Новини
Останні статті і огляди
Анонсовано гру Black Myth: Zhong Kui від творців Black Myth: Wukong
-
Lekrs
Member
Пропоную обговорити Анонсовано гру Black Myth: Zhong Kui від творців Black Myth: Wukong
Азіати фперєд!
Азіати фперєд!
-
Enjthesilence
Member
Ще один екшн рпг на юе5 про китайську міфологію, сюдо. Щось новеньке (ні) там на геймскомі ще один був, навіть назву не можу пригадати, також сосалик на юе5 на туж тему.
-
Tetronga
Member
Черговий оригінальний (ні) соулслайк. Дайте ще, їх же так мало вийшло останні пару років
-
Afit
Member
*уй железо, пока горячо 
-
Аціо
Member
Як мені в Стім повідомили що я тупий, старий пер*ун, який не розуміє геніальності цих ігор, що типу вони дуже реалістичні.
На моє зауваження - що вже дістали ці удар перекат, очікування втоми, перекат удар затримка удару 1с, удар перекат, відновлення втоми.
І це типу супер герої, з над силами, дюже та дюже як до реалізму сюпер-хєрої.
І хоч доводь їм хоч ні, що взагалі то звичайний Микола під впливом адреналіну та тренувань по 5-10 годин невтомно махав знаряддям вагою інколи 12-20кг з обладунками 20-30кг, а тут сюпер-хєрой 1-2 помахи і вже втомився.
Або дійсно сюпєр-хєрої якійсь підробні-Китайські, або це одноманітне блювотиння для гей-мерів.
На моє зауваження - що вже дістали ці удар перекат, очікування втоми, перекат удар затримка удару 1с, удар перекат, відновлення втоми.
І хоч доводь їм хоч ні, що взагалі то звичайний Микола під впливом адреналіну та тренувань по 5-10 годин невтомно махав знаряддям вагою інколи 12-20кг з обладунками 20-30кг, а тут сюпер-хєрой 1-2 помахи і вже втомився.
Або дійсно сюпєр-хєрої якійсь підробні-Китайські, або це одноманітне блювотиння для гей-мерів.
-
Enjthesilence
Member
Може вони намагались пояснити тобі, що таке «ігрові умовності», а ти просто дійсно старий пєрдунАціо: ↑ 20.08.2025 12:46 Як мені в Стім повідомили що я тупий, старий пер*ун, який не розуміє геніальності цих ігор, що типу вони дуже реалістичні.
-
Аціо
Member
Так так мені саме це пояснювали, а я тупий не зрозумів.Enjthesilence: ↑ 20.08.2025 12:50
Може вони намагались пояснити тобі, що таке «ігрові умовності», а ти просто дійсно старий пєрдун![]()
Цитую.
"Ця гра близька до реалізму, а ти потримай 15кг+ залізо, і 10 секунд не втримаєш..."
"Все вам старим перду*ам не так, самі рулон туалетного паперу не втримаєте, а ці ігри для розумних людей, а не таких тупих"
Може один з цих коментарів був ваш?
Ігрові умовності, це як занепокоєння та стурбованості, вигадана софістика не більше.
-
Enjthesilence
Member
Перекати та стаміна - це таки ігрові умовності. Реалістичні ігри - це міф, насправді «реалістичні» ігри нікому непотрібні. Сосалики можна віднести до «хардкорних» ігор, але точно не до «реалістичних»Аціо: ↑ 20.08.2025 12:56Так так мені саме це пояснювали, а я тупий не зрозумів.Enjthesilence: ↑ 20.08.2025 12:50
Може вони намагались пояснити тобі, що таке «ігрові умовності», а ти просто дійсно старий пєрдун![]()
Цитую.
"Ця гра близька до реалізму, а ти потримай 15кг+ залізо, і 10 секунд не втримаєш..."
"Все вам старим перду*ам не так, самі рулон туалетного паперу не втримаєте, а ці ігри для розумних людей, а не таких тупих"
Ігрові умовності, це як занепокоєння та стурбованості, вигадана софістика не більше.
-
Аціо
Member
Особлива ігрова умовність - розумної гри!
Удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат.
Так а от тут саме розумне та неочікуване! - Удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат.
