Емейзінг, просто мрія!та 30-мм вентилятора (3500−6500 об/хв)
Новини
Останні статті і огляди
Thermalright випускає кулер для NVMe-накопичувачів із вбудованим ARGB-дисплеєм
-
dead_rat
Member
Пропоную обговорити Thermalright випускає кулер для NVMe-накопичувачів із вбудованим ARGB-дисплеєм
-
Lekrs
Member
Йдем на взліт. Представляю як воно шумить
-
Bloodfallen
Member
Чорний варіант виглядає бомбово, але чи влізе воно між масивною башнею та відяхою? В SFF системах, напевно ні, але на ATX платах повинно.
-
WWQ
Member
у меня когда-то была sabertooth x99 с 30мм вентилем на 6к оборотов... при снижении оборотов до 4.5-5к его тупо не было слышно, думаю тут будет также...
-
dead_rat
Member
WWQ
Вірю, я повірив
Вірю, я повірив
-
KROOM
Member
4 трубки?
Готуються до виходу моделей на PCIe 6.0?
Готуються до виходу моделей на PCIe 6.0?
-
waryag
Member
А без екрану могли б поставити 40мм!
-
Звезда S0-2
Member
Вот мода, везде лепить эти дисплеи. И подсветка РГБ - обязательно! 
-
Prescott
Member
Когда это ублюдство лепить ср@ные дисплеи на всё подряд уже закончится?.
-
daesz
Member
Там 2 всього
Без екрану вже як 3 роки тому випустили модель.waryag: ↑ 09.08.2025 16:07 А без екрану могли б поставити 40мм!
https://www.thermalright.com/product/hr ... pro-black/
https://www.thermalright.com/product/hr-10-2280-pro/
І ні, не могли б, бо 10мм це висота екрану.
До слова - це накращий/найефективніший м2 ссд на ринку (лінк на кацапський титруба канал кидати не буду, кому треба - сам знайде).
-
Ramzes82
Member
а що ,воно сильно гріється? В мене під радіатором материнки стоїть, 37-38 градусів зазвичай, а коли щось записую то може до 50 підніматись, Хіба для того треба таке охолодження?
-
Inqizitor2022
Member
Какая красотища! Великолепно подойдёт для всех матплат, где м2 слоты проходят под видяхой и для моего ноута. Нужна ещё болгарка и молоток для установки, надеюсь, в комплект они входят! Молодцы как инженеры термалтейка, так и разработчики таких холодных и эффективных SSD дисков!
-
dead_rat
Member
Inqizitor2022
Зроби ход каньом, пропиляй дон в ноуті і під ним такоі ж форми дірку в столі
Зроби ход каньом, пропиляй дон в ноуті і під ним такоі ж форми дірку в столі
-
nikolaiii
Member
Ramzes82
Так у тебе на PCI-E 4ї версії, а це ще холодні SSD.
Так у тебе на PCI-E 4ї версії, а це ще холодні SSD.
- спойлер
-
DuckRider
Member
У меня в максимусе экран там, его не видно за башней. Если карта в 1м слоте - нет. Если как у амд - начинается со второго, то шанс есть, но тоже скорее нетBloodfallen: ↑ 09.08.2025 13:52 Чорний варіант виглядає бомбово, але чи влізе воно між масивною башнею та відяхою? В SFF системах, напевно ні, але на ATX платах повинно.
-
cspp
Member
В мышке дисплеи, в клаве дисплеи, в ноутах два экрана, в СЖО экраны, для чего это? Правильно, везде будет