Новини
Останні статті і огляди
MSI анонсувала ювілейну плату MEG X870E Godlike X Edition та лінійку X870E Max
-
Vasa95
Junior
Пропоную обговорити MSI анонсувала ювілейну плату MEG X870E Godlike X Edition та лінійку X870E Max
-
Dragobes
Member
Дорого-богато©
Бессмысленно с практической точки зрения.
Но как предмет коллекционной перепродажи - вполне себе
Бессмысленно с практической точки зрения.
Но как предмет коллекционной перепродажи - вполне себе
-
Сidonix
Member
Цікаво як материнки MSI в довгостроковій роботі порівняно з іншими вендорами? Був не дуже приємний досвід з корпусом MSI, який виявився з металу грубої обробки, хоча коштував під 10к. Відеокарти GTX1060 6gb наче нічого були.
-
s1nedus
Member
Софт так себе, внешне убогий, интуитивно не понятный, глючит, ну и раз мать зависла при обновлении Биоса, без последствий но такое себеСidonix: ↑ 21.08.2025 14:18 Цікаво як материнки MSI в довгостроковій роботі порівняно з іншими вендорами? Був не дуже приємний досвід з корпусом MSI, який виявився з металу грубої обробки, хоча коштував під 10к. Відеокарти GTX1060 6gb наче нічого були.
B450 tomahawk max
-
МОНАХ
Member
► Мій невеликий досвід як колишнього держслужбовця. З 2008-го року були в користуванні плюс-мінус тривалий час різні материнки основного бренд-пула, але не настільки довго, щоб навіть для себе самого зробити впевнені висновки, бо в основному це були робочі компи (в значенні - робочі станції на основній роботі, плюс - супутні доводилося час від часу "шаманити"). За цей час у мене остаточно вийшов з ладу один бюджетний Асус. Також було "виходив в нокдаун" Гігабайт, але його привели в норму на сервісі (теж бюджетка).Сidonix: ↑ 21.08.2025 14:18 Цікаво як материнки MSI в довгостроковій роботі порівняно з іншими вендорами?
- спойлер
- А от бюджетні Есс-Роки - дохли як не через один, то 1 з 3-х гарантовано або глючили настільки, що якомусь відновленню по-суті вже не підлягали (зі слів сервісних працівників)!
В свій час (кінець 2000-х/початок 2010-х) десь бюджетним організаціям залетіла партія таких Есс-Років, то як тільки мене просили глянути, бо комп не вмикається або глючить - я в першу чергу одразу відкривав кейс і як тільки бачив Есс-Рок так одразу посилав на... на сервіс, навіть і не пробував щось там біля таких компів "танцювати": такого "бубна" ще не придумали!
► З тих, що досі в моїх руках - 2 "материнки" від MSI. Бюджетна MSI P31 NEO-F V2 (з липня 2008 року безперестанного використання, зараз - на мультимедійному компі) та профільна MSI Z77A-GD55 (з листопада 2013-го року безперестанного використання). Бюджетку перевіряю періодично на здуті кондери, але поки що - булочка
-
Jay228
Member
за 57к ідуть вони в попельню зі своїми годлайками