Мені колись вуйко казав що плаває, а воно он як, ну добре зараховуємо відповідь.
Новини
Останні статті і огляди
Опубліковано перший огляд AMD Radeon RX 9060. Відповідь «червоних» на GeForce RTX 5060
-
Аціо
Member
-
Kirakishou
Member
А підтримка з боку розробників ігор така ж сама? Чи може підтримка DLSS є в більшій кількості ігор? Навіщо людині чекати, поки в цікавій для неї грі з’явиться підтримка FSR, коли там вже є підтримка DLSS? Ще й при умові, що картки мають співставну продуктивність та ціну.GreeD_AxiViLoN: ↑ 12.08.2025 18:43Вообще то у АМД есть Фиделити и Фреймгенератор (Чем вам не аналог длсс 3.5?)
-
OldGoodGames
Member
10-12гб хочабSkiff93: ↑ 12.08.2025 14:29Ну а в 3070 типу більше...?
Чи скільки ще туди впихнеш при 128біт шині....? 16 Гб за 200 баксів? Багато де цього все ще достатньо, особливо для сесіонок різних. Не у всіх є можливість лишню сотню докинути. Та й всяким танкам, доті чи котрі і т.д. це абсолютно непотрібно. Який сенс у цьому випадку переплачувати за 90600хт 16Гб чи 5060.?
-
GreeD_AxiViLoN
Member
Я не буду спорить у кого больше бабла и кто куда его занес. У Амд есть проблемы с видеокарточками, но смотря с чем сравнивать. На фоне В580 с лучей производительностью на бакс карта имеет самые отвратительные отзывы о использовании. 5090 и 5080 имеют самую отвратительную производительность за доллар, но фанатиков зеленых это не останавливает, "этоже тохногоджия!". В итоге решает конечный пользователь что брать и за что голосовать кошельком.Kirakishou: ↑ 12.08.2025 18:53А підтримка з боку розробників ігор така ж сама? Чи може підтримка DLSS є в більшій кількості ігор? Навіщо людині чекати, поки в цікавій для неї грі з’явиться підтримка FSR, коли там вже є підтримка DLSS? Ще й при умові, що картки мають співставну продуктивність та ціну.GreeD_AxiViLoN: ↑ 12.08.2025 18:43Вообще то у АМД есть Фиделити и Фреймгенератор (Чем вам не аналог длсс 3.5?)
-
Phos4
Member
Kirakishou
Так а для чого вам замінювати карту яка і так тягне на ультрах ігри які ви граєте? Серія хх60 стагнує кілька років підряд тому що виробники хочуть щоб тепер вони були бюджетними картами для мультиплеєрного непотребу і в цій ситуації немає абсолютно нічого позитивного, особливо з огляду на ціну ціх бюджетних карточок.Питання: чому ця карта на 8 гігабайт не замінить 1660 Ті, яка тягне потрібні мені ігри?
-
Martix
Member
Ну этой карте и 8гб достаточно. уровень 7600 или 6650XT
-
Kirakishou
Member
Я маю на увазі, якщо 1660 Ті вийде з ладу, наприклад. Навіщо мені купувати якусь дорожчу карту, якщо 5060 чи 9060 достатньо, щоб грати в усі мої улюблені ігри на максимальних налаштуваннях в 1080р? Просто багато людей відразу їх бракують, але ж вони і не розраховані на них, вони розраховані на тих людей, яким цієї продуктивності буде достатньо.Phos4: ↑ 12.08.2025 23:12Так а для чого вам замінювати карту яка і так тягне на ультрах ігри які ви граєте? Серія хх60 стагнує кілька років підряд тому що виробники хочуть щоб тепер вони були бюджетними картами для мультиплеєрного непотребу і в цій ситуації немає абсолютно нічого позитивного, особливо з огляду на ціну ціх бюджетних карточок.
Щодо ціни я погоджуюся, але нажаль такі реалії. Маємо радіти, що вони ще взагалі їх роблять, а не використовують всі виробничі потужності для ШІ-прискорювачів. Ще зважте на те, що у нас курс валюти обвалився. Навіть якщо ціна в доларах залишилася б такою самою, то ти пам’ятаєш старі ціни на топи і бачиш ціни на сучасну хх60 і просто психологічно стає некомфортно.
Наприклад, ціна на жорсткі диски залишилася такою самою. Але три роки назад я купував чотири терабайти за 2300, а зараз це 4500. Зарплата залишилася майже такою самою.
-
Phos4
Member
Kirakishou
Так дійсно навіщо вам купувати потужнішу карту ніж вам потрібна для ваших ігр? Купіть нижчу в лінійці,зекономте кошти, а ну її немає, вибачайте, така вже ситуація, долар обвалився ШІ прискорювачі ітд.
Інтел теж в свої золоті часи 4 ядер тримав ''хороші'' ціни, а як тільки зявилась конкуренція то відразу виявилось що і ціни є куди опускати і ядер додаткових відразу в всі сегменти насипали, будь в них більше фантазії, вони б тишком домовились з амд так як це зробила нвідія і далі б бабло косили.
Я не кажу що інфляції немає, звісно що є, але і монополістських практик вистачає з головою.
Так дійсно навіщо вам купувати потужнішу карту ніж вам потрібна для ваших ігр? Купіть нижчу в лінійці,зекономте кошти, а ну її немає, вибачайте, така вже ситуація, долар обвалився ШІ прискорювачі ітд.
Інтел теж в свої золоті часи 4 ядер тримав ''хороші'' ціни, а як тільки зявилась конкуренція то відразу виявилось що і ціни є куди опускати і ядер додаткових відразу в всі сегменти насипали, будь в них більше фантазії, вони б тишком домовились з амд так як це зробила нвідія і далі б бабло косили.
Я не кажу що інфляції немає, звісно що є, але і монополістських практик вистачає з головою.
-
Melofon
Member
Она по производительности на два процента слабее чем 6700хт, какая нафиг 6600 если она быстрее даже чем 6650хт?
А когда недавно вышла первая новость о 9600 и о том что там будет память 10,5 Гб/с то один сказал что она будет как 1060 а второй что как 1070
-
Filabatya
Member
Melofon
я більше мав на увазі що стане народною, як найслабша що фср4 підтримує, як рдна2 в свій час 6600(супер кастратів не рахую, як моя відяха)
я більше мав на увазі що стане народною, як найслабша що фср4 підтримує, як рдна2 в свій час 6600(супер кастратів не рахую, як моя відяха)