Та причём тут кинетик.Ortyomko: ↑ 23.08.2025 15:25вот бы кинетик делал смарты, да?
Новини
Останні статті і огляди
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Avenger80
Member
-
7mindfields
Member
Дуже тонкоOrtyomko: ↑ 23.08.2025 15:25 вот бы кинетик делал смарты, да?
Klon: ↑ 23.08.2025 14:44
ці аппарати ціною 150 баксів і беруть на рік\два, нічого від нього не чекая
Якби ж то, на ділі такими смартфонами користуються поки там нанд/дисплей не вмре (у разі якісного припою в ксяомі ще й сам відвал процесору можливий)
-
Avenger80
Member
Я не вижу взаимосвязи, если честно... Кинетик делает хорошую ОС и всё. Всякую гадость могут предлагать в теме роутеров, а тут смартфоны это святое. Самое интересное, что одни и те же люди могут на смарт потратить баксов 500, а на роутер жлобятся даже 100 баксов потратить... Т.е. у каждого свои приоритеты.
Отправлено спустя 8 минут 4 секунды:
И снова ты не понимаешь, люди просто покупают по своему бюджету и пользуются и смартфон - это не фетиш, не смысл жизни, чтоб за него почку отдавать. Люди иногда не заморачиваются и не поступают так, покупая на последнее смартфон себе. Но снова, я не могу понять, как взрослый человек как ты, не понимаешь элементарных вещей взрослой жизни, сегодняшних реалий, что у всех разные жизненные обстоятельства, доходы, приоритеты.7mindfields: ↑ 23.08.2025 16:26Якби ж то, на ділі такими смартфонами користуються поки там нанд/дисплей не вмре (у разі якісного припою в ксяомі ще й сам відвал процесору можливий)
-
7mindfields
Member
Спробуй ще декілька разів прочитати, має домогтиAvenger80: ↑ 23.08.2025 16:38И снова ты не понимаешь, люди просто покупают по своему бюджету и пользуются7mindfields: ↑ 23.08.2025 16:26Якби ж то, на ділі такими смартфонами користуються поки там нанд/дисплей не вмре (у разі якісного припою в ксяомі ще й сам відвал процесору можливий)
-
Юра Ray
Junior
Поняв, прийняв, що немає підходящих смартфонів за мій прайс... Може щось цікаве буде з бюджетом 300 вічно зелених, ( до 10 -12- 13 к гривень ).Звичайно хотілось ціна - якість, без зайвих передплат. Потреби все ті: хороший екран для перегляду фільмів, непогана + - камера (розумію що в такому бюджеті камерафонів й бути не може, але вони мені не треба) NFS (обовязково), щоб екран був звичайним не вигнутий (водоспад), бажано 8-256 та впринципі й все. Знайомий радив придивитися до лінійки POCO, а саме до POCO X7 Pro. Але по відгукам він то потужний але дуже гріється та що критичніше має проблеми з зв'язком (недодзвони). Можливо в такому випадку цікаві варіанти порадите, дякую) P.s Всіх Вітаю з Днем Державного Прапора України. Тихої та спокійної ночі!
-
tribute
Member
в Алло зараз honor 200 12/512 за 10к продаютьЮра Ray: ↑ 23.08.2025 20:39 Поняв, прийняв, що немає підходящих смартфонів за мій прайс... Може щось цікаве буде з бюджетом 300 вічно зелених, ( до 10 -12- 13 к гривень ).Звичайно хотілось ціна - якість, без зайвих передплат. Потреби все ті: хороший екран для перегляду фільмів, непогана + - камера (розумію що в такому бюджеті камерафонів й бути не може, але вони мені не треба) NFS (обовязково), щоб екран був звичайним не вигнутий (водоспад), бажано 8-256 та впринципі й все. Знайомий радив придивитися до лінійки POCO, а саме до POCO X7 Pro. Але по відгукам він то потужний але дуже гріється та що критичніше має проблеми з зв'язком (недодзвони). Можливо в такому випадку цікаві варіанти порадите, дякую) P.s Всіх Вітаю з Днем Державного Прапора України. Тихої та спокійної ночі!
-
Avenger80
Member
Круто так скинули цену. С чего бы это?tribute: ↑ 23.08.2025 21:27honor 200 12/512
-
Alexsandr
Member
POCO X7 Pro 8/256?Юра Ray: ↑ 23.08.2025 20:39 Поняв, прийняв, що немає підходящих смартфонів за мій прайс... Може щось цікаве буде з бюджетом 300 вічно зелених, ( до 10 -12- 13 к гривень ).
