Intel продовжує працювати над топовою ігровою відеокартою сімейства Battlemage

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Олег Мандріаник
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Intel продовжує працювати над топовою ігровою відеокартою сімейства Battlemage
4096 ядер ну никак не топ. Столько ещё при динозаврах делали.
Afit
Member

Повідомлення

Олег Мандріаник: 09.09.2025 13:01 Пропоную обговорити Intel продовжує працювати над топовою ігровою відеокартою сімейства Battlemage
Та и GDDR6 тоже при динозаврах вышла :D Но главное не это. Главное чтобы цена хорошо билась с производительностью :yes: Вот тогда можно расчитывать на успех
rizakrko
Member

Повідомлення

Олег Мандріаник: 09.09.2025 13:01 Пропоную обговорити Intel продовжує працювати над топовою ігровою відеокартою сімейства Battlemage
Ядра ядрам не рівні. В 30х поколінні nvidia змінила архітектуру ядер, і раптом з 2304 ядер у 2070 перейшла до 5888 ядер у 3070. Щось я не пригадую, щоб швидкодія збільшилася у 2.5 рази тоді.
yariksom
Member

Повідомлення

От якщо останній абзац хоча б на 70% говорить правду - куплю, їй бо куплю!
звичайно якщо ціна буде доларів 400 :shuffle:
Аціо
Member

Повідомлення

rizakrko: 09.09.2025 13:11
Ядра ядрам не рівні. В 30х поколінні nvidia змінила архітектуру ядер, і раптом з 2304 ядер у 2070 перейшла до 5888 ядер у 3070. Щось я не пригадую, щоб швидкодія збільшилася у 2.5 рази тоді.
Так тут наче ті ж самі будуть шейдери, тобто десь +30% швидкодії до б580, ну це конкурент 5060ті.
Відповідно 16гб пам'яті - перевага у Інтел, та буде на 10% швидше за 5060ті, з мінусів споживатиме 250-300вт.
yurius_r
Member

Повідомлення

Аціо
Так, виходячі із збільшення кількості виконавчих блоків це буде рівень x60 карт, а не x70. Тож щось на кшталт 5060(ti)/9060(XT). Може десь в синтетиці зможе і краще, але то таке
Аціо
Member

Повідомлення

yurius_r
Думаю до 9070gre ще дотягне, але точно не 5070 та 9070-9070хт.
Kullerok
Member

Повідомлення

yariksom: 09.09.2025 13:17 От якщо останній абзац хоча б на 70% говорить правду - куплю, їй бо куплю!
звичайно якщо ціна буде доларів 400 :shuffle:
Сомнительное решение :gigi: ну деньги твои, лиш бы ты был доволен.
LordTornado
Member

Повідомлення

Проблема синих видеокарт не в производительности, а в драйверах. Часть игр на них просто не запускается...
OldGoodGames
Member

Повідомлення

а як у синіх справи зі старими апі дх9,10?

Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
LordTornado: 09.09.2025 13:51 Проблема синих видеокарт не в производительности, а в драйверах. Часть игр на них просто не запускается...
хрєново, ну чому ж не в дровах коли саме у дровах?
Entar
Member

Повідомлення

Новина непогана, для мене виключно в контексті того, що якщо хоч і поганенькі але все трохи краще ніж раніше відеокарти від інтела виходять це не дозволить нвідіа підняти ціни до захмарних висот.
Georgin
Member

