Новини
Останні статті і огляди
Відкритий бета-тест Battlefield 6 став найуспішнішим в історії серії. Понад півмільйона одночасних гравців
-
bes
Member
Предлагаю обсудить Відкритий бета-тест Battlefield 6 став найуспішнішим в історії серії. Понад півмільйона одночасних гравців
Надо было всего то 10 лет выпускать полную шляпу
Надо было всего то 10 лет выпускать полную шляпу
-
proos
Member
Большое и нечего добавить) Что хотели, то и получили. Игра лично меня вернула во времена третьей части, набегал 15 часов, качнулся до 17 лвл, три оставил на сл викенд)
ЕА в этот раз не подвела и всё очень понравилось, ну по крайней мере пока)
Единственное что не понравилось, это то что у медика аптечку убрали из основных гаджетов и всунули щит, надеюсь после релиз её можно будет забиндить как удобно.
Жду четверг, новую карту и мой любимый режим rush
- спойлер
- Жаль что в своём распоряжении имею локоть теннисиста на правой руке и приходиться играть через боль из за того что мышку держу.
Единственное что не понравилось, это то что у медика аптечку убрали из основных гаджетов и всунули щит, надеюсь после релиз её можно будет забиндить как удобно.
Жду четверг, новую карту и мой любимый режим rush
Востаннє редагувалось 11.08.2025 10:40 користувачем proos, всього редагувалось 1 раз.
-
stoned
Member
Й найбільш стабільним в порівнянні з тим, що було в бетках 2042/4/3.найуспішнішим в історії серії
Настільки файно, що фантом взяв без роздумів.
- спойлер
- Особливо козирно виглядає без худу.
Востаннє редагувалось 11.08.2025 10:49 користувачем stoned, всього редагувалось 1 раз.
-
ASTON
Member
Battlefield 2 був топчиком: грати в парі чи трійці там було кайф. Коли повний екіпаж на гелікоптер, чи трійка на танк заходила. Підсвітка лазером+джавелін творили дива.bes: ↑ 11.08.2025 10:27 Надо было всего то 10 лет выпускать полную шляпу
Або снайперами висадитися десь в дупі світу і поставити отой радар на відновлення. І звідти розстрілювати базу, наприклад, поки намагалися викурити тебе.
Тож не надо гнати. Це була майже завжди каайфова гра для команди. Купа спогадів веселих.
-
Enjthesilence
Member
EA може все просрати)) Вони дуже хочуть свій "кол оф дюті", пам'ятаю батлфронт 2 бетку і що вийшло на релізі
що до бетки, з тих карт що є, дуже тісно, звичайно непотрібні пусті карти 2042, але те що дали на бетку занадто "стиснуте". мувмент і ганплей - гірші за колду, все інше - краще. з того що не сподобалось - вся зброя ідентична, нецікавий лазерган, неважливо пп чи штурмовка, сподіваюсь в релізі напхають "унікальні" стволи з якими цікаво грати
бажання купити після бетки залишилось, в останнє таке було з бф1, окрема дяка за нормальний цінник
що до бетки, з тих карт що є, дуже тісно, звичайно непотрібні пусті карти 2042, але те що дали на бетку занадто "стиснуте". мувмент і ганплей - гірші за колду, все інше - краще. з того що не сподобалось - вся зброя ідентична, нецікавий лазерган, неважливо пп чи штурмовка, сподіваюсь в релізі напхають "унікальні" стволи з якими цікаво грати
бажання купити після бетки залишилось, в останнє таке було з бф1, окрема дяка за нормальний цінник
Востаннє редагувалось 11.08.2025 10:51 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 2 разів.
-
Grava
Member
ASTON: ↑ 11.08.2025 10:46Battlefield 2 був топчиком
Так він не 10 а 20 років тому вийшов)Тож не надо гнати
-
ASTON
Member
Подивився в аплікації EA (спеціально довелося скачнути) - мова про Battlefield 3. Мабуть. Забув в якій найбільш фаново було. 4 версії Батли куплено було за ці часи, давно не грав, плутаю.
-
bes
Member
Мужик ты даже не помнишь во что ты игралASTON: ↑ 11.08.2025 10:51 Подивився в аплікації EA (спеціально довелося скачнути) - мова про Battlefield 3. Мабуть. Забув в якій найбільш фаново було. 4 версії Батли куплено було за ці часи, давно не грав, плутаю.
-
aaleksandrenko
Member
Вийшло непогано.
Сподобалась механіка ресу, коли ти віттягуєш тіпа до своїх і ресаєш
Техніка стала значно краще відчуватись - маса, динаміка. Бо в попередній наче в аркаду зайшов. Але немає можливості міняти модулі на техніці, може через те що бета. Але коли вистреляв боєзапас то він сам поповнюється дуже повільно і якщо ти в гущі подій то без основного ствола.