Проблемы со связью вроде бы пофиксили там. У вас просто реально тяжелый выбор за эти деньги. Все стараются экономить
-
UzVN
Junior
Подивись на Nothing Phone (3a), зараз з таким хожу. Виключно моє бачення з того що зараз є в нас на ринку в цьому бюджеті це найкраще рішення. Були в мене і самси, і сяомі, і хонор. Останні роки 3 сижу тільки на oneplus (найкраща оболочка як на мене), але так сталося що повинен був розстатися зі своїм 10R і треба було щось взяти терміново. Як на мене в нього не така зручна оболочка як у oneplus але батарея тримає краще.Юра Ray: ↑ 23.08.2025 20:39 Поняв, прийняв, що немає підходящих смартфонів за мій прайс... Може щось цікаве буде з бюджетом 300 вічно зелених, ( до 10 -12- 13 к гривень ).Звичайно хотілось ціна - якість, без зайвих передплат. Потреби все ті: хороший екран для перегляду фільмів, непогана + - камера (розумію що в такому бюджеті камерафонів й бути не може, але вони мені не треба) NFS (обовязково), щоб екран був звичайним не вигнутий (водоспад), бажано 8-256 та впринципі й все. Знайомий радив придивитися до лінійки POCO, а саме до POCO X7 Pro. Але по відгукам він то потужний але дуже гріється та що критичніше має проблеми з зв'язком (недодзвони). Можливо в такому випадку цікаві варіанти порадите, дякую) P.s Всіх Вітаю з Днем Державного Прапора України. Тихої та спокійної ночі!
-
dimon2277
Member
плюсую за 3а, батьку взяв такий (поки передав його неділю потестив) дуже сподобався за свій прайс, що подумував з 12 ябко на звичайний носінг 3 перейти, але уви вийшов він так собі, тому зараз с25+UzVN: ↑ 23.08.2025 22:38Подивись на Nothing Phone (3a), зараз з таким хожу. Виключно моє бачення з того що зараз є в нас на ринку в цьому бюджеті це найкраще рішення. Були в мене і самси, і сяомі, і хонор. Останні роки 3 сижу тільки на oneplus (найкраща оболочка як на мене), але так сталося що повинен був розстатися зі своїм 10R і треба було щось взяти терміново. Як на мене в нього не така зручна оболочка як у oneplus але батарея тримає краще.Юра Ray: ↑ 23.08.2025 20:39 Поняв, прийняв, що немає підходящих смартфонів за мій прайс... Може щось цікаве буде з бюджетом 300 вічно зелених, ( до 10 -12- 13 к гривень ).Звичайно хотілось ціна - якість, без зайвих передплат. Потреби все ті: хороший екран для перегляду фільмів, непогана + - камера (розумію що в такому бюджеті камерафонів й бути не може, але вони мені не треба) NFS (обовязково), щоб екран був звичайним не вигнутий (водоспад), бажано 8-256 та впринципі й все. Знайомий радив придивитися до лінійки POCO, а саме до POCO X7 Pro. Але по відгукам він то потужний але дуже гріється та що критичніше має проблеми з зв'язком (недодзвони). Можливо в такому випадку цікаві варіанти порадите, дякую) P.s Всіх Вітаю з Днем Державного Прапора України. Тихої та спокійної ночі!
-
Vlaad13
Member
регулярно читаю ваші срачі - виглядає досить цікаво
хоча до фанатиків з 4pda вам ще далеко - які вас готові вбити навіть за маленьку дрібницю
хоча до фанатиків з 4pda вам ще далеко - які вас готові вбити навіть за маленьку дрібницю
-
Shpoker
Member
та вахтеры оттуда тупо посты грохают с НЕУДОБНЫМ (и еще и бан могут выписать на пару недель просто за указание недостатка в темах про айос или яблофоны)
-
Юра Ray
Junior
Всім дякую за поради порівнював всі варіанти, та прийшов до висновку що HONOR 200 12/512GB який мені порекомендував tribute (Велике вам дякую)! Найкращий варіант для мене достатня потужність +- 850к в AnTuTu. Чудовий соковитий дисплей, камера на хорошому рівні, велий обсяг памяті та надзвичайно якісний стеріо звук. Й великим плюм стала акційна ціна 9999, в цій ціновій категорії йому рівних немає... Всім гарного настрою та мирного неба над головою!!!
-
Striker
Member
Юра Ray
Як працює датчик наближення при розмові, зв'язок? Там скоро будуть проблеми зі зв'язком, бо повідключають 3G і буде зв'язок тільки через 2G, бо 4G підтримка тільки інтернет.
Як працює датчик наближення при розмові, зв'язок? Там скоро будуть проблеми зі зв'язком, бо повідключають 3G і буде зв'язок тільки через 2G, бо 4G підтримка тільки інтернет.
-
Юра Ray
Junior
Striker
В мене поки все гуд з датчиком та зв'язком. Правда було пару разів пропадала мережа, але це було й на минулому смартфоні ( думаю є декілька зон в кімнаті де погано ловить зв'язок) Звідки інформація що будуть відключати, та будуть проблеми ?