Інтрига на межі геніальності! - Удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат!
У потужна, незламна ігрова умовність!
УУУ так, я нічого не розумію, тупий і старий!
Хардкор не треба плутати з дійсною тупістю та ледачими розробниками, де відсутність фантазії та креативності ще возвеличують як геніальність.
Удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат.
Так а от тут саме розумне та неочікуване! - Удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат.
Інтрига на межі геніальності! - Удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат, удар - перекат!
У потужна, незламна ігрова умовність!
УУУ так, я нічого не розумію, тупий і старий!
До хардкорних ігор особисто я відношу покрокові стратегії та різні шаради ігри, чи ігри з нереальними чіторськими супротивниками, а це обмежено деградантські ігри для немічних, де 3-4 умовних перемінних і все.Enjthesilence: ↑ 20.08.2025 13:02Перекати та стаміна - це таки ігрові умовності. Реалістичні ігри - це міф, насправді «реалістичні» ігри нікому непотрібні. Сосалики можна віднести до «хардкорних» ігор, але точно не до «реалістичних»Аціо: ↑ 20.08.2025 12:56
Так так мені саме це пояснювали, а я тупий не зрозумів.
Цитую.
Хардкор не треба плутати з дійсною тупістю та ледачими розробниками, де відсутність фантазії та креативності ще возвеличують як геніальність.
-
Telcontar
Member
А можна уточнити, що це за знаряддя з такою вагою, про активне махання протягом годин і про 30-кілограмові обладунки також цікаво. Бо щось з реальністю зовсім ці числа не збігаються.Аціо: ↑ 20.08.2025 12:46 І хоч доводь їм хоч ні, що взагалі то звичайний Микола під впливом адреналіну та тренувань по 5-10 годин невтомно махав знаряддям вагою інколи 12-20кг з обладунками 20-30кг, а тут сюпер-хєрой 1-2 помахи і вже втомився.
Навіть Greatsword-и важили в районі 2,5-4 кіло, в активній дуелі 1х1 більшість дуже підготовлених людей звалиться за 5-10хв, набір повних лат(яких не було у переважної більшості воїнів) важив в середньому 15-25кг.
-
Enjthesilence
Member
тай повний набір лицарських обладунків в класичному розумінні був прерогативою вершників, важкоозброєної кінноти. майже ніхто не бігав в подібних обладунках як піхотинецьTelcontar: ↑ 20.08.2025 13:33А можна уточнити, що це за знаряддя з такою вагою, про активне махання протягом годин і про 30-кілограмові обладунки також цікаво. Бо щось з реальністю зовсім ці числа не збігаються.Аціо: ↑ 20.08.2025 12:46 І хоч доводь їм хоч ні, що взагалі то звичайний Микола під впливом адреналіну та тренувань по 5-10 годин невтомно махав знаряддям вагою інколи 12-20кг з обладунками 20-30кг, а тут сюпер-хєрой 1-2 помахи і вже втомився.
Навіть Greatsword-и важили в районі 2,5-4 кіло, в активній дуелі 1х1 більшість дуже підготовлених людей звалиться за 5-10хв, набір повних лат(яких не було у переважної більшості воїнів) важив в середньому 15-25кг.
-
Telcontar
Member
Enjthesilence
Так, але коні втрачалися та й на турнірах вистачало пішого махачу багатеньних панів.
Так, але коні втрачалися та й на турнірах вистачало пішого махачу багатеньних панів.
-
waryag
Member
Далеко не всі боксери-профі можуть гідно проходити 12 раундів по 3 хвилини, у олімпійців - 3 по 3 (але кілька боїв на день)Аціо: ↑ 20.08.2025 12:46І хоч доводь їм хоч ні, що взагалі то звичайний Микола під впливом адреналіну та тренувань по 5-10 годин невтомно махав знаряддям вагою інколи 12-20кг з обладунками 20-30кг, а тут сюпер-хєрой 1-2 помахи і вже втомився.
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
І навіть такі топи, як Усик, при цьому економлять сили.
