Battlefield 6

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Grava: 10.08.2025 11:25Я от подивився кілька тестів 2060супер на лоу налаштуваннях і там вк завантажена на максимум і скоріше 70 фпс ніж 90
А я смотрел видос 10700к с 3070, сотка фпс, тоесть проц может, а так как у него недогруз по GPU, то можно только гадать чего там глючит
VladimirV
Member

Volodya811
Я вчора подивився годин 6 стрім якихось задротів, що сквадом грають, то мені там робити нічого :D Ну типу можна, але на мою думку це повністю типовий шутер, де головне це рівень стрільби і реакція. Ну і звичайно рівень твоїх переміщень, що теж являється швидкість прийняття тих чи інших рішень. 75 річним там в виді статистів якщо можна бути. Звичайно, там половина таких зальотних.
Ну типу вони в кожній катці були топ сквад. Рівень стрільби дуже високий, звісно, звичайному зівакі будуть мерещитись аім-хаки, чіти і т.п. Але це не так. Люди які по 15 год. до цього задротили в таркови, кс2, б.ф. і т.п. так і будуть грати. За весь стрім, а він був годин 10, з яких я дивився з перервами годин 6, ніразу відчуття чітерства не було. Просто бувають різні гравці. Тим більше якщо вас вбивають, гра показує червоним стоп-кадром звідки це було.
А так на вигляд просто досить добротна командна стрілялка... Такок цікаво було подивитись за технікою (на 1 карті гелікоптер і винищувач, які вони постійно собі брали).
Щодо фпс, то конкретно у стрімера 14700к + 4090, на моніторингу ріва фпси були 130-180 в середньому, я так розумію 2к на повних настройках.
А ще Твіч ввів налаштування стріму 2к, але не дав доступ певним країнам до доступу до перегляду ва 2к :facepalm: Україні теж не дав. Але якщо ввімкнути ВПН, Німеччини/Нідерландів до прикладу, можна в 1440p через ВПН дивитись (навіть не глобальний а браузерний впн)
спойлер
NA: США, Канада
EMEA: Германия, Австрия, Швейцария, Великобритания, Ирландия, Франция, Бельгия, Нидерланды, Люксембург, Дания, Финляндия, Норвегия, Швеция, Италия, Испания, Андорра
Ближний Восток и Северная Африка: Саудовская Аравия, ОАЭ, Катар, Кувейт
LATAM: Бразилия, Мексика, Аргентина, Чили, Колумбия
Азиатско-Тихоокеанский регион: Япония, Австралия и Новая Зеландия
leif
Member

Volodya811: 10.08.2025 11:27Насправді, 80-95. Рідко коли нижче 80 ФПС.
Володь, а ти вмієш записувати відео геймплею з моніторингом?
Grava: 10.08.2025 11:25Я от подивився кілька тестів 2060супер на лоу налаштуваннях і там вк завантажена на максимум і скоріше 70 фпс ніж 90
:teacher:
Volodya811: 08.08.2025 11:31Це рекламний ролик для АМД
це теж.

скільки Ліза вам за це заплатила? зізнавайтесь :mad:

я вірю тільки структурно-логічним тестам, які Володя скидав, все решта брехня і реклама амд :apes:
Volodya811
Member

