Новини
Останні статті і огляди
Battlefield 6
-
Vader
Member
karokum
+
+
-
Denvys5
Member
КД овер 10 легко набивається технікоюDiablique: ↑ 17.08.2025 23:21бета для чітаків, тіпи бігають 30/0, 25/3, 40/8, 25/2
КД 5 підйомно при контактній грі, але треба потіти + деяка вдача з балансом команд
Є карти і умови де перевага присутня за замовчуванням, на кшталт Брукліну в прориві за атаку, там можна робити стабільно високий КД
-
Iferius
Junior
а вона ще працює!
-
Vader
Member
15 мин лишилось 
-
Diablique
Member
karokum
Та ні, я від сили годин 7)) був ранній доступ до бети, але в мене стільки часу нема)) літні канікули то не вже давно не моє
.
Тоді я нуб) але дуже часто вражає, як ворог перестрілює, особливо з дистанції.
Руфери, так, спочатку не зрозумів, це геймплейна задумка чи що...
Дробаш це так, сила, я так зрозумів, що можно апгрейдами з нього зробити "снайперку"
Та ні, я від сили годин 7)) був ранній доступ до бети, але в мене стільки часу нема)) літні канікули то не вже давно не моє
Тоді я нуб) але дуже часто вражає, як ворог перестрілює, особливо з дистанції.
Руфери, так, спочатку не зрозумів, це геймплейна задумка чи що...
Дробаш це так, сила, я так зрозумів, що можно апгрейдами з нього зробити "снайперку"
-
karokum
Member
Diablique
Обвіси на зброю грають роль дуже сильно. Стокові всі лайно (особливо на середньо-дальні), окрім хіба карабінів типу м4а1 чи ак205. А коли прокачаєш то це ультимативна штука стає, з умовного ак205 можна снайперів штабелями класти, просто насовуєш пару черг в їх блік і все
Ну і це компетітів, тут все грає роль. Пінг, фпс, девайси. Я першу ітерацію грав на кіберспортивних (все лоу) і з ДЛАА, то було десь 100-120 кадрів. На другу підрубив длсс на баланс (мила до речі не сильно помітив) і фпс вперлися в 165, стало відчутно комфортніше. Також одразу виключив всі блюри, фільм грейни, шейк камери і всю цю кислоту для очей. Тому таке
Обвіси на зброю грають роль дуже сильно. Стокові всі лайно (особливо на середньо-дальні), окрім хіба карабінів типу м4а1 чи ак205. А коли прокачаєш то це ультимативна штука стає, з умовного ак205 можна снайперів штабелями класти, просто насовуєш пару черг в їх блік і все
Ну і це компетітів, тут все грає роль. Пінг, фпс, девайси. Я першу ітерацію грав на кіберспортивних (все лоу) і з ДЛАА, то було десь 100-120 кадрів. На другу підрубив длсс на баланс (мила до речі не сильно помітив) і фпс вперлися в 165, стало відчутно комфортніше. Також одразу виключив всі блюри, фільм грейни, шейк камери і всю цю кислоту для очей. Тому таке
-
Vader
Member
Че то бету не закрывают 
-
Diablique
Member
karokum
Прокачав декілька стволів, так, згоден, обвіси дають гарний ап, я кулі не відкривав ще, не пробував.
По графону не грався, усе в ульту, здивований що ігра і загружається швидко і стабільно працює.
Прокачав декілька стволів, так, згоден, обвіси дають гарний ап, я кулі не відкривав ще, не пробував.
По графону не грався, усе в ульту, здивований що ігра і загружається швидко і стабільно працює.
-
Vader
Member
Diablique
Залізо яке в вас?
Залізо яке в вас?
-
Diablique
Member
Vader
8700/16/3080/1080p
8700/16/3080/1080p
-
Earanak
Member
В BF 2042 сегодня добавили новое оружие, карту, бесплатный баттлпасс с скинами которые перейдут в БФ6.
