Новини
Останні статті і огляди
Starlink и торрент
-
moto
Member
Всем доброго. Есть интерес к скачиванию фильмов в 4к качестве и с нормальной звуковой дорожкой. Но изо Starlink, а вернее правилам компании , скачивание данного контента является нарушением прав собственности , могут забанить аккаунт и тд. Я пользуюсь vpn , только это все работает так себе , ни сидов ни пиров нет, скачка висит сутками и ничего не происходит, или это не изо впн ? Какие есть варианты ? , а может есть уже площадки доступные с 4к контентом в онлайн просмотре ?
-
Gold_Star
Member
Нетфлікс?moto: ↑ 07.08.2025 20:41 а может есть уже площадки доступные с 4к контентом в онлайн просмотре ?
-
tablestikus
Member
moto
Starlink за торренти банить. Тільки щось онлайн дивитися. Або качати на арендований сідбокс і з нього вже через старлінк собі качати на комп чи ще щось.
4К схоже на 4К є тіки в парамаунт, але там дуже обмежений доступ по країнам.
Starlink за торренти банить. Тільки щось онлайн дивитися. Або качати на арендований сідбокс і з нього вже через старлінк собі качати на комп чи ще щось.
4К схоже на 4К є тіки в парамаунт, але там дуже обмежений доступ по країнам.
-
0kie
Member
Из-за него. У нормальных VPN есть свои сервера для торрентов, но скорости там не более 100 Мбит.moto: ↑ 07.08.2025 20:41это не изо впн ?
-
anatolikostis
Member
думаю у протона с этим должно быть по-проще
-
Neuromantic
Member
В армії спокійно качав, через впн-сервер з підтримкою торрентів, - і жодних проблем не було, листи щастя не прилітали. Старлінк був мій власний, регіон:Україна.
Лише один раз мав необережність скачати епізод серіалу Єллоустоун, з лосту, без впн - миттєво отримав лист щастя. Парамаунт стуканув Маску, що я краду їх контент))
Лише один раз мав необережність скачати епізод серіалу Єллоустоун, з лосту, без впн - миттєво отримав лист щастя. Парамаунт стуканув Маску, що я краду їх контент))
-
moto
Member
Ні коли не користувався нетфлікс, треба переглянути що це таке.Gold_Star: ↑ 07.08.2025 21:09Нетфлікс?moto: ↑ 07.08.2025 20:41 а может есть уже площадки доступные с 4к контентом в онлайн просмотре ?
Отправлено спустя 8 минут 31 секунду:
100мбит уже не плохо, так хотя бы загрузка шла , а так сутками может ничего не загрузить, потом прорвет на 1-2часа и снова тишина. Я использую avast secureline vpn,возможно проблема в нем, нужно изучить этот вопрос. Я не знал что впн может и должен быть с поддержкой торрент, этот аваст брал по какой-то акции с подпиской на год.0kie: ↑ 07.08.2025 23:50Из-за него. У нормальных VPN есть свои сервера для торрентов, но скорости там не более 100 Мбит.moto: ↑ 07.08.2025 20:41это не изо впн ?
Востаннє редагувалось 08.08.2025 12:03 користувачем moto, всього редагувалось 1 раз.
-
Dremjke
Member
Таке собі. Жоден легальний сервіс не переплюне "умовно-безкоштовний", хоча б за кількістю контенту. Платні відеосервіси цікаві, ящо є бажання регулярно дивитись новинки кіно та серіалів.moto: ↑ 08.08.2025 11:56Ні коли не користувався нетфлікс, треба переглянути що це таке.
-
Васильович
Member
Однозначно, що проблема в ньому.moto: ↑ 08.08.2025 11:56Я использую avast secureline vpn,возможно проблема в нем, нужно изучить этот вопрос.
Для надійності найкраще свій VPN підняти, через умовний wg-easy або яким road-warrior скриптом це робиться елементарно.
