Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Firebrand
Member

Повідомлення

Кстати ,по поводу воровства посылок, балтийскими "друзями", случаи участились.
А мои пару мелких посылок,которые шли в июне,то шли через узбекистан. Вот такие дела. :gigi:
Macknalti
Junior

Повідомлення

По поводу скорости доставки:
4 - 16 июля - Укрпошта (7500f - не вскрывался)
27 июля - 13 августа - Нова Пошта (мать В650 - вскрывалась, стоила около 158 евро, без уплаты сверх 150 )
9 августа - едет в Украине, примерно 25 числа будет - Meest ( озу меньше 100 евро )
_VlaD_
Member

Повідомлення

Firebrand: 20.08.2025 23:08 как сейчас с посылками с алика обстоят дела, если посылка на 200 долл и с нашей стороны ее доставляет нова пошта/укрпошта, таможня докапывается?
Наверно от ситуации зависит. Вот я плату БМС заказывал где-то за 10 баксов. Так на таможне посылку вскрыли, осмотрели и заклеили обратно своим скотчем без вопросов.
Просто, упаковка по размеру и по весу была как от телефона. Вероятно, ожидали там ойфон последний увидеть или другой флагман. Но, облом. Там была вонючая БМСка.

Отправлено спустя 3 минуты 33 секунды:
LiquidStorm: 20.08.2025 02:29 "Відправлення не прибуло" в Meest означає, що по їх базі пакунок із номером ХХХ мав бути у складі вантажу YYY, вантаж YYY - отримали, але в ньому пакунку ХХХ - не виявили. Типово за кілька днів прийде наступний вантаж, і там в 99.9% буде той пакунок ХХХ.
У меня такое с двумя посылками в последнее время было которые Укрпочтой шли. По одной две недели новостей не было, потом деньги вернули. Вторая дня 4 уже как пропала. Наверно тоже деньги вернут.
KPAH
Member

Повідомлення

Заказывал на Ali экран для замены на телефоне и начал через поиск выбирать наиболее привлекательного в плане отзывов продавца, нашел с рейтингом 4.9 и много продаж, при попытке купить оно автоматом перекидывало на Choice где нужно выбрать несколкьо товаров, но проблема в том, что я видел количество звезд и отзывов лота, но не мог перейти к ним и почитать.

Проблема в том, что после заказа в orders у меян высветилось, что я купил дисплей у продавца с низким рейтингом и 4.0 звезд конкретно на этом товаре с минимум отзывов. Я очень скурпулезно выбирал именно проверенного продавца, поэтому сомневаюсь в моей ошибке, возможно подмена происходит как-то через Choice или когда в лоте есть выбор нескольких опций.

Пока экран не приехал, но ситуация странная в любом случае. Все последние отзывы указывают на то, что продавец отправляет всегда нерабочие дисплеи и назад возврат Али просит за свой счет отправлять как я понял.
спойлер
photo_2025-08-21_22-45-25.jpg
photo_2025-08-21_22-45-25 (2).jpg
photo_2025-08-21_22-45-25 (3).jpg
photo_2025-08-21_22-45-25 (4).jpg
photo_2025-08-21_22-45-25 (5).jpg
Firebrand
Member

Повідомлення

_VlaD_
да, видимо, можно сказать как лотерейка.
maxn
Member

Повідомлення

KPAH
я думаю отзывы негативные потому что цена низкая, продаж много, и у кого случается брак пишут отзывы. Уверен что экраны у всех с одной фабрики, идентичные и никто их даже не проверяет предварительно. Не говоря уже о том чтобы сознательно слать плохие. Он 9 баксов стоит, как защитное стекло хорошее :gigi:
LiquidStorm
Member

Повідомлення

_VlaD_: 21.08.2025 22:27Укрпочтой
Ті, якщо гублять, то, зазвичай, безповоротно, а в Міста ще не стикався, щоби щось загубили.
KPAH
Member

