Battlefield 6

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

Може Володя теж чітер і саме тому так і не показав свою статистику з БФ6 :spy:
Volodya811: 10.08.2025 01:49 Піймав хвилю і знову почав "рвати" :up: :super:
Якщо я атакую в ближньому бою, то з ймовірністю 70-100% ложу бійця. Іноді, і по чотири бійця за один раз.
:teacher:
Вигадує якихось німців 75 років з кулеметом :gamer: щось тут не чисто
Vlaad13
Member

Повідомлення

leif: 17.08.2025 10:18 Може Володя теж чітер і саме тому так і не показав свою статистику з БФ6 :spy:
Volodya811: 10.08.2025 01:49 Піймав хвилю і знову почав "рвати" :up: :super:
Якщо я атакую в ближньому бою, то з ймовірністю 70-100% ложу бійця. Іноді, і по чотири бійця за один раз.
Легендарну стату Володі чекає весь розділ, але пан найкращий гравець все зволікає з викладанням оної :lol:
Muttabor
Member

Повідомлення

leif
Volodya811: 10.08.2025 01:49Майже в кожній катці бачу читерів (волхак і АІМ бот)...

ну, как говорится, "рыбак рыбака... " (с)
:)
Grava
Member

Повідомлення

Vlaad13: 17.08.2025 11:36Легендарну стату Володі чекає весь розділ, але пан найкращий гравець все зволікає з викладанням оної
Добиває кд 10
leif
Member

Повідомлення

Muttabor: 17.08.2025 11:40ну, как говорится, "рыбак рыбака... " (с)
:laugh: :up:
Grava: 17.08.2025 11:55Добиває кд 10
ізі!
Volodya811: 01.08.2025 12:30Коли в БФ5 "Вогнений шторм" були безкоштовні вихідні для усіх, то досвідчені гравці набивали стату у величезних обсягах. Я один міг напасти на 3-4 бійця майже без шансів для них.
:yes:
Volodya811: 31.07.2025 23:06У свій час я був одним з найсильніших гравців у БФ5 "Вогневий шторм"
B-)
Vader
Member

Повідомлення

Побачите нik Volodya811 в бф-ховайтесь хто куда може,а краще зразу виходьте з гри :gigi:

Отправлено спустя 2 минуты 19 секунд:
Все проще! Volodya811 я тебе запрошую сьогоднi,поки ще вiдкрита бета,поганяти разом!Го!розiрвем жопи ворогу! :gigi:
bes
Member

Повідомлення

Ходите по 5 человек и что бы у одного ник был b580 и Володя вам будет не страшный
Hotspur
Member

Повідомлення

Такс шановні ну шо. повернення часів бф 4 ? :super:
Volodya811
Member

Повідомлення

Vlaad13: 17.08.2025 11:36
leif: 17.08.2025 10:18 Може Володя теж чітер і саме тому так і не показав свою статистику з БФ6 :spy:

Легендарну стату Володі чекає весь розділ, але пан найкращий гравець все зволікає з викладанням оної :lol:
Перший раз бачу таке прохання :eek:
1. Стата не значить в цій грі нічого. Якщо боєць в піхоті!!! має К/Д 0,6 і вище, то цей боєць вже може нормально валити. Далі, питання в тому з ким він грає. Якщо він грає з норм командою і його постійно ресають, то К/Д з 0,6 перетворюється на 1,5-3.
От що важливо в статі - це точність зброї. Макросники і чітаки паляться аж бігом. Тому, що добра точність на кожен вид зброї відома. І деяким гравцям у друзях можна дати поради, як підтягнути точність (зазвичай, це правильна дистанція стрільби залежно від зброї).
На жаль, чітаки і макросники зараз стали хитрі. В кінці раунду вони просто вистрілюють два-три магазини в небо, щоб знизити точніть за раунд.
2. Мені уже за 40 років. Реакція не та. Якщо я зараз граю сам в беті, і ставлю собі за ціль дивитися за статою, то К/Д 2+ в піхоті я можу організувати без проблем. І це при тому, що я постійно рашу і атакую.
3. У мене на кожну БФ новий нік, новий акаунт і нові друзі (деяких старих друзів таки додаю на новий акаунт). Хочеться оновлення всього :super: В БФ 2042 у мене декілька десятків друзів з країн Європи, США та Латинської Америки. На жаль, ватні товариші постійно додаються, прикидаючись англомовними. Не завжди це можна одразу виявити (я погано знаю англійську). Приходиться видаляти, а вони знову лізуть і питають "за що?!".
bes
Member

Повідомлення

Volodya811: 17.08.2025 13:34 На жаль, ватні товариші постійно додаються, прикидаючись англомовними. Не завжди це можна одразу виявити (я погано знаю англійську). Приходиться видаляти, а вони знову лізуть і питають "за що?!".
так они своего видят :laugh: :lol:

