У ресивера є своє призначення - ДКТ, там і вимоги до звуку менші. Не треба його тулити в стерео. Звісно можна комбінувати ДКТ та стерео, але там вже впирається у вилоги до якості стерео та бюджетHotspur: ↑ 28.08.2025 20:49взагалі не люблю ресивери
Новини
Останні статті і огляди
Выбор акустики
-
Radio Bay
Member
-
_hydra_
Member
книжка пише 100Вт на каналHotspur: ↑ 28.08.2025 18:12врахуй що ця ямаха не потужна
не можу без ресивера - немаю достатньо місця, щоб організувати окремі сетапи для музики і фільмів
ці elac цікавий варіант, але якщо моя ямаха їх не подужає, то може не варто їх розглядати
я 15 років слухав Solo 7 і мене наче все влаштовувало
зараз хочу якийсь апгрейд по звуку, але так, щоб не міняти геть все.
дивився ще на магнати підлогові, але є дружина, і вона каже що пів метра біля тв-тумби ну ніяк не можна виділити
-
Radio Bay
Member
О, це аргумент, тому я одразу пройшов повз ресивера, не акцентуючи увагу._hydra_: ↑ 28.08.2025 21:38емаю достатньо місця, щоб організувати окремі сетапи для музики і фільмів
Є такий аргумент, можна ржати чи ні, але це аргумент який приносить спокій до родини. В мене знайомий займався інсталяціями ДКТ. Все розмалював по плану, один тил в один кут, другий у другий, краса. Неможна - замовник каже, там у жінку кадка з фікусом. Аргумент_hydra_: ↑ 28.08.2025 21:38але є дружина, і вона каже що пів метра біля тв-тумби ну ніяк не можна виділити
На що ставити колонки?
-
Hotspur
Member
бреше звичайно_hydra_: ↑ 28.08.2025 21:38книжка пише 100Вт на канал
Відправлено через 55 секунд:
грати воно буде просто не на 100%_hydra_: ↑ 28.08.2025 21:38ці elac цікавий варіант, але якщо моя ямаха їх не подужає, то може не варто їх розглядати
Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
я 11 років слухав Solo 6. Зараз купив Elac, не слухав їх нічого до покупки_hydra_: ↑ 28.08.2025 21:38я 15 років слухав Solo 7 і мене наче все влаштовувало
зараз хочу якийсь апгрейд по звуку, але так, щоб не міняти геть все.
Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
ні. там зовсім інші бюджети. загальне правильно - полочники на клас вище напольників 1 компанії за однакові гроші_hydra_: ↑ 28.08.2025 21:38дивився ще на магнати підлогові
Відправлено через 1 годину 35 хвилин 54 секунди:
Elac Debut 3.0 DB63 18 000 (433 долара) полочні
Elac Debut 2.0 DF62 36 000 (867 доларів) напольні
-
MSiAventador
Member
Треба постійно нагадувати тим хто не в курсі що є:Radio Bay: ↑ 28.08.2025 20:25О, то так![]()
От справжній бобер для них, а от старий бобер, вже на пенсії. Без відповідного підсилювача ці колонки не мають сенсу
Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
До речі, Class D
- старий ресиверний Class-D
- Hypex UcD Class-D
- Ncore Class-D
- Purifi Hypex Class-D
- Purifi Eigentakt Class-D
- Purifi NAD Class-D
Зараз китайці починають розкручувати GanFET Class-D
-
Radio Bay
Member
Подивимось, Клас Д потрібно вміти готувати. КлаС Д був синонімом немузикального дешману, але ті ж Дженели перейшли на Д десь у 2020+ і клас це недешевоMSiAventador: ↑ 29.08.2025 04:32Зараз китайці починають розкручувати GanFET Class-D
-
_hydra_
Member
у мене тумба 60см висотою, полочники туди стануть чудовоRadio Bay: ↑ 28.08.2025 22:20 На що ставити колонки?
є ще варіант замінити тумбу і взяти підлогові, або якось з дружиною домовитись про тих пів метра
нові може бути, а б/в їх купа по 200-400$ за пару, звісно буде не 25-го року модель, але у мене і сетап не на лампах з срібними кабелямиHotspur: ↑ 29.08.2025 02:12ні. там зовсім інші бюджети. загальне правильно - полочники на клас вище напольників 1 компанії за однакові гроші
-
Radio Bay
Member
Тумба буде грати разом з колонкою. То відома дурка_hydra_: ↑ 29.08.2025 12:51у мене тумба 60см висотою, полочники туди стануть чудово
https://musicmag.com.ua/akusticheskie-s ... rder=price
-
Hotspur
Member
такс а шо з них саме краще ?MSiAventador: ↑ 29.08.2025 04:32Треба постійно нагадувати тим хто не в курсі що є:
- Hypex UcD Class-D
- Ncore Class-D
- Purifi Hypex Class-D
- Purifi NAD Class-D
Зараз китайці починають розкручувати GanFET Class-D
-
MSiAventador
Member
Purifi Eigentakt і Purifi NAD.Hotspur: ↑ 29.08.2025 14:54такс а шо з них саме краще ?MSiAventador: ↑ 29.08.2025 04:32Треба постійно нагадувати тим хто не в курсі що є:
- Hypex UcD Class-D
- Ncore Class-D
- Purifi Hypex Class-D
- Purifi NAD Class-D
Зараз китайці починають розкручувати GanFET Class-D![]()
-
Hotspur
Member
дякую, значить отой NAD за 100 000MSiAventador: ↑ 29.08.2025 14:59Purifi Eigentakt і Purifi NAD.