Кто фапает на косметику, бегом вкушать лучшую игру в серии
Не обляпайтесь 
Кто фапает на косметику, бегом вкушать лучшую игру в серии
-
Diablique
Member
Earanak
Ток увидел, хотел написать, ща попробуем, там вроде и техника новая
Ток увидел, хотел написать, ща попробуем, там вроде и техника новая
-
SmileKnight
Member
Якщо комусь влом шукати інфу, то з 18 серпня до 7 жовтня :
Зброя:
Понад 50 нових нагород, натхненних Battlefield 1, Battlefield V, Battlefield Bad Company 2, Battlefield 3 та Battlefield 4.
Додали кілька рівнів, які нададуть вам безліч предметів, отримуйте свою здобич!
30 ексклюзивних нагород для Battlefield 6, розподілених на 6 рівнів, які будуть доступні з моменту запуску. Заробляйте ці ексклюзивні нагороди Battlefield 6 на 8, 19, 30, 40, 49 та 60 рівнях безкоштовного бойового перепустки!
https://www.ea.com/games/battlefield/ba ... otes-9-2-0
- Нова карта - Iwo Jima
Зброя:
- KFS2000 - Штурмова гвинтівка
- Lynx - Снайперська гвинтівка
- A10 Warthog та СУ-25TM Frogfoot
Понад 50 нових нагород, натхненних Battlefield 1, Battlefield V, Battlefield Bad Company 2, Battlefield 3 та Battlefield 4.
Додали кілька рівнів, які нададуть вам безліч предметів, отримуйте свою здобич!
30 ексклюзивних нагород для Battlefield 6, розподілених на 6 рівнів, які будуть доступні з моменту запуску. Заробляйте ці ексклюзивні нагороди Battlefield 6 на 8, 19, 30, 40, 49 та 60 рівнях безкоштовного бойового перепустки!
https://www.ea.com/games/battlefield/ba ... otes-9-2-0
-
Diablique
Member
Є картка ігрока с "друзями по Battlefield", чогож так довго тягнули....
-
Earanak
Member
Прикольная карта эта Иводзима в 2042, в режиме прорыва есть вайбики и Омаха Бич и ближе к концу Метро/Локера когда 32х32 стоят в задымленном коридоре и лупят друг друга гранатами и подствольниками 
-
John Doe
Member
Просто оставлю тут на память
:
- Sasha Grey Plays BATTLEFIELD 6 Open Beta
-
destructX
Member
Чудово піддається техномагії VSR з 2к якістю на FHD моніку під FSR, з високо-середніми налаштуваннями в 100~ фпс на 11400+6600xt 
23 години бети, сподобалось усе окрім руферів, імбових дробовиків та кількості снайперів на Таджикістані. Міські мапи зайшли всі без виключення, як візуально так і геймплейно.
Передзамовив
23 години бети, сподобалось усе окрім руферів, імбових дробовиків та кількості снайперів на Таджикістані. Міські мапи зайшли всі без виключення, як візуально так і геймплейно.
Передзамовив
-
Vader
Member
Треба буде зібрати банду... 
-
Volodya811
Member
Це добра ідея
До речі, я вже розібрався з механікою роботи димових гранат. Вони працюють не так, як в БФ5 та БФ2042. Якщо в попередніх версіях серії, всі кидали димові гранати собі під ноги і чекали противника в диму або ресали тімейта, то в БФ6 - це не працює. Противник бачить через дим (навіть снайпера) і без проблем виносить усіх, хто в диму. При цьому, ті бійці, які в диму не бачать нічого.
Можливо, це пофіксять, але в останній день опен-бети, я тупо брав супорта, прокачував три димові гранати. Далі цими гранатами в бік противника і в раш. Противник нічого не бачить і я його валю не заходячи в дим. Непогано так заходить
-
Vader
Member
Volodya811
З тобою,я готовил на край світу!
З тобою,я готовил на край світу!