Драйвер GeForce 581.15 WHQL готовий до релізу доповнення для Indiana Jones and the Great Circle

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
erkins007
Member

Повідомлення

avuremybe: 29.08.2025 07:30Вони під кожну другу ААА роблять індивідуальні правки на рівні драйвера, бо щось працює криво (або не працює, або вилітає). Бо все дуже закрите і розробники ігор не мають можливості не те що пофіксити, а навіть дізнатися про причини.
Полнейшая чушь. Инструментов для разрабов у зелёных вагон и маленькая тележка.
waryag
Member

Повідомлення

daesz: 29.08.2025 07:52Жаль, але скіпну ДЛЦ, мб гляну на ютубі, бо перекачувати 100 гіг, та ще й перепідписуватись задля цього на геймпас якомусь не охота.
звичайно ДЛС не входять в ГП.
000000
Junior

Повідомлення

Люди які чекають нову 6000 серію....під якісь Відьмаки 4.. :down: :down: :down: :down: ..там макс +10% буде приріст ...крім буста 6090 - нічого не завезуть.ДЛСС 5 будет правити балом і МФГ х8.
rizakrko
Member

Повідомлення

000000: 29.08.2025 09:15 Люди які чекають нову 6000 серію....під якісь Відьмаки 4.. :down: :down: :down: :down: ..там макс +10% буде приріст ...крім буста 6090 - нічого не завезуть.ДЛСС 5 будет правити балом і МФГ х8.
6060 така ж швидка, як і 5090 :laugh:
avuremybe
Member

Повідомлення

erkins007: 29.08.2025 08:52
avuremybe: 29.08.2025 07:30Вони під кожну другу ААА роблять індивідуальні правки на рівні драйвера, бо щось працює криво (або не працює, або вилітає). Бо все дуже закрите і розробники ігор не мають можливості не те що пофіксити, а навіть дізнатися про причини.
Полнейшая чушь. Инструментов для разрабов у зелёных вагон и маленькая тележка.
А ну лінкани мені інструмент який покаже що написано в драйверах нвідіа :lol:
Kullerok
Member

Повідомлення

000000: 29.08.2025 09:15 Люди які чекають нову 6000 серію....під якісь Відьмаки 4.. :down: :down: :down: :down: ..там макс +10% буде приріст ...крім буста 6090 - нічого не завезуть.ДЛСС 5 будет правити балом і МФГ х8.
ну и хорошо 10% на дороге не валяются :gigi: так шо надо брать.
Voozy
Member

Повідомлення

За DLSS override в последней обнове - спасибо. Но неужели каждой новой игре нужна своя версия дров? Даже Стим так часто не обновляется
man1242
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 29.08.2025 07:55
man1242: 29.08.2025 02:26
спойлер
Зображення
спойлер
Зображення
У мгс3 длсс4 просто відвал голови виглядає, топ :super:
через статери відклав проходження, вони жахливі тут.
Поки у грі статерів не зустрів, шейдери перекешуй :D
Enjthesilence
Member

Повідомлення

man1242: 29.08.2025 13:19
Enjthesilence: 29.08.2025 07:55

через статери відклав проходження, вони жахливі тут.
як скажеш :rolleyes:, а ще 60 фпс лок, сюди

Nouriel
Member

Повідомлення

Voozy: 29.08.2025 12:44За DLSS override в последней обнове - спасибо. Но неужели каждой новой игре нужна своя версия дров? Даже Стим так часто не обновляется
так "профіль" треба для гри, шоб ваш длсс і дегенратор робив))
man1242
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 29.08.2025 15:12

В мене проблем з локом у 60 немає, гра як гра. Знайомий з 3070ті грає у 1080р сереюньо-високі у стабільні 60фпс :D Теж статеров немає і граєтся приємно.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Nouriel: 29.08.2025 16:41
Voozy: 29.08.2025 12:44За DLSS override в последней обнове - спасибо. Но неужели каждой новой игре нужна своя версия дров? Даже Стим так часто не обновляется
так "профіль" треба для гри, шоб ваш длсс і дегенратор робив))
"профіль" длсс йде з грою у файлах гри, драйвер для цього непотрібен
Archer
Member

