Вийшов релізний трейлер Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, гра виходить через тиждень

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Я спостерігаю певну тенденцію і внутрішнє обурення, чому сайт https://www.overclockers.ua/ і новини які публікуються якось не сильно асоціююється між собою. Чи невже немає тем або новин саме про розгін, залізо, новини цп/гпу , нові архітектури і розробки?
Ігри і всяка всячина цікаво але я гадаю не потрібно забувати про основну назву сайту і на чому робити акцент... :learn:
Хоча якось напевно дарма бомбанув :rotate:
Lekrs
Member

Повідомлення

Ремейк гри в яку не грав, круть.
Nekros
Member

Повідомлення

Бісить ота уся японська клоунада з різкими поглядами, камерою, та наіграними діями.
Невже не можна було зробити без цього як зробили ремейки резидентів?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Nekros: 22.08.2025 13:05 Бісить ота уся японська клоунада з різкими поглядами, камерою, та наіграними діями.
в ремейках цього більше ніж достатньо, майже всі катсцени з Леоном чого варті у 4й частині, а ця тупорила Ешлі реально бісила всю гру.
спойлер
Nekros
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 22.08.2025 13:24 в ремейках цього більше ніж достатньо, майже всі катсцени з Леоном чого варті у 4й частині, а ця тупорила Ешлі реально бісила всю гру.
спойлер
Не знаю не знаю, прямо зараз перепроходжу RE4, і такого не помічав. Ну може сальтуху разок непотрібну зробив. Но так як у цьому трейлері такої крінжатіни точно немає :gigi:
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Nekros: 22.08.2025 13:05 Бісить ота уся японська клоунада з різкими поглядами, камерою, та наіграними діями.
ну тогда это был бы уже не MGS :)

miroslav_mm
Member

Повідомлення

Ремейк гри:
1. встановіть Tom Clancy's Ghost Recon.
2. одягніть свого ГГ в одяг як у Нейкид Снейка.
3. Грайте в сучасну гру, з нормальними механіками і графікою у відкритому світі.
Yalg
Member

Повідомлення

Видео показывает, что разработчики новой версии слишком тщательно следовали старой игре, сохранив много условностей. Реакция врагов на Снейка, таймер до тревоги, стрельба и анимации не впечатляют. Эта версия действительно напоминает пришельца из прошлого, но с современной графикой.
C графикой там тоже беда.
Відповісти