ASUS працює над відеокартою GeForce RTX 5090 у топовій модифікації ROG Matrix

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
dret09
Member

Повідомлення

avuremybe
Member

Повідомлення

Тобто трикілограмовий астрал це ще був не топ?
cspp
Member

Повідомлення

Матрица потому что сюр., у вас карта горит? Нет, это вам кажется...
Alexx-wisa
Member

Повідомлення

Карта яка буде обставляти версії із золотом - Dahab Edition, що коштує в десятки разів більше. Непогана така іронія від Asus.
white_noise
Member

Повідомлення

була в мене колись давно Gigabyte GeForce GTX 470 Super Overclock закінчила своє життя відвалом чипу. ну думаю не буду лохом візьму наступну не від Gigabyte а від Asus, і не яку небудь, а "у топовій модифікації ROG Matrix" і взяв Asus ROG Matrix GeForce GTX 580 - відвал чипу. з тих пір в мене бажання брати відяхи NVIDIA пропало, і як я дивлюсь з останніх новин за роки нічого не змінилось, так що я навіть не знаю ким тре бути щоб продовжувати купляти оті "топи" від NVIDIA за дурні гроші
leif
Member

Повідомлення

white_noise
Ну так це були такі часи в історії нвідіа, коли відвали були звичною справою, починаючи з 8000 серії і аж до gtx600, коли з цим стало покраще. З того часу ситуація принципово змінилась. Щоб не лізти в історичні екскурси, у мене особисто, скажімо, дві крайні карти відпрацювали по 4 роки: 1080ті з 2017р по 2021р на павер ліміті 375вт і 3080ті з 2021р по 2025р на паверліміті 440вт. Тепер проапгрейдився трохи більше місяця тому на 5090 з паверлімітом 600вт (апетити ростуть :gigi: ) але теж розраховую на 3-4 роки безпроблемноі експлуатації, про всяк випадок купував на розетці, щоб, якщо шо, принаймні шанси на гарантійне обслуговування були наступні 3 роки (тьху тьху тьху)

Відправлено через 17 хвилин 45 секунд:
З.і.
Мається на увазі, що пропрацювали по 4 роки без проблем, нюансів і ремонтів, а потім я їх продав 100% робочими і в гарному стані. скільки вони пропрацювали ще після того мені банально не відомо :)
Востаннє редагувалось 14.08.2025 11:47 користувачем leif, всього редагувалось 3 разів.
Ostin
Member

Повідомлення

dret09: 14.08.2025 09:35За ціною 5090 у.о.?
:up: гарно виходить
avuremybe: 14.08.2025 10:04Тобто трикілограмовий астрал це ще був не топ?
Якщо людям потрібно - чому б не зробити гарну річ? :rotate:
Dragobes
Member

Повідомлення

Дивлюся останнім часом Asus таки відЖЖигають)
Не зупиняйтесь!
erkins007
Member

Повідомлення

avuremybe: 14.08.2025 10:04 Тобто трикілограмовий астрал це ще був не топ?
Там один разъем питания. Тут с вероятностью 99% впихнут два, потому что иначе никакой разницы с astral lc не будет.
Відповісти