S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

Hotspur, бандюків, вояк? Що це? Всі сталкери - порушники закону, немає якихось особливих привілеїв у бандосів в цьому плані.
avuremybe
Member

Повідомлення

У кожного своє бачення зони.
І в цьому завжди був величезний плюс модів: кожен міг накрутити собі бажаних аспектів і убавити небажаних. :up:
Геральт
Member

Повідомлення

SaxOFFoN: 25.08.2025 00:10 taras_cs
Заповнив, в цілому 5700x3d + rx 9700
9070 ;)
Hotspur
Member

Повідомлення

Барбарис: 25.08.2025 06:55Hotspur, бандюків, вояк? Що це? Всі сталкери - порушники закону, немає якихось особливих привілеїв у бандосів в цьому плані.
ну там і половина вояк бандюки :gigi: . світ бандюків великий і цікавий :D
OverKot
Junior

Повідомлення

Есть вариант получать как-то ачивки с модами? А то без модов на фпс прям грустненько, даже на свежей 9060xt, там где у меня 50, с модом было бы 65-70, а это ощутимо. Да и то что бандосам без каски нужно давать больше одной пули в голову тоже так себе, но это мы опустим...
Hotspur
Member

Повідомлення

OverKot: 25.08.2025 17:34 бандосам без каски нужно давать больше одной пули в голову тоже так себе
бери більший калібр
mult
Member

Повідомлення

OverKot
Hotspur
А мені завжди було цікавіше грати коли є така ігрова умовність а не реалізм, коли вбиваєш не з першої кулі навіть в голову.
Про це треба памятати, це ігрова умовність як і багато чого іншого.
Головне щоб був баланс, не цілий магазин в голову з 35 патронів а припустимо три.
Головне щоб по мені больно прилітало, щоб був привід грати від укриття і тактики.
Не раз ставив моди на реалізм, мені швидко набридає.
Бо якщо ще врахувати тупуватий інтелект ботів, то виносиш всіх не парягаючись.
Коли противники лягають буквально від одного пострілу, ти виносих їх пачками а по тобі не встигає нормально прилетіти, це вбиває напругу і азарт від перестрілок.
Ще не цікаво коли реалізм діє і на головного героя.
Коли тобі прилітає не відомо звідки одна куля і ти здох :)
Як на мене в грі повинен бути отакий не реалістичний елемент для цікавішого геймплею.
А ще краще коли є добре збалансовані різні рівні складності.
Щоб кожен міг знайти свій стиль гри, де було б як легко вбити противників так і не дуже.
OverKot
Junior

Повідомлення

Hotspur

Это всё хорошо и я тебя понял, но если я допустим хочу поставить пару модиков на фпс, оно не даст мне ачивки, а я хочу и ачивки и фпс, что ж теперь, сидеть только на одном стуле?
Hotspur
Member

Повідомлення

OverKot: 26.08.2025 00:03что ж теперь, сидеть только на одном стуле?
так
destructX
Member

Повідомлення

OverKot: 25.08.2025 17:34 Есть вариант получать как-то ачивки с модами? А то без модов на фпс прям грустненько, даже на свежей 9060xt, там где у меня 50, с модом было бы 65-70, а это ощутимо. Да и то что бандосам без каски нужно давать больше одной пули в голову тоже так себе, но это мы опустим...
Вони виключили ачівки при грі з модами? а сдк нашо вони тоді рік рожали? :rotate: умом+інтелектом, це вам не а-лайф переробити :lol: :lol: :lol:
я думаю на нексусі вже є рішення, всяко там фікси виходять на пів року раніше від gsc :laugh:
Геральт
Member

Повідомлення

Про які саме ачівки/моди мова? Бо і ачівки маю і на модах грав.
destructX
Member

Повідомлення

Геральт: 26.08.2025 09:27 Про які саме ачівки/моди мова? Бо і ачівки маю і на модах грав.
я погуглив, це ось недавно сталось, в 1.5
mult
Member

Повідомлення

destructX
Геральт
З виходом сдк вони відключили ачівки в стімі, якщо граєш з модами.
Хто грав до виходу сдк з модами той встиг заробити ті чи інші ачівки.
Зараз при запуску гри, якщо є моди, то першим вилазить текст, щось про справедливість відключення ачівок, тому що є моди.
Не памятаю дослівно.
На нексусі вже є декілька варіантів обходу цього.
На скільки вони беспечні хто зна.
Нагадує фалоут 4, там теж таке з модами :)
Геральт
Member

Повідомлення

destructX
mult
Може там не всі моди ачівки відключають? В тому ж старфілді також деякі моди впливали. Наприклад беземежна стаміна. Але косметика з ачівками не кофліктувала.
mult
Member

Повідомлення

Геральт
Я ставив мод на збільшення шкоди від нпс по мені, бо по дефолту було не складно.
Ще мод який вимикає зірочки від радіації.
І відключення звуку хедшоту (попадання в голову)
Ще був чудовий мод на відключення балаканини противника.
Коли відключалось попередження типу "кидаю гранату", або що він обходить збоку.
Взагалі це тупо, про кожну дію тебе попереджають і це не цікаво.
Цікавіше коли тобі мовчки прикотилась граната під ноги :)
Це моди на зміну геймплею, ачівки вимикались.
Косметику не ставив :)
Геральт
Member

Повідомлення

mult
Ну, тоді логічно. Воно там не настільки розумне (поки що), щоб розріняти мод на полегшення геймплею від моду на ускладення. Та й то може бути навіть той самий мод з різними налаштуваннями.
mult
Member

Повідомлення

Геральт
Я думаю це все дуже легко перевірити.
Поставити тільки один мод з якоюсь незначною косметикою, яка є суто скіном.
І якщо при запуску гри вилізе текст що ачівки вимкнуто, значить це діє на абсолютно усі моди без розбору.
OverKot
Junior

Повідомлення

Вот спасибо, влепили мне выше 2 минуса по приколу походу, или за русские буквы? Мда
Eduard1980
Member

Повідомлення

Трохи якихось модів стоїть: стаміна, день/ніч, ще щось, не пам'ятаю. Вчора отримав ачівку "Зустріти Стрілка", може щось інше впливає :dontknow:
Доречі, пробіг спеціально по Заліссю, просадок немає, коли пофіксили - :dontknow: , літом не грав, як завжди))
IC9517
ATI&Vmod_fan

Повідомлення

Глупый вопрос по игре: если включить всинк, но не включать ограничение по фпс, то всинк же должен включиться? Почему-то всинк работает только вместе с ограничением кадров. Если просто включить всинк без ограничения, то всинк не включается и фпс не ограничен. Когда всинк включен вместе с ограничением фпс разрывов кадра я не замечаю, т.е. похоже что всинк работает.
Лицензия последней версии. Win 11, driver 581.15
Відповісти