VladimirV: 10.08.2025 11:33 Volodya811
Я вчора подивився годин 6 стрім якихось задротів, що сквадом грають, то мені там робити нічого :D Ну типу можна, але на мою думку це повністю типовий шутер, де головне це рівень стрільби і реакція. Ну і звичайно рівень твоїх переміщень, що теж являється швидкість прийняття тих чи інших рішень. 75 річним там в виді статистів якщо можна бути. Звичайно, там половина таких зальотних.
Ну типу вони в кожній катці були топ сквад. Рівень стрільби дуже високий, звісно, звичайному зівакі будуть мерещитись аім-хаки, чіти і т.п. Але це не так. Люди які по 15 год. до цього задротили в таркови, кс2, б.ф. і т.п. так і будуть грати. За весь стрім, а він був годин 10, з яких я дивився з перервами годин 6, ніразу відчуття чітерства не було. Просто бувають різні гравці. Тим більше якщо вас вбивають, гра показує червоним стоп-кадром звідки це було.
А так на вигляд просто досить добротна командна стрілялка... Такок цікаво було подивитись за технікою (на 1 карті гелікоптер і винищувач, які вони постійно собі брали).
Щодо фпс, то конкретно у стрімера 14700к + 4090, на моніторингу ріва фпси були 130-180 в середньому, я так розумію 2к на повних настройках.
А ще Твіч ввів налаштування стріму 2к, але не дав доступ певним країнам до доступу до перегляду ва 2к :facepalm: Україні теж не дав. Але якщо ввімкнути ВПН, Німеччини/Нідерландів до прикладу, можна в 1440p через ВПН дивитись (навіть не глобальний а браузерний впн)
спойлер
NA: США, Канада
EMEA: Германия, Австрия, Швейцария, Великобритания, Ирландия, Франция, Бельгия, Нидерланды, Люксембург, Дания, Финляндия, Норвегия, Швеция, Италия, Испания, Андорра
Ближний Восток и Северная Африка: Саудовская Аравия, ОАЭ, Катар, Кувейт
LATAM: Бразилия, Мексика, Аргентина, Чили, Колумбия
Азиатско-Тихоокеанский регион: Япония, Австралия и Новая Зеландия
Трохи не так. Головне - розум. Гра командна. В скваді чотири гравці. Достатньо одного дуже різкого. Решта можуть бути середніми, але думаючими і такими, які вміють грати в команді. Першим йде завжди швидкий і різкий гравець і бере вогонь на себе. Решта за ним. Скіловий гравець лягає в раші з ймовірність 70-80%, але його сквад добиває тих, кого атакував рашер і ресає його. Тут важливий контроль дистанції між рашером і рештою скваду. Бійці мають бути не далі 10-15 метрів.

Швидкість реакції компенсується механікою гри. Якщо атакуючий рашер відволікає ворогів на себе, то середній за рівнем гравець, навіть, якщо йому 75 років, елементарно встигає прицілитися і збоку вбити тих, хто стріляє по рашеру. Той німець про якого я казав (є у мене в друзях), просто швидко лягає на землю і лупить з кулемета на сошках. Для нього головне встигнути лягти і щоб рашер відволік на себе ворогів.

Швидкість реакції компенсується і зброєю. У штурмовика є гранатомет. До речі, дуже імбовий зараз. Усі з ним бігають зі старту. Точність і швидкість прицілювання та стрільби компенсується, наприклад, дробовиком. Або пістолетом-кулеметом, з якого можна стріляти від бедра, не витрачаючи час на прицілювання. Головне підійти близько до ворога.

Дуже важливими для роботи скваду є димові гранати. В БФ2042 їх швидко попатчили і обмежили кількість яку можна взяти із собою. Бо зіграний сквад з димовими гранатами виносить все без шансів.

Кожна зброя має ефективну дальність стрільки. Це треба навчитися відчувати і стріляти лише з тієї дистанції, яка вигідна. Інакше зближуватися або тримати дистанцію.

П.С. Я не бачив жодного блогера/стрімера, який круто грає ігри серії БФ зі сквадом. Так, є добрі різкі і емоційні хлопці. Але, це далеко не той рівень, який міг би скласти конкуренцію потужним сквадам задротів. Особливо в БФ5 "Вогневий шторм". Усі стрімери одразу "злилися" і навіть стрімити цю гру не хотіли. Плакалися то те не те, то танк імба, то ще різну маячню несли. А з механікою гри та нюансами так ніхто з них і не розібрався.
VladimirV
Member

Volodya811
Та ні Володь, я не про якісь міфічні напів-професійні премейди казав, а про звичайних задротів шутерів, у яких є хочаб голосовий канал координації і за спиною роки стрільби в шутерах. Вже банально такі можуть робити погоду в катках бф майже завжди, бо що таке той бф6 на зараз? це рандомний пул 32 на 32, де соляних гравців автоматично об'єднує в ПУГи. і 1-2 таких склади в команді вже роблять погоду. Без всіх цих спеціальних тактик. Наприклад, на мапі з авіа, авіацію беруть люди з голос. координацією - і вже це доволі сильно має вплив (судячи з того що я бачив - винищувач фуфло по механіці, а от гелікоптер доволі ОП, якщо не нагліти і уходити від стінгерів). Для 4 координованих вже достатньо того, що вони один одного підіймають після поранень, і можуть після смертей один на одного портуватись, що в пугі очевидно не буде. Добав сюди досвід шутерів - цього достаньо для звичайних, не турнірних ігор :up:
Volodya811
Member