Повідомлення

maxn: 22.08.2025 01:37 KPAH
я думаю отзывы негативные потому что цена низкая, продаж много, и у кого случается брак пишут отзывы. Уверен что экраны у всех с одной фабрики, идентичные и никто их даже не проверяет предварительно. Не говоря уже о том чтобы сознательно слать плохие. Он 9 баксов стоит, как защитное стекло хорошее :gigi:
Да цена обычная по Али, справедливости ради в идеальном состояние такие телефоны на ОЛХ по 2000 грн, я уже жалею вообще что ввязался в починку. :rotate:
_VlaD_
Member

Повідомлення

maxn: 22.08.2025 01:37 KPAH
я думаю отзывы негативные потому что цена низкая, продаж много, и у кого случается брак пишут отзывы.
Не... Там же на Али за отзывы монеты дают, которые можно на некоторые товары потратить. Иногда монеты дают очень существенную скидку. Я на все товары пишу отзыв независимо от качества товара. И многие так делают.
KPAH
Member

Повідомлення

Я так понимаю они на таможне все CPU задерживают? Через УкрПочту не доехал. :gigi: Превышений нет, там сраненький 5600 за $60
Oakenfold
Junior

Повідомлення

KPAH: 01.09.2025 12:35 Я так понимаю они на таможне все CPU задерживают? Через УкрПочту не доехал. :gigi: Превышений нет, там сраненький 5600 за $60
Да сейчас почти на все такое требуют подтверждения, даже на 5600 отправлял.
Wiking007
Member

Повідомлення

А кто в курсе почему при отмене заказа или при открытии спора списывают игровые баллы? Сегодня заметил что количество баллов уменьшилось, полез смотреть а там -6000 баллов, и как раз в это время был открыт спор и дальше проверил нашел еще списание 1000+ тогда я ошибся с заказом и отменил. Самое интересное что покупки были не через игры где начисляют баллы, тоесть я не нашел эти 1000 и 6000 в поступлении :insane:
maroders2
Member

Повідомлення

Стикався хтось з такою підставою від Нової пошти?
спойлер
https://drive.google.com/file/d/1SORR4H ... p=drivesdk
З відправлення видалено номер телефону щоб я не зміг сам онлайн заповнити митну декларацію. Круто. Це мені так нав'язують послуги брокера Нової пошти чи я щось не так зрозумів?
Місяць назад заходила на таможню посилка від Укрпошти, так там все без проблем зайшло і сам зміг надати інвойс для нарахування платежів
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

maroders2
Я вчора стикався. Але в мене посилка до 150 євро.
Швидше за все ви праві про нав'язування, бо пару днів раніше в посилці укрпоштою від того самого продавця номер був вказаний.
Chirante
Junior

Повідомлення

maroders2: 05.09.2025 21:54 Стикався хтось з такою підставою від Нової пошти?
спойлер
https://drive.google.com/file/d/1SORR4H ... p=drivesdk
З відправлення видалено номер телефону щоб я не зміг сам онлайн заповнити митну декларацію. Круто. Це мені так нав'язують послуги брокера Нової пошти чи я щось не так зрозумів?
Місяць назад заходила на таможню посилка від Укрпошти, так там все без проблем зайшло і сам зміг надати інвойс для нарахування платежів
ваш номер отправления предварительный, ждите, отставить хипешь...
brat472.5
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Підкажіть що робити в такому випадку (застряг на митниці мобільний телефон) коли прийшов запит то скинули на пошту всі скріни з номером посилки, це було вчора, сьогодні прислали на пошту що знову потребує додаткових відомостей, але вже на сайті укрпошти, зробили те ж саме, знову прикріпили скріни, вартість там 176 по факту доларів і оце вже до вечора отримали відмову в митному оформленні що робити далі?
Hotspur
Member

Повідомлення

brat472.5: 13.09.2025 16:22 вартість там 176 по факту доларів і оце вже до вечора отримали відмову в митному оформленні що робити далі?
всі документи скинути на митницю і вимагати офіційну відмову. відмову оскаржувати
brat472.5
Member

