World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

mycolaevich: 08.09.2025 00:28Добре що 11лвл зробили не просто +10% до статів, а спробували зробити їх трохи унікальними.
так, тут згоден. хоча на них ще не грав
destructX
Member

Повідомлення

mycolaevich: 08.09.2025 00:28
destructX: 07.09.2025 23:08 нема БОПС снарядів і то гуд :lol:
Якби наявні підкалібери перейменували в БОПС стало б гірше?
Стало б гірше в варіанті БОПСів вже існуючих в іншій схожій грі :laugh:
lewerlin
Member

Повідомлення

mycolaevich: 08.09.2025 00:28Рандом так, дуже приємний, не знаю що вони зробили що лт арти і пт стало менше.
ПТ менше? Серйозно? Бабахи не ПТ :gigi: ?
А в цілому дали народу скіпнути стокові кактуси перед десятками, багато хто саме на прогресії лівав/пересідав на арту.
destructX
Member

Повідомлення

lewerlin: 08.09.2025 02:22
mycolaevich: 08.09.2025 00:28Рандом так, дуже приємний, не знаю що вони зробили що лт арти і пт стало менше.
ПТ менше? Серйозно? Бабахи не ПТ :gigi: ?
А в цілому дали народу скіпнути стокові кактуси перед десятками, багато хто саме на прогресії лівав/пересідав на арту.
Кількість до 5 (6) штук порізали. До нового балансера (десь останні пів року виключенням був тільки 1 серв де він працював в тест.режимі) майже кожну катку було по 8 пт. Грати було нереально на тяжах в такому балансі.

А качати десятку вже давно дуже легко і швидко: під па, який роздають за все підряд, х5 задачками, кресленнями та бустами на досвід викачати можна за декілька вечерів на ізі.
lewerlin
Member

Повідомлення

destructX: 08.09.2025 02:32А качати десятку вже давно дуже легко і швидко: під па, який роздають за все підряд, х5 задачками, кресленнями та бустами на досвід викачати можна за декілька вечерів на ізі.
Проблема в тому, ще це "ізі", було не "ізі" для мас. гравця танків, бо вимагало трішки розібратись в економіці гри. Що логічно, бо це все костилі ради костилів, а аудиторія рівня "в мене немає кнопки шифт". Чого просто не перебалансити економіку, яка дизайнилась в 10му за принципами корейських ммо початку нульових і мертва від народження - особлива таємниця.
destructX
Member

Повідомлення

lewerlin: 08.09.2025 02:41
destructX: 08.09.2025 02:32А качати десятку вже давно дуже легко і швидко: під па, який роздають за все підряд, х5 задачками, кресленнями та бустами на досвід викачати можна за декілька вечерів на ізі.
Проблема в тому, ще це "ізі", було не "ізі" для мас. гравця танків, бо вимагало трішки розібратись в економіці гри. Що логічно, бо це все костилі ради костилів, а аудиторія рівня "в мене немає кнопки шифт". Чого просто не перебалансити економіку, яка дизайнилась в 10му за принципами корейських ммо початку нульових і мертва від народження - особлива таємниця.
Мені здається ти не розумієш про що говориш. Для легкості прокачки Х давним давно переробили гілки досліджень, повиводили купу модулів з прокачки в середині танка (в 2.0 майже все взагалі непотрібне вирізали) і ввели купу бустів та креслень, мовчу вже про вільний досвід. Так легко прокачуватись не було ще ніколи як останні декілька років. Плюсом до всього в 2.0 взагалі апнули більшість кактусових танків, тому сток версію скіпнути можна ще швидше. Ну й в принципі я взагалі не від кого не чув, шо комусь важко прокачуватись зараз. Важко було перші років десять, отам був хардкор :laugh: Тому про які костилі ти говориш, коли для цього майже нічого робити не потрібно, я не знаю. В Тундрі прокачка важча на голову, наприклад.
Востаннє редагувалось 08.09.2025 09:47 користувачем destructX, всього редагувалось 2 разів.
Qwerty1987
Member

Повідомлення

11 уровни фигня, Тайпа 5 апнули так что 10 не пробивают :D
Ostin
Member

Повідомлення

Не грав у цю фіговину вже купу часу, але гіфти щорічні забираю справно :D Вже на акаунті повно бонів і мульйонів, але грати все ще не хочеться) Подивлюсь, може якусь 11-ку візьму на тест)
lewerlin
Member

