У Dune: Awakening незабаром пройдуть безплатні вихідні

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Active Member

Повідомлення

Пропоную обговорити У Dune: Awakening незабаром пройдуть безплатні вихідні

Гравцям буде доступний весь контент без обмежень. Нові користувачі зможуть зберегти весь свій прогрес у разі подальшої купівлі гри.

Як і в POE2.
Оце правильний підхід, на відміну від D4
Mnemon
Member

Повідомлення

Геральт: 07.09.2025 12:15 Пропоную обговорити У Dune: Awakening незабаром пройдуть безплатні вихідні

Гравцям буде доступний весь контент без обмежень. Нові користувачі зможуть зберегти весь свій прогрес у разі подальшої купівлі гри.

Як і в POE2.
Оце правильний підхід, на відміну від D4
Велика трагедія. У д4 не можна прогрес зберегти. Який саме? Якщо це сезонна гра і на початку кожного сезону ти починаєш з нуля, а всі викачані персонажі переводяться у звичайний режим. Тим паче взяти макс лвл для середнього гравця питання декількох годин.
Геральт
Active Member

Повідомлення

Mnemon
Там не тільки прогрес не можна зберегти, а ще є обмеження по рівню. Щоб не дай Бог гравець випадково не пройшов гру за вихідні. :D
Це не трагедія абсолютно, просто показує ставлення до гравця.
Mnemon
Member

Повідомлення

Геральт: 07.09.2025 13:40 Mnemon
Там не тільки прогрес не можна зберегти, а ще є обмеження по рівню. Щоб не дай Бог гравець випадково не пройшов гру за вихідні. :D
Якщо придбаєте гру, то прогрес збережеться. :) Тим паче давалась знижка 40%, що виходить десь 1тис грн за стандартну версію. Ціни майже однакові з Дюною. До 20 лвл можна для себе вирішити подобається гра, чи ні.
Особисто мені гра здалась нудною. Мені більше до вподоби діабло, пое.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Mnemon: 07.09.2025 14:25
Геральт: 07.09.2025 13:40 Mnemon
Якщо придбаєте гру, то прогрес збережеться. :) Тим паче давалась знижка 40%, що виходить десь 1тис грн за стандартну версію. Ціни майже однакові з Дюною. До 20 лвл можна для себе вирішити подобається гра, чи ні.
Особисто мені гра здалась нудною. Мені більше до вподоби діабло, пое.
тай д4 є у геймпасі, на відмінну від дюни.
а по грі, онлайн дуже сильно просів, сервера швидко тухнуть, люди прйшли з расту, побігали і повернулись назад.
Kassatka
Member

Повідомлення

Купуйте краще Dune: Spice Wars.
Lekrs
Member

Повідомлення

За фулл прайс брати не охота, потрібна скидка
mgerchik
Member

Повідомлення

Геральт: 07.09.2025 13:40Щоб не дай Бог гравець випадково не пройшов гру за вихідні.
нагадало демку нового ANNO 117: Pax Romana. так там можна починати скільки завгодно разів, але не довше години тривалість раунду. :)
Відповісти