Анонсовано гру Black Myth: Zhong Kui від творців Black Myth: Wukong

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 20.08.2025 14:03як правило, якщо такого скидали з коня, він на землі і залишався) ну а турніри - це взагалі виключення з правил для найкрутіших "слівок"
Звичайно, це стосувалося турнірних доспіхів, бойові були легше.
Аціо: 20.08.2025 14:00А ігри про богів... А далеко не усі боги та пів-боги, так?
Ігри про різне.
Аціо
Member

Повідомлення

kairo: 20.08.2025 15:00
Аціо: 20.08.2025 12:46І хоч доводь їм хоч ні, що взагалі то звичайний Микола під впливом адреналіну та тренувань по 5-10 годин невтомно махав знаряддям вагою інколи 12-20кг з обладунками 20-30кг, а тут сюпер-хєрой 1-2 помахи і вже втомився.
Фізіологічно людина не здатна махати важкою зброєю 5–10 годин без перерви - навіть із адреналіном і тренуванням. Сутички зазвичай відбувалися хвилями: кілька хвилин активної бійки, потім відхід, перегрупування. Мечі, шаблі, сокири в середньовіччі рідко важили більше ніж 1,5-3 кг.

По темі - порівнювати реальні бої із іграми немає сенсу.
Людина фізіологічно здатна жати по 17 підходів 40кг+ і це не теорія, а спорт.
А на стимуляторах значно більше та довше, але ми за інше.

waryag: 20.08.2025 16:54 Ігри про різне.
Ці ігри зазвичай за над створінь, міфічних та богів півбогів, деякі наче за їх міфологією тиждень без сну били по голові велетня каменюкою (кілька тон).

І за обладунки діючих армій почитайте, як і за зброю.
Шо вам тільки мечі, хоча і мечі бували по 11кг+, але ви хочаб до прикладу візьміть фалангу Александра та ті списи котрі інколи здійняли та несли багато годин, бувало що прям з тілами ворогів.

P.S.А я ж недаремно писав за знаряддя, знавці почитайте за щити та їх вагу, вам тільки вага мечів у голові.
Telcontar
Member

Повідомлення

Аціо: 20.08.2025 18:19 Людина фізіологічно здатна жати по 17 підходів 40кг+ і це не теорія, а спорт.
А на стимуляторах значно більше та довше, але ми за інше.
А скільки повторів у цих підходах забули уточнити чи це не важливо? І як пов'язані одноманітні фізичні вправи у спокійному і контрольованому середовищі і бій насмерть з непередбачуваним противником по рівню розходу енергії і навантаження?
Шо вам тільки мечі, хоча і мечі бували по 11кг+
:lol: Давно так не сміявся, а тепер попрошу пруф існування реального бойового меча вагою 11 кілограм, ви ж не балабол?
ви хочаб до прикладу візьміть фалангу Александра та ті списи котрі інколи здійняли та несли багато годин, бувало що прям з тілами ворогів.
Пане, спробуйте сходити у найближчий спортзал, повісити кілька важких млинців на одну зі сторін грифу(можна і маленького) і потримати його на вазі з іншого боку ;)
І занотуйте час скільки вдастся його втримати, будь ласка :beer:
Аціо
Member

Повідомлення

Telcontar
У інтернеті заблокували?
Он у бота спитайте він вам щось на кшталт відповість -

Відповідь від ШІ асистента.
Мечі, що важать понад 11 кілограмів, зустрічаються вкрай рідко і, як правило, не є бойовою зброєю в традиційному сенсі, хоч і є винятки. Вони є пам'ятними експонатами, декоративними елементами або призначені для спеціальних цілей, таких як рекорди.