Повідомлення

destructX: 08.09.2025 09:28Мені здається ти не розумієш про що говориш.
Ну по перше не "ти" ;). А по дргуге, я видимо незрозуміло написав.
Оце все
destructX: 08.09.2025 09:28давним давно переробили гілки досліджень, повиводили купу модулів з прокачки в середині танка (в 2.0 майже все взагалі непотрібне вирізали) і ввели купу бустів та креслень
потрібно знати. І знати, як воно працює все в купі(опустимо тему креслень для людей, котрі не грали). Я достатньо спілкувався з середньостатистичними танкістами(такі на форумах не сидять, гайди/стріми не дивляться, коменти не лишають), аби розуміти, що вони цього не знають( в мене було багато колег, які не розуміли що таке архів, але в танки свого часу грали). Їм не цікаво витрачати час і увагу, аби розібратись, навіть в такому простому, в них повний ринок ігор, де розбиратись не треба. Резонне питання "а шо, не можна без усіх цих костилів?".
destructX: 08.09.2025 09:28Важко було перші років десять, отам був хардкор :laugh:
15 років тому.І я тоді грав. Економіка в кращих традиціях "Лінійки" :-/ .
І за 15 років так і не зробили соло тренування. До сіх пір, тобі треба хтось іще. 15 блін років.
destructX
Member

Повідомлення

lewerlin: 08.09.2025 11:11
Оце все
destructX: 08.09.2025 09:28давним давно переробили гілки досліджень, повиводили купу модулів з прокачки в середині танка (в 2.0 майже все взагалі непотрібне вирізали) і ввели купу бустів та креслень
потрібно знати. І знати, як воно працює все в купі(опустимо тему креслень для людей, котрі не грали). Я достатньо спілкувався з середньостатистичними танкістами(такі на форумах не сидять, гайди/стріми не дивляться, коменти не лишають), аби розуміти, що вони цього не знають( в мене було багато колег, які не розуміли що таке архів, але в танки свого часу грали). Їм не цікаво витрачати час і увагу, аби розібратись, навіть в такому простому, в них повний ринок ігор, де розбиратись не треба. Резонне питання "а шо, не можна без усіх цих костилів?".
Ну таким танкістам шо завгодно буде "з костилями" В грі максимально оказуалили прокачку, якшо вони не змогли в дві кнопки та пару речень на екрані - це їх проблеми, не гри.
Тільки радий буду якшо такі підуть кудись "де не треба розбиратись" (аж цікаво про шо йде мова), через них в рандомі грати не можливо іноді :D
Krovatka
Member

Повідомлення

destructX: 08.09.2025 09:28
lewerlin: 08.09.2025 02:41
Мені здається ти не розумієш про що говориш. Для легкості прокачки Х давним давно переробили гілки досліджень, повиводили купу модулів з прокачки в середині танка (в 2.0 майже все взагалі непотрібне вирізали) і ввели купу бустів та креслень, мовчу вже про вільний досвід. Так легко прокачуватись не було ще ніколи як останні декілька років. Плюсом до всього в 2.0 взагалі апнули більшість кактусових танків, тому сток версію скіпнути можна ще швидше. Ну й в принципі я взагалі не від кого не чув, шо комусь важко прокачуватись зараз. Важко було перші років десять, отам був хардкор :laugh: Тому про які костилі ти говориш, коли для цього майже нічого робити не потрібно, я не знаю. В Тундрі прокачка важча на голову, наприклад.
Полностью согласен. Видать народ забыл, что раньше из бустов был только прем, даже х2 за первую победу не сразу появилось, а сколько кактусов было у которых еще надо с десяток модулей открыть... А сейчас, вообще изи. За выходные два 11 лвл качнул, изи, х5 много скопилось + резервы, свои и клановые + взвод, х3 на 8 побед от према и ВоТ+ и т.д. ВоТ+ опять можно бесплатно на месяц взять, даже если уже была.

ЗЫ: привет от FOXUA :gigi:
lewerlin
Member

Повідомлення

destructX: 08.09.2025 11:55це їх проблеми, не гри.
Це проблеми якраз гри, бо вона лишиться без кор аудиторії і донатів.
destructX: 08.09.2025 11:55Тільки радий буду якшо такі підуть кудись "де не треба розбиратись" (аж цікаво про шо йде мова), через них в рандомі грати не можливо іноді :D
Отримаєте або мертву гру, або нішевий проєкт для серйозно платоспроможної аудиторії. В "ніші" WоT не вивезе проти тієї ж Тундри.
А от чого точно не отримаєте, так це прийнятного рандому, бо матчмейкінг кривий фундаментально, ніякий баланс і грамотні союзники його не витягнуть.
destructX: 08.09.2025 11:55"де не треба розбиратись"
Там, де або взагалі немає поняття економіки акку, або воно рудиментарне - КС, дота, лол, гта, соло ігри і т.п. Чи взагалі піти "на траву"(що добре для людини, але смертельно для геймдейву).
destructX
Member