Отправлено спустя 22 секунды:
Volodya811: 17.08.2025 13:34 у мене декілька десятків друзів з країн Європи, США та Латинської Америки.
Отправлено спустя 50 секунд:
Volodya811: 17.08.2025 13:34 я погано знаю англійську
ох уж эти знаменитые украиноязычные регионы

Отправлено спустя 2 минуты 17 секунд:
Volodya811: 17.08.2025 13:34 Стата не значить в цій грі нічого. Якщо боєць в піхоті!!! має К/Д 0,6 і вище, то цей боєць вже може нормально валити.
вот и ответ почему Володя ака кошмар бателфилда в огненном шторме только на словах всех убивает и не кидает стату
Vlaad13
Member

Повідомлення

так шо стати не буде? :weep:
Volodya811
Member

Повідомлення

bes: 17.08.2025 13:38
Volodya811: 17.08.2025 13:34 На жаль, ватні товариші постійно додаються, прикидаючись англомовними. Не завжди це можна одразу виявити (я погано знаю англійську). Приходиться видаляти, а вони знову лізуть і питають "за що?!".
так они своего видят :laugh: :lol:

Отправлено спустя 22 секунды:
Volodya811: 17.08.2025 13:34 у мене декілька десятків друзів з країн Європи, США та Латинської Америки.
Отправлено спустя 50 секунд:
Volodya811: 17.08.2025 13:34 я погано знаю англійську
ох уж эти знаменитые украиноязычные регионы
1. Для того, щоб грати з іноземцями в ігри серії БФ не обов'язково знати їх мову. Достатньо знати декілька десятків слів англійською. Головне щоб був скіл і вони хотіли з тобою грати. Я взагалі починав ігри серії БФ з БФ3. І починав з техніки. Задротив на танках і вертольотах (асом на літаках не став, хоча добре). В піхоті добре навчився грати лише в БФ5 "Вогневий шторм", коли мене почав брати в гру іспанський клан (і так, я не знаю іспанську :gigi: ). От з ними я реально відкрив очі на правильну гру в піхоті сквадом. Також я грав і з німецьким кланом і французьким. Іспанський клан був найсильнішим. Пізніше, я почав думати про свій клан. В клані були, в тому числі люди і з Туреччини (два брати) і навіть один з Африки (ПАР). БФ5 "Вогневий шторм" здулася, в БФ2042 мало хто продовжив грати. І я уже новий клан не створював. Грав з іншими, коли запрошували пограти. Та ще й повномасштабна війна з лютого 2022 року. Після початку якої я майже не граю. Зокрема, в БФ2042 не заходив уже багато місяців ВЗАГАЛІ.

2. Ватники лізуть у друзі до усіх, хто добре грає. На росії суспільство гнилувате. В основному, це гопота, понти, чітаки і макросники. Жодного серйозного клану в БФ5 вони організувати не змогли. Хоча, є на росії добрі гравці і вони є членами кланів інших країн.
Vader
Member

Повідомлення

Volodya811
Навіщо нам ці казки-Покажи стату!
Volodya811
Member

Повідомлення

Vlaad13: 17.08.2025 13:48 так шо стати не буде? :weep:
Навіщо мені розкривати карти? Все буде згодом :super:
До зустріч на полю бою! ;)
Vader
Member

Повідомлення

Volodya811
В тебе просить весь форум показати стату!це проблема?
Volodya811
Member

Повідомлення

Vader: 17.08.2025 13:54 Volodya811
Навіщо нам ці казки-Покажи стату!
Якщо Ви кажете про казки, то чому Ви впевненні, що я Вам скину саме свою стату? :laugh:
Ви ж будете думати, що скинув чужу стату, а потім вимагати доказів, що це моя стата.
П.С. Вийде БФ6. Я трохи пограю, подивимося, як зайде гра. А далі, будемо про стати думати.
Vader
Member

Повідомлення

Volodya811
Слухай,я вже зрозумів,не дарма тут хлопці у віска крутять..То що ти балабол,ми зрозуміли..і ще де що.

Отправлено спустя 1 минуту 2 секунды:
Volodya811
Так пішли зараз зі мною в бету!чи в любий другий баттелфілд,я підтвержу твій нік і стату,в мене всі бф є.
bes
Member

Повідомлення

Volodya811: 17.08.2025 13:54 До зустріч на полю бою! ;)
так а как мы тебя узнаем? :laugh: :lol:
Vader
Member

Повідомлення

Зараз,завтра, ввечері..Го,не сси..

Отправлено спустя 5 минут 21 секунду:
Volodya811
Ти мене чуєшь,чоловіче?Го в любий бф,перед пацанами кажу,якщо світиш свою круту стату,скину тобі 500 гривень на пивко!
Vlaad13
Member

Повідомлення

думаю пан Володя вже пішов читати курси по фотошопу - бо 500 гривень на дорозі не валяються
Відповісти