-
Аціо
Member
Інколи слово вас не бентежить? Почитайте за деякі мечи та палиці, зрозуміло що більшість зброї пару кілограм важить.Telcontar: ↑ 20.08.2025 13:33А можна уточнити, що це за знаряддя з такою вагою, про активне махання протягом годин і про 30-кілограмові обладунки також цікаво. Бо щось з реальністю зовсім ці числа не збігаються.Аціо: ↑ 20.08.2025 12:46 І хоч доводь їм хоч ні, що взагалі то звичайний Микола під впливом адреналіну та тренувань по 5-10 годин невтомно махав знаряддям вагою інколи 12-20кг з обладунками 20-30кг, а тут сюпер-хєрой 1-2 помахи і вже втомився.
За обладунки ви почніть з базової кольчуги, не враховуючи інші обладунки вона близько 10кг одразу важила. Так багато залежить від місцевості та статку, але шолом, кольчуга плечні лати, поножі навіть шкіряні легко набирали вагу 20+ з усіма пряжками та кушаком.
А ігри про богів... А далеко не усі боги та пів-боги, так?waryag: ↑ 20.08.2025 13:58Далеко не всі боксери-профі можуть гідно проходити 12 раундів по 3 хвилини, у олімпійців - 3 по 3 (але кілька боїв на день)Аціо: ↑ 20.08.2025 12:46І хоч доводь їм хоч ні, що взагалі то звичайний Микола під впливом адреналіну та тренувань по 5-10 годин невтомно махав знаряддям вагою інколи 12-20кг з обладунками 20-30кг, а тут сюпер-хєрой 1-2 помахи і вже втомився.
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
І навіть такі топи, як Усик, при цьому економлять сили.
-
Enjthesilence
Member
як правило, якщо такого скидали з коня, він на землі і залишався) ну а турніри - це взагалі виключення з правил для найкрутіших "слівок"Telcontar: ↑ 20.08.2025 13:55 Enjthesilence
-
1234waltz
Member
Ого, нова гра від творців гри про китайську бібізяну з косплеєм геймплею ФромСофтвейр. Круто. Не буду це купувати, як і їх першу гру 
-
Hotspur
Member
підтримую. чекаю Відьмака 41234waltz: ↑ 20.08.2025 14:21 Ого, нова гра від творців гри про китайську бібізяну з косплеєм геймплею ФромСофтвейр. Круто. Не буду це купувати, як і їх першу гру![]()
-
Геральт
Active Member
1234waltz
В мавпі гейплей (бойовка) значно веселіший, ніж у фромів.
В мавпі гейплей (бойовка) значно веселіший, ніж у фромів.
-
kairo
Member
Фізіологічно людина не здатна махати важкою зброєю 5–10 годин без перерви - навіть із адреналіном і тренуванням. Сутички зазвичай відбувалися хвилями: кілька хвилин активної бійки, потім відхід, перегрупування. Мечі, шаблі, сокири в середньовіччі рідко важили більше ніж 1,5-3 кг.Аціо: ↑ 20.08.2025 12:46І хоч доводь їм хоч ні, що взагалі то звичайний Микола під впливом адреналіну та тренувань по 5-10 годин невтомно махав знаряддям вагою інколи 12-20кг з обладунками 20-30кг, а тут сюпер-хєрой 1-2 помахи і вже втомився.
По темі - порівнювати реальні бої із іграми немає сенсу.
-
Telcontar
Member
Якщо ви маєте на увазі церемоніальну, а не бойову зброю, то так, є 20-кілограмові ломи у вигляді мечів. Але ж такою "зброєю" ніхто не бився. Вагу обладунків зазвичай рахують в цілому разом з кольчугою та м'яким захистом. Як раз сучасні повністю екіпійовані вояки на собі тягають значно більше за лицарів пізнього середньовіччя.Аціо: ↑ 20.08.2025 14:00 Інколи слово вас не бентежить? Почитайте за деякі мечи та палиці, зрозуміло що більшість зброї пару кілограм важить.
За обладунки ви почніть з базової кольчуги, не враховуючи інші обладунки вона близько 10кг одразу важила. Так багато залежить від місцевості та статку, але шолом, кольчуга плечні лати, поножі навіть шкіряні легко набирали вагу 20+ з усіма пряжками та кушаком.