Mafia: The Old Country сподобалася гравцям

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Earanak
Member

Повідомлення

chipsy, достаточно удачный контент находить под это и никаких проблем не будет с этим. Я себе как лет 15+ назад взял второй монитор то быстро привык к этому. К тому же как я написал мне важны одинаково и соло с вовлечением и фоновые. То есть я не все игры только так и играю, разумеется игру типа Мафии я бы играл на полной концентрации.

А например такие игры под фоновый геймплей :
Soulstone Survivors
Nordic Ashes
Death Must Die
Rogue Genesia
Halls of Torment
Deep Rock Galactic (Survivor)
20 Minutes Till Dawn
Brotato
Heretics Fork

Ну конечно таких игр намного больше, там условные Factorio, Satisfactory, The Foundry, Captain of Indusry, Dyson Sphere Programm, такие тоже заходят. Всякие ARPG типа Path of Exile, Last Epoch, особенно в эндгейме. Да много таких игр которые не отвлекают. И еще я не понял каким образом игра мешает слушать музыку :think: Не ну ок, если вы ценитель который сидит во фраке с моноклем и цилиндром и слушает какую то классическую музыку впитывая каждую нотку - то да ))
waryag
Member

Повідомлення

erkins007: 09.08.2025 19:49 Я говорю за свое прохождение на 100%, а не рекорды спидранов чисто сюжетки
То есть сравниваешь 100% прохождение паука с не знаю окуда взятой цифрой по мафии. У которой сейчас на ХЛТБ минимальное прохождение 11,5 часов. :laugh:
kairo
Member

Повідомлення

Глянув огляди та оцінки в Стім. В принципі те, що мені треба. Що в неї тривалість 13 годин, для мене тільки плюс. Не знаю, хто як, а мене вже верне від опен-ворлд ігор, де напхали активностей на 100 годин(привіт Хогвардс), типу збери 100 кізяків і отримай шапку в подарунок. Через пів року рік, візьму на розпродажі із - 70% знижкою.
Ektalion
Member

Повідомлення

Хто тут надзвичайно сильно переживав за високі оцінки стіму, уже лише 72/100.
stakanctl
Member

Повідомлення

Геральт: 09.08.2025 08:45
NUN4AG: 09.08.2025 07:54 2К - оверпрайс за Mafia: The Old Country. Мала б коштувати 1-1.5К.
1,5к за гру, серйозно? Ремастер трилогії за кілька сотень не так давно брав.
А я видеокарту под крузис 3 когда-то брал за 3500...
avuremybe
Member

Повідомлення

avuremybe: 08.08.2025 15:44
MqM: 08.08.2025 15:40
Хіба все залежить від палання дупи?
Мафія 2 була досить шикарною, але короткою - хотілося більше
Буквально тижнів два тому перепроходив другу частину (без модів, без ремастерів, тупо оригінал).
Чудова гра. Трохи не вистачає фріплею між місіями, але все решта - прекрасне. Нема до чого прискіпатись навіть з позиції зажравшогося геймера 2025 року.

Власне, перепроходив щоб освіжити в пам'яті перед релізом нової частини, як воно має бути по канону.
Олд Кантрі у мене передзамовлена, але поки не вирішив чи буду грати прямо на цих вихідних.
Враженнями обов'язково поділюся. :beer:
Подивився огляди на це чудо. Почитав відгуки. Дуже показовим є той факт, що позитивні відгуки в стімі лишають люди, які називають третю частину "істоками серії" :lol:
Вчора підтвердили рефанд.
MessiaH
Member

Повідомлення

Сама игра неплохая, но оптимизация в ней сосёт жопу

Відповісти