Розробники розкрили більше деталей рольової гри The Blood of Dawnwalker

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
corban_jum
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Розробники розкрили більше деталей рольової гри The Blood of Dawnwalker

Ми зможемо пограти в цікаву гру і вона не souls-like.
Це вже повод чекати
karokum
Member

Повідомлення

Виправили камеру і боївку підтягнули. Дає надію
Геральт
Active Member

Повідомлення

responsive and directional combat...we build something new...

Ну-ну. На вигляд звчиайний клікер з блоками і ухиляннями, але побачимо.
karokum
Member

Повідомлення

Геральт
Кумедно чути від Геральта з Рівії :gigi:
yariksom
Member

Повідомлення

А там будуть моменти коли Головний герой грається з їжею?
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Має бути годнота! Але щось не бачу локалізації :(
спойлер
Зображення
denizen
Member

Повідомлення

з блоками і ухилянтами :lol:
Геральт
Active Member

Повідомлення

karokum: 21.08.2025 14:42 Геральт
Кумедно чути від Геральта з Рівії :gigi:
Так власне, що в тому нічого нового. Геральт таке вмів багато років тому )

SPEC1AL1ST
Англ текст, польська озвучка. Цілком норм.
Hreiđmar
Junior

Повідомлення

Выглядит шикарно конечно и зрелищно. Но и , видимо, заметно, что с ведьмака слизано
MqM
Member

Повідомлення

Ой знову чергова клпіпаст гра про середньовічну Європу, в тому сетингу та жанрі, по тим заїздженим міфам, все схоже, скільки можна!
*сарказм мод вимкнено*

Надіюся їм вдасться перейняти кращі стлрони гри Відьмак, мати два Відьмака замість одного завжди краще :D

Пс мінусатор сприйняв стьоб за особисту образу, напевно впізнав власні дебільні коменти під новинами :D
Enjthesilence
Member

Повідомлення

MqM: 21.08.2025 18:47 Ой знову чергова клпіпаст гра про середньовічну Європу, в тому сетингу та жанрі, по тим заїздженим міфам, все схоже, скільки можна!
*сарказм мод вимкнено*

Надіюся їм вдасться перейняти кращі стлрони гри Відьмак, мати два Відьмака замість одного завжди краще :D

Пс мінусатор сприйняв стьоб за особисту образу, напевно впізнав власні дебільні коменти під новинами :D
то тебе так вуконг плавить все ще? давай хоча б 5 екшн рпг від 3 особи в сетінгу "середньовічної Європи по тим заїдженим міфам", хочаб за рочків 5, бо за 3 роки ми маємо:

Black Myth Wukong (сосалик від 3 особи, китайська міфологія, ЮЕ5)
WUCHANG FALLEN FEATHERS (сосалик від 3 особи, китайська міфологія, ЮЕ5)
Phantom Blade Zero (сосалик від 3 особи, китайська міфологія, ЮЕ5)
PROJECT JINYIWEI (сосалик від 3 особи, китайська міфологія, ЮЕ5)
blood massage (екшн від 3 особи, оснований на китайській історії, ЮЕ5)
Black Myth: Zhong Kui (сосалик від 3 особи, китайська міфологія, ЮЕ5)
Swords of legends (сосалик від 3 особи, китайська міфологія, ЮЕ5)
Wu long fallen dynasty (сосалик від 3 особи, китайська міфологія)

давай розкажи наскільки це різні і унікальні ігри, тому що в них показані різні китайські епохи і міфи :lol: китайцям можна лише респектнути, що гнуть свою лінію і чхати вони хотіли на західну аудиторію. The Blood of Dawnwalker більше відрізняється від Відьмка, ніж це китайське самокопіювання, навіть не зважаючи, що ці розробники дуже хочуть свого "відьмака"
karokum
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Та це якраз таки тебе конкретно так плавить по Вуконгам і йому подібним. Під КОЖНОЮ новиною "ко-ко-ко-копіпаста"
Нашо воно тобі вперлося тільки не зрозуміло. Так ніби до тебе додому прийшли і купляти кажуть :facepalm:
Але як я вже писав, то лиш би свого гімна на вентилятор накинути :tomat:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

karokum: 21.08.2025 20:37 Enjthesilence
Та це якраз таки тебе конкретно так плавить по Вуконгам і йому подібним. Під КОЖНОЮ новиною "ко-ко-ко-копіпаста"
Нашо воно тобі вперлося тільки не зрозуміло. Так ніби до тебе додому прийшли і купляти кажуть :facepalm:
Але як я вже писав, то лиш би свого гімна на вентилятор накинути :tomat:
коментарі для цього і створені, щоб висловлювати свою думку) навіщо ти читаєш? чи писати можна тільки "хороше?" я кажу об'єктивні речі, якщо тобі є щось заперечити, готовий вислухати, а нема що конструктивного написати, не пиши
karokum
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Та звісно можна висловлюватися
Але наприклад я нічого поганого в копіпасті не бачу
Тимпаче що так звані копії роблять на доволі гідному рівні
Які мінуси?
IronWithin
Member

