Riva TNT?
Новини
Останні статті і огляди
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
Бумик
Member
-
ApostolCV
Member
I740? 
-
Vlad Tepec-Dracula
Member
Voodoo Banshee
-
Kolian
Member
ДаVlad Tepec-Dracula: ↑ 11.08.2025 12:05 Voodoo Banshee
Отправлено спустя 5 минут 12 секунд:
Вот ещё одна интересная штука
- спойлер
-
Vlad Tepec-Dracula
Member
Зізнавайтеся, хто купив?
https://skylots.org/6596300488/lot/
https://skylots.org/6596300488/lot/
-
Zakarul
Member
А вот эта 5600у случайно не была куплена на olx годиков 5-6 назад?Kolian: ↑ 09.08.2025 00:44 Як такий батл проти бумбоксу? Хто на що ставить, та на якій платформі? 462, 478, 370?
- спойлер
- IMG_20250809_003905685_HDR_AE~2.jpg
- спойлер
- IMG_20250809_003857043_HDR_AE~2.jpg[/spolier]
Была такая карта. Гривен 200, кажется. Пока я думал, её прибрали к рукам
-
Kolian
Member
Нет, я вообще не помню, когда что-то на олх покупалZakarul: ↑ 11.08.2025 12:27А вот эта 5600у случайно не была куплена на olx годиков 5-6 назад?Kolian: ↑ 09.08.2025 00:44 Як такий батл проти бумбоксу? Хто на що ставить, та на якій платформі? 462, 478, 370?
- спойлер
- IMG_20250809_003905685_HDR_AE~2.jpg
- спойлер
- IMG_20250809_003857043_HDR_AE~2.jpg[/spolier]
Была такая карта. Гривен 200, кажется. Пока я думал, её прибрали к рукам![]()
Отправлено спустя 6 минут 54 секунды:
А вы знали, что 3dfx продавали тв-тюнеры?
- спойлер
-
offece-trader
Member
Банши ?
-
ApostolCV
Member
-
acidburn
Member
У продавана рейтинг 0, і він не продав, а передумав, іншу карту теж перевиставив дорожче і ніхто не бере
Відправлено через 3 хвилини 19 секунд:
NVIDIA STG-2000X?
Тупо перша відеокарта від Нвідії, грабанули якийсь музей?
-
radical
Member
acidburn
Цікаво, навіщо на відеокарті колодка для wavetable, це ж не звукова.
Цікаво, навіщо на відеокарті колодка для wavetable, це ж не звукова.
-
Kolian
Member
acidburn
В мене є багато цікавого
radical
In addition to its 2D/3D graphics core and Video RAM or FPM DRAM memory, the NV1 card also integrated the functionality of a 32-channel playback-only sound card, and had a joystick port, along with ports for two Sega Saturn controllers. As such, it was marketed as a "multimedia card" that was a replacement for both a graphics card and a Sound Blaster-compatible audio card in IBM PC compatible systems
Отправлено спустя 12 минут 15 секунд:
Одна з перших карт pci
В мене є багато цікавого
radical
In addition to its 2D/3D graphics core and Video RAM or FPM DRAM memory, the NV1 card also integrated the functionality of a 32-channel playback-only sound card, and had a joystick port, along with ports for two Sega Saturn controllers. As such, it was marketed as a "multimedia card" that was a replacement for both a graphics card and a Sound Blaster-compatible audio card in IBM PC compatible systems
Отправлено спустя 12 минут 15 секунд:
Одна з перших карт pci
- спойлер
-
offece-trader
Member
А вот скажите мне, есть старые видеокарты, совсем старые, там разъем вроде как и вга по размеру на на пару дырок меньше чем стандартный. Как подключать стандартный кабель или там распиновка идет другая ? Просто дырку просверлить или ногу вырвать ? Или бывают какие переходники специальные ?
-
Бумик
Member
offece-trader
Треба старий монітор ,там як раз цих пінів теж нема,за перехідник не скажу,не зустрічав таких.Теоретично можете відламати ті два піни на розємі шнура,робити буде.Але з більш сучасними картами цей шнур вже запрацює чи ні,то х.з.Бо через ці піни якраз іідентифікується монітор.
Треба старий монітор ,там як раз цих пінів теж нема,за перехідник не скажу,не зустрічав таких.Теоретично можете відламати ті два піни на розємі шнура,робити буде.Але з більш сучасними картами цей шнур вже запрацює чи ні,то х.з.Бо через ці піни якраз іідентифікується монітор.
-
saren
Member
offece-trader
Фотка разьема упростила бы и ускорила решение вопроса.
Отправлено спустя 2 минуты 36 секунд:
Бумик
Если это ega, то идентификации там может и не быть:
Фотка разьема упростила бы и ускорила решение вопроса.
Отправлено спустя 2 минуты 36 секунд:
Бумик
Если это ega, то идентификации там может и не быть:
- спойлер
-
ApostolCV
Member
Старые видеокарты CGA, EGA ~ цифра делайте выводы.
И , да переходники продаются но они не дешёвое удовольствие.
И , да переходники продаются но они не дешёвое удовольствие.
-
Бумик
Member
saren
Звичайний 15 пін ВЖА,тільки чорного кольору та без двох отворів.Маю подібну відяшку,тому знаю ,про що мова..Тому звичайний шнур від монітору туди не впихнеш,бо тут усі 15 пінів присутні..А є такий роз'єм на старих моніторах,в мене був 15 дюймів зі скляними екраном,то якраз в нього нема тіх двох пінів ,то він норм стикається з такою картою.
Грьобаний т9,задовбався виправляти
Звичайний 15 пін ВЖА,тільки чорного кольору та без двох отворів.Маю подібну відяшку,тому знаю ,про що мова..Тому звичайний шнур від монітору туди не впихнеш,бо тут усі 15 пінів присутні..А є такий роз'єм на старих моніторах,в мене був 15 дюймів зі скляними екраном,то якраз в нього нема тіх двох пінів ,то він норм стикається з такою картою.
Грьобаний т9,задовбався виправляти
-
saren
Member
Бумик
Ааа, не знаю, не помню чтоб встречал такое...
Ааа, не знаю, не помню чтоб встречал такое...
-
Бумик
Member
saren
Це ще на картах ISA були такі роз'єми майже перші ВЖА роз'єми,як і EGA (чорно-білі монітори та карти ) ,але начебто були й EGA з 9 пін,як у СОМ роз'ємі.Та ще якісь CGA були Хоча може у чому помиляюсь,бо це навскид по пам'яті.
Це ще на картах ISA були такі роз'єми майже перші ВЖА роз'єми,як і EGA (чорно-білі монітори та карти ) ,але начебто були й EGA з 9 пін,як у СОМ роз'ємі.Та ще якісь CGA були Хоча може у чому помиляюсь,бо це навскид по пам'яті.
-
acidburn
Member
Старий VGA без DCC, ще на монохромних моніторах він використовувався. Найпростіше розпеченим шилом додати два отвори та і все, якщо автентичність не так важлива. Якщо важлива, то відламати піни на кабелі.offece-trader: ↑ 13.08.2025 12:34 А вот скажите мне, есть старые видеокарты, совсем старые, там разъем вроде как и вга по размеру на на пару дырок меньше чем стандартный. Как подключать стандартный кабель или там распиновка идет другая ? Просто дырку просверлить или ногу вырвать ? Или бывают какие переходники специальные ?
- спойлер