Новини
Останні статті і огляди
Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення 1.5.3 із виправленням помилок
-
Vpupkin
Member
Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення 1.5.3 із виправленням помилок
Тільки вчора відстріляв 5 зомбі що заставнелися на дереві і стояли один в одному на висоті 2 метри, не дуже то і смішно бачити таке у грі що зарелізилася більше півроку тому.
Тільки вчора відстріляв 5 зомбі що заставнелися на дереві і стояли один в одному на висоті 2 метри, не дуже то і смішно бачити таке у грі що зарелізилася більше півроку тому.
-
FarCry
Member
Vpupkin
Я на вихідних дійшов до Прип'яті. Бійня біля ДК Енергетик була настільки забагована, що я почав матом дертися. Вороги спавнилися по 5-10 штук один в одному, зламався скрипт кінця стички і зайти до бази було не можливо. А один з найомників був з аімботом і рази чотири ваншотнув мене, поки я не знайшов ничку і не шмальнув з гауски.
Я на вихідних дійшов до Прип'яті. Бійня біля ДК Енергетик була настільки забагована, що я почав матом дертися. Вороги спавнилися по 5-10 штук один в одному, зламався скрипт кінця стички і зайти до бази було не можливо. А один з найомників був з аімботом і рази чотири ваншотнув мене, поки я не знайшов ничку і не шмальнув з гауски.
-
Геральт
Active Member
Гра змушує нички шукати, який жах. 
-
Keyser Soze
Member
Говорят, там онлайн сразу вырос ... в разы ...
-
kalakawa
Member
так а релиз когда?
и к релизу все так же игру не будет тянуть всё что слабее 7800x3d?
и к релизу все так же игру не будет тянуть всё что слабее 7800x3d?
-
MqM
Member
Хто знав, що спавну на заваді стане підле дерево про яке було невідомо розробникуVpupkin: ↑ 18.08.2025 14:44 Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення 1.5.3 із виправленням помилок
Пс а взагалі це гарний приклад, що треба цінувати досвідчених працівників, а не розігнавги команду надіятись, що безліч вчорашніх студентів заповнять потребу
Востаннє редагувалось 18.08.2025 15:45 користувачем MqM, всього редагувалось 2 разів.
-
Robostyle
Member
Смешнее только стадо плотей которое может зарубить отряд в экзоскелетах, химеру или логово кровосисей.Vpupkin: ↑ 18.08.2025 14:44 Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення 1.5.3 із виправленням помилок
-
Kullerok
Member
Когда. Там уже будет полностью исправленная игра. Я уже устал ждать если честно. Зная сталкеров полностью рабочую без багов игру я не увижу некогда. Но хотя бы более менее можно уже сделать то. Год прошел. Алё!!
-
avuremybe
Member
Не дарма кровосісі зустрічаються з перших хвилин, а плоті аж на болотахKullerok: ↑ 18.08.2025 15:47 Когда. Там уже будет полностью исправленная игра. Я уже устал ждать если честно. Зная сталкеров полностью рабочую без багов игру я не увижу некогда. Но хотя бы более менее можно уже сделать то. Год прошел. Алё!!
-
Hotspur
Member
ще не пройшовKullerok: ↑ 18.08.2025 15:47 Год прошел.
Відправлено через 25 секунд:
треба ПНВ бінокль і прибрати залишки багів
-
MqM
Member
Нічого, якщо буде повноцінний сдк - модери дороблятьKullerok: ↑ 18.08.2025 15:47 Когда. Там уже будет полностью исправленная игра. Я уже устал ждать если честно. Зная сталкеров полностью рабочую без багов игру я не увижу некогда. Но хотя бы более менее можно уже сделать то. Год прошел. Алё!!
Ну не вперше ж так.
А взагалі те, що планка якості не змінюються в компанії десятками років це звісно регрес.
Мене найбільше добив лінивий ремастер трилогії з дуже кривим апскейлом текстур, це ж наскільки треба пофігістично ставитися до роботи і не знайти хоча би ліцензію на Топаз АІ Фото, щоби зробити якісно, якщо не хочеться бавитися з усілякими Комфі з Супірами.
