Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

аахахахахаах боже це чудово
Filabatya
Member

Повідомлення

Hotspur
спойлер
Hotspur
Member

Повідомлення

Такс забрав Elac Debut 3.0 DB63
Система зараз така ноут-usb-FX-Audio DAC-X3PRO-2RCA-2RCA-SMSL A300-Одесакабель-Elac Debut 3.0 DB63

звук подобається. баса більше ніж на Microlab SOLO-6C. буду слухати далі. окрема подяка Radio Bay та MSiAventador
MSiAventador
Member

Повідомлення

Hotspur: 26.08.2025 15:15 Такс забрав Elac Debut 3.0 DB63
Система зараз така ноут-usb-FX-Audio DAC-X3PRO-2RCA-2RCA-SMSL A300-Одесакабель-Elac Debut 3.0 DB63

звук подобається. баса більше ніж на Microlab SOLO-6C. буду слухати далі. окрема подяка Radio Bay та MSiAventador
Сьогодні день забіралова. :super:
спойлер
Зображення
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 26.08.2025 15:15Такс забрав Elac Debut 3.0 DB63
Поздоровляю! Перший крок зроблено, тепер треба з нею ужитися
І головне
Зображення
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
MSiAventador: 26.08.2025 15:49Сьогодні день забіралова
І як він? Що за RCA? Там паяв?
MSiAventador
Member

Повідомлення

Radio Bay: 26.08.2025 21:18
MSiAventador: 26.08.2025 15:49Сьогодні день забіралова
І як він? Що за RCA? Там паяв?
А-фі-ген-ний!
Спочатку на роботі тестонув з старою Ямахою, замінив старий 4N OFC на цей кабель і ДАЛІ Концепт заграли як ДАЛІ Ікон з 4N OFC міжблоком.
Я не повірив своїм ушам який запас якості весь цей час був у Ямахи, ДАЛІ Концепт і Хідізес Марта.
Зараз слухаю на К17 і нюанси по всьому діапазону одразу чутно після Атласів і Аудіокрастів, звук супершвидкий, реверберації чітки і нюансні. Відсутнє підкрашування низьких с.ч. яке було у посріблених кабелів.
Штекер TTAF 93508 Rhodium Carbon. Паяв продавець , у нього правильний припой.
спойлер
Зображення
Зображення
Radio Bay
Member

Повідомлення

MSiAventador: 27.08.2025 00:08А-фі-ген-ний!
Так, Неотеки щось знають, вміють робити гарні кабелюки за розумний прайс. Я тому за 3003, як за гарну некоштовну кабелюку, завжди топлю. Дріт у якого все на своїх місцях при його $25/м. А цей ще й вищє у лінійці.
MSiAventador: 27.08.2025 00:08Паяв продавець , у нього правильний припой
Ото правильно, справа навіть не у припої, Михаил розуміє в цій справі, можна обговорити подробиці, порадитись. Він не просто продаван
MSiAventador
Member

Повідомлення

На очі попалась реклама Атласів і тут електрик в душі :gigi: вирішив порівняти "SINAD Аміра" :
Atlas Mavros
• Чистота 99.99997%
• Опір 0,018 Ом/м
• Місткість: 48,92 пФ/м
• Індуктивність: 0,7256 мкГн/м

Neotech NEMOI 3220
• Чистота 99.99999%
• Опір: 0,056 Ом/м
• істкість: 42,07 пФ/м
• Індуктивність: 0,847 мкГн/м

А ціна цього Мавра ... 35 700 грн за 1.0 m :eek:
Hotspur
Member

Повідомлення

MSiAventador: 27.08.2025 14:57А ціна цього Мавра ... 35 700 грн за 1.0 m
який гарний розвод хомячка :gigi:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 27.08.2025 15:37який гарний розвод хомячка
Правильний маркетинг, Atlas багато хто знає, Неотек - ні і не факт, що той Атлас поганий.
Все залежить від інформаційного поля та ЗП. Багато хто взагалі в цю тему глибоко не пірнає, зайшов, купив, сподобалось, ще й 14-30 днів на повернути, мабуть небагато повертають, якщо не банкроти
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 27.08.2025 19:21Правильний маркетинг, Atlas багато хто знає, Неотек - ні і не факт, що той Атлас поганий.
він не поганий він оверпрайснутий в 5-20 разів

