Представлено геймплейний трейлер Call of Duty: Black Ops 7 і розкрито подробиці гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Earanak
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Представлено геймплейний трейлер Call of Duty: Black Ops 7 і розкрито подробиці гри

Как колда появилась в Геймпассе, сразу как то и снисхождение появилось к игре ))
Особенно учитывая то ли баг то ли фичу, что можно бесконечно отменять подписки на 40грн/14 дней и потом снова их делать :gigi:
Конечно на фоне этого, ценник в 3300грн за BO6 / BO7 поражает. Причем это за обычное стандартное издание. А так 4700грн :laugh:
yariksom
Member

Повідомлення

Я завжди тільки в кампанію одиночну граю, тому ніколи колди не купував, можете кинути в мене віртуальну цеглу :gigi:
Ektalion
Member

Повідомлення

Earanak: 20.08.2025 11:42 Конечно на фоне этого, ценник в 3300грн за BO6 / BO7 поражает. Причем это за обычное стандартное издание. А так 4700грн :laugh:
Вони ніколи не були дешеві. Варто глянути на ціни старих частин з нульових в Стімі.
dr31k0
Member

Повідомлення

Call of Duty: Far Cry 7
Earanak
Member

Повідомлення

Ektalion, точнее будет сказать что ценник в 60$ после 2010 года стал нормой для серии.
спойлер
chrome_1gevhWUa6k.png
Но какая разница, теперь с геймпассом - плевать сколько она там стоит и стоила ))
KimRomik
Member

Повідомлення

почекайте, я ще в 6 частину не грав :laugh:
MqM
Member

Повідомлення

Колда перетворюються у франшизу Марвел судячи по відео

Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
Ektalion: 20.08.2025 11:50
Earanak: 20.08.2025 11:42 Конечно на фоне этого, ценник в 3300грн за BO6 / BO7 поражает. Причем это за обычное стандартное издание. А так 4700грн :laugh:
Вони ніколи не були дешеві. Варто глянути на ціни старих частин з нульових в Стімі.
В них неадекватна цінова політика, за ті самі гроші можна купити по знижках цілий пак Батлфілдів, як от коштує Код МВ
Diablique
Member

Повідомлення

Та нє, я дуже любив мв 2 2009 року схоже, виходить мв2 у 22 схоже, обіцяють круту гру, старі карти, я як лох покупаю це, ностальгія, усе таке, граю наче норм, потім з'являються дерева, відьми, футболісти, а потім вони кажуть, ми робимо мв3 і туди додамо карти з старих частин, купіть знову... Ідуть вони лісом, отак мене прогріли, так що таке, геймпасс не більше, рік і вони хоронять частину, може батла тепер як конкурент дасть їм трохи напруги, бо вони там зовсім на яхтах своїх подуріли.
Ektalion
Member

Повідомлення

MqM: 20.08.2025 12:19 В них неадекватна цінова політика, за ті самі гроші можна купити по знижках цілий пак Батлфілдів, як от коштує Код МВ
Та я знаю, вони нормальні знижки на розпродажі не роблять.
Tetronga
Member

Повідомлення

KimRomik: 20.08.2025 12:02 почекайте, я ще в 6 частину не грав :laugh:
Чекайте, виходило ще щось після гоустс? :tomat: :puke:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Diablique: 20.08.2025 12:23 Та нє, я дуже любив мв 2 2009 року схоже, виходить мв2 у 22 схоже, обіцяють круту гру, старі карти, я як лох покупаю це, ностальгія, усе таке, граю наче норм, потім з'являються дерева, відьми, футболісти, а потім вони кажуть, ми робимо мв3 і туди додамо карти з старих частин, купіть знову... Ідуть вони лісом, отак мене прогріли, так що таке, геймпасс не більше, рік і вони хоронять частину, може батла тепер як конкурент дасть їм трохи напруги, бо вони там зовсім на яхтах своїх подуріли.
МВ 19 року останній код що купив (непоганий досить), після цього все скіпав, а тепер тільки в геймпасі сюжетик пробігаю за цей новий, ну абсолютно не зачепив, хіба що компанію пройти з кєнтами в коопі. Явно цей рік вони злили для бф6, зробивши ось таку прохідну сервіс какашку
Truefeel
Junior

Повідомлення

Перший комент в цьому відео все каже по цью гру)))
Denvys5
Member

Повідомлення

Earanak: 20.08.2025 11:55 точнее будет сказать что ценник в 60$ после 2010 года стал нормой для серии.
Трохи пізніше
149грн MW2, BO та MW3 (коли курс був 8грн), подорожчання пішло вже далі
tornadox
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 20.08.2025 12:36МВ 19 року останній код що купив (непоганий досить), після цього все скіпав, а тепер тільки в геймпасі сюжетик пробігаю за цей новий, ну абсолютно не зачепив, хіба що компанію пройти з кєнтами в коопі. Явно цей рік вони злили для бф6, зробивши ось таку прохідну сервіс какашку
2019 досить довго тримався, цікаво чи мультик досі працює. А загалом так, сервісний підхід відбив бажання, останньою купив БОПС2.
Creature4O
Member

Повідомлення

Мейсон? В 2035 йому має бути десь під 70 років. Дайте діду вже відпочити :laugh:
MW(ще той перший) та ВО останні нормальні ігри в серії, все що новіше, якесь лгбт...
Martix
Member

Повідомлення

Уныленько. BF6 ждем, калду скипаем :shuffle:
ПС: в библиотеке есть MW2, MW3 2010, 2023, AW, BO2 и т.д. глобально это одно и то-же
Keyser Soze
Member

Повідомлення

А можно было просто продолжать Infinite Warfare, например, с другими колониями, инопланетянами и т.п. ...
но нет же, надо какой-то "вымышленный мир" после "таблеток" или "газа" обыгрывать... наркоманы, тьфу :gigi: :lol: :lol: :lol: :up:
Lucas55
Member
Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля

Повідомлення

Та це ж Пітер Петреллі :teacher: B-)
MqM
Member

Повідомлення

Keyser Soze: 20.08.2025 14:03 А можно было просто продолжать Infinite Warfare, например, с другими колониями, инопланетянами и т.п. ...
но нет же, надо какой-то "вымышленный мир" после "таблеток" или "газа" обыгрывать... наркоманы, тьфу :gigi: :lol: :lol: :lol: :up:
Іншопланетян теж не треба, все таки позиціонувався хоч, як голівудський шутер але все на основі реалізму
Keyser Soze
Member

Повідомлення

MqM: 20.08.2025 16:15
Keyser Soze: 20.08.2025 14:03 А можно было просто продолжать Infinite Warfare, например, с другими колониями, инопланетянами и т.п. ...
Іншопланетян теж не треба, все таки позиціонувався хоч, як голівудський шутер але все на основі реалізму
Зомби же есть, почему инопланетян нельзя завести? ;) :D
Відповісти