Пропоную обговорити У Steam проходить фестиваль стрілянок від третьої особи
Контрол з 90%, дякую.
Новини
Останні статті і огляди
У Steam проходить фестиваль стрілянок від третьої особи
-
MoNiTeam
Junior
-
Ijachok
Member
Дуже хотів дойти до моменту, коли можна буде жбурляти у ворогів тим, що потрапило під руку, але не дочекався і закинув проходження. Може колись ще повернусь. В роликах виглядало веселоMoNiTeam: ↑ 26.08.2025 10:53 Пропоную обговорити У Steam проходить фестиваль стрілянок від третьої особи
Контрол з 90%, дякую.
-
proos
Member
Такое себе, разве что поиграть ради графена и разрушений во время боев, в остальном очередной наркоманский бред Сема Лейка. Бред нудный.MoNiTeam: ↑ 26.08.2025 10:53Контрол
-
Grava
Member
proos
Чудова гра. Пройшов всі міссії, знайшов всі записи. От тільки доповнення короткі. 9/10
Чудова гра. Пройшов всі міссії, знайшов всі записи. От тільки доповнення короткі. 9/10
-
destructX
Member
ну, це одна з частин всесвіту Remedy, в цілому норм, для занурення в загальний сюжет і розуміння відсилок в інших іграх - мастхев для проходженняproos: ↑ 26.08.2025 12:09Такое себе, разве что поиграть ради графена и разрушений во время боев, в остальном очередной наркоманский бред Сема Лейка. Бред нудный.MoNiTeam: ↑ 26.08.2025 10:53Контрол
-
Qwerty1987
Member
В эпик стор бесплатно раздавали, мисия в коридоре под музычку прикольная 
-
SERGBILL
Member
кстати да, но у меня она не завершается почему-то, на финальном этапе происходит ровно ничего. уже и видосы смотрел ,фиг его знаетQwerty1987: ↑ 26.08.2025 12:41 В эпик стор бесплатно раздавали, мисия в коридоре под музычку прикольная![]()
-
MoNiTeam
Junior
proos
Я вже грав, просто по геймпасс на хбокс, хочу тепер без мила пограти
Я вже грав, просто по геймпасс на хбокс, хочу тепер без мила пограти
-
TypStar
Member
так але там без ДЛЦ давали, а тут за 67 грн. Ултімейт версія можна брати.Qwerty1987: ↑ 26.08.2025 12:41 В эпик стор бесплатно раздавали, мисия в коридоре под музычку прикольная![]()
-
SERGBILL
Member
у мене ультімейт, але не впевнений, що отримав нашару, можливо теж колись по скидкі купувавTypStar: ↑ 26.08.2025 13:47 так але там без ДЛЦ давали, а тут за 67 грн. Ултімейт версія можна брати.
upd: глянув історію, так, купував приблизно за такі ж гроші 01.04.2025