Сподобалась механіка ресу, коли ти віттягуєш тіпа до своїх і ресаєш
Техніка стала значно краще відчуватись - маса, динаміка. Бо в попередній наче в аркаду зайшов. Але немає можливості міняти модулі на техніці, може через те що бета. Але коли вистреляв боєзапас то він сам поповнюється дуже повільно і якщо ти в гущі подій то без основного ствола.
-
lostsoulforever
Member
бф2 на релізі всрався капітально, але його не закинули і добряче доробили, прибрали дибільну монетизацію і гра через 6 років вдруге народилась, можливо зробили висновки, подивимся як тут будеEnjthesilence: ↑ 11.08.2025 10:48 EA може все просрати)) Вони дуже хочуть свій "кол оф дюті", пам'ятаю батлфронт 2 бетку і що вийшло на релізі![]()
-
Enjthesilence
Member
чудово, але я не з тих хто закриває очі на відверте лайно від розробників) знаю, що все прибрали, а 6 років це просто чудово так. просто галочку собі зробив і все, довіряти ЕА - ну таке) грі успіхів звичайно, я ж обома руками "ЗА"lostsoulforever: ↑ 11.08.2025 11:17бф2 на релізі всрався капітально, але його не закинули і добряче доробили, прибрали дибільну монетизацію і гра через 6 років вдруге народилась, можливо зробили висновки, подивимся як тут будеEnjthesilence: ↑ 11.08.2025 10:48 EA може все просрати)) Вони дуже хочуть свій "кол оф дюті", пам'ятаю батлфронт 2 бетку і що вийшло на релізі![]()
-
Earanak
Member
Прям по самым первым впечатлениям мне не особо зашла.
Но наиграв 18 часов в итоге все таки притерся к игре и норм в целом.
Остальное думаю зависит от того насколько разрабы будут вкладываться в допил игры. Все еще под впечатлениями от годной (на мой взгляд) оптимизации. С богоподобным лучшим движком в мире (UE5) я просто уже забыл что это такое, когда игра не фризит, утилизирует плотно проц и видяху и выдает норм фреймрейт на близких к высоким настройкам. Чудо чудное. Забытые технологии )) Ну и еще, я ожидал проблем с серверами, тикрейтом и прочим, и внезапно. Ни одного дисконнекта, ни разу не помню что бы я как то был уверен что я должен попадать по врагу а не попадаю. Или когда меня убили за стеной. Невероятно, они что вообще ахренели там делать еще и норм неткод ? Дичь просто. Они наверное отстали от современных трендов
Но наиграв 18 часов в итоге все таки притерся к игре и норм в целом.
Остальное думаю зависит от того насколько разрабы будут вкладываться в допил игры. Все еще под впечатлениями от годной (на мой взгляд) оптимизации. С богоподобным лучшим движком в мире (UE5) я просто уже забыл что это такое, когда игра не фризит, утилизирует плотно проц и видяху и выдает норм фреймрейт на близких к высоким настройкам. Чудо чудное. Забытые технологии )) Ну и еще, я ожидал проблем с серверами, тикрейтом и прочим, и внезапно. Ни одного дисконнекта, ни разу не помню что бы я как то был уверен что я должен попадать по врагу а не попадаю. Или когда меня убили за стеной. Невероятно, они что вообще ахренели там делать еще и норм неткод ? Дичь просто. Они наверное отстали от современных трендов
-
ASTON
Member
У мене 4 Батли куцплено було, перша B-2, Bad Company, B-3 і зробив помилку із B-Vbes: ↑ 11.08.2025 10:55Мужик ты даже не помнишь во что ты игралASTON: ↑ 11.08.2025 10:51 Подивився в аплікації EA (спеціально довелося скачнути) - мова про Battlefield 3. Мабуть. Забув в якій найбільш фаново було. 4 версії Батли куплено було за ці часи, давно не грав, плутаю.![]()
. 10 лет это от bf 1. Ох уж эти фанаты франшизы которые последний раз играл в бф3
Грав в них так, років 10+ назад.
Я не дуже пам'ятаю ті часи, це вже як пару життів назад, тож чого дивного?
Я не фанат гри, просто тоді подобалася гра. Потім перестали подобатися нові серії, пропускав.