-
tablestikus
Member
бездуховний D класHotspur: ↑ 29.08.2025 14:54такс а шо з них саме краще ?MSiAventador: ↑ 29.08.2025 04:32Треба постійно нагадувати тим хто не в курсі що є:
- Hypex UcD Class-D
- Ncore Class-D
- Purifi Hypex Class-D
- Purifi NAD Class-D
Зараз китайці починають розкручувати GanFET Class-D![]()
-
Hotspur
Member
на ОЛХ є Elac та Canton напольники б у покидай сюди варіанти шось найдем_hydra_: ↑ 29.08.2025 12:51нові може бути, а б/в їх купа по 200-400$ за пару, звісно буде не 25-го року модель, але у мене і сетап не на лампах з срібними кабелями
Відправлено через 21 секунду:
чіткість там краща за дешевий А Вtablestikus: ↑ 29.08.2025 18:20бездуховний D клас
-
Radio Bay
Member
У встрійки теж гарна чіткість, я пробувавHotspur: ↑ 29.08.2025 18:23чіткість там краща за дешевий А В
Можна скромнішеHotspur: ↑ 29.08.2025 17:24дякую, значить отой NAD за 100 000
-
Hotspur
Member
зря смієшся. нинішній ріалтек цілком собі хватить для всього менше 2000 доларів в акустиці а може і 3000Radio Bay: ↑ 29.08.2025 19:22У встрійки теж гарна чіткість, я пробував
Відправлено через 2 хвилини 12 секунд:
це пережитки давниниFilabatya: ↑ 29.08.2025 19:26 нічого не помінялося за 10 років для дінів або над 300 або плініус 9200)
маж бути здоровенний транс і вага під 20 кіля![]()
Відправлено через 11 хвилин 18 секунд:
Технические характеристики аудиокодека ALC4082 в составе ASUS ROG SupremeFX
Цифровой преобразователь (ЦАП) ESS® SABRE9018Q2C способен обеспечить общий коэффициент гармонических искажений (THD + N) -115 дБ при воспроизведении, что передает все тонкости и нюансы звуковой дорожки. Кроме того, динамический диапазон 121 дБ (DNR) обеспечивает чрезвычайно низкий уровень шума, дополнительно подчеркивая динамику и мощь.
Интегрированный усилитель Savitech SV3H712 (в некоторых материнских платах устанавливается два) многократно усиливает выводимый звуковой сигнал на акустику или наушники пользователей.
Аудиокодек ALC4082 использует интерфейс USB вместо обычного интерфейса аудио высокой четкости (HDA), и улучшает разрешение воспроизведения звука с 24-бит / 192 кГц до 32-бит / 384 кГц.
Переключение МОП-транзисторов - уникальный дизайн позволяет использовать функцию определения импеданса кодека с передним или задним выходами для наушников.
Экранирование аудиолинии блокируют электромагнитные помехи от материнской платы или надстроек, чтобы обеспечить более чистое звучание.
Nichicon® CAPS - высококачественные конденсаторы японского производства, обеспечивают более теплый, естественный звук с исключительной четкостью и точностью воспроизведения.
Высококачественный стерео выход для воспроизведения с соотношением сигнал / шум 120 дБ и 113 дБ.
Задний оптический порт S / PDIF out.
Позолоченные аудио разъемы.
Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
Определяя положения стандарта DIN 45500 для звуковоспроизводящей техники класса Hi-Fi, можно выделить следующие основные характеристики и их предельные значения:
Для тюнеров
Полоса воспроизводимых частот, 30 Гц — 15 000 Гц; (выше границу получить сложно ввиду необходимости подавления пилот-тона 19 кГц)
Коэффициент нелинейных искажений на частоте 1 кГц, не более 0,5 %;
Коэффициент интермодуляционных искажений — N/A;
Различие параметров каналов в полосе 250—6300 Гц, не более 3 дБ;
Переходные помехи на частотах 250—6300 Гц (6300—15000 Гц), не более 26 дБ (15 дБ).
