Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
7mindfields
Member

Повідомлення

alumem: 01.08.2025 18:44 7mindfields
r1 se ? :gigi:
Там різниця в 100грн в ціні, але гірша автономність, світчі і якість матеріалів, точно того не варте.
Мав на увазі може є щось зовсім бюджетне, типу delux m600, attack shark r1, ніякий кіберспорт не планується

Відправлено через 1 годину 54 хвилини 10 секунд:
creater_ua: 01.08.2025 01:45 При чому Incott зараз випустив 2 доволі вдалі нові миші(029 та G23v2)
G23v1 мала свій селпоінт у вигляді хотсвапу, тому наврядче v2 повторить успіх навіть через зменшену вагу і покращений софт
sanya555
Member

Повідомлення

Спасибо за наводку, а то я задолбался уже перепаивать в сенсее энкодеры. Размер мышки самое оно для меня, ибо пальцы длинные, взял обычную (не Про), ну и пришлось выбирать между красной, и оранжевой, черных и белых ни у одного продавана на Али не нашел, купил красную, приехала за 9 дней. За такие деньги мыша огонь. Софта я так понял на нее нет, настройка только через браузер?
Барбарис
Member

Повідомлення

sanya555
Member

Повідомлення

Барбарис
Shosya
Member

Повідомлення

Доброго дня, скажіть будь ласка, потрібно щось до 3К грн, MSI Versa 300 Elite Wireless варта уваги? Ігри та серфінг, дякую
Melofon
Member

Повідомлення

Shosya: 10.08.2025 12:27MSI Versa 300 Elite Wireless
Ну как бы может это ещё и норм мышка если нравится её вес 65г и остальные фишки, но я бы за эти же деньги взял бы себе к примеру на олх Attack Shark R5 Ultra или IPI Float 18 88 (что одно и то же) у которой реальные 42г, более топовый сенсор 3950, 8000 Гц и жесткий корпус из углеродного композита, ну или ATTACK SHARK R2 если нравится больше корпус из магниевого сплава, всех их можно найти за примерно 2200 грн, но ещё нужно смотреть на то какой корпус вам больше подходит под ваш хват, а они чуть помельче по размеру чем мышка мси, сравнивать размеры можно здесь https://www.eloshapes.com/mouse/compare ... k-r5-ultra (странно только что там нет мышки от мси).
Shosya
Member

Повідомлення

Melofon: 11.08.2025 12:04
Shosya: 10.08.2025 12:27MSI Versa 300 Elite Wireless
Ну как бы может это ещё и норм мышка если нравится её вес 65г и остальные фишки, но я бы за эти же деньги взял бы себе к примеру на олх Attack Shark R5 Ultra или IPI Float 18 88 (что одно и то же) у которой реальные 42г, более топовый сенсор 3950, 8000 Гц и жесткий корпус из углеродного композита, ну или ATTACK SHARK R2 если нравится больше корпус из магниевого сплава, всех их можно найти за примерно 2200 грн, но ещё нужно смотреть на то какой корпус вам больше подходит под ваш хват, а они чуть помельче по размеру чем мышка мси, сравнивать размеры можно здесь https://www.eloshapes.com/mouse/compare ... k-r5-ultra (странно только что там нет мышки от мси).
дякую, почитаю за них
leif
Member

Повідомлення

покористувався місяць дареу а950 вінг, спочатку 100% відсотків часу тільки нею, згодом дійшов до користування все-таки двома мишами поперемінно: а950 для іграшок і керіс2 для всього іншого, через те, що друга помітно більш приємна в плані ергономіки. було б круто, якби керіс був такої ваги як дареу зі збереженням саме цієї форми, яка мені до вподоби, але поки маємо шо маємо)) в цілому мене не напрягає, бо у мене і клавіатура для іграшок окрема, тому просто виходить, що коли граю, беру ігровий конфіг периферійних девайсів, пограв -- відклав їх.

загалом мишка просто неймовірна крута за 1700 грн, за які я її купив, справжня імба. коли пробую грати керісом -- здається, що там як раз тих присловутих додаткових грузіків хтось всередину доклав, хоча він не такий вже важкий і 54гр важить. але м'язи звикають до 35гр і назад не хочуть, з меншою вагою сильно комфортніше :up:
Bender911
Member

Повідомлення

leif: 15.08.2025 11:59 хоча він не такий вже важкий і 54гр важить. але м'язи звикають до 35гр і назад не хочуть, з меншою вагою сильно комфортніше :up:
До сих пір цього не можу зрозуміти. Десь місяць користувався мишкой 86 гр (Logitech G309 Lightspeed), зараз повернувся на 135 гр. Обидві з батарейками. За день вже забуваєш, що була якась різниця. Купив навіть для експерименту адаптери AAA>AA, щоб більш легкі батарейки, але через відсутність вау ефекту через вагу так і не спробував їх.