Повідомлення

Hotspur: 13.09.2025 16:50
brat472.5: 13.09.2025 16:22 вартість там 176 по факту доларів і оце вже до вечора отримали відмову в митному оформленні що робити далі?
всі документи скинути на митницю і вимагати офіційну відмову. відмову оскаржувати
Так а куди скинути, те посилання яке присилала Укрпошта в якому треба було надати підтвердження вартості посилки вже неактивне, зайти туди і змінити більш нічого не можна, а в єдиному вікні на митниці просто висить ця інформація і все також додати ти нічого не можеш.
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

brat472.5

Ви ж відправляли документи не напряму на митницю, а по посиланням укрпошти, тобто їх брокерам.
Через людський і/або програмний фактор брокери могли не передати ваші доки митниці, або передати з затримкою.
Також митниці могли "не сподобатися" ваші документи.

Я зазвичай відправляю на customs@ukrposhta.ua, а саме:
спойлер
1. Скрін з привату 24 про оплату.
2. Скрін з сторінки замовлення. Інколи ПК версія, інколи з моб. додатку алі.
Головне аби було видно номер посилки, назву товару та бажано розгорнутий пункт знижок.
3. Деколи додаю ще пдф-файл інфвойсу, якщо він доступний для скачування на сторінці замовлення.
Не так давно (в середині липня) мав таку саму ситуацію, як ваша поточна.
Вирішив наступним чином:
спойлер
1. Повторно відправив документи на customs@ukrposhta.ua
2. Написав приватним повідомленням на оф. фейсбучній сторінці укрпошти. Вказав номер посилки, описав ситуацію та на всяк випадок прикріпив доки для митниці.
Вони відписали:
Доброго дня. Вікторе!
Через те, що відправник вказав неправильну ціну, сталася затримка. Наразі було подано документи з правильною вказаною вартістю, зазначеною у супровідних документах. Чекаємо на рішення митниці.
Яна, команда Укрпошти
Через кілька днів після вищевказаних дій митниця пропустила посилку.
VladimirV
Member

Повідомлення

Я штук 5 розмитнював через укрпошту/нову пошту за останній місяць.
На Новій пошті взагалі була групова посилка, яка ледь влізла в мито (174 долара).
Скидував тільки з ПК. Для Нової пошти просто відповідав на листа, які на пошту слали брокери НП.
для Укрпошти документи надсилав:
спойлер
https://www.ukrposhta.ua/ua/ccs2 (посилання приходить на ел. пошту від УП, там вводиш номер свого телефону, на який йдуть посилки, якщо там є сформований запит на розмитнення, буде форма редагування з доказами)
Або на customs@ukrposhta.ua писати листа з прикріпленими документами.
Документи всюди одні й ті самі, для швидкого розмитнення я скидаю з паспортом. Розмитнюють відразу як до них доходить.
спойлер
1) Скани паспорта ( в мене вони завжди на поготові на ПК, разом із припискою і т.п. Я не з тих, хто сильно переймається персональними даними).
2) Скріни з АЛІ, роблю дві вкладки на одному скріні - деталі замовлення з ціною і сторінку доставки з номером накладної.
3) Скрін з Банка, у мене приват, тому просто скрін транзакції, сума має співпадати з сумою на скріні з Алі - очевидно.
4) Замовлену у ПБ24 Виписку по картці на цей день, з печаткою банку, але банально в редакторі вирізаю всі транзакції в цей день, які не відносятся до посилки. Зауважень не було з цього приводу. Окремо на кожну транзакцію Приватбанк онлайн виписки не надає, лише на день.
Так що я теж думаю, треба телефонувати у підтримку Укрпошти, казати щоб займались розмиитненням по номеру посилки. паралельно відразу на вказану вище пошту відіслати правильні документи, бажано з випискою з банку. І може навіть паспортом. Паспорт до речі, в мене першими НП попросила. Далі я став і на УП відсилати, аби швидше працювали і менше запитували.
Відповісти