Новини
Останні статті і огляди
Sony підвищує рекомендовані ціни PlayStation 5, але поки що тільки в США
-
Leqi
Member
Пропоную обговорити Sony підвищує рекомендовані ціни PlayStation 5, але поки що тільки в США
В Європі і в Україні вже давно підвищили ціни, то тільки в США стримувати.
але після запровадження мит на японію і китай, ціни вже ніхто не буде тримати і далі.
В Європі і в Україні вже давно підвищили ціни, то тільки в США стримувати.
але після запровадження мит на японію і китай, ціни вже ніхто не буде тримати і далі.
-
yariksom
Member
Вони в основному на ігорях заробляли, подібно на те, що в ігорях провал Конкорду і ще декількох дав про себе чути.
-
nochnik89
Member
Когда игровые видеокарты были сугубо для мажоров во время майнига - консоли смотрелись в выгодном свете.
Сейчас, когда игровой б/у видик можно подкупить за 200-250 баксов и вставить даже в комп 5-7ти летней давности и получить высокий фпс, консоли абсолютно бессмысленны. Тем более игр крутых нету на консолях. Пара эксов в год - шляпа если честно. Я всегда покупал консоль на закате и проходил кучу экслюзивов. Так было с пс2 / пс3 и пс4 . Только пс5 я пропускаю, не вижу смысла.
Сейчас, когда игровой б/у видик можно подкупить за 200-250 баксов и вставить даже в комп 5-7ти летней давности и получить высокий фпс, консоли абсолютно бессмысленны. Тем более игр крутых нету на консолях. Пара эксов в год - шляпа если честно. Я всегда покупал консоль на закате и проходил кучу экслюзивов. Так было с пс2 / пс3 и пс4 . Только пс5 я пропускаю, не вижу смысла.
-
Prescott
Member
Это из-за того что сталкер выйдёт? 
-
Lekrs
Member
nochnik89
Консоль вигідна коли є не багато часу на ігри, та й не всім хочеться гратися з залізяками, купив, поставив, граєш.
Консоль вигідна коли є не багато часу на ігри, та й не всім хочеться гратися з залізяками, купив, поставив, граєш.
-
tornadox
Member
Lekrs
і немає бібліотеки з ПК іграми або взагалі ніяких, а хочеться зіграти в щось свіже. Консоль + підписка вигідніша ніж новий ігровий ПК + підписка, альтернатива це стрімінг + підписка
і немає бібліотеки з ПК іграми або взагалі ніяких, а хочеться зіграти в щось свіже. Консоль + підписка вигідніша ніж новий ігровий ПК + підписка, альтернатива це стрімінг + підписка
-
hohlid19
Member
Це вже tired of winning, чи ще ні?
-
dead_rat
Member
Скоріше, хто хотів пс5, той давно її купив.nochnik89: ↑ 21.08.2025 10:16 Когда игровые видеокарты были сугубо для мажоров во время майнига - консоли смотрелись в выгодном свете.
Сейчас, когда игровой б/у видик можно подкупить за 200-250 баксов и вставить даже в комп 5-7ти летней давности и получить высокий фпс, консоли абсолютно бессмысленны. Є
Я не уявляю в якій печері треба жити, щоб саме зараз на неї переходити
-
firestarter256
Member
Lekrs
Не все только играют, на видеокартах
Не все только играют, на видеокартах
-
AssayMAS
Member
у меня знакомый любитель игр с ПК на консоли и обратно скачет каждые пару лет вот уже как лет 15... разве что с приходом войны обеднел и только планирует.nochnik89: ↑ 21.08.2025 10:16игровые видеокарты были сугубо для мажоров
-
Lekrs
Member
На пк є торрентедішн видання. Ще один величезний плюс до пк геймінгу.tornadox: ↑ 21.08.2025 10:38 Lekrs
-
1234waltz
Member
На ПК є безкоштовні роздачі Epic Games, в якій в мене вже 72 гри, включно з тими, що в ПС Плюс не входять, та коштують немало грошей 
-
Grava
Member
А скільки з них було пройдено?1234waltz: ↑ 21.08.2025 12:41роздачі Epic Games, в якій в мене вже 72 гри
-
Telcontar
Member
1234waltz
Наче на PS+ роздач нема
Наче на PS+ роздач нема
-
1234waltz
Member
Пройдено:Grava: ↑ 21.08.2025 12:46А скільки з них було пройдено?1234waltz: ↑ 21.08.2025 12:41роздачі Epic Games, в якій в мене вже 72 гри
Control, Outer World, Guardians of Galaxy, Ghostwire, Evil Within 1+2, Death gambit, Callisto protocol, Deathloop, Islets, Imp of the Sun, Deliver us Mars.