Більш важливо, що обидві гарно ведуть себе в іграх, можуть по різним протоколам до декількох пристроїв підключатись: хочеш макбук - bluetooth, погратись на ПК - радіоканал.
leif
Member

Повідомлення

Bender911: 15.08.2025 12:51До сих пір цього не можу зрозуміти
не знаю, може від людини залежить. я не намагаюсь когось у чомусь переконати, що легкі миші кращі і так далі (мінус, звісно, не я на ваше повідомлення поставив) просто описую свій досвід з досить хайповою мишею за розумні гроші, може комусь буде цікаво
Bender911
Member

Повідомлення

leif: 16.08.2025 18:34
Bender911: 15.08.2025 12:51До сих пір цього не можу зрозуміти
не знаю, може від людини залежить. я не намагаюсь когось у чомусь переконати, що легкі миші кращі і так далі (мінус, звісно, не я на ваше повідомлення поставив) просто описую свій досвід з досить хайповою мишею за розумні гроші, може комусь буде цікаво
Я без будь яких претензій, просто розказав про свій досвід. Свідомо купив легшу спробувати, не зацінив, але залишив Взагалі навіть від провідної Logitech G502 ще не відмовився. Тому вже три logitech одночасно юзаю, 502-а потерлась трохи, тому не продаси, але все працює форма класна, тому шкода саме замінювати. Навіть дабл клік за років 5 не з'явилось:)
Барбарис
Member

Повідомлення

Bender911, моя найулюбленіша корсар айронклав і легші по вазі не відчувались краще. Потім g23 взяв на 65 г - небо і земля. По розмірах і формі мені теж підходить, в іграх чи кад набагато зручніше. Може ще й дару цю візьму))
Melofon
Member

Повідомлення

leif

Согласен, после более легкой на тяжелую не особо хочется возвращатся, и даже если посидишь день на тяжелой то хоть ты там и привыкаешь всё равно остаётся желание пользоваться более легкой.
Bender911: 17.08.2025 15:25Тому вже три logitech одночасно юзаю, 502-а потерлась трохи, тому не продаси, але все працює форма класна, тому шкода саме замінювати
Ну так нет проблем заменить уже на беспроводную и аналогичной формы, есть сайт где даже подсказывают аналоги по форме https://www.eloshapes.com/mouse/find-si ... -g502-hero и те же MCHOSE G7, MCHOSE G7 Pro, MCHOSE G7 Max практически идентичны по форме но в разы легче (в два раза примерно), на олх к сожалению продают только более простую MCHOSE G7, но на али можно найти какую хочешь. И странно то что вам жалко менять старую тяжелую мышь на новую легкую и беспроводную, особенно если она вашей любимой той же формы ;)

Отправлено спустя 5 минут 39 секунд:
Bender911: 15.08.2025 12:51До сих пір цього не можу зрозуміти. Десь місяць користувався мишкой 86 гр (Logitech G309 Lightspeed), зараз повернувся на 135 гр. Обидві з батарейками. За день вже забуваєш, що була якась різниця. Купив навіть для експерименту адаптери AAA>AA, щоб більш легкі батарейки, але через відсутність вау ефекту через вагу так і не спробував їх.
И это вы ещё не пользовались более лёгкими мышками поэтому и не можете понять, 86г это ещё тяжелая на сегодяшний тренд (даже если вы её облегчили на грамм 10), вот когда попробуете более лёгкую мышь тогда может и поймёте, вот когда разница в раза два или более тогда оно очень сильно ощущается как и вау-эффект.
Bender911
Member

Повідомлення

Melofon: 18.08.2025 11:18 И странно то что вам жалко менять старую тяжелую мышь на новую легкую и беспроводную, особенно если она вашей любимой той же формы ;)
Так жалко, тому що вважаю її класною і зручно. Беспровідну навіть не брав би якби паралельно не треба було використовувати Макбук. За ПК відсутність шнурка наче повинно давати плюс, але дає потребу або заряджати постійно. Якщо це частіше раз на 3-6 місяців, то це для мене мазохізм.

Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
Melofon: 18.08.2025 11:18
И это вы ещё не пользовались более лёгкими мышками поэтому и не можете понять, 86г это ещё тяжелая на сегодяшний тренд (даже если вы её облегчили на грамм 10), вот когда попробуете более лёгкую мышь тогда может и поймёте, вот когда разница в раза два или более тогда оно очень сильно ощущается как и вау-эффект.
На скільки я бачів всі такі мишки на вбудованих акамуляторах з мізерним часом роботи. Тому там скоріше не вау-ефект буде, а навпаки. Я втоми від мишки і за 12 годин не відчуваю якщо вона зручна, стіл нормальний, де рука відпочиває.
Melofon
Member

Повідомлення

Bender911: 18.08.2025 12:27На скільки я бачів всі такі мишки на вбудованих акамуляторах з мізерним часом роботи. Тому там скоріше не вау-ефект буде, а навпаки. Я втоми від мишки і за 12 годин не відчуваю якщо вона зручна, стіл нормальний, де рука відпочиває.
Да что вы говорите :lol: у меня мышка 50г с аккумом на 250мАч и её хватает на неделю (и нет проблем пользоваться мышкой когда она на заряде через провод т.к. там есть такая функция как и на большинстве беспроводных на аккуме ;) ), а у многих легких мышек есть аккумы и на 500мАч и на 800мАч как у той что я писал выше MCHOSE G7 (800мАч, 59г)которая по форме такая же классная а по весу намного лучше и будет держать недели две и более, а та же MCHOSE G7 Pro (500мАч, 55г) будет не только по форме такая же крутая но и по всем остальным параметрам намного круче вашей логитек, в том то и дело эта мышка будет вам казаться и чувствоваться намного круче логитека бо так и есть, а ещё у неё нет этих галимых боковых резинок которые на логитеках стираются, у этой мышки нечему стираться и она и через пару лет будет выглядеть как новая в отличие от логитека у которого будет стертая резина, знаю что говорю бо у друга такая же логи да и в инете видел много жалоб на эти резинки которые можно стереть до дыр. И от этой мышки вы так же не будете уставать т.к. она такая же удобная как логи, но только легче реально в два раза что ещё меньше даст руке напрягаться и уставать.
https://www.mchose.store/products/mchos ... 1937082663
Востаннє редагувалось 18.08.2025 12:53 користувачем Melofon, всього редагувалось 1 раз.
artko
Member

Повідомлення

доречі, а дійсно - чому сучасні миши так швидко сідають? 500маг х 3,7в = 1850mwh приблизно. 70 годин роботи пишуть (наприклад у v r1 pro), типова лужна батарейка 2200маг * 1,5в = 3300mwh. 70 * 1,78 = 125 годин роботи. але той же logitech g305 працює на такий батарейці значно довше, більше 500 годин. ( у ігровому режими, 1000гц, в економ - ще в декілька разів довше)

сенсори стали помітно більше жерти?
feniks_tm
Member

Повідомлення

Bender911: 18.08.2025 12:27 За ПК відсутність шнурка наче повинно давати плюс, але дає потребу або заряджати постійно.
Заряджати будь-яким зручним для себе ультрагнучким і легким шнурком чи бути прикутим до убогого логовського, що ж обрати... :rotate:
Melofon
Member

Повідомлення

artko

Топовые сенсоры жрут да, но чем они современней тем экономней, поэтому лучше покупать последнюю интерацию (у моей сенсор 3950 и при аккуме всего 250мАч обещают 200часов при 1000Гц!), но и на всех мышках с топовым сенсором вы можете переключать герцовку ради экономии когда например не играете а просто серфите ставьте 125Гц что очень сэкономит заряд, но мне лично не трудно раз в неделю заряжать мышку при этом не переставая ей пользоваться.
Schtalker
Junior

Повідомлення

Если у вас монитор на 60 герц - я считаю больше 125 герц у мышки ставить нет смысла, разницы никак не увидите, а аккумулятор будет жить заметно дольше.
Как ни пытался увидеть разницу в играх, выбирая 125/250/500/1000 герц - ее не увидел, монитор 60 герц.
Может конечно профессиональные киберспортсмены что-то такое могу почувствовать, а я, простой геймер - нет)
leif
Member

Повідомлення

Schtalker: 18.08.2025 13:27 Если у вас монитор на 60 герц - я считаю больше 125 герц у мышки ставить нет смысла, разницы никак не увидите, а аккумулятор будет жить заметно дольше.
Как ни пытался увидеть разницу в играх, выбирая 125/250/500/1000 герц - ее не увидел, монитор 60 герц.
Может конечно профессиональные киберспортсмены что-то такое могу почувствовать, а я, простой геймер - нет)
офігєть. які ж люди все таки різні :eek:
Відповісти