Sony підвищує рекомендовані ціни PlayStation 5, але поки що тільки в США

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Alligator
Member

Повідомлення

tornadox: 21.08.2025 18:00
Alligator: 21.08.2025 16:07 Ага, а взломи консолей, спільний доступ до консолі та оффлайн акаунти то містика синку :lol:
в студію список сучасних консолей де можливий злом, так щоб купити і бавитися в сучасні ігри.
Я років з 10 не користувався торрентом для ПЗ та ігор, мені тупо влом + не хочу "ліве" ПЗ на компі мати, щось мені вангується обладячи 5090 з 4к моніторами ігри теж беруть не з торренту. А так гугл каже, що на 4pda від 2022 ломані прошивки на ПС 5 є.
1234waltz: 21.08.2025 16:58 ПК:
1) Величезна бібліотека Стім;
2) Фантастична сумісність з усіма іграми випущеними на ПК за всі часи;
3) Безкоштовні ігри на Epic Games;
4) Дешева підписка Гейм Пасс з величезною кількістю ігор;
5) Можливість грати як на клавомищі, так і на будь-якому геймпаді;
6) Для бомжів-піратів - торрент-едішн в один клік, включно з ГОГ білдами без DRM.
Alligator: 21.08.2025 16:07 Ага, а взломи консолей, спільний доступ до консолі та оффлайн акаунти то містика синку :lol:
Консолі:
1) А соь в нас є пердолінг зі взломом;
2) А от у нас є пердолінг з чіпуванням на старих консолях;
3) А от у нас є бомж варіант купити акаунт і молитись щоб не блокнули;
4) А ось ми ділимось акаунтами бо "дораха" і жаба давить;
5) А от у нас на помийці можно дисками на старих консолях мінятись;
6) А от є можливість офлайн акаунту без половини функціональності.
7) А ось господин дозволив на 10 тайтлах підключати клавомашку.

Ох вже цей ЕЛІТНИЙ та водночас ВИГІДНИЙ консоле-геймінг.
Фантастична сумісність це коли граєш на ПК чи консолі, а потім кудись їдешь та можеш продовжити гру на стім деці, о це фантастична сумісність до цього треба йти, не обираючи якусь одну сторону, а наполягати на можливості грати на тому, на чому саме тобі зручно. :super:
tornadox
Member

Повідомлення

Alligator: 21.08.2025 18:25А так гугл каже, що на 4pda від 2022 ломані прошивки на ПС 5 є.
ну то треба розуміти де дістати таку ПС в якої прошивка нижче 7.61.
це не те саме що хардварний злом на свічі, де впаяв мікроконтролер і готово. Ну і плюс нові ігри вимагають оновлення прошивки пс5, я не розбирався глибоко, але це ще існувало в часи пс4. Такий "хак" важко доступний, за таку консоль ціна мабуть 2-х, то вже вигідніше буде бу пк знайти.
Alligator
Member

Повідомлення

tornadox: 21.08.2025 19:12
Alligator: 21.08.2025 18:25А так гугл каже, що на 4pda від 2022 ломані прошивки на ПС 5 є.
ну то треба розуміти де дістати таку ПС в якої прошивка нижче 7.61.
це не те саме що хардварний злом на свічі, де впаяв мікроконтролер і готово. Ну і плюс нові ігри вимагають оновлення прошивки пс5, я не розбирався глибоко, але це ще існувало в часи пс4. Такий "хак" важко доступний, за таку консоль ціна мабуть 2-х, то вже вигідніше буде бу пк знайти.
Хак робиться за невеликі гроші, а так повністю згоден з вашим твердженням.
і немає бібліотеки з ПК іграми або взагалі ніяких, а хочеться зіграти в щось свіже
Була б ПС 6 при виході GTA VI я б подумав чи брати консоль, а так коли бібліотека не пройдених ігор по вартості більше консолі на яку ще заново купувати ігри...
Відповісти