Повідомлення

Зелені фанати скажіть мені будь-ласка, що заважає nvidia зробити нормальне налаштування вентиляторів(як наприклад в адреналіні) а не вбогий повзунок і додати можливість занижувати напругу а не тільки піднімати та й ще в процентах, тільки ці два налаштування були мені потрібні і саме вони недоступні...Та і взагалі софт виглядає так що це не прога домінуючого гіганта на ринку а софт для якогось нового китайського графічного ноу нейма.
man1242
Member

Повідомлення

Archer: 31.08.2025 21:36 Зелені фанати скажіть мені будь-ласка, що заважає nvidia зробити нормальне налаштування вентиляторів(як наприклад в адреналіні) а не вбогий повзунок і додати можливість занижувати напругу а не тільки піднімати та й ще в процентах, тільки ці два налаштування були мені потрібні і саме вони недоступні...Та і взагалі софт виглядає так що це не прога домінуючого гіганта на ринку а софт для якогось нового китайського графічного ноу нейма.
Пігулок ще від такого не винайшли :laugh: Адріналін шляпа імхо, якщо щось робити то знову потрібно завантажувати афтабернера щоб після рестарту не бігати та перевіряти скинуло налаштування чи ні. В мене з не далекого прикладу адреналін після якогось там оновлення віндовс у грудні просто дропав налаштування після перезапуску системи хоча навіть системних помилок у логу віндовс і не було.

Відправлено через 2 хвилини 8 секунд:
Enjthesilence: 29.08.2025 15:12

10годин вже набігав, зіро статерів чи софтлоків або багувань чи допу фпс нижче 60 не зафіксовано. Були дві помилки за весь час але то гра була у альтабі, може і вплинуло, знову на фоні сталкера2 це щось не можливе B-) Пробував генерацію через драйвер, виглядало погано та желейно тому дропнув але длсс4 просто рве по рівню якості між натив таа у рази навіть у кваліті моді, текстури одягу та оточення просто смак.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

man1242: 01.09.2025 01:25 10годин вже набігав, зіро статерів чи софтлоків або багувань чи допу фпс нижче 60 не зафіксовано. Були дві помилки за весь час але то гра була у альтабі, може і вплинуло, знову на фоні сталкера2 це щось не можливе B-) Пробував генерацію через драйвер, виглядало погано та желейно тому дропнув але длсс4 просто рве по рівню якості між натив таа у рази навіть у кваліті моді, текстури одягу та оточення просто смак.
хм, ну що ж спробую, хоча 60 фпс лок на пк це вони погарячкували
Archer
Member

Повідомлення

man1242: 01.09.2025 01:25
Archer: 31.08.2025 21:36 Зелені фанати скажіть мені будь-ласка, що заважає nvidia зробити нормальне налаштування вентиляторів(як наприклад в адреналіні) а не вбогий повзунок і додати можливість занижувати напругу а не тільки піднімати та й ще в процентах, тільки ці два налаштування були мені потрібні і саме вони недоступні...Та і взагалі софт виглядає так що це не прога домінуючого гіганта на ринку а софт для якогось нового китайського графічного ноу нейма.
Пігулок ще від такого не винайшли :laugh: Адріналін шляпа імхо, якщо щось робити то знову потрібно завантажувати афтабернера щоб після рестарту не бігати та перевіряти скинуло налаштування чи ні. В мене з не далекого прикладу адреналін після якогось там оновлення віндовс у грудні просто дропав налаштування після перезапуску системи хоча навіть системних помилок у логу віндовс і не було.

Відправлено через 2 хвилини 8 секунд:
Ну так іноді скидало налаштування, але в мене був збережений профіль і афтербернер я майже завжди запускаю для моніторингу і там одразу було помітно був скид або ні тому що через андервольт були вище частота на гп, а шляпа все ж таки зробити налаштування які не мають сенсу, я просто не знаю скидає афтербернер на дефолтні налаштування якщо щось піде не так і із-за цього побоююсь вмикати профіль при старті системи.
Аціо
Member

Повідомлення

Archer
Вже другий рік Афтербьорнер як налаштував андервольт+розгін, перевірив Комбустером зберіг профіль так все і працює, головне це під час оновлення драйвера вимикати його, та в налаштуваннях правильно підібрати керування напругою, тобто там комусь Мясай алгоритми краще заходять, а комусь сторонні чи еталонні.
Відповісти