Предлагаю обсудить Облога замку і велика битва в новій демонстрації рольової гри Crimson Desert
Тут вопрос только в системках, на видео явно графика уровня вальгаллы +-, так что если системки будут как у новой мафии, то это будет провалом.
Новини
Останні статті і огляди
Облога замку і велика битва в новій демонстрації рольової гри Crimson Desert
-
erkins007
Member
-
Lekrs
Member
По візуалу і бойовці типічне азіатське ммодрочево. Даремно відмовились від ідеї робити мморпг.
-
Dragobes
Member
Супергеройського приземлення нема...
Грати не буду
Грати не буду
-
MqM
Member
Чекав цього коменту, не знаю якби ми жили без вашого коментаря, ніхто більш не здатен так відповідально критично оцінити гру з форумчанLekrs: ↑ 17.08.2025 11:01 По візуалу і бойовці типічне азіатське ммодрочево. Даремно відмовились від ідеї робити мморпг.
-
Lekrs
Member
Уууу. У мене поклоник появився. Афтограф дати?MqM: ↑ 17.08.2025 13:38Чекав цього коменту, не знаю якби ми жили без вашого коментаря, ніхто більш не здатен так відповідально критично оцінити гру з форумчанLekrs: ↑ 17.08.2025 11:01 По візуалу і бойовці типічне азіатське ммодрочево. Даремно відмовились від ідеї робити мморпг.![]()
-
MqM
Member
Ні, запрошуємо в ігрожури:)Lekrs: ↑ 17.08.2025 13:42Уууу. У мене поклоник появився. Афтограф дати?MqM: ↑ 17.08.2025 13:38
Чекав цього коменту, не знаю якби ми жили без вашого коментаря, ніхто більш не здатен так відповідально критично оцінити гру з форумчан![]()
![]()
Будете ярлики розвішувати на всі ігри, щоб люди не читали ті довгі непотрібні огляди
-
Prescott
Member
Плюс, стойкое ощущение что это должна была выйти именно такая игра.Lekrs: ↑ 17.08.2025 11:01По візуалу і бойовці типічне азіатське ммодрочево. Даремно відмовились від ідеї робити мморпг.
-
washburn_t15
Member
Боёвка выглядит очень странно, между атаками героя и реакцией врагов чуть ли не полсекунды задержки.