Повідомлення

karokum
Ну ви не бачите, а інші бачать, ігри робити це мистецтво, а не «перепиши але не слово в слово», критикувати за очевидне мавпування не злочин, а скоріш благо, і висловлюватись за це нормально!
Нормальний рівень це ви про вуконга? Так це єдиний рівень який є, той же вучанг страшна хрінь з кривою бойовою системою, та перманентними розривами кадрів, інше буде точно краще, як гадаєте?
waryag
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 21.08.2025 19:10то тебе так вуконг плавить все ще? давай хоча б 5 екшн рпг від 3 особи в сетінгу "середньовічної Європи по тим заїдженим міфам", хочаб за рочків 5, бо за 3 роки ми маємо:

давай розкажи наскільки це різні і унікальні ігри, тому що в них показані різні китайські епохи і міфи :lol: китайцям можна лише респектнути, що гнуть свою лінію і чхати вони хотіли на західну аудиторію. The Blood of Dawnwalker більше відрізняється від Відьмка, ніж це китайське самокопіювання, навіть не зважаючи, що ці розробники дуже хочуть свого "відьмака"
Порівнюєш всю китайську історію і міфологію з одним європейським середньовіччям і фентезі на його основі?

Той же ЕР можна спокійно записувати туди. :popcorn:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

waryag: 25.08.2025 12:59
Enjthesilence: 21.08.2025 19:10то тебе так вуконг плавить все ще? давай хоча б 5 екшн рпг від 3 особи в сетінгу "середньовічної Європи по тим заїдженим міфам", хочаб за рочків 5, бо за 3 роки ми маємо:

Порівнюєш всю китайську історію і міфологію з одним європейським середньовіччям і фентезі на його основі?

Той же ЕР можна спокійно записувати туди. :popcorn:
це не я згадав "європейське середньовіччя", я лише написав, що за останні 2 роки накліпали копіпастних екшенів від 3 особи на юе5 в китайській міфології, все. не розумію, що тут можна заперечити, це просто факт)
karokum
Member

Повідомлення

IronWithin
Я не проти об'єктивної критики. Але коли кричать копіпаста ще на етапі тизер трейлеру це крінж

Щодо Вучангу, то геймплейна демка 3-річної давнини ось це в моєму розумінні копіпаста. Те що вийшло на релізі це доволі непоганий сосалик. Не без недоліків. Не рівень Вуконга. Але виглядає добре, прикольний левел дизайн і грається доволі приємно. Є проблеми з балансом, деякими анімаціями і кривою складності на деяких босах. Але це потрохи фіксять. Зараз в гри 50% позитивних відгуків в Стімі. Якщо прибрати рев'ю бомбінг стосовно сюжету\цензури\історичності я гадаю чесних ~70% відгуків вона заслуговує
Щодо продуктивності я навіть сперечатися не буду. В стімі бачив мінімум двох людей які скаржилися що на 3080 в 4к не змогли пограти :facepalm:. Я за 30 годин не мав жодного вильоту, жодної просадки нижче 60 кадрів. На майже ультрах 2к ДЛАА 80-120 кадрів. На притовагу, в Найтрейні ловив люті статери по 5-10 секунд і дроп фпс нижче 60. Бідна студія ФромСофтвер мабуть не випускала ТАКУ ж гру на ТАКОМУ Ж движку кілька років тому і в них явно не було можливостей уникнути такого трешу :lol:

Відправлено через 4 хвилини 49 секунд:
Моя позиція проста. Нехай випускають. Нехай вчаться. Ніхто це купувати не змушує. Тимпаче більшість таких проектів (якщо не всі) виходять в геймпасі. Раптом колись доростуть до чогось свого унікального і високоякісного

Якщо бойкотувати все що не автентичне і унікальне то ми будемо мати 1.5 релізи на рік :gigi:
waryag
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 25.08.2025 14:34це не я згадав "європейське середньовіччя", я лише написав, що за останні 2 роки накліпали копіпастних екшенів від 3 особи на юе5 в китайській міфології, все. не розумію, що тут можна заперечити, це просто факт)
Просто вважай, що це їх сталкер. З урахуванням неймовірного успіху мавпи, було б дивно, якщо б хвилі клонів не з'явилося.
А зараз риночок (передусім китайський) покаже, був це щасливий збіг обставин чи ні.
karokum: 25.08.2025 15:29В стімі бачив мінімум двох людей які скаржилися що на 3080 в 4к не змогли пограти :facepalm:.
А чому ні, зі зниженням настроювань? Значно слабші консолі розтягують до 4к, і нічого.
karokum: 25.08.2025 15:29На притовагу, в Найтрейні ловив люті статери по 5-10 секунд і дроп фпс нижче 60. Бідна студія ФромСофтвер мабуть не випускала ТАКУ ж гру на ТАКОМУ Ж движку кілька років тому і в них явно не було можливостей уникнути такого трешу
Це не гра основного складу студії, а халявний заробіток на франшизі.
karokum
Member

Повідомлення

waryag: 26.08.2025 08:52 А чому ні, зі зниженням настроювань? Значно слабші консолі розтягують до 4к, і нічого.
Бо ніхто настроювання знижувати не хотів :gigi: Я це згадав бо там сюр відгуки були
waryag: 26.08.2025 08:52 Це не гра основного складу студії, а халявний заробіток на франшизі.
Це зрозуміло, але більшість схавала. По факту продукт вийшов рівня фанатський мод за фул прайс. І нічо. За те китайські копіпасти аяяй бунт :nunu:
Відповісти