Сандевістан який ми заслужили)
Новини
Останні статті і огляди
Ентузіаст показав систему нейром’язового автоматичного прицілювання для Counter-Strike 2
-
Gelonyrum
Member
Пропоную обговорити Ентузіаст показав систему нейром’язового автоматичного прицілювання для Counter-Strike 2
-
Icipher
Member
шутки про драйвер Hand.sys перестали быть шутками 
-
dead_rat
Member
Ахаха, пропоную простіше.Також блогер зазначив, що це унікальний ігровий досвід, адже він у будь-який момент очікував на удар електричного розряду.
В матчі КС шарашити струмом програючу команду.
-
Creature4O
Member
Хе-хе... Жарти, жартами, а я сьогодні тільки но подумав, що було б круто на базі подібної системи робити протези втрачених кінцівок. Наприклад протез руки, який підключений до мозку і керується комп'ютеризованною системою на базі ШІ. Мозок дає команду припустимо взяти кружку, а ШІ інтерпретує мозкові імпульси в машинний код для керування протезом.
-
Stamb
Member
Creature4O
колись до того і дійде
колись до того і дійде
-
Ludvig
Junior
Наподобие такое уже есть называется бионический протезCreature4O: ↑ 13.08.2025 14:06 Хе-хе... Жарти, жартами, а я сьогодні тільки но подумав, що було б круто на базі подібної системи робити протези втрачених кінцівок. Наприклад протез руки, який підключений до мозку і керується комп'ютеризованною системою на базі ШІ. Мозок дає команду припустимо взяти кружку, а ШІ інтерпретує мозкові імпульси в машинний код для керування протезом.
-
KimRomik
Member
Кіберпанк який ми заслужили
-
f24gun69
Member
Молодець, терміново патентуй еврікуCreature4O: ↑ 13.08.2025 14:06 Хе-хе... Жарти, жартами, а я сьогодні тільки но подумав, що було б круто на базі подібної системи робити протези втрачених кінцівок. Наприклад протез руки, який підключений до мозку і керується комп'ютеризованною системою на базі ШІ. Мозок дає команду припустимо взяти кружку, а ШІ інтерпретує мозкові імпульси в машинний код для керування протезом.
( нейро-біонични протезі війшли з чату)
-
Аціо
Member
Мало, треба ще позаду дрім-тім хлопцю поставити, з великими інструментами мотивації та заохочення, і він взагалі натренується так, що усі чіти перевершить своїми силами.
Японія - 2006 рік...Creature4O: ↑ 13.08.2025 14:06 Хе-хе... Жарти, жартами, а я сьогодні тільки но подумав, що було б круто на базі подібної системи робити протези втрачених кінцівок. Наприклад протез руки, який підключений до мозку і керується комп'ютеризованною системою на базі ШІ. Мозок дає команду припустимо взяти кружку, а ШІ інтерпретує мозкові імпульси в машинний код для керування протезом.
-
Ostin
Member
То раніше просто автоматизовану систему обробки даних ШІ не називали. А сам принцип він є таким по своїй суті і не може бути іншим.Creature4O: ↑ 13.08.2025 14:06керується комп'ютеризованною системою на базі ШІ
Звісно ж, гарний алгоритм обробки вхідних даних значно покращує процес.
-
Mozdev
Member
Згоден з цим, але ШІ тут зайвий.Creature4O: ↑ 13.08.2025 14:06 Хе-хе... Жарти, жартами, а я сьогодні тільки но подумав, що було б круто на базі подібної системи робити протези втрачених кінцівок. Наприклад протез руки, який підключений до мозку і керується комп'ютеризованною системою на базі ШІ. Мозок дає команду припустимо взяти кружку, а ШІ інтерпретує мозкові імпульси в машинний код для керування протезом.
-
Creature4O
Member
той випадок, коли хотів здатись розумним і поглузувати з іншого, але обісрався сам. Почитай як працюють біонічні протези, а потім перечитай що написав я.f24gun69: ↑ 13.08.2025 16:09Молодець, терміново патентуй еврікуCreature4O: ↑ 13.08.2025 14:06 Хе-хе... Жарти, жартами, а я сьогодні тільки но подумав, що було б круто на базі подібної системи робити протези втрачених кінцівок. Наприклад протез руки, який підключений до мозку і керується комп'ютеризованною системою на базі ШІ. Мозок дає команду припустимо взяти кружку, а ШІ інтерпретує мозкові імпульси в машинний код для керування протезом.
( нейро-біонични протезі війшли з чату)![]()
Added in 4 minutes 27 seconds:
обробка данних то одне, а ШІ може вчитися і покрашувати рухи, або підбирати найбільш підходящі для ситуації. Наприклад в спорті, або мистецтві.Ostin: ↑ 13.08.2025 16:36То раніше просто автоматизовану систему обробки даних ШІ не називали. А сам принцип він є таким по своїй суті і не може бути іншим.Creature4O: ↑ 13.08.2025 14:06керується комп'ютеризованною системою на базі ШІ
Звісно ж, гарний алгоритм обробки вхідних даних значно покращує процес.
-
Mozdev
Member
Нейро-біоніка ще на початку свого розвитку, але вже є чималі напрацювання стосовно нервових імпульсів від мозку( спинного у тому числі ) до м'язів, ще багато чого треба зробити та з'ясувати але у більшості людей ці імпульси схожі + деяка девіація сигналів ( залежить від багатьох чинників ) у різних людей, що можна скорегувати індивідуально, тому ШІ тут буде зайвим, бо це ще один "зайвий ланцюжок у сигнальній системі" який може не вірно працювати, і який можна "зламати"
привіт "кібер панк". 
-
VRoman
Member
Мучать себя игрой - это уже мазохизм
-
Devijack
Member
Спочатку було смішно, а от у кінці воно дійсно почало працювати)
-
Dilfin
Member
Такі розробки вже давно існують, але коштують дуже дорого і навіть чіп не потрібно вживляти в мозок і нікому це не потрібно, от коли з'являться дешеві андроїди з автономним штучним інтелектом за 10-20 тисяч доларів от тоді і протези для людей будуть не дорогі.Creature4O: ↑ 13.08.2025 14:06 Хе-хе... Жарти, жартами, а я сьогодні тільки но подумав, що було б круто на базі подібної системи робити протези втрачених кінцівок. Наприклад протез руки, який підключений до мозку і керується комп'ютеризованною системою на базі ШІ. Мозок дає команду припустимо взяти кружку, а ШІ інтерпретує мозкові імпульси в машинний код для керування протезом.