Повідомлення

LordTornado
Які саме ігри не запускаються?
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Entar: 09.09.2025 14:34 Новина непогана, для мене виключно в контексті того, що якщо хоч і поганенькі але все трохи краще ніж раніше відеокарти від інтела виходять це не дозволить нвідіа підняти ціни до захмарних висот.
так, але навть інтел+амд вк не роблять ніякої погоди на фоні монополії нвідії з її майже 100% ринком,
не розумію на що розраховують сині та червоні намагаючись конкурувати?
я розумію голона проблема синіх та червоних погана якість дров відносно до зелених.
Entar
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 09.09.2025 15:03 так, але навть інтел+амд вк не роблять ніякої погоди на фоні монополії нвідії з її майже 100% ринком,
я розумію голона проблема синіх та червоних погана якість дров відносно до зелених.
Погоди вони не роблять, але якщо завтра Nvidia зробить свої 5060ti не по 500 баксів а по 1000, то у споживачів буде вибір, а тому нвідіа цього не зробить.
Spuner
Junior

Повідомлення

Было бы не плохо, если они еще и за драйвера нормально взялись. Железо-то хорошее, а вот софт -мягко говоря не очень...
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Entar: 09.09.2025 15:17
OldGoodGames: 09.09.2025 15:03 так, але навть інтел+амд вк не роблять ніякої погоди на фоні монополії нвідії з її майже 100% ринком,
Погоди вони не роблять, але якщо завтра Nvidia зробить свої 5060ti не по 500 баксів а по 1000, то у споживачів буде вибір, а тому нвідіа цього не зробить.
це так, але споживачі продовжать купляти зелене, і який профіт з цого синім та червоним вони тут у програші, навіщо їм робити вк які ніхто не купляє собі у мінус?

Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Spuner: 09.09.2025 15:20 Было бы не плохо, если они еще и за драйвера нормально взялись. Железо-то хорошее, а вот софт -мягко говоря не очень...
так, але амд це роками зробити не можуть, що казати вже синіх коли тільки що влізли у геймінг сегмент вк?

Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
LordTornado: 09.09.2025 13:51 Проблема синих видеокарт не в производительности, а в драйверах. Часть игр на них просто не запускается...
тобто не запускаються саме через драйвера
1234waltz
Member

Повідомлення

Spuner: 09.09.2025 15:20 Было бы не плохо, если они еще и за драйвера нормально взялись. Железо-то хорошее, а вот софт -мягко говоря не очень...
За таку ціну - жити можно, не слідкував особливо за новинками. Але лічильник фепеесів на B570, але 100+ фпс з увімкненим рейтрейсінгом і налаштуваннями зжираючими 9 ГБ врами, в недуже швидкій коридорній RE8 без проблем було. Грав в FXAA+TAA, якщо шо, без FSR. Як потицяю щось свіжіще, по типу Silent Hill 2 Remake, може відпишусь на форумі. Загалом, поки не було жодної гри, в якій би були проблеми чи вильоти. Що звісно не означає, що проблем не має.
П.С. Дрова свіжі раз на місяць мінімум виходять.
Entar
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 09.09.2025 15:26 це так, але споживачі продовжать купляти зелене, і який профіт з цого синім та червоним вони тут у програші, навіщо їм робити вк які ніхто не купляє собі у мінус?
Ну по-перше, 5-10% ринку це теж величезні гроші. По-друге, є шанс і догнати або дочекатися проблем у Нвідіа (або рішення нвідіа менше займатися ігровим сегментом). По третє, сам по собі процес розробки відеокарт створює інші можливості для розробки інших продуктів.
Capz
Member

Повідомлення

По грубой прикидке она даже 4070 не догонит. Однако, вероятная рекомендованная цена $350 сделает ее конкурентной на фоне 8-гиговых соперников типа 9060 8 или 5060 ti 8.
tablestikus
Member

Повідомлення

Georgin: 09.09.2025 14:40 LordTornado
Які саме ігри не запускаються?
У мене єдина гра де я виявив проблеми і артефакти на В580 - Star Wars: Battlefront 2 але там при старті повідомлення вилазить що драйвер у вас сучасний, а не старючий, тому гра може не працювати. Але вона працює, але час від часу нарко-артефакти вилазять .

Але щоб щось взагалі не запускалося - не було такого.

Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Ну плюс мінус часто вони таки драйвери оновлюють...

Зображенняфайл обменник
Відповісти