Новини
Останні статті і огляди
Старший графічний чип AMD нового покоління може отримати 96 Compute Units і шину пам’яті 512 біт
-
Rolexandr
Member
Предлагаю обсудить Старший графічний чип AMD нового покоління може отримати 96 Compute Units і шину пам’яті 512 біт
Для мідла якісь дуже слабкі параметри, що вже дає нагоду сумніватись в правдивості цих даних.
Для мідла якісь дуже слабкі параметри, що вже дає нагоду сумніватись в правдивості цих даних.
-
item2
Member
Якщо припустити, що блоки наведені Kepler-ом - це WGP а не CU, то це майже повністю збігається з попередніми зливами (24CU, 48CU, 80CU, 192CU). Єдине виключення AT2: старі чутки обіцяли, що повний чип - 70CU, а тут навіть більше (80). Фактичні відеокарти з AT0, AT2 матимуть трохи менше CU через частину деактивованих блоків.
P.S. Сьогодні ще інженерники Nova Lake помітили у маніфестах доставки. Це означає, що приблизно через рік може бути старт продажів.
P.S. Сьогодні ще інженерники Nova Lake помітили у маніфестах доставки. Це означає, що приблизно через рік може бути старт продажів.
-
stoned
Member
А може й не отримати.
Вже Navi41 малювали з 144 CU а він кудись взяв і зник.
Вже Navi41 малювали з 144 CU а він кудись взяв і зник.
-
kalakawa
Member
а когда ты последний раз видел чтоб и в зеленых и в красных количество растровых ядер росло(кроме китайских 4090 и 5090 для ИИ)?Rolexandr: ↑ 27.08.2025 16:22 Предлагаю обсудить Старший графічний чип AMD нового покоління може отримати 96 Compute Units і шину пам’яті 512 біт
щас только каждый 4-8-й(и 16-й для паехавших) рендерится вашими священным самым наилучшим самым чётеньким самым ути-пути "нативами"
я 3060ти на 4070 менял только ради +4гб и фреймгена, а с длсс4 и своей чистой мощью эта почти 5-летняя старуха еще бы служила и служила, но хуанг памяти зажопил(как и на 4070
-
Nouriel
Member
а я собі сижу на 6800хт з 16гб і на все вистачає і без генератора і без длссkalakawa: ↑ 27.08.2025 17:16но хуанг памяти зажопил(как и на 4070
-
kalakawa
Member
Меня 60фпс и мерцающее мыло не устраиваетNouriel: ↑ 27.08.2025 18:40а я собі сижу на 6800хт з 16гб і на все вистачає і без генератора і без длссkalakawa: ↑ 27.08.2025 17:16но хуанг памяти зажопил(как и на 4070
-
Nortrom
Member
Infinity Cache можно убирать со статьи, его не будет, там будет Large L2 and lower level caches.
Также - 1 RDNA 4 WGP == 1 RDNA 5 CU
Также - 1 RDNA 4 WGP == 1 RDNA 5 CU
-
VovaII
Member
Щось із цими 512 біт… попробують — закинуть, попробують — закинуть. Невже не можуть змоделювати що воно дасть, і чи варто його робити?
-
kalakawa
Member
да походу снова гддр6, вот и компенсируют пспVovaII: ↑ 27.08.2025 23:02 Щось із цими 512 біт… попробують — закинуть, попробують — закинуть. Невже не можуть змоделювати що воно дасть, і чи варто його робити?
-
waryag
Member
В 7000 серії не змогли в нормальне масштабування, 9000 - проміжна, без топу.VovaII: ↑ 27.08.2025 23:02Щось із цими 512 біт… попробують — закинуть, попробують — закинуть. Невже не можуть змоделювати що воно дасть, і чи варто його робити?
Тогда бы в мидле как минимум оставили 256 бит.kalakawa: ↑ 27.08.2025 23:18 да походу снова гддр6, вот и компенсируют псп
-
avuremybe
Member
В одному повідомленні ти кажеш що юзаєш DLSS, а одразу в наступному - що тебе не влаштовує мило...kalakawa: ↑ 27.08.2025 21:01Меня 60фпс и мерцающее мыло не устраиваетNouriel: ↑ 27.08.2025 18:40
а я собі сижу на 6800хт з 16гб і на все вистачає і без генератора і без длсс
Це як?
-
waryag
Member
То божа роса від Хуанга!avuremybe: ↑ 28.08.2025 08:19В одному повідомленні ти кажеш що юзаєш DLSS, а одразу в наступному - що тебе не влаштовує мило...
Це як?
-
Sanya94
Member
а DLSS милить картинку?avuremybe: ↑ 28.08.2025 08:19В одному повідомленні ти кажеш що юзаєш DLSS, а одразу в наступному - що тебе не влаштовує мило...
Це як?![]()
-
kalakawa
Member
Добро пожаловать в реальностьavuremybe: ↑ 28.08.2025 08:19В одному повідомленні ти кажеш що юзаєш DLSS, а одразу в наступному - що тебе не влаштовує мило...
Це як?![]()
-
Georgin
Member
Sanya94
Абсолютно всі апскейлери "милять" картинку, різниця лише у інтенсивності.
Поки що DLSS вбиває деталі найменьше, XeSS трохи гірший за якістю, FSR сильно позаду. Хоча це я не враховую останню можифікацію FSR 4, у мене немає на чому її увімкнути.
Поки що DLSS вбиває деталі найменьше, XeSS трохи гірший за якістю, FSR сильно позаду. Хоча це я не враховую останню можифікацію FSR 4, у мене немає на чому її увімкнути.
-
Sanya94
Member
Прогрес DLSS помітний. І називати останню версію цієї технології милом вже не зовсім доречно.Georgin: ↑ 28.08.2025 09:42 Sanya94
-
Georgin
Member
Sanya94
Прогрес є у всіх трьох технологій, не зовсім доречно займатись "нефонатством" (у Вашому випадку - "зеленим").
Повторюсь - усі апскейлери без виключення дають на виході "розмите" зображення. Ви можете скільки завгодно заперечувати реальність - вона від цього не зміниться.
На сьогодняшній день немає апскейлера, який би давав на виході картинку, на 100% ідентичну за якістю стартовій.
Прогрес є у всіх трьох технологій, не зовсім доречно займатись "нефонатством" (у Вашому випадку - "зеленим").
Повторюсь - усі апскейлери без виключення дають на виході "розмите" зображення. Ви можете скільки завгодно заперечувати реальність - вона від цього не зміниться.
На сьогодняшній день немає апскейлера, який би давав на виході картинку, на 100% ідентичну за якістю стартовій.
-
kalakawa
Member
Можешь повторить ещё 19 раз, может на 20-й реальность подстроится под твои слова под таким давлениемGeorgin: ↑ 28.08.2025 10:11 Sanya94
-
avuremybe
Member
Нє блін, це нативний рендерSanya94: ↑ 28.08.2025 09:29а DLSS милить картинку?avuremybe: ↑ 28.08.2025 08:19
В одному повідомленні ти кажеш що юзаєш DLSS, а одразу в наступному - що тебе не влаштовує мило...
Це як?![]()
-
Enjthesilence
Member
Натівний рендер на юе5 програє длсс4 та фср4, перед тим як почнеться історія про ТАА, одразу попрошу гайд яким чином його можливо вимкнути, без появи шимерінгу, та купи інших графічних артефактів, юзерам начхати, якщо «натівний ТАА» виглядає гірше за апскейлерний фср чи длсс, то лише вавка в голові тих, хто не сприймає нове, або тих хто не може увімкнути длсс4 чи фср4 і побачити власними очима