Telcontar: 20.08.2025 18:40
Пане, спробуйте сходити у найближчий спортзал, повісити кілька важких млинців на одну зі сторін грифу(можна і маленького) і потримати його на вазі з іншого боку ;)
І занотуйте час скільки вдастся його втримати, будь ласка :beer:
Нащо мені спробувати, я роблю регулярно вправи на статику, але те що ви пропонуєте над складно буде, немає ні тримача, ні упори, ні фіксатора. Як це було у фаланги, там не просто в руках людей гриф був.
Зверніться до історичних книжок, в деяких описано як це їм вдавалось, але вдавалось майже 5 метрів списи, і вдавалось утримувати вагу разом з ворогами які на них потрапляли.
Telcontar
Member

Повідомлення

Аціо
Зрозуміло, пруфів не буде, удачі.
dead_rat
Member

Повідомлення

Аціо: 20.08.2025 18:19
Я там вашого брата зустрів в сусідній темі про монітори, ловив кобру руками :)

Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
Аціо: Шо вам тільки мечі, хоча і мечі бували по 11кг+, але ви хочаб до прикладу візьміть фалангу Александра
Ви б хоч Ютюб включили і подивилися скільки важила зброя.
Alligator
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 20.08.2025 13:02Перекати та стаміна - це таки ігрові умовності. Реалістичні ігри - це міф, насправді «реалістичні» ігри нікому непотрібні. Сосалики можна віднести до «хардкорних» ігор, але точно не до «реалістичних»
Після ваших слов фанати симуляторів дуже обурились. :gigi:
sagifire
Member

Повідомлення

Походу автори макаки коли побачили який конвеєр розчехлився після їхнього релізу вирішили не стояти в стороні.
Аціо
Member

Повідомлення

dead_rat: 20.08.2025 21:34
Аціо: 20.08.2025 18:19
Я там вашого брата зустрів в сусідній темі про монітори, ловив кобру руками :)

Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
Аціо: Шо вам тільки мечі, хоча і мечі бували по 11кг+, але ви хочаб до прикладу візьміть фалангу Александра
Ви б хоч Ютюб включили і подивилися скільки важила зброя.
Ні я вужиків не ловив.
А Ютуб я дивився, але вибачайте там така каша, що один розповідає що обладунки важили 100кг+,
інший розповідає що ніколи зброя та обладунки лицарів не важили і 2кг,
треті що взагалі у 12-13 сторіччі був розповсюджений кевлар,
так що я зазвичай по пам'яті що читав у Гоффа та інколи ШІ асистент вмикаю.
daesz
Member

Повідомлення

Аціо: 20.08.2025 12:46а тут сюпер-хєрой 1-2 помахи і вже втомився
Це від творців мемів "кс топ бо реалістичний, а валорант лажа, бо не реалістичний", при тмоу на запитання чому в КСі стільба у 90% зброї тільки від бедра відповідь почути неможливо :gigi:
SaxOFFoN
Member

Повідомлення

Аціо
А ви грали Вуконг?

Тому що мені теж не подобаються абсолютно всі соулс лайк ігри саме через це одноманітне "удар - перекат", але до чого тут ця гра :puzzle:

Тут бій будується від здібностей по таймінгах - клони, заморозка, туман, перетворення в інших створінь.

У посоху теж є три стійки зі своєю прокачкою, ту базову з просто "сильним ударом" можна перемкнути на іншу й ніколи за проходження не використати, я особисто всю гру пройшов зі стійкою стовпа(стійку випадів не осилив, багато заморочок щоб воно працювало).
waryag
Member

Повідомлення

Аціо: 20.08.2025 18:19Ці ігри зазвичай за над створінь, міфічних та богів півбогів, деякі наче за їх міфологією тиждень без сну били по голові велетня каменюкою (кілька тон).
Ви не в курсі існування гіперболи і оверклейму? (А також помилок при переписуванні і перекладі)
Аціо: 20.08.2025 18:19І за обладунки діючих армій почитайте, як і за зброю.
Шо вам тільки мечі, хоча і мечі бували по 11кг+, але ви хочаб до прикладу візьміть фалангу Александра та ті списи котрі інколи здійняли та несли багато годин, бувало що прям з тілами ворогів.
Вага спорядження воїнів у всі часм жорстко обмежена (особливо коли вони все носять на собі). Зараз вона трохи більше через акселерацію, кращі харчування і медицину.
Саріса - до 5-6 кг. Носіння ворогів на списах - не про бій, а про понти після нього (а частіше - просто легенди). :laugh:
Відповісти