У користувача загорілася GeForce RTX 5090 під час гри в Battlefield 6

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
vmsolver
Member

Повідомлення

Правило:
Електронні компоненти повинні плавитися і швидко згасати, знижуючи ризики виникнення вогню.
Случай:
Під час ігрової сесії в Battlefield 6 його відеокарта Zotac GeForce RTX 5090 раптово загорілася. І це не перебільшення, він реально спостерігав полум’я в районі відеокарти кілька секунд.
Хм. Огонь быстро потух, всё согласно стандарту ))

Ждём новости, что же там сгорело и возможные причины.
waryag
Member

Повідомлення

А до карти точно не лазили чиїсь криві ручки? Бо провода лівіше загоряння ну дуже колхозно прокладені.

Зображення
OldGoodGames
Member

Повідомлення

У користувача загорілася GeForce RTX 5090 під час гри в Battlefield 6
це свідчить по неймовірний реалізм у грі,
в ігрока потрапила ворожа куля після чого відеокарта згоріла :D
Vader
Member

Повідомлення

OldGoodGames
:lol:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

leif: 12.08.2025 11:46
Enjthesilence: 12.08.2025 11:41приблизно можно зрозуміти в мегатредах на реддіт
що саме ти приблизно по них розумієш? ок, випадки, про які відписались там можна порахувати, і їх настільки страшенно багато, що майже про кожен другий пишуть в залізячних новинах. але як прикинути про яку кількість не відписались по всьому світу? невідома і кількість скільки всього продано, тобто частота виникнення проблем також невідома.
Це єдина інформація яка є, яку збирають в одній темі з фотками і описом. Наприклад можна зрозуміти що на 200 згорівших 9800х3д є 15 карт нвідії)) про що це каже? Да ні про що :lol: Ніхто не дасть повну статистику, то ж є тільки такі треди від користувачів.
leif
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 12.08.2025 12:45Да ні про що
так і я ж про те
Stamb
Member

Повідомлення

leif: 12.08.2025 11:35
Vader: 12.08.2025 11:30А есть статистика, сколько сгорело топовых карт во всем мире?
ні, звичайно, кому вона цікава? набагато ж прикольніше отакі поодинокі випадки, які викинули в інтернети обсмоктувати, без деталей, без подробиць, без висновків СЦ, без продовження історії. лише хардкор, лише про поганого хуанга, погані сучасні відеокарти, раньше било лучше взагалі, з амд такого не буває і так далі, непочатий край флуду :lol:
а може це ІПСО від амд? користувачі інтернету ж такі, що чомусь не довіряють тільки так званим офіційним і буцімто перевіреним джерелам інформації :rotate:
Аціо
Member

Повідомлення

Conqistador: 12.08.2025 11:34 Не надо покупать в самом дешевом исполнении, они экономят на компонентах
Гарний жарт, але ні. Компоненти там нормальні чокП та збірки на них ледь не у 90% плат.
Але так в відеокарту за 3000 ойро моглиб і лікаряМ вже ставити, там різниця 10 центів на збірку, тобто 1-2 ойро економії.
Ostin
Member

Повідомлення

"Знову якесь криворуке використало карту не за призначенням"
(с) шкірянка
waryag
Member

Повідомлення

Stamb: 12.08.2025 12:58 а може це ІПСО від амд? користувачі інтернету ж такі, що чомусь не довіряють тільки так званим офіційним і буцімто перевіреним джерелам інформації :rotate:
Тут мамка на чипсеті АМД, тож іпсо інтел!

А взагалі, глянув я на мамку - цю ділянку прикрито красивим білим кожухом. Можливо, без нормальної вентиляції щось там просто перегрілося.
Stamb
Member

Повідомлення

waryag
я і не звернув увагу що там мат плата від NZXT, відстав я від світу
виявляється і такі звірі бувають
AndrewV
Member

Повідомлення

Виноват Battlefield 6 , надо было в Electroniс Arts писать.В Call of Duty такого нет :nunu:
Kyro
Member

Повідомлення

Stamb: 12.08.2025 13:12 waryag
я і не звернув увагу що там мат плата від NZXT, відстав я від світу
виявляється і такі звірі бувають
недавно видео смотрел от одного довольно известного польского железячного блогера, так у него в компе жены померла мамка NZXT белая и собой забрала i9-11900k, плюс
тот i5 который для проверки засунули, спецэффекты тоже были но совсем умеренные. Ну и вспоминая скандал с коротившим корпусом. Меня терзают смутные сомнения.
leif
Member

Повідомлення

Stamb: 12.08.2025 12:58а може це ІПСО від амд?
потужне іпсо, нічого не скажеш. тепер юзери, які були переконані, що з відеокартами не трапляються брак і гарантійні випадки, перестануть так думати і почнуть думати, що брак трапляється тільки з картами на чіпах нвідіа. ура, перемога!
Stamb: 12.08.2025 12:58користувачі інтернету ж такі, що чомусь не довіряють тільки так званим офіційним і буцімто перевіреним джерелам інформації
а ці офіційні джерела з тобою в одній кімнаті? стверджують, що відеокарти на чіпах нвідіа 100% надійні, і ніколи не виходять з ладу?

от скотиняки!
виведемо їх на чисту воду разом з ІПСО-відділом амд! судячи по коментам працює добре, крах імперії хуанга став на крок ближче
Stamb
Member

Повідомлення

leif
а офіційні джерела нвідії кажуть що який процент їх чіпів не надійний?
DDt
Member

Повідомлення

leif: 12.08.2025 11:21 цікаво, що там дрібним шрифтом написано в гаратнійному талоні щодо виходу з ладу мат. плати або інших компонентів ПК з вини бракованої відеокарти.
не про комп железо:
помню как когда-то давно владельцу пыле-влаго защищённого Samsung Active отказали в гарантии по причине..... попадания влаги, такие дела
думаю и тут откажут не только в замене материнки но и видюхи вообще
leif
Member

Повідомлення

DDt
Ого який серйозний аргумент, тут не посперечаєшся, значить точно нічого не буде і тут. пошлють невдаху подалі, скажуть: "сам винен, будеш думати наступного разу що купуєш" :learn: інфа сотка

Відправлено через 2 хвилини 25 секунд:
Stamb: 12.08.2025 15:51 leif
А ти вже бачив висновок СЦ? Проблема з чіпом? Покажи нам теж його. І твердження офіційних джерел сюди теж давай. Щоб всі бачили хто справжні шахраї!
washburn_t15
Member

Повідомлення

Vader
Поделись, а?
Vader
Member

Повідомлення

washburn_t15
Чем?
Stamb
Member

Повідомлення

leif: 12.08.2025 16:05 DDt
Ого який серйозний аргумент, тут не посперечаєшся, значить точно нічого не буде і тут. пошлють невдаху подалі, скажуть: "сам винен, будеш думати наступного разу що купуєш" :learn: інфа сотка

Відправлено через 2 хвилини 25 секунд:
Stamb: 12.08.2025 15:51 leif
А ти вже бачив висновок СЦ? Проблема з чіпом? Покажи нам теж його. І твердження офіційних джерел сюди теж давай. Щоб всі бачили хто справжні шахраї!
дивні питання, я ніде не писав що маю висновки СЦ і твердження офіційних джерел
Відповісти