Чисто як приклад підходящого хостера:
Код: Виділити все
https://hostmaze.com/kvm-vps/#kvm-ssdP.S. Не реклама, колись зберіг для себе про всяк випадокWE ALLOW: VPNs, IRC Servers, Tunneling (GRE), Torrents and Adult content. /all ports unlocked.
-
Bender911
Member
Це умовному сторожу на склад може і критично, щоб дивитись годинами або тим хто хоче якесь конкретне старе кіно\мульт. А звичайній людині для пару годин щось цікаве подивитись після роботи там контенту море. Перелік того, що хочу подивитись зростає швидше ніж щось реально встигаєш дивитись.Dremjke: ↑ 08.08.2025 12:00Таке собі. Жоден легальний сервіс не переплюне "умовно-безкоштовний", хоча б за кількістю контенту. Платні відеосервіси цікаві, ящо є бажання регулярно дивитись новинки кіно та серіалів.moto: ↑ 08.08.2025 11:56Ні коли не користувався нетфлікс, треба переглянути що це таке.
Востаннє редагувалось 08.08.2025 12:49 користувачем Bender911, всього редагувалось 1 раз.
-
0kie
Member
Нафиг не нужен. По ссылке полностью безлимитный трафик без дополнительных платежей. В роутер также вставляется, выбрав в стоковой прошивке соответствующий раздел настроек. Привыкли всякие шняги "Опен-выверты" ставить...Васильович: ↑ 08.08.2025 12:09€3 за безлімітний трафік
-
Draqoon
Member
Сторожу умоовнооу вистачить ютуб+мегогоо чи київстартбBender911: ↑ 08.08.2025 12:48Це умовному сторожу на склад може і критично, щоб дивитись годинами або тим хто хоче якесь конкретне старе кіно\мульт. А звичайній людині для пару годин щось цікаве подивитись після роботи там контенту море. Перелік того, що хочу подивитись зростає швидше ніж щось реально встигаєш дивитись.Dremjke: ↑ 08.08.2025 12:00
Таке собі. Жоден легальний сервіс не переплюне "умовно-безкоштовний", хоча б за кількістю контенту. Платні відеосервіси цікаві, ящо є бажання регулярно дивитись новинки кіно та серіалів.
Я мовчу про військових, я собі просто підключав нетфлікс та київстартб і всьо, вистачало + ютуб
-
Dremjke
Member
І активація через дія підпис. Дякую, товариш майор!0kie: ↑ 08.08.2025 12:49По ссылке полностью безлимитный трафик без дополнительных платежей.
-
0kie
Member
Dremjke
Попроси соседа провести активацию - пусть им "товарищ майор" интересуется.
Попроси соседа провести активацию - пусть им "товарищ майор" интересуется.
-
Gold_Star
Member
Dremjke: ↑ 09.08.2025 18:27І активація через дія підпис. Дякую, товариш майор!
0kie: ↑ 02.08.2025 12:48Весь отечественный софт, начиная от "Дии" и заканчивая "Резерв+", идёт лесом.
-
Alligator
Member
OpenVPN працює без проблем через Starlink, вангую, що ви використовуєте VPN який на европейских серверах де зі сторони сервісу або Дата Центру заблоковані торренти.
-
Neuromantic
Member
Я його теж використовував. Там вистачає серверів з підтримкою торрентів - обирайте будь-якийmoto: ↑ 08.08.2025 11:56 Я использую avast secureline vpn,возможно проблема в нем, нужно изучить этот вопрос. Я не знал что впн может и должен быть с поддержкой торрент, этот аваст брал по какой-то акции с подпиской на год.
-
vltk
Member
Ваш IP & MAC адреса роутера (ноута/торрентокачалки) с договором с провайдером даже на имя вашей прабабушки, но в квартире где вы находитесь с прилепленным старлинком антены на крыше/балконе — это совокупно практически ваша электронная подпись, правда если вы кому-то нужны...0kie: ↑ 09.08.2025 18:36 Dremjke
Попроси соседа провести активацию - пусть им "товарищ майор" интересуется.![]()