Повідомлення

lewerlin: 08.09.2025 12:18
destructX: 08.09.2025 11:55це їх проблеми, не гри.
Це проблеми якраз гри, бо вона лишиться без кор аудиторії і донатів.
В грі нема проблем, проблема в частині аудиторії описаної вище. Якщо вони не змогли в танк - мої співчуття :laugh: Зараз максимально казуальний та легкий процес для всього за всю історію ВоТ.
Сенсу мусолити цю тему більше не бачу, нехай кожен вибирає собі те де йому буде комфортно ;)

Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
Krovatka: 08.09.2025 12:09
destructX: 08.09.2025 09:28

Полностью согласен. Видать народ забыл, что раньше из бустов был только прем, даже х2 за первую победу не сразу появилось, а сколько кактусов было у которых еще надо с десяток модулей открыть... А сейчас, вообще изи. За выходные два 11 лвл качнул, изи, х5 много скопилось + резервы, свои и клановые + взвод, х3 на 8 побед от према и ВоТ+ и т.д. ВоТ+ опять можно бесплатно на месяц взять, даже если уже была.

ЗЫ: привет от FOXUA :gigi:
кукулічі тезка :D
шо обрав з ХI, признавайся :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

lewerlin: 08.09.2025 02:22Бабахи не ПТ ?
вони арта :D :laugh:
lewerlin
Member

Повідомлення

Hotspur: 08.09.2025 13:48вони арта :D :laugh:
Артоводи побіжать в пекло, від**** сотону і заберуть назад свої душі, аби загнати їх знову за такі снаряди.
mycolaevich
Member

Повідомлення

destructX: 08.09.2025 02:13 Стало б гірше в варіанті БОПСів вже існуючих в іншій схожій грі :laugh:
В іншій схожій грі зовсім інша механіка нанесення шкоди.
Тут лише циферки. Є снаряд, шкода 420, пробиття 320, швидкість 1600. Яка різниця як цей снаряд називається?
Ніякого більш детального поділу ніж бб/бп/кумулятив ніхто городити не буде.
Hotspur
Member

Повідомлення

mycolaevich: 08.09.2025 15:58Ніякого більш детального поділу ніж бб/бп/кумулятив ніхто городити не буде.
є хеш фугаси ще
Hells Angels
Member

Повідомлення

lewerlin: 08.09.2025 12:18Це проблеми якраз гри
якщо народу подобається заносити гроші і вони то роблять постійно, то ніхто в грі нічого міняти не буде.

з появою 2.0 в рандомі мабуть вакханалія, дві холявних десятки і купа чувачків котрі зайшли покататись і популькать, про гру котра заставляє думати та втілювати якусь тактику для отримання перемоги і задоволення мабуть і мова не йде.
lewerlin
Member

Повідомлення

Hells Angels: 08.09.2025 21:08якщо народу подобається заносити гроші і вони то роблять постійно, то ніхто в грі нічого міняти не буде.
ВГ вже міняє багато чого. Як актив, танки зараз на дні. І якщо до історії з лєстою Кислий не чухався, бо в ерефії жирний шмат чекав свого часу і ще й брав на себе частину витрат, то зараз ой.
Ні одна ФТП гра не стане роздавати такий об'єм халяви, якщо в неї не те щоб "все ок", а хоча б "просто терпимо".
Hells Angels: 08.09.2025 21:08з появою 2.0 в рандомі мабуть вакханалія,
Там якраз вологий рандом "скілових блогерів" - навіть на Малинівці стінка тт на стінку тт.
Hells Angels
Member

Повідомлення

lewerlin: 09.09.2025 04:46ВГ вже міняє багато чого.
давно напрошується баланс +1 для бою, та якихось 10-15% замість 25%
lewerlin: 09.09.2025 04:46І якщо до історії з лєстою Кислий не чухався
якщо дивитись на лєсту то кислий продав чи віддав права на гру(код) за бабло чи за відсоток від прибутку, просто так з барського плеча віддавати таке ніхто не буде
lewerlin: 09.09.2025 04:46Ні одна ФТП гра не стане роздавати такий об'єм халяви
так то замануха, прийшло там 50к нових ... залишилось 15к яким гра зайшла у форматі піу-піу під пиво ... купити прем на місяць за скікись там євро для них не проблема, бо на пиво деякі витрачають більше
Відповісти