айм стіл ін е дрім, СНЕЙК ІТЕЕЕЕЕЕР
Новини
Останні статті і огляди
Вийшов релізний трейлер Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, гра виходить через тиждень
-
Enjthesilence
Member
Пропоную обговорити Вийшов релізний трейлер Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, гра виходить через тиждень
-
MAKKACIN
Member
Я спостерігаю певну тенденцію і внутрішнє обурення, чому сайт https://www.overclockers.ua/ і новини які публікуються якось не сильно асоціююється між собою. Чи невже немає тем або новин саме про розгін, залізо, новини цп/гпу , нові архітектури і розробки?
Ігри і всяка всячина цікаво але я гадаю не потрібно забувати про основну назву сайту і на чому робити акцент...
Хоча якось напевно дарма бомбанув
Ігри і всяка всячина цікаво але я гадаю не потрібно забувати про основну назву сайту і на чому робити акцент...
Хоча якось напевно дарма бомбанув
-
Lekrs
Member
Ремейк гри в яку не грав, круть.
-
Nekros
Member
Бісить ота уся японська клоунада з різкими поглядами, камерою, та наіграними діями.
Невже не можна було зробити без цього як зробили ремейки резидентів?
-
Enjthesilence
Member
в ремейках цього більше ніж достатньо, майже всі катсцени з Леоном чого варті у 4й частині, а ця тупорила Ешлі реально бісила всю гру.Nekros: ↑ 22.08.2025 13:05 Бісить ота уся японська клоунада з різкими поглядами, камерою, та наіграними діями.
- спойлер
-
Nekros
Member
Не знаю не знаю, прямо зараз перепроходжу RE4, і такого не помічав. Ну може сальтуху разок непотрібну зробив. Но так як у цьому трейлері такої крінжатіни точно немаєEnjthesilence: ↑ 22.08.2025 13:24 в ремейках цього більше ніж достатньо, майже всі катсцени з Леоном чого варті у 4й частині, а ця тупорила Ешлі реально бісила всю гру.
- спойлер
-
Shaolin_Style
Member
ну тогда это был бы уже не MGSNekros: ↑ 22.08.2025 13:05 Бісить ота уся японська клоунада з різкими поглядами, камерою, та наіграними діями.
-
miroslav_mm
Member
Ремейк гри:
1. встановіть Tom Clancy's Ghost Recon.
2. одягніть свого ГГ в одяг як у Нейкид Снейка.
3. Грайте в сучасну гру, з нормальними механіками і графікою у відкритому світі.
1. встановіть Tom Clancy's Ghost Recon.
2. одягніть свого ГГ в одяг як у Нейкид Снейка.
3. Грайте в сучасну гру, з нормальними механіками і графікою у відкритому світі.
-
Yalg
Member
C графикой там тоже беда.Видео показывает, что разработчики новой версии слишком тщательно следовали старой игре, сохранив много условностей. Реакция врагов на Снейка, таймер до тревоги, стрельба и анимации не впечатляют. Эта версия действительно напоминает пришельца из прошлого, но с современной графикой.