" материнки.
уточню - за 54к можно смотреть на выключеный дисплей. На включеный еще нуже БП, проц.... :gigi:
Олег963
Member

Повідомлення

Snikard: 09.09.2025 17:07
Олег963: 09.09.2025 15:38 Пропоную обговорити Огляд та тестування флагманської материнської плати ASUS ROG Crosshair X870E Extreme для платформи AMD Socket AM5

уточню - за 54к можно смотреть на выключеный дисплей. На включеный еще нуже БП, проц.... :gigi:
Так я про що це було тонким натяком на ціну!
xIIImaL
Member

Повідомлення

спойлер
2025-09-09 17.29.27.jpg
Robostyle
Member

Повідомлення

РОГи выродились как класс с сокетами ам5 и 1700. Теперь любой карбон или Е-Е могут столько же.
Помню такая картина начиналась лет 10 назад, когда была у меня Z370 Hero и Z390 Godlike. Оставил первую, вторую продал и больше даже не смотрел в сторону подобных.
А сейчас еще лучше, сижу на х570 DH, если б переезжал на ам5, выбирал бы между маскимум карбоном и томагавком.
Afit
Member

Повідомлення

Я извиняюсь :shuffle: Это цена полностью за сборку? :laugh:
Вкладення
Снимок экрана 2025-09-09 181635.png
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

Самая убогая и бесполезная доска от Асуса, как и все его доски на Ам5. Пустующий еатх с неотключаемым юсб 4. Можно на этом закрывать обзор. Автору как обычно респект за старания.
kairo: 09.09.2025 16:07 Я все розумію, але 50К за дошку... Яка по факту на 99% робить все те саме, що й якийсь Томагавк за 15К. :rotate:
Томагавк наличием псие свича под юсб 4 уже на голову выше сабжа. Асус не может поставить отключаемый юсб 4 как в Мси Годлайк?
Timedemo
Member

Повідомлення

без сарказма, может кто-то объяснить, какие задачи ставят покупатели перед этой платой за эти деньги?
Georgin
Member

Повідомлення

Timedemo
Понти :)
Ektalion
Member

Повідомлення

Аціо: 09.09.2025 16:16 Тома не показує Альбеду з Оверлорда, так що не все!
А можна купити бомбезний ОЛЕД ТВ чи монітор і 870й томагавк на решту грошей.

Тому твій сарказм незарах.

Мами за 500+ у.о. чисто реклама.
SVDD3NLY
Member

Повідомлення

то все для учоби..
Hotspur
Member

Повідомлення

Народ вже все сказав. Дуже дорога материнка для бідних мільйонерів США та ЕС.
erkins007
Member

Повідомлення

Hotspur: 10.09.2025 00:00 Народ вже все сказав. Дуже дорога материнка для бідних мільйонерів США та ЕС.
Дело не в том что она дорогая, а в том что у нее преимуществ перед стриксом, который стоит 20к нет.
cspp
Member

Повідомлення

Объясните почему powersave профиль во многих играх дал больше фпс, нет я читал текст конечно, но не сильно осмысливал, курва -10 помню стояла, но на каком профиле, лень перечитать
Sanьka
Member

Повідомлення

Поверніть часи, коли Кросхейри і Екстріми коштували по 400-500 уе. :weep:

Також не розумію як максимум можливостей може бути при наявності всього 2 Псі ех слота? :insane:
По суті ми маєм щось незрозуміле, і не "бенч корч", і не максимум можливостей. Зате максимум ціни.
З.і. Про наявність дебільного екрана замість якісних багатореберних радіаторів я мовчу :facepalm:
avuremybe
Member

Повідомлення

Alexx-wisa: 09.09.2025 15:42Не лякайте людей, можна купити цю дошку з гарантією 3 роки на данний час за 48 тисяч гривень
Фуухх, ну ти мене заспокоїв))
stoned
Member

Повідомлення

Sanьka: 10.09.2025 07:29 Поверніть часи, коли Кросхейри і Екстріми коштували по 400-500 уе. :weep:
Ті самі, що з потрійним постом на холодну, виходом зі сну в бсод й скиданням налаштувань в дефолт від будь-якого пуку? Так, потужні були дошки. :laugh:
Відповісти