Новини
Останні статті і огляди
ASUS називає ROG Swift PG27AQWP‑W найшвидшим у світі OLED-монітором для геймерів
-
Inqizitor2022
Member
Предлагаю обсудить ASUS називає ROG Swift PG27AQWP‑W найшвидшим у світі OLED-монітором для геймерів
43" монитор на 540 герц и чтобы 1440р было - Асус сделать не может разве? Кому и зачем нужен монитор меньше 32" в 2025 году?
43" монитор на 540 герц и чтобы 1440р было - Асус сделать не может разве? Кому и зачем нужен монитор меньше 32" в 2025 году?
-
Scoffer
Member
Всім, у кого руки коротше двох метрів щоб від'їхати від нього на комфортну відстань.Inqizitor2022: ↑ 20.08.2025 09:06Кому и зачем нужен монитор меньше 32" в 2025 году?
-
firestarter256
Member
Inqizitor2022
1440 большее 32, месье знает толк в извращениях
1440 большее 32, месье знает толк в извращениях
-
Inqizitor2022
Member
Всяко лучше, чем 4к!
-
StTechnik
Member
Чем?
-
Telcontar
Member
Пікселями з кулак?Inqizitor2022: ↑ 20.08.2025 09:21 Всяко лучше, чем 4к!
-
alexeygalas
Member
Здуріти! Я переліз на 4К 27 щоб пікселів не бачити, а тут сперечаються, що краще для qHD 27 чи 32. Для QHD краще 16 в лептопі
24 ще терпимо.
-
Scoffer
Member
alexeygalas
Підтримую. Сиджу на 2*24@2k. Наступна ітерація буде на 2*24@4k як знайду такі монітори з норм герцовкою і приємною картинкою. Людь підсліпкуватий чи що
Підтримую. Сиджу на 2*24@2k. Наступна ітерація буде на 2*24@4k як знайду такі монітори з норм герцовкою і приємною картинкою. Людь підсліпкуватий чи що
-
StTechnik
Member
Я на 4К @ 27" сел еще в году 2015 - 2016, когда это не стало мейнстримом. Насколько все стало сразу чОтко, сглажено и плавно, как будто глаза прочистил. 
-
leif
Member
хоч я і не зацікавлений в покупці такого монітору собі, цікаво буде подивитись порівняння сабжу з 600гц TN кіберспортивними моніторами по моушен кларіті і взагалі, що скаже задротське ком'юніті з цього приводу. було б круто, якщо б нарешті наздогнали ТН-ки, враховуючи всі переваги ОЛЕД та ще й з 1440п. тоді буде просто ультимативний монітор для кількох іграшок, в яких можна отриматі ці 540кадрів
-
man1242
Member
під фрейм генератор х4 підеleif: ↑ 20.08.2025 10:27 хоч я і не зацікавлений в покупці такого монітору собі, цікаво буде подивитись порівняння сабжу з 600гц TN кіберспортивними моніторами по моушен кларіті і взагалі, що скаже задротське ком'юніті з цього приводу. було б круто, якщо б нарешті наздогнали ТН-ки, враховуючи всі переваги ОЛЕД та ще й з 1440п. тоді буде просто ультимативний монітор для кількох іграшок, в яких можна отриматі ці 540кадрів
-
leif
Member
та ні, в ті іграшки під які його беруть там і в нативі вистачає фпсів: овервотч, кс, валорант, фортнайт, таке шосьman1242: ↑ 20.08.2025 10:42під фрейм генератор х4 піде
-
Blackintrad
Member
Я перейшов з повільної ТН на 360герц олед.leif: ↑ 20.08.2025 10:27 хоч я і не зацікавлений в покупці такого монітору собі, цікаво буде подивитись порівняння сабжу з 600гц TN кіберспортивними моніторами по моушен кларіті і взагалі, що скаже задротське ком'юніті з цього приводу. було б круто, якщо б нарешті наздогнали ТН-ки, враховуючи всі переваги ОЛЕД та ще й з 1440п. тоді буде просто ультимативний монітор для кількох іграшок, в яких можна отриматі ці 540кадрів
В осному для КС.
Ідеальний монітор, жодних нарікань. Різниця просто вражає. Вже навіть показував різницю свідкам "герцовка не впливає" в живу.
Зімнюєш герцовку прямо під час гри і це наче інша гра.
-
leif
Member
Blackintrad
якщо з повільноі ТН перейти, то там все ясно, сенсу це порівнювати немає жодного.
