Новини
Останні статті і огляди
Огляд та тестування ігрового 18″ ноутбука Acer Predator Helios 18 AI (PH18-73) на базі процесора Intel Core Ultra 9 275HX та відеокарти NVIDIA GeForce RTX 5080
-
Mike88
Member
-
Hotspur
Member
дуже дорого.Mike88: ↑ 20.08.2025 13:30TLDR: 4400$
1 ноут нормальний
2 СО нормальна, 4 радіатори трубки їхні вентилятори
3 ціна абсолютно неадекватна
-
neimovirne
Junior
з буквами ьі на клаві хай на болотах продають це оверпрайснуте гівно
-
mrigi
Member
MilkyWay RGB - для трушних сосунків мамкіної цицьки 
Де повноцінний блок ins-del-home-end-pageup-pagedown? Чому стрілки зажаті під ентером? Я цього не розумію. Як на мене розкладка клави повний швах. Нафіг той цифровий блок не треба коли середній блок отак покоцаний.
Де повноцінний блок ins-del-home-end-pageup-pagedown? Чому стрілки зажаті під ентером? Я цього не розумію. Як на мене розкладка клави повний швах. Нафіг той цифровий блок не треба коли середній блок отак покоцаний.
-
alexeygalas
Member
Ну цінник такий здебільшого через 18 діагональ
Знову таки - витікає з великої діагоналіНе сподобалося:
Великі габарити та вага обмежують мобільність.
Відносно гучна робота в режимі максимальної продуктивності.
-
Hotspur
Member
через жадібність. немає там нічого супер особливого на 4500 доларівalexeygalas: ↑ 20.08.2025 14:44Ну цінник такий здебільшого через 18 діагональ
-
Creature4O
Member
Зайвий нуль, на фото явно товщина ламелів 0,5мм.лопаті товщиною всього 0,05 мм
Ноут не поганий якби не купа факторів:
регебе
інтел + 400Вт БЖ = пічка
ціна
про клаву вже сказали, з таким розміром робити калічну розкладку...
-
kyon
Member
Когда увидел что так называемая 5800 по параметрам уступает моей десктопной 5070Ти да еще и с зарезанным питанием, можно себе представить как там работает процессор, наверное только Е ядра а Р ядер там в работе не увидишь, только если оно будет орать как пылесос и взлетать как истребитель, вентили уже напоминают турбины истребителя. Какие то дутые китайские кукурузные 24 ядра выходят. Короче так себе замена десктопу. Ну кто перебивается со съемной квартиры на съемную, ну так надо не покупать такие замены, а накопить на свой угол, 5-6 таких ноутов и можно уже купить квартирку. Да даже меньше чем 5-6.
Самая большая проблема всех ноутов - тесный корпус который трудно охлаждать на десктопных ваттах, и тут ничего не поделать.
Самая большая проблема всех ноутов - тесный корпус который трудно охлаждать на десктопных ваттах, и тут ничего не поделать.
-
Kotya
Member
Якщо не дивитись на ціну, то це просто уау.
Мені прямо все подобається.
Хіба ще рідинне охолодження, як опція, як у DreamMachines.
Чудова річ.
Дякую за огляд.
По ціні щоб було адекватним?
Водянка, як у DreamMachines.
Це теж не супер зручне рішення, але воно існує.
Мені прямо все подобається.
Хіба ще рідинне охолодження, як опція, як у DreamMachines.
Чудова річ.
Дякую за огляд.
Який аналог є кращим?Hotspur: ↑ 20.08.2025 14:223 ціна абсолютно неадекватна
По ціні щоб було адекватним?
Вище запропонував.kyon: ↑ 21.08.2025 11:17и тут ничего не поделать.
Водянка, як у DreamMachines.
Це теж не супер зручне рішення, але воно існує.
-
Creature4O
Member
замінити проц на якийсь 8845HS і гарбуз перетвориться на ферарі.
ну і ціна суттево впаде. Якщо вендор трохи губу закатає
ну і ціна суттево впаде. Якщо вендор трохи губу закатає
-
AndrewV
Member
Прохання тестерам включати до оглядів професійні програми типу Pugetsystems, Blender тощо
-
Hotspur
Member
Легіон про
-
waryag
Member
Нещодавно на огляді був дрім машінс ненабагато дорожче, але на топовому залізі і з зовнішньою СРО.
Відправлено через 10 хвилин 40 секунд:
Доречі, камінь в город редакції: на сайті є два свіжих огляди ноутбуків, а порівняти їх в іграх не можна, бо тестові пакети не співпадають, а в огляді асус ще настройки нормально не вказані.waryag: ↑ 21.08.2025 14:47Нещодавно на огляді був дрім машінс
-
Liquidator
Member
Ну от наприклад
https://hotline.ua/ua/computer-noutbuki ... c5eed65sp/
На 20-40 к гривень у середньому дешевше (аж на 500 USD!) - 2K 18 мінілед, те саме відло 580, той самий проц, такий самий акум....... Також 4 планки пам'яті тримає, але він ще ліпше - накопичувачів можна аж 4 поставити
Хоча воно все у тому сегменті +- одного рівня і кошторису
-
Bo6eR
Junior
Непогане таке споживання енергії у цього агригата - 400 ват. Думаю у його власників постійно будуть обпікатись руки об нього, та закручуватись вуха у трубочку від гучності роботи системи охолодження
-
Alligator
Member
Не буде там 400 ват, туди просто БП поклали на 400 ват.Bo6eR: ↑ 21.08.2025 15:53 Непогане таке споживання енергії у цього агригата - 400 ват. Думаю у його власників постійно будуть обпікатись руки об нього, та закручуватись вуха у трубочку від гучності роботи системи охолодження
Intel Core Ultra 9 275HX пікова має 160 Вт, але при такому навантажені воно тротлити за хвилину почне.Максимальна потужність GPU в цьому ноутбуці складає 165 Вт.
Но і 300 ват це дуже тепло і дуже гучно, черговий експонат з можливістю переносу від розетки до розетки і тільки на ідеально рівних поверхностях або підставці для ноуту.
-
illyha
Member
Брал Аорус 2 года назад, тоже повелся на самую низкую цену для топового железа. Вернул через неделю. Качество материалов корпуса вызывает отвращение, тем самым портит ощущение от ноута. Лучше немного переплатить и пользоваться пару лет вещью которая будет вызывать положителные ощущения.Liquidator: ↑ 21.08.2025 15:20 Ну от наприклад
https://hotline.ua/ua/computer-noutbuki ... c5eed65sp/
На 20-40 к гривень у середньому дешевше (аж на 500 USD!) - 2K 18 мінілед, те саме відло 580, той самий проц, такий самий акум....... Також 4 планки пам'яті тримає, але він ще ліпше - накопичувачів можна аж 4 поставити
Хоча воно все у тому сегменті +- одного рівня і кошторису
-
Alligator
Member
illyha и нашли такой?
-
illyha
Member
Тогда взял Асус Зефирус, сейчас Стрикс - вполне приятные изделия, есть мелочи которые мне не нравятся, но у кого их нет.Alligator: ↑ 22.08.2025 09:54 illyha и нашли такой?
Недавно взял для гаража по акции за 20ку на розетке 14дюймовый Асер ТревелМейт, и даже он на голову выше Аоруса по материалам.