Пс ще й багів стало більше ніж в оригіналах
-
Devijack
Member
Цеж цікаво коли гра після релізу змінюється, можна перепроходити з більшим інтересом, як було у кіберпанк.
Всеж дочекаюсь нового рушія і знову в зону.
Всеж дочекаюсь нового рушія і знову в зону.
-
1234waltz
Member
Він вже є. Більше 700 ГБ важить, один з найжирніших історії ігрострою для шутанів. Судячи зі всього - нікому не цікаво.
-
NUN4AG
Member
Спершу з дуже помітних багів були провали артефактів чи ще якихось об'єктів під текстури та поламаний ragdoll чи коллізії (застрягання в якихось об'єктах, коли після вистрілу вороги злетали в небо і залишались там висіти, застрягали в стінах чи під підлогою), а вже після, якщо не помиляюсь, оновлення 1.5 чи 1.5.1 з'явилися "людські багатоніжки" (ну або як назвати цих застрягших один в одному NPC).Vpupkin: ↑ 18.08.2025 14:44 Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення 1.5.3 із виправленням помилок
В Прип'яті (версія 1.5.2) в мене вже прямо в Енергетику серед ботів спавнилися кровосісі/кабани/снорки/etc.
Все це так чи інакше пов'язано з кривою системою недо-A-Life (де і чому спавняться всі NPC та монстри) та недопрацюваннями розробників щодо коллізії об'єктів.
Ну колись вони може й пофіксять симуляцію, освітлення, пов'язані з коллізіями баги, додадуть сюжетні DLC.
Сподіваюсь, що не пізніше 2027-го
-
IronWithin
Member
Він сам цим займеться, бо він же не екстрасенс…1234waltz: ↑ 18.08.2025 17:09Він вже є. Більше 700 ГБ важить, один з найжирніших історії ігрострою для шутанів. Судячи зі всього - нікому не цікаво.
-
n6407
Member
мой любимый глюк(хоть и крайне редкий), когда ставишь хэдшот, противник моментально улетает вертикально в космос
когда первый раз такое случилось, рядом жена стояла, увидела и говорит - "это так и задумано?
" 
когда первый раз такое случилось, рядом жена стояла, увидела и говорит - "это так и задумано?
Востаннє редагувалось 18.08.2025 17:38 користувачем n6407, всього редагувалось 1 раз.
-
gamersfan
Member
Мне уродцы вообще не дали ремастеред 1 части, хотя покупал в 2012 или 2013 году за фулпрайс 10$ игру в стиме. Дали руснявую версию, которую затем удалили со стима. https://steamcommunity.com/app/4830MqM: ↑ 18.08.2025 16:40 Мене найбільше добив лінивий ремастер трилогії
Т.е. русакам, которые через всякие турции и прочие страны покупали по скидкам - дали ремастер, а мне за то что я поддержал разрабов в прошлом - не дали.
Зато получил мыльные CoP и ЧН, потому что брал их по скидкам, спасибо дорогие GSC.
У поддержки естественно лапки, и не могут ничего с этим поделать.
-
waryag
Member
Это нагромождение костылей уже вряд ли полностью исправят даже модеры, а студия Григоровича - не СДПР. Даже той, с околобесконечными ресурсами на допиливание, потребоались годы работы.Kullerok: ↑ 18.08.2025 15:47 Когда. Там уже будет полностью исправленная игра. Я уже устал ждать если честно. Зная сталкеров полностью рабочую без багов игру я не увижу некогда. Но хотя бы более менее можно уже сделать то. Год прошел. Алё!!
-
MqM
Member
Він ще не повноцінний, там далеко не повний функціонал1234waltz: ↑ 18.08.2025 17:09Він вже є. Більше 700 ГБ важить, один з найжирніших історії ігрострою для шутанів. Судячи зі всього - нікому не цікаво.
Востаннє редагувалось 18.08.2025 18:17 користувачем MqM, всього редагувалось 1 раз.
-
Firestarter
Junior
Вітаю. На Series X, перші версії працювали, здається, краще, ніж новіші патчі. Наче і версія 1.5.х., а таке враження, що по регресії пішли.