-
SmileKnight
Member
proos: ↑ 11.08.2025 10:29 Большое и нечего добавить) Что хотели, то и получили. Игра лично меня вернула во времена третьей части, набегал 15 часов, качнулся до 17 лвл, три оставил на сл викенд)
Жду четверг, новую карту и мой любимый режим rush![]()
Ооо, даааа, мне тоже зашло
А я вчера все же добил 20 лвл
За медика соглашусь, надеюсь они действительно дадут возможность замены гаджета
Ждем 14-17 августа и тогда может сорвусь и возьму предзаказ уже
-
proos
Member
SmileKnight
Ну предзаказ точно не буду делать, но на релизе скорее всего что буду брать, будет видно по финансам)
Отправлено спустя 5 минут 35 секунд:
Ну предзаказ точно не буду делать, но на релизе скорее всего что буду брать, будет видно по финансам)
Отправлено спустя 5 минут 35 секунд:
И это замечательно, потому что это батла, а не колда) Если честно, то с этими школотронскими мувментами достали уже)Enjthesilence: ↑ 11.08.2025 10:48мувмент і ганплей - гірші за колду
-
Enjthesilence
Member
Ага, саме тому мувмент максимально схожий на останні частини колди))) Зампелла хоче отримати свій ревендж, як раз таки 6а частина більше схоже на колду ніж на бф в цьому плані, це очевидно абсолютно всім хто грав в старі частини бф, цей мувмент на спідах зі стрибками на спину - це не бф, а код, як і лазергани, які контроляться з закритими очима) зайди в 3й бф, візьми «скар» та постріляй, або в бф4 подивись за настильністю кулі зі снайпиproos: ↑ 11.08.2025 12:19 SmileKnight
![]()
Отправлено спустя 5 минут 35 секунд:И это замечательно, потому что это батла, а не колда) Если честно, то с этими школотронскими мувментами достали уже)Enjthesilence: ↑ 11.08.2025 10:48мувмент і ганплей - гірші за колду
Востаннє редагувалось 11.08.2025 12:56 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 4 разів.
-
Devijack
Member
Мабудь посил не зрозумілий. Він мав на увазі що у колди все погано а тут ще гірше. Особисто мені не подобається знімати снайперів з гори на кулеметі. Зброя надто влучна. З любої гвинтівки зажав мишу і цілься як снайпер набігу, ніякого розкиду, ніякої фізики, ніякої балістики. Для мене найкрутіший шутінг був у БФ2 там кожна гвинтівка жила своїм життям і щоб влучно стріляти доводилось вчитись. Бо зажавши гачок тримаючи ПКМ ти його не втримаєш в руках. А тут кулемет це пір'їнка зі снайперскими здібностями. А дробовик це палка ваншотилка.proos: ↑ 11.08.2025 12:19И это замечательно, потому что это батла, а не колда)
Сюди б фізику та руйнацію з BC2 та балістику з BF2 але мрії мрії.
-
sensor
Member
Попробовал, понравилось...
Но, почему-то fps был совсем ужасный 40-50:( ... не успел выяснить причину, всё выкручено было на минимум + FHD. (ноут 7435HS\32Гб\4070)
2042 на порядок лучше идёт.
Вылез прикольный глюк с wifi, почему-то скорость падала до 1мбита... с дикими задержками, помогало только переплдключение. Вылезло чётко, на этом бета тесте.
Но, почему-то fps был совсем ужасный 40-50:( ... не успел выяснить причину, всё выкручено было на минимум + FHD. (ноут 7435HS\32Гб\4070)
2042 на порядок лучше идёт.
Вылез прикольный глюк с wifi, почему-то скорость падала до 1мбита... с дикими задержками, помогало только переплдключение. Вылезло чётко, на этом бета тесте.
-
lamer
Member
Проблема з хітрегом нікуда не ділась. Стало де що краще. Якщо раніше до сервера не доходило 15-20% попадань (в моєму випадку), то зараз десь 5-10%.
Чітери були навіть в перший день. Офійійно EA зарегала быля 330 тисяч випадків спроб читінгу і 100 тис. звернень гравців.
Понерфіли авіацію, що добре. Вертольотні задроти не зможуть портити гру іншим. Також інженер може мади одночасно і гранотомет і пзрк.
Танк теж можна винести з 1-2 пострілів в корму. Що теж непогано. Однак на бронеавтомобиль одной ракети недостатньо.
В цілому виглядає як третя батла, але відчуття всеж таки інши, зброя поводить себе по іншому. На ефективність дуже впливає обвіс.
В цілому дуже непогано, іграбельно, але вау еффекту не було.
Чітери були навіть в перший день. Офійійно EA зарегала быля 330 тисяч випадків спроб читінгу і 100 тис. звернень гравців.
Понерфіли авіацію, що добре. Вертольотні задроти не зможуть портити гру іншим. Також інженер може мади одночасно і гранотомет і пзрк.
Танк теж можна винести з 1-2 пострілів в корму. Що теж непогано. Однак на бронеавтомобиль одной ракети недостатньо.
В цілому виглядає як третя батла, але відчуття всеж таки інши, зброя поводить себе по іншому. На ефективність дуже впливає обвіс.
-
Enjthesilence
Member
Я на винищувачах анігілію сервер)) Автопушка збриває за секунду все вороже повітря, бомба - імба, яка кдшиться на ремонті (треба фіксити), комбо «ракета + бомба» збриває танчик за секундуlamer: ↑ 11.08.2025 12:59 Проблема з хітрегом нікуда не ділась. Стало де що краще. Якщо раніше до сервера не доходило 15-20% попадань (в моєму випадку), то зараз десь 5-10%.