Системи рідинного охолодження Noctua вийдуть у другому кварталі 2026-го

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Active Member

Повідомлення

yuriy_dd: 05.09.2025 02:24 і ще раз натякаю - для ігор - ігрові консолі, там робить значна к-ть користувачів які хочуть грати
В консолі повно недоліків порівняно з ПК (безвіднсно проца)

80% of developers are currently (05/05/2025 ) making games for PC, up from 66% the year before, the largest increase across any platform surveyed. (GDC)
erkins007
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 05.09.2025 02:24от живуть такі люди в печері, і трема їм трішки світла дати:
Ну и зачем вы подтверждаете мои слова про то что мак это для пафосных дизайнеров? Там весь ролик это Фотошоп и премьер)
waryag
Member

Повідомлення

Filabatya: 04.09.2025 16:41Взяти 5070 ноктуа едішин чи 5070ті мсай. Цей екзамен багато трушних ноктуаводів можуть не пройти :D
У трушних є вентилятори і великий набір стяжок! :super:

Відправлено через 16 хвилин 36 секунд:
yuriy_dd: 04.09.2025 22:47 можливо користувачі макос - вважають як і більшість - що для ігор краще купити ігрову приставку
Краще чим? Що не треба думати? А це точно краще?
Бо ігровий досвід від консолей доволі компромісний, а якість ігор зараз посередня, а у юзера набагато менше можливостей це виправити.
Вибір ігор менше.
Та й чисто фінансово, вища стартова вартість ПК на дистанції окупається за рахунок дешевших ігор.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

waryag: 05.09.2025 11:06Краще чим? Що не треба думати? А це точно краще?
я не бавлюсь, ви це доводьте тим хто купує
waryag
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 05.09.2025 14:18 я не бавлюсь, ви це доводьте тим хто купує
Як зручно вийшло! Добре, що є сайнбенч - і корисний, і розважає, і топові результати для епл показує, особливо в однопотоці. Ще й нічого не коштує! :rotate:
yuriy_dd
Member

Повідомлення

waryag: 05.09.2025 16:09Добре, що є сайнбенч - і корисний, і розважає, і топові результати для епл показує, особливо в однопотоці
а чому лише цей тест? є багато інших - результат той самий
є браузер - дуже швидкий

також можете для тесту свій код запустити - зможете? це вам також нічого не буде коштувати
Technetium
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 05.09.2025 22:18
waryag: 05.09.2025 16:09Добре, що є сайнбенч - і корисний, і розважає, і топові результати для епл показує, особливо в однопотоці
а чому лише цей тест? є багато інших - результат той самий
є браузер - дуже швидкий

також можете для тесту свій код запустити - зможете? це вам також нічого не буде коштувати
я так розумію що ви вже встигли перейти з вінди та лінукса на мак, може поділитесь власним поглядом замість того щоб просто веселити аудиторію? чи це все ще ті сами байки під враженням від одного ролику на ютуб вас вже два місяці тримають на емоціях, а власного досвіду все ще нема?
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Technetium: 05.09.2025 22:48я так розумію що ви вже встигли перейти з вінди та лінукса на мак, може поділитесь власним поглядом замість того щоб просто веселити аудиторію?
я користуюсь - Віндові (7 та 11), Лінукс (Дебіан) та періодично МакОС
я купив М1 - як тільки він вийшов що особисто переконатись - і так він був скоріший в моїх мало-поточних задачах ніж АМД 5950Х
наприклад задачі які інтенсивно оброляють велики масиви даних в оперативці - перевага в 5 раз
наступні версіх М2 та М3 - були прохідні
М4 - реально нова революція - суттєвий приріст швидкодії при мінімальному споживанні

що з цього вам весело?
Technetium
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 04.09.2025 20:02 але в реальних додатках - М4 виграє, і навіть наявність 5090 - не рятує

і навіть споживаючи в рази більше - х86 все одно програє

тому з одноієї сторони х86 - переходить на рідине охолодження, а з іншої сторони АРМ пропонує просто недосяжну швидкодію взагалі без активного охолодження