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Radio Bay: 27.08.2025 19:21Все залежить від інформаційного поля та ЗП. Багато хто взагалі в цю тему глибоко не пірнає, зайшов, купив, сподобалось, ще й 14-30 днів на повернути, мабуть небагато повертають, якщо не банкроти
ну в США це небезпечно. не побачать різниці з кабелем з Алі за 10 баксів і вкинуть позов на 100 млн за обман покупця. Знаєш історію Айпода в ЕС ? Рівень гучності знижений після програних судів :super:
tablestikus
Member

Повідомлення

Hotspur
То просто треба більше заробляти.
Hotspur
Member

Повідомлення

tablestikus: 27.08.2025 20:00То просто треба більше заробляти.
я тобі колонки на дачу найшов :D Avantgarde Acoustic DUO MEZZO XD
DEVES
Member

Повідомлення

tablestikus: 27.08.2025 20:00 Hotspur
То просто треба більше заробляти.
Т.е. когда купившего у цыган медь по цене золота называют дебилом это норма, а когда кто-то покупает медный кабель по цене золотого, то это не дебил?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 27.08.2025 19:50ну в США це небезпечно. не побачать різниці з кабелем з Алі за 10 баксів і вкинуть позов на 100 млн за обман покупця.
Подивись скільки алішних кабелів на єБеї. Та й китайських цапів вистачає. Американці рахують гроші ще й як :)
Просто вони заробляють більше. Нагадаю, 14-30 на повернення товару, що не сподобався в них працює. То все міфи про дурних американців
Hotspur
Member

Повідомлення

DEVES: 27.08.2025 20:52Т.е. когда купившего у цыган медь по цене золота называют дебилом это норма, а когда кто-то покупает медный кабель по цене золотого, то это не дебил?
правильне питання :D

Відправлено через 54 секунди:
Radio Bay: 27.08.2025 21:05Подивись скільки алішних кабелів на єБеї. Та й китайських цапів вистачає. Американці рахують гроші ще й як
Просто вони заробляють більше. Нагадаю, 14-30 на повернення товару, що не сподобався в них працює. То все міфи про дурних американців
вони не тупі. я цього не казав. я сказав в США можна подати такий позов і виграти. в Україні це неможливо
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 27.08.2025 21:29я сказав в США можна подати такий позов і виграти
У США можна подати будь-який позов та суд повинен його розглядати у певний термін. Будь-яку дурницю. Інша справа, що відповідач може найнять юриста за "мільйон" доларів та потім покласти ці витрати на того дурня, що подавав позов. На мене тут шансів на перемогу біля нуля. Там система збалансована сторіччями і дурням там може бути зовсім не солодко :)
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 27.08.2025 21:46У США можна подати будь-який позов та суд повинен його розглядати у певний термін. Будь-яку дурницю. Інша справа, що відповідач може найнять юриста за "мільйон" доларів та потім покласти ці витрати на того дурня, що подавав позов. На мене тут шансів на перемогу біля нуля. Там система збалансована сторіччями і дурням там може бути зовсім не солодко
це теорія. а практика що Епл знизила рівень гучності в айподах :rotate:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 27.08.2025 21:55це теорія. а практика що Епл знизила рівень гучності в айподах
Бо це начебто могло нанести шкоду слуху, було таке. Порівняй, що ти пропонуєш.
До речі, батьки можуть боятися купувати такой Айфон дитині, то велика відмінність від того, що ти пропонуєш
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 27.08.2025 22:00Бо це начебто могло нанести шкоду слуху, було таке.
так :super:
Відповісти