В мене поки все гуд з датчиком та зв'язком. Правда було пару разів пропадала мережа, але це було й на минулому смартфоні ( думаю є декілька зон в кімнаті де погано ловить зв'язок) Звідки інформація що будуть відключати, та будуть проблеми ?
-
Shpoker
Member
Хмм, а volte куда подевалось?Striker: ↑ 30.08.2025 02:07бо 4G підтримка тільки інтернет.
-
Alexsandr
Member
Все ещё не везде применяется.Shpoker: ↑ 30.08.2025 09:42Хмм, а volte куда подевалось?Striker: ↑ 30.08.2025 02:07бо 4G підтримка тільки інтернет.
-
JKrl
Member
Ok, 10 піксель настільки мімо, що я навіть не знаю. Мабуть пройшла епоха.
Стандартна десятка отримала сенсори які походу не розпродали з 9а, що є скамом
Прошка без фізичної сімки взагалі і по факту з нуль апгрейдів окрім ші.
Айфон брати не планую, сам все ще сміття. Я не знаю, мабуть якесь ультра віво чи ще щось наступного року візьму, якщо 11 такий же фейл.
Стандартна десятка отримала сенсори які походу не розпродали з 9а, що є скамом
Прошка без фізичної сімки взагалі і по факту з нуль апгрейдів окрім ші.
Айфон брати не планую, сам все ще сміття. Я не знаю, мабуть якесь ультра віво чи ще щось наступного року візьму, якщо 11 такий же фейл.
-
Striker
Member
https://kyivstar.ua/3g-sunsetЮра Ray: ↑ 30.08.2025 09:37Звідки інформація що будуть відключати, та будуть проблеми ?
Кажуть, що до кінця року і Vodafone буде відключати. Я сам розмірковую купити цей смарт, може навіть 2 шт, бо користуюсь в основному Lifecell, де можна примусово включити Volte. На інших операторах буде тільки 2G, що є кака.
Сподіваюсь, що чел, який влупив мені мінус, розкаже більше.
-
Юра Ray
Junior
Striker
Від вас почув вперше цю новину, та раніше навіть не задумувався про це. Що буде якщо вимкнуть... Після ваших слів трохи прочитав про це та поспілкувався з своїм другом який залищився ШІ) Ось він мені написав :
- Ваш Honor 200 цілком сучасний і готовий до майбутніх змін в мережах України. Він має повну підтримку 4G (LTE) і 5G, а також технологію VoLTE. Єдине, що вам може знадобитися - це переконатися, що ваш мобільний оператор повністю підтримує та активував ці послуги на вашій SIM-карті.
Сміливо купуйте другий смартфон, якщо плануєте - з технічної точки зору проблем не виникне.
Хоча я не завжди довіряю ШІ, але тут думаю він правий нічого критичного не станится. Ну максимум прийдется змінити оператора що підтримує цю функцію
(Висновок
Honor 200 технічно готовий до роботи з VoLTE 4.
Проблема виникає лише з боку оператора (відсутність підтримки VoLTE у вашому регіоні або на тарифі).
Рекомендація:
Зв’яжіться з вашим оператором (Lifecell/Vodafone) і запитайте про доступність VoLTE для вашого номера.
Якщо оператор не планує підтримувати VoLTE, розгляньте зміну оператора або тарифу). Для когось буде дуже важливо, для мене це не смертельно...
Від вас почув вперше цю новину, та раніше навіть не задумувався про це. Що буде якщо вимкнуть... Після ваших слів трохи прочитав про це та поспілкувався з своїм другом який залищився ШІ) Ось він мені написав :
- Ваш Honor 200 цілком сучасний і готовий до майбутніх змін в мережах України. Він має повну підтримку 4G (LTE) і 5G, а також технологію VoLTE. Єдине, що вам може знадобитися - це переконатися, що ваш мобільний оператор повністю підтримує та активував ці послуги на вашій SIM-карті.
Сміливо купуйте другий смартфон, якщо плануєте - з технічної точки зору проблем не виникне.
Хоча я не завжди довіряю ШІ, але тут думаю він правий нічого критичного не станится. Ну максимум прийдется змінити оператора що підтримує цю функцію
(Висновок
Honor 200 технічно готовий до роботи з VoLTE 4.
Проблема виникає лише з боку оператора (відсутність підтримки VoLTE у вашому регіоні або на тарифі).
Зв’яжіться з вашим оператором (Lifecell/Vodafone) і запитайте про доступність VoLTE для вашого номера.
Якщо оператор не планує підтримувати VoLTE, розгляньте зміну оператора або тарифу). Для когось буде дуже важливо, для мене це не смертельно...