Почав і дропнув - Death Stranding, Destiny 2, Ghostrunner, Plague tale, F.I.S.T., Industria, Among the Sleep
Доволі дофіга.
Відправлено через 4 хвилини 39 секунд:
Ого, в платній підписці консолі є те, що є в безкоштовній роздачі на ПК, вау. Перемога.
-
tornadox
Member
але тобі не роздають ці ігри назавжди, тобі треба мати завжди активну підписку, тому кінцева вартість володіння консоллю зростає, але це приховано від користувача. Це абсолютно не тотожно з тим щоб забрати безплатну роздачу в епіку, чи гру в стімі яка має тимчасову 100% знижку наприклад.
-
n6407
Member
пс5 (xbox sx) первая консоль от которой ПК геймеру не хочетьсяnochnik89: ↑ 21.08.2025 10:16 Когда игровые видеокарты были сугубо для мажоров во время майнига - консоли смотрелись в выгодном свете.
60 фпс почти везде, приемлемая графика, клаво/мышь во многих шутанах, обратная совместимость с ПС4 и улучшенный режим производительности для многих игр пс4(в пс4 не было совместимости с пс3) и т.д Дело Ваше конечно. Но по сути лучше пропустить все прошлые, личное мнение ессно, не навязываю
-
Alligator
Member
Ага, а взломи консолей, спільний доступ до консолі та оффлайн акаунти то містика синкуLekrs: ↑ 21.08.2025 12:24На пк є торрентедішн видання. Ще один величезний плюс до пк геймінгу.tornadox: ↑ 21.08.2025 10:38 Lekrs
-
1234waltz
Member
ПК:
1) Величезна бібліотека Стім;
2) Фантастична сумісність з усіма іграми випущеними на ПК за всі часи;
3) Безкоштовні ігри на Epic Games;
4) Дешева підписка Гейм Пасс з величезною кількістю ігор;
5) Можливість грати як на клавомищі, так і на будь-якому геймпаді;
6) Для бомжів-піратів - торрент-едішн в один клік, включно з ГОГ білдами без DRM.
1) А соь в нас є пердолінг зі взломом;
2) А от у нас є пердолінг з чіпуванням на старих консолях;
3) А от у нас є бомж варіант купити акаунт і молитись щоб не блокнули;
4) А ось ми ділимось акаунтами бо "дораха" і жаба давить;
5) А от у нас на помийці можно дисками на старих консолях мінятись;
6) А от є можливість офлайн акаунту без половини функціональності.
7) А ось господин дозволив на 10 тайтлах підключати клавомашку.
Ох вже цей ЕЛІТНИЙ та водночас ВИГІДНИЙ консоле-геймінг.
1) Величезна бібліотека Стім;
2) Фантастична сумісність з усіма іграми випущеними на ПК за всі часи;
3) Безкоштовні ігри на Epic Games;
4) Дешева підписка Гейм Пасс з величезною кількістю ігор;
5) Можливість грати як на клавомищі, так і на будь-якому геймпаді;
6) Для бомжів-піратів - торрент-едішн в один клік, включно з ГОГ білдами без DRM.
Консолі:Alligator: ↑ 21.08.2025 16:07 Ага, а взломи консолей, спільний доступ до консолі та оффлайн акаунти то містика синку![]()
1) А соь в нас є пердолінг зі взломом;
2) А от у нас є пердолінг з чіпуванням на старих консолях;
3) А от у нас є бомж варіант купити акаунт і молитись щоб не блокнули;
4) А ось ми ділимось акаунтами бо "дораха" і жаба давить;
5) А от у нас на помийці можно дисками на старих консолях мінятись;
6) А от є можливість офлайн акаунту без половини функціональності.
7) А ось господин дозволив на 10 тайтлах підключати клавомашку.
Ох вже цей ЕЛІТНИЙ та водночас ВИГІДНИЙ консоле-геймінг.
-
tornadox
Member
в студію список сучасних консолей де можливий злом, так щоб купити і бавитися в сучасні ігри.Alligator: ↑ 21.08.2025 16:07 Ага, а взломи консолей, спільний доступ до консолі та оффлайн акаунти то містика синку