Новини
Останні статті і огляди
Intel продовжує працювати над топовою ігровою відеокартою сімейства Battlemage
-
Олег Мандріаник
Member
Пропоную обговорити Intel продовжує працювати над топовою ігровою відеокартою сімейства Battlemage
4096 ядер ну никак не топ. Столько ещё при динозаврах делали.
-
Afit
Member
Та и GDDR6 тоже при динозаврах вышлаОлег Мандріаник: ↑ 09.09.2025 13:01 Пропоную обговорити Intel продовжує працювати над топовою ігровою відеокартою сімейства Battlemage
-
rizakrko
Member
Ядра ядрам не рівні. В 30х поколінні nvidia змінила архітектуру ядер, і раптом з 2304 ядер у 2070 перейшла до 5888 ядер у 3070. Щось я не пригадую, щоб швидкодія збільшилася у 2.5 рази тоді.Олег Мандріаник: ↑ 09.09.2025 13:01 Пропоную обговорити Intel продовжує працювати над топовою ігровою відеокартою сімейства Battlemage
-
yariksom
Member
От якщо останній абзац хоча б на 70% говорить правду - куплю, їй бо куплю!
звичайно якщо ціна буде доларів 400
звичайно якщо ціна буде доларів 400
-
Аціо
Member
Так тут наче ті ж самі будуть шейдери, тобто десь +30% швидкодії до б580, ну це конкурент 5060ті.rizakrko: ↑ 09.09.2025 13:11
Ядра ядрам не рівні. В 30х поколінні nvidia змінила архітектуру ядер, і раптом з 2304 ядер у 2070 перейшла до 5888 ядер у 3070. Щось я не пригадую, щоб швидкодія збільшилася у 2.5 рази тоді.
Відповідно 16гб пам'яті - перевага у Інтел, та буде на 10% швидше за 5060ті, з мінусів споживатиме 250-300вт.
-
yurius_r
Member
Аціо
Так, виходячі із збільшення кількості виконавчих блоків це буде рівень x60 карт, а не x70. Тож щось на кшталт 5060(ti)/9060(XT). Може десь в синтетиці зможе і краще, але то таке
Так, виходячі із збільшення кількості виконавчих блоків це буде рівень x60 карт, а не x70. Тож щось на кшталт 5060(ti)/9060(XT). Може десь в синтетиці зможе і краще, але то таке
-
Аціо
Member
yurius_r
Думаю до 9070gre ще дотягне, але точно не 5070 та 9070-9070хт.
Думаю до 9070gre ще дотягне, але точно не 5070 та 9070-9070хт.
-
Kullerok
Member
Сомнительное решениеyariksom: ↑ 09.09.2025 13:17 От якщо останній абзац хоча б на 70% говорить правду - куплю, їй бо куплю!
звичайно якщо ціна буде доларів 400![]()
-
LordTornado
Member
Проблема синих видеокарт не в производительности, а в драйверах. Часть игр на них просто не запускается...
-
OldGoodGames
Member
а як у синіх справи зі старими апі дх9,10?
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
хрєново, ну чому ж не в дровах коли саме у дровах?LordTornado: ↑ 09.09.2025 13:51 Проблема синих видеокарт не в производительности, а в драйверах. Часть игр на них просто не запускается...
-
Entar
Member
Новина непогана, для мене виключно в контексті того, що якщо хоч і поганенькі але все трохи краще ніж раніше відеокарти від інтела виходять це не дозволить нвідіа підняти ціни до захмарних висот.
-
Georgin
Member
LordTornado
Які саме ігри не запускаються?
Які саме ігри не запускаються?
-
OldGoodGames
Member
так, але навть інтел+амд вк не роблять ніякої погоди на фоні монополії нвідії з її майже 100% ринком,Entar: ↑ 09.09.2025 14:34 Новина непогана, для мене виключно в контексті того, що якщо хоч і поганенькі але все трохи краще ніж раніше відеокарти від інтела виходять це не дозволить нвідіа підняти ціни до захмарних висот.
не розумію на що розраховують сині та червоні намагаючись конкурувати?