і розрив буде лише збільшуватись
yuriy_dd: 05.09.2025 23:45
Technetium: 05.09.2025 22:48я так розумію що ви вже встигли перейти з вінди та лінукса на мак, може поділитесь власним поглядом замість того щоб просто веселити аудиторію?
я користуюсь - Віндові (7 та 11), Лінукс (Дебіан) та періодично МакОС
я купив М1 - як тільки він вийшов що особисто переконатись - і так він був скоріший в моїх мало-поточних задачах ніж АМД 5950Х
наприклад задачі які інтенсивно оброляють велики масиви даних в оперативці - перевага в 5 раз
М4 - реально нова революція - суттєвий приріст швидкодії при мінімальному споживанні

що з цього вам весело?
весело що ви типу дійсно вважаєте М4 100% лідером вже щонайменше два місяці, але замість того щоб самому на нього переходити ви намагаєтесь когось переконати в тому, що то найкраще рішення, не маючи навіть реально власних аргументів... Бо один ролик на ютуб і суто теоретичні тести продуктивності не покривають реальних користувацьких потреб і не роблять продукцію Apple хоч скільки цікавою для розгляду в якості покупки найближчим часом
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Technetium: 06.09.2025 00:26але замість того щоб самому на нього переходити
він в мене стоїть як автономний сервер і робить роботу, я працюю з ним через SSH - мені достатньо
Technetium: 06.09.2025 00:26Бо один ролик на ютуб
таких роліків тони
Technetium: 06.09.2025 00:26 і суто теоретичні тести продуктивності
практичні тести
Filabatya
Member

Повідомлення

а для чого кидати ролик з маком за 5К а розказувати який мак за 0,5К офігенний :gigi:
в мене теж весь комп за 5К, доречі, але не доларів :rolleyes:
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Filabatya: 06.09.2025 00:57а для чого кидати ролик з маком за 5К а розказувати який мак за 0,5К офігенний :gigi:
а він порівнюється з х86 компом за скільки грошей?

не пробували порівняти також і споживання цих двох компів?

хоче може ви з секти безкоштовної електрики яка ніколи не пропадає?
Filabatya
Member

Повідомлення

він там з ддр4 порівнюється, за ці 5К там мала бути зовсім інша система. ні ахметова не знаю B-)
waryag
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 05.09.2025 23:45я користуюсь - Віндові (7 та 11), Лінукс (Дебіан) та періодично МакОС

що з цього вам весело?
Трішки сумно, що не зробив копію нарізки скрінів, яку зробив хтось з форумчан, щоб піймати вас на брехні. Там було кумедно.
Technetium
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 06.09.2025 01:10 не пробували порівняти також і споживання цих двох компів?

хоче може ви з секти безкоштовної електрики яка ніколи не пропадає?
не пробували замінити всі свої х86 на арм? Адже суто з ваших переконань то єдиний адекватний вибір
yuriy_dd
Member

Повідомлення

waryag: 06.09.2025 09:15Трішки сумно, що не зробив копію нарізки скрінів, яку зробив хтось з форумчан, щоб піймати вас на брехні
вас підказати як користуватись форумом? там є пошук повідомлень користувача
Technetium: 06.09.2025 12:33 не пробували замінити всі свої х86 на арм? Адже суто з ваших переконань то єдиний адекватний вибір
прямо все замінити - ще не можу, але все що роблю нове - вважаю щоб працювало на АРМ
наприклад як легкий швидкий автономний ноут з собою - кращого за макбук ейр - нема
waryag
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 06.09.2025 18:41 вас підказати як користуватись форумом? там є пошук повідомлень користувача
Робити мені нічого, ніж передивлятися сотні повідомлень?
yuriy_dd
Member

Повідомлення

waryag: 06.09.2025 18:54Робити мені нічого
але як ви зможете інакше спіймати мене на брехні?
Shpoker
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 05.09.2025 23:45М4 - реально нова революція
спойлер
Зображення
waryag
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 06.09.2025 19:10 але як ви зможете інакше спіймати мене на брехні?
Далеко ходити не обов'язково.
yuriy_dd: 05.09.2025 23:45 М4 - реально нова революція - суттєвий приріст швидкодії при мінімальному споживанні
А це еволюція. М1 ще можна було назвати революційним, а тут просто розвиток старих ідей. :rotate:
Відповісти