VladimirV: 10.08.2025 12:58 Volodya811
Та ні Володь, я не про якісь міфічні напів-професійні премейди казав, а про звичайних задротів шутерів, у яких є хочаб голосовий канал координації і за спиною роки стрільби в шутерах. Вже банально такі можуть робити погоду в катках бф майже завжди, бо що таке той бф6 на зараз? це рандомний пул 32 на 32, де соляних гравців автоматично об'єднує в ПУГи. і 1-2 таких склади в команді вже роблять погоду. Без всіх цих спеціальних тактик. Наприклад, на мапі з авіа, авіацію беруть люди з голос. координацією - і вже це доволі сильно має вплив (судячи з того що я бачив - винищувач фуфло по механіці, а от гелікоптер доволі ОП, якщо не нагліти і уходити від стінгерів). Для 4 координованих вже достатньо того, що вони один одного підіймають після поранень, і можуть після смертей один на одного портуватись, що в пугі очевидно не буде. Добав сюди досвід шутерів - цього достаньо для звичайних, не турнірних ігор :up:
Саме тому, останні роки я грав саме "батл-роялі" в БФ. БФ5 "Вогневий шторм" та рояль в БФ 2042. Кланам у звичайній батлі не дуже цікаво. Не ті емоції, коли валиш рандомів. А от коли виносиш сквад крутого клану - це пісня! Це просто не порівняти.
П.С. Під настрій я заходив у БФ5 і на літаках бомберах літав. Прикольно техніку і піхоту валити бомбами :up:
man1242
Member

Grava: 10.08.2025 11:25 Lorichic
Він писав що у нього 70-90фпс. Я от подивився кілька тестів 2060супер на лоу налаштуваннях і там вк завантажена на максимум і скоріше 70 фпс ніж 90 :D
з длсс на баланс у 1080р на лоу налаштуваннях 100% є 80фпс та більше у 2060с, в мене 5080 під 5600х без фрейм гену завантажена на 45-55% а це середній 100-110фпс з просіданням до 80
proos
Member

На сл выходных будет только одна карта, емпайр стейт, и новые режимы, в том числе раш :super:
Чем больше играю тем больше нравится. Эта батла меня вернула во времена третьей части)
penetrator
Member

Хрень какая-то, буду дальше БФ5 бегать, эта вообще не зашла.
Volodya811
Member

Якість текстур понизив до 75%. На око різниця майже не помітна, а ФПС 110-120! Найнижчу просадку, що я бачив - 92 ФПС! :super:
vovandos1
Member

Часов 20 поиграл. Бета сейчас в лучшем состоянии чем некоторые игры на релизе. Наконец-то сделали то, что многие просили - 3,4 бф на современной графике
Volodya811
Member

Вийде Батл Рояль для БФ6, то створимо клан. Будемо розривати клани рашистів (різні ZOVи та інший мотлох). Є ідеї щодо назви клану?
Dremjke
Member

Для себе зрозив такий висновок - гра дуже сподобалась! І це бета, стан якої дуже гарний, не дивлячись на баги. Графіка, ганплей, мувмент, ефекти - все супер!
Схиляюся до того, що буду брати на релізі. Якщо завезуть великих карт з технікою - то буде ідеальний баланс між класичною батлою та піхотними боями.
Volodya811
Member

Volodya811: 10.08.2025 19:37 Вийде Батл Рояль для БФ6, то створимо клан. Будемо розривати клани рашистів (різні ZOVи та інший мотлох). Є ідеї щодо назви клану?
Пропонуйте назви! Можна в лічку. Назва має бути для рашистів зрозумілою. Щоб знали, хто їх нагинає.
leif
Member

Volodya811: 10.08.2025 19:46 Назва має бути для рашистів зрозумілою. Щоб знали, хто їх нагинає.
Volodya811: 10.08.2025 19:37 Будемо розривати клани рашистів
Його боротьба💪🫡
Volodya811
Member

leif: 10.08.2025 21:07
Volodya811: 10.08.2025 19:46 Назва має бути для рашистів зрозумілою. Щоб знали, хто їх нагинає.
Його боротьба💪🫡
Я потролив ;) Не переймайтеся. Ніхто Ваших ватників спеціально щимити не буде :super:
leif
Member

Volodya811
Ух, класний тролінг :up: красавчік B-)
bes
Member

Його боротьба💪🫡
еще один боевой выход Володи за которые он рассказывал ранее :laugh: :lol:
Volodya811
Member

bes: 10.08.2025 21:43

Його боротьба💪🫡
еще один боевой выход Володи за которые он рассказывал ранее :laugh: :lol:
Можливо тобі і смішно. Біда в одному. Енергія не виникає нізвідки і не зникає безслідно. Дивись, щоб з твоїми кінцівками не стало те, що з моїми і ти не пережив операції. А то може і карма прилетіти.
Ответить