Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
MSiAventador
Member

Повідомлення

Scoffer: 17.08.2025 13:18 MSiAventador
А в чому імбовість? ТТХ доволі середні, ну типу непогано, але і не імба. Нутрощі також посередньо. На моточних деталях зекономили, на екранах теж. Хоч би фольгу якусь запхнули між імпульсником і підсилювачем. Електроний фільтр з БЖ вноситиме свою лепту в спотворення. Чи вимагає допрацювання руцями?)
За 20Кілогривень є щось не б/у краще?
Денон ? :laugh:
Hotspur
Member

Повідомлення

Scoffer: 17.08.2025 15:33 Нє, ну цап з лампадою може і 10% влупити, не проблема :D
ну ми про нормальні цап :gigi:

Відправлено через 23 секунди:
MSiAventador: 17.08.2025 15:41За 20Кілогривень є щось не б/у краще?
якісь китайці D ?

Відправлено через 10 хвилин 19 секунд:
BasX A2+ Emotiva 160 watts RMS per channel; 20 Hz – 20 kHz; THD < 0.1%; into 8 Ohms.
MSiAventador
Member

Повідомлення

Hotspur: 17.08.2025 16:01
Scoffer: 17.08.2025 15:33 Нє, ну цап з лампадою може і 10% влупити, не проблема :D
ну ми про нормальні цап :gigi:

Відправлено через 23 секунди:
MSiAventador: 17.08.2025 15:41За 20Кілогривень є щось не б/у краще?
якісь китайці D ?

Відправлено через 10 хвилин 19 секунд:
BasX A2+ Emotiva 160 watts RMS per channel; 20 Hz – 20 kHz; THD < 0.1%; into 8 Ohms.
Ну які ще китайці проти чесного американського класу А/В з демпінг-фактором 500.
Hotspur
Member

Повідомлення

мій smsl A300 THD 0.004%

вони всі дуже нормально зроблені. колонки з такими показниками всеодно дорогі

Відправлено через 24 секунди:
Can the human ear detect THD?

Most listeners will be unable to hear distortion that is below 1% :lol: :lol: :lol:

Відправлено через 58 секунд:
MSiAventador: 17.08.2025 16:04Ну які ще китайці проти чесного американського класу А/В з демпінг-фактором 500.
це все не має значення. колонки з таким рівнем все одно занадто дорогі :lol: вони будуть однаково грати на чомусь менше ніж Focal GRANDE UTOPIA
Востаннє редагувалось 17.08.2025 16:15 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 17.08.2025 15:22їх немає поганих після 200 доларів
То ти ніколи не чув різницю між NAD 320BEE та Мерідіанвським підсилювачем, та не залишав 320-го, як попередній та додавав Musical Fidelity X-P200. Різниця, як день та ніч. Теж стосовно ДВД програвача проти СД

Відправлено через 3 хвилини 28 секунд:
До речі, треба кілька дрібниць на Алі але пише, що нема доставки у мій регіон, хто має досвід писаніть у лічку, як та скільки коштує, не хочу еБею застосовувати, моде марно

Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
Hotspur: 17.08.2025 16:08Most listeners will be unable to hear distortion that is below 1%
Але усі вони відрізняють панч, акцентованій бас та розподільну ешелоновану сцену, про це у THD не пишуть
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 17.08.2025 16:17То ти ніколи не чув різницю між NAD 320BEE та Мерідіанвським підсилювачем, та не залишав 320-го, як попередній та додавав Musical Fidelity X-P200. Різниця, як день та ніч. Теж стосовно ДВД програвача проти СД
окремі виключення, це як казати що асус робить погані звукові бо в них вмирали U 7
MSiAventador
Member

Повідомлення

Перший огляд спекотньої новинки сезону - FiiO K15.
https://headfonics-com.translate.goog/f ... x_tr_hl=uk
StTechnik
Member

Повідомлення

MSiAventador: 17.08.2025 16:23 Перший огляд спекотньої новинки сезону - FiiO K15.
https://headfonics-com.translate.goog/f ... x_tr_hl=uk
Ты вот сейчас зачем это делаешь? Ты сейчас просто толкаешь меня закинуть это в вишлист и купить при первом появлении в магазе. :gigi: Астанавись!

Відправлено через 2 хвилини 53 секунди:
Правда уже К17 конечно же.

Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
Ну или одного из двух ) Почитаю потом какой из них получше/поудобнее
MSiAventador
Member

Повідомлення

StTechnik
Ну не знаю... :laugh:
Зображення
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 17.08.2025 16:19окремі виключення, це як казати що асус робить погані звукові бо в них вмирали U 7
Ні, це досвід використання підсилювачів різного классу на одних і тих самих колонках. Це різний клас тракту і виводить його у іншу лігу саме підсилювач

Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
MSiAventador: 17.08.2025 16:56Ну не знаю...
Кумедно з Маранцем виглядає :gigi:
StTechnik
Member

Повідомлення

MSiAventador: 17.08.2025 16:56 StTechnik
Зображення
Не не не. На ЭТОМ (большом стационарном) фронте у меня все хорошо. Я щас про звук на рабочем месте. Ближнее поле, колонки FiiO SP3, Sennh hd490pro. Вот это все.
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 17.08.2025 17:19Ні, це досвід використання підсилювачів різного классу на одних і тих самих колонках. Це різний клас тракту і виводить його у іншу лігу саме підсилювач
це все демагогія. 0.01% 0.0005% це все не чути. менше 1% пишуть ніхто не чує. якщо усілка не хватає це або якість капризні колонки (буває як і навушники) або купили 20-50 ватний до 150-200 ватних колонок що теж буває, все інше ми приходимо до отих цифер які вистачає для будь чого що дешевше мерседеса
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 17.08.2025 18:000.01% 0.0005% це все не чути. менше 1% пишуть ніхто не чує
Звісно не чути, а такі параметри, як артикулірованість басу, промальовка сцені, відокремленість інструментів, динамка ніхто не виміряє, так як не можуть, тому виміряють всяку нікчемну дурню, а інші потім носятся з цими нікчемними вимірами, як дурні з писаною торбою, та сперечаються чи можна то почути :D
Filabatya
Member

Повідомлення

наскільки К15 чи 17 більш орієнтовані на вуха ніж на задні виходи на активну акустику?
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 17.08.2025 18:16Звісно не чути, а такі параметри, як артикулірованість басу, промальовка сцені, відокремленість інструментів, динамка ніхто не виміряє, так як не можуть, тому виміряють
та все вимірюють. хоч по 1 герцу тобі заміряють звуковий тиск чи швидкість. це звичайно складніше бо треба ізольована кімната але все роблять. загалом вистачає АЧХ+THD для розуміння

Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
Filabatya: 17.08.2025 18:23 наскільки К15 чи 17 більш орієнтовані на вуха ніж на задні виходи на активну акустику?
складне питання. думаю там все добре і там і там. яка акустика ? активна ? монітори ? які ?
Востаннє редагувалось 17.08.2025 18:39 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
Scoffer
Member

Повідомлення

Radio Bay: 17.08.2025 18:16ніхто не виміряє, так як не можуть
Вимірюють. Поважаючі себе виробники в ТТХ пишуть ще такі важливі параметри як вихідний опір і швидкість наростання напруги. В випадку підсилювача класу АВ ще й струм спокою, а в випадку стерео ізоляцію між каналами. То шо вам не цікаво їх читати, а краще навпомацки тикати пальцем - ваші справи :rotate:
MSiAventador
Member

Повідомлення

StTechnik: 17.08.2025 17:34
MSiAventador: 17.08.2025 16:56 StTechnik
Зображення
Не не не. На ЭТОМ (большом стационарном) фронте у меня все хорошо. Я щас про звук на рабочем месте. Ближнее поле, колонки FiiO SP3, Sennh hd490pro. Вот это все.
Для цих малюків буде достатньо і Type-C ЦАПа типа тієї ж Hidizs Martha .

Відправлено через 16 хвилин 16 секунд:
Filabatya: 17.08.2025 18:23 наскільки К15 чи 17 більш орієнтовані на вуха ніж на задні виходи на активну акустику?
По амплітуді динаміки вони не програють HDAM-у Марантца , по детальності - краще Креатива АЕ-5 (щойно перевірів з Сенхайзерами 500 на треку Jamiroquai Nights Out In The Jungle).
StTechnik
Member

Повідомлення

MSiAventador
Для цих малюків буде достатньо і Type-C ЦАПа типа тієї ж Hidizs Martha .
Да у меня есть хороший ЦАП. Audinst HUD-DX1 v2
Кореец. И он более чем устраивает. Просто… всегда есть желание к чему то новому.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Scoffer: 17.08.2025 18:39Поважаючі себе виробники в ТТХ пишуть ще такі важливі параметри як вихідний опір і швидкість наростання напруги
З цього виходить, що 99.9% виробників себе не поважають. До того ж звичайним користувачам вся ця інформація не цікава. Вони нічого не розуміють у тому, і не збираються розбиратися. Це абсолютно зайва для них інформація, для мене теж, я не збираюсь отримувати другу освіту, щоб обрати підсилювач. Мені достатньо його пару хвилин послухати, а може і 10 сек :D
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 17.08.2025 20:52 До того ж звичайним користувачам вся ця інформація не цікава. Вони нічого не розуміють у тому, і не збираються розбиратися.
ну це ж їх проблеми загалом :D
Відповісти