Starlink и торрент

Локальные сети и Интернет
Відповісти
Автор
Повідомлення
moto
Member

Повідомлення

Всем доброго. Есть интерес к скачиванию фильмов в 4к качестве и с нормальной звуковой дорожкой. Но изо Starlink, а вернее правилам компании , скачивание данного контента является нарушением прав собственности , могут забанить аккаунт и тд. Я пользуюсь vpn , только это все работает так себе , ни сидов ни пиров нет, скачка висит сутками и ничего не происходит, или это не изо впн ? Какие есть варианты ? , а может есть уже площадки доступные с 4к контентом в онлайн просмотре ?
Gold_Star
Member

Повідомлення

moto: 07.08.2025 20:41 а может есть уже площадки доступные с 4к контентом в онлайн просмотре ?
Нетфлікс?
tablestikus
Member

Повідомлення

moto
Starlink за торренти банить. Тільки щось онлайн дивитися. Або качати на арендований сідбокс і з нього вже через старлінк собі качати на комп чи ще щось.

4К схоже на 4К є тіки в парамаунт, але там дуже обмежений доступ по країнам.
0kie
Member

Повідомлення

moto: 07.08.2025 20:41это не изо впн ?
Из-за него. У нормальных VPN есть свои сервера для торрентов, но скорости там не более 100 Мбит.
anatolikostis
Member

Повідомлення

думаю у протона с этим должно быть по-проще
Neuromantic
Member

Повідомлення

В армії спокійно качав, через впн-сервер з підтримкою торрентів, - і жодних проблем не було, листи щастя не прилітали. Старлінк був мій власний, регіон:Україна.

Лише один раз мав необережність скачати епізод серіалу Єллоустоун, з лосту, без впн - миттєво отримав лист щастя. Парамаунт стуканув Маску, що я краду їх контент))
moto
Member

Повідомлення

Gold_Star: 07.08.2025 21:09
moto: 07.08.2025 20:41 а может есть уже площадки доступные с 4к контентом в онлайн просмотре ?
Нетфлікс?
Ні коли не користувався нетфлікс, треба переглянути що це таке.

Отправлено спустя 8 минут 31 секунду:
0kie: 07.08.2025 23:50
moto: 07.08.2025 20:41это не изо впн ?
Из-за него. У нормальных VPN есть свои сервера для торрентов, но скорости там не более 100 Мбит.
100мбит уже не плохо, так хотя бы загрузка шла , а так сутками может ничего не загрузить, потом прорвет на 1-2часа и снова тишина. Я использую avast secureline vpn,возможно проблема в нем, нужно изучить этот вопрос. Я не знал что впн может и должен быть с поддержкой торрент, этот аваст брал по какой-то акции с подпиской на год.
Востаннє редагувалось 08.08.2025 12:03 користувачем moto, всього редагувалось 1 раз.
Dremjke
Member

Повідомлення

moto: 08.08.2025 11:56Ні коли не користувався нетфлікс, треба переглянути що це таке.
Таке собі. Жоден легальний сервіс не переплюне "умовно-безкоштовний", хоча б за кількістю контенту. Платні відеосервіси цікаві, ящо є бажання регулярно дивитись новинки кіно та серіалів.
Васильович
Member

Повідомлення

moto: 08.08.2025 11:56Я использую avast secureline vpn,возможно проблема в нем, нужно изучить этот вопрос.
Однозначно, що проблема в ньому.
Для надійності найкраще свій VPN підняти, через умовний wg-easy або яким road-warrior скриптом це робиться елементарно.
Чисто як приклад підходящого хостера:

Код: Виділити все

https://hostmaze.com/kvm-vps/#kvm-ssd
€3 за безлімітний трафік, і при цьому:
WE ALLOW: VPNs, IRC Servers, Tunneling (GRE), Torrents and Adult content. /all ports unlocked.
P.S. Не реклама, колись зберіг для себе про всяк випадок :beer:
0kie
Member

Повідомлення

moto
Вот этот забирай. Не благодари. ;)
Bender911
Member

Повідомлення

Dremjke: 08.08.2025 12:00
moto: 08.08.2025 11:56Ні коли не користувався нетфлікс, треба переглянути що це таке.
Таке собі. Жоден легальний сервіс не переплюне "умовно-безкоштовний", хоча б за кількістю контенту. Платні відеосервіси цікаві, ящо є бажання регулярно дивитись новинки кіно та серіалів.
Це умовному сторожу на склад може і критично, щоб дивитись годинами або тим хто хоче якесь конкретне старе кіно\мульт. А звичайній людині для пару годин щось цікаве подивитись після роботи там контенту море. Перелік того, що хочу подивитись зростає швидше ніж щось реально встигаєш дивитись.
Востаннє редагувалось 08.08.2025 12:49 користувачем Bender911, всього редагувалось 1 раз.
0kie
Member

Повідомлення

Васильович: 08.08.2025 12:09€3 за безлімітний трафік
Нафиг не нужен. По ссылке полностью безлимитный трафик без дополнительных платежей. В роутер также вставляется, выбрав в стоковой прошивке соответствующий раздел настроек. Привыкли всякие шняги "Опен-выверты" ставить... :facepalm:
Draqoon
Member

Повідомлення

Bender911: 08.08.2025 12:48
Dremjke: 08.08.2025 12:00
Це умовному сторожу на склад може і критично, щоб дивитись годинами або тим хто хоче якесь конкретне старе кіно\мульт. А звичайній людині для пару годин щось цікаве подивитись після роботи там контенту море. Перелік того, що хочу подивитись зростає швидше ніж щось реально встигаєш дивитись.
Сторожу умоовнооу вистачить ютуб+мегогоо чи київстартб :rotate:
Я мовчу про військових, я собі просто підключав нетфлікс та київстартб і всьо, вистачало + ютуб :beer:
Dremjke
Member

Повідомлення

0kie: 08.08.2025 12:49По ссылке полностью безлимитный трафик без дополнительных платежей.
І активація через дія підпис. Дякую, товариш майор! :gigi: :laugh: :lol: :D
0kie
Member

Повідомлення

Dremjke
Попроси соседа провести активацию - пусть им "товарищ майор" интересуется. :gigi:
Gold_Star
Member

Повідомлення

Dremjke: 09.08.2025 18:27І активація через дія підпис. Дякую, товариш майор!
0kie: 02.08.2025 12:48Весь отечественный софт, начиная от "Дии" и заканчивая "Резерв+", идёт лесом.
;)
Alligator
Member

Повідомлення

OpenVPN працює без проблем через Starlink, вангую, що ви використовуєте VPN який на европейских серверах де зі сторони сервісу або Дата Центру заблоковані торренти.
Neuromantic
Member

Повідомлення

moto: 08.08.2025 11:56 Я использую avast secureline vpn,возможно проблема в нем, нужно изучить этот вопрос. Я не знал что впн может и должен быть с поддержкой торрент, этот аваст брал по какой-то акции с подпиской на год.
Я його теж використовував. Там вистачає серверів з підтримкою торрентів - обирайте будь-який
vltk
Member

Повідомлення

0kie: 09.08.2025 18:36 Dremjke
Попроси соседа провести активацию - пусть им "товарищ майор" интересуется. :gigi:
Ваш IP & MAC адреса роутера (ноута/торрентокачалки) с договором с провайдером даже на имя вашей прабабушки, но в квартире где вы находитесь с прилепленным старлинком антены на крыше/балконе — это совокупно практически ваша электронная подпись, правда если вы кому-то нужны...
Відповісти