Але ось бачив у оптімума порівняння 480гц олед проти топовоі ТН'ки і там саме по моушон кларіті ТНка була трошки але попереду. Втім, це, звісно, лише в цьому аспекті, так то oled куди прикольніше, тим паче, якщо це 1440р, а не унилий фуллХД
Ну і не було там принципової різниці просто сам факт. Тому і цікаво коли вже нарешті оледи остаточно поховають ТН в кіберзадротному середовищі.
Сам же я ніякий не кіберкотлет і тому буду сидіти на 4к/240гц оледі поки 480гц не стануть такими ж масовими як 4к/240гц сьогодні + відяшки ще потужніші до того часу підвезуть
якщо з повільноі ТН перейти, то там все ясно, сенсу це порівнювати немає жодного.
Але ось бачив у оптімума порівняння 480гц олед проти топовоі ТН'ки і там саме по моушон кларіті ТНка була трошки але попереду. Втім, це, звісно, лише в цьому аспекті, так то oled куди прикольніше, тим паче, якщо це 1440р, а не унилий фуллХД
Ну і не було там принципової різниці просто сам факт. Тому і цікаво коли вже нарешті оледи остаточно поховають ТН в кіберзадротному середовищі.
Сам же я ніякий не кіберкотлет і тому буду сидіти на 4к/240гц оледі поки 480гц не стануть такими ж масовими як 4к/240гц сьогодні + відяшки ще потужніші до того часу підвезуть
-
Kullerok
Member
Где вы там пиксели видите я не знаю на 2к 27. Попробуйте эба.. эм лицо отодвинуть от монитора на нормальное растояние. Это раз. И два сидеть в 4 играть реально только с топ картой. Сидеть на средних играть в 4к ради пикселей, интересный способ извращения, но пробовать я его не буду 
-
Blackintrad
Member
я дивився його відео перед покупкою і я такого не пригадуюleif: ↑ 20.08.2025 14:11 Blackintrad
-
leif
Member
Blackintrad
Відео про 480гц 2к олед, там є
Відео про 480гц 2к олед, там є
-
Inqizitor2022
Member
У меня в третьем телеке 1080р 49" пиксели видны только вплотную, поэтому я не понимаю погоню за разрешениями больше 1440р. Это какой-то бред хотеть 4к и прочее, я понимаю если из-под палки 4к навязывают, так как в больших диагоналях телеков нет 1440р и ниже.Telcontar: ↑ 20.08.2025 09:31Пікселями з кулак?Inqizitor2022: ↑ 20.08.2025 09:21 Всяко лучше, чем 4к!![]()
-
Telcontar
Member
Є ж люди і з кращим зором ніж у вас.Inqizitor2022: ↑ 20.08.2025 15:35 У меня в третьем телеке 1080р 49" пиксели видны только вплотную, поэтому я не понимаю погоню за разрешениями больше 1440р. Это какой-то бред хотеть 4к и прочее, я понимаю если из-под палки 4к навязывают, так как в больших диагоналях телеков нет 1440р и ниже.
У себе на моніторі 31,5" 1440p(~93 ppi) на відстані біля 1 метру я помічаю легку кострубатість шрифтів і т.д. В іграх не так помітно, але на майбутнє для себе вирішив підвищувати ppi.
-
Scoffer
Member
Inqizitor2022
Слухай, якщо у тебе проблеми з зором, то співчуваємо, буває, але нормальний людь зі стандартним 100% зором в полі зору розрізняє два пікселя як окремі пікселі до одної кутової секунди, або перекладаючи на пікселі десь до 6к приблизно. Якщо монітор ставити не на все поле зору, а його зазвичай не на все і ставлять, то ото 4к - в самий раз, а якщо хочеться IMAX вдома щоб аж за межами, то без 8к ніяк не обійтись.
А буває ще ненормальний людь зі 150% гостроти зору
Слухай, якщо у тебе проблеми з зором, то співчуваємо, буває, але нормальний людь зі стандартним 100% зором в полі зору розрізняє два пікселя як окремі пікселі до одної кутової секунди, або перекладаючи на пікселі десь до 6к приблизно. Якщо монітор ставити не на все поле зору, а його зазвичай не на все і ставлять, то ото 4к - в самий раз, а якщо хочеться IMAX вдома щоб аж за межами, то без 8к ніяк не обійтись.
А буває ще ненормальний людь зі 150% гостроти зору