цілком собі краще стандарта Hi Fi
-
Radio Bay
Member
То і є залог успіху, хоча клас Д крадеться, але не по 200 доларівFilabatya: ↑ 29.08.2025 19:26має бути здоровенний транс і вага під 20 кіля
Мінус поставив не я, я коли сміюся, мінуси не ставлю. Я взагалі дуже рідко це роблю.Hotspur: ↑ 29.08.2025 19:54зря смієшся. нинішній ріалтек цілком собі хватить для всього менше 2000 доларів в акустиці а може і 3000
Сміюся я з того, шо ти не розумієш про що кажеш, бо не порівнював встрійку, в мене непогана, Шіітовский мультибіт, Пегаса та дженелековський цап у сабі на ті ж Дженели 2.1. Перші три по аналогу на Schiit Lyr, останній по оптиці напряму грає. Там би ти швидко зрозумів, що цап визначає характер звуку, а усі інші лише грають те, чим він їх годує і всі вони грають капець по-різному. У тебе вже є непогані колонки, вперед до експериментів
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Це головнеHotspur: ↑ 29.08.2025 19:54Позолоченные аудио разъемы
Відправлено через 27 хвилин 48 секунд:
Моя концепція побудові стерео тракту взагалі виглядає, як "беремо колонки та підсилювач, розфарбовуємо цапом, який визначає кінцевий результат".
Я це випадково зрозумів, коли почав цікавитися моніторами і там с дула багато хайпу, що то взагалі не для музики. Натрапив на пост чувака, у якого якесь непогане стерео, звик до певного звуку, і чувак взяв Адами. От не те, сум, не працює вовлекатор (вовлекун?), не живий звук, а потім вау, він поставив ламповий пред і це все змінило, це було те, що треба. Ще у знайомого були Адамі, яки з Топпінгу не грали, Адами у лінійці нище, що були до того, грали "ліпше" , я інтуїтивно поради Schiit Bifrost всліпу і вау + мій досвід достатній для такого бачення, я спираюсь на реальній досвід. Я його не нав'язую, мені то не цікаво, просто пропоную замислитись
-
Hotspur
Member
оце правильна історія. але не факт що проблема в ЦАП а не в проводахRadio Bay: ↑ 29.08.2025 20:56Моя концепція побудові стерео тракту взагалі виглядає, як "беремо колонки та підсилювач, розфарбовуємо цапом, який визначає кінцевий результат".
Я це випадково зрозумів, коли почав цікавитися моніторами і там с дула багато хайпу, що то взагалі не для музики. Натрапив на пост чувака, у якого якесь непогане стерео, звик до певного звуку, і чувак взяв Адами. От не те, сум, не працює вовлекатор (вовлекун?), не живий звук, а потім вау, він поставив ламповий пред і це все змінило, це було те, що треба. Ще у знайомого були Адамі, яки з Топпінгу не грали, Адами у лінійці нище, що були до того, грали "ліпше" , я інтуїтивно поради Schiit Bifrost всліпу і вау + мій досвід достатній для такого бачення, я спираюсь на реальній досвід. Я його не нав'язую, мені то не цікаво, просто пропоную замислитись
Відправлено через 57 секунд:
я слухав на різних акустиках встройки і не завжди міг зрозуміти де що грає.Radio Bay: ↑ 29.08.2025 20:56Сміюся я з того, шо ти не розумієш про що кажеш, бо не порівнював встрійку, в мене непогана, Шіітовский мультибіт, Пегаса та дженелековський цап у сабі на ті ж Дженели 2.1. Перші три по аналогу на Schiit Lyr, останній по оптиці напряму грає. Там би ти швидко зрозумів, що цап визначає характер звуку, а усі інші лише грають те, чим він їх годує і всі вони грають капець по-різному. У тебе вже є непогані колонки, вперед до експериментів
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
та я на це не дивлюсь не подобаються людям цифри ну що я можу сказатиRadio Bay: ↑ 29.08.2025 20:56Мінус поставив не я, я коли сміюся, мінуси не ставлю. Я взагалі дуже рідко це роблю.
-
Radio Bay
Member
У цих історіях приміщення, дроти ті ж самі. Ні, тут історія про зміну одного компоненту.Hotspur: ↑ 30.08.2025 00:36оце правильна історія. але не факт що проблема в ЦАП а не в проводах розміщенні чи кімнаті. Це ж сукупність причин, Адами досить капризні, вузький світ спот я їх нікому не рекомендую брати хоча якість звука гарна але ну його, беріть Фокали чи КРК жити буде простіше
Може совокупность звуків не будує єдину картину. Може по різному сприймаємо, для тебе й кобила невістка, а наша Галя балуванаHotspur: ↑ 30.08.2025 00:36я слухав на різних акустиках встройки і не завжди міг зрозуміти де що грає.
Між встрійквми? Що небуть нормальне послухай
-
Hotspur
Member
я слухав через пульт встройку ріалтек 1220 і Asus Xonar Essence STX II на моніторах KRK. Різниці було 0. KRK це не Adam але це пристойна акустикаRadio Bay: ↑ 30.08.2025 01:47Між встрійквми? Що небуть нормальне послухай
Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
ха. в житті не повірю що він все ставив міліметр в міліметр як булоRadio Bay: ↑ 30.08.2025 01:47У цих історіях приміщення, дроти ті ж самі. Ні, тут історія про зміну одного компоненту.