я розумію голона проблема синіх та червоних погана якість дров відносно до зелених.
-
Entar
Member
Погоди вони не роблять, але якщо завтра Nvidia зробить свої 5060ti не по 500 баксів а по 1000, то у споживачів буде вибір, а тому нвідіа цього не зробить.OldGoodGames: ↑ 09.09.2025 15:03 так, але навть інтел+амд вк не роблять ніякої погоди на фоні монополії нвідії з її майже 100% ринком,
я розумію голона проблема синіх та червоних погана якість дров відносно до зелених.
-
Spuner
Junior
Было бы не плохо, если они еще и за драйвера нормально взялись. Железо-то хорошее, а вот софт -мягко говоря не очень...
-
OldGoodGames
Member
це так, але споживачі продовжать купляти зелене, і який профіт з цого синім та червоним вони тут у програші, навіщо їм робити вк які ніхто не купляє собі у мінус?Entar: ↑ 09.09.2025 15:17Погоди вони не роблять, але якщо завтра Nvidia зробить свої 5060ti не по 500 баксів а по 1000, то у споживачів буде вибір, а тому нвідіа цього не зробить.OldGoodGames: ↑ 09.09.2025 15:03 так, але навть інтел+амд вк не роблять ніякої погоди на фоні монополії нвідії з її майже 100% ринком,
Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
так, але амд це роками зробити не можуть, що казати вже синіх коли тільки що влізли у геймінг сегмент вк?Spuner: ↑ 09.09.2025 15:20 Было бы не плохо, если они еще и за драйвера нормально взялись. Железо-то хорошее, а вот софт -мягко говоря не очень...
Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
тобто не запускаються саме через драйвераLordTornado: ↑ 09.09.2025 13:51 Проблема синих видеокарт не в производительности, а в драйверах. Часть игр на них просто не запускается...
-
1234waltz
Member
За таку ціну - жити можно, не слідкував особливо за новинками. Але лічильник фепеесів на B570, але 100+ фпс з увімкненим рейтрейсінгом і налаштуваннями зжираючими 9 ГБ врами, в недуже швидкій коридорній RE8 без проблем було. Грав в FXAA+TAA, якщо шо, без FSR. Як потицяю щось свіжіще, по типу Silent Hill 2 Remake, може відпишусь на форумі. Загалом, поки не було жодної гри, в якій би були проблеми чи вильоти. Що звісно не означає, що проблем не має.Spuner: ↑ 09.09.2025 15:20 Было бы не плохо, если они еще и за драйвера нормально взялись. Железо-то хорошее, а вот софт -мягко говоря не очень...
П.С. Дрова свіжі раз на місяць мінімум виходять.
-
Entar
Member
Ну по-перше, 5-10% ринку це теж величезні гроші. По-друге, є шанс і догнати або дочекатися проблем у Нвідіа (або рішення нвідіа менше займатися ігровим сегментом). По третє, сам по собі процес розробки відеокарт створює інші можливості для розробки інших продуктів.OldGoodGames: ↑ 09.09.2025 15:26 це так, але споживачі продовжать купляти зелене, і який профіт з цого синім та червоним вони тут у програші, навіщо їм робити вк які ніхто не купляє собі у мінус?
-
Capz
Member
По грубой прикидке она даже 4070 не догонит. Однако, вероятная рекомендованная цена $350 сделает ее конкурентной на фоне 8-гиговых соперников типа 9060 8 или 5060 ti 8.
-
tablestikus
Member
У мене єдина гра де я виявив проблеми і артефакти на В580 - Star Wars: Battlefront 2 але там при старті повідомлення вилазить що драйвер у вас сучасний, а не старючий, тому гра може не працювати. Але вона працює, але час від часу нарко-артефакти вилазять .
Але щоб щось взагалі не запускалося - не було такого.
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Ну плюс мінус часто вони таки драйвери оновлюють...Spuner: ↑ 09.09.2025 15:20 Было бы не плохо, если они еще и за драйвера нормально взялись. Железо-то хорошее, а вот софт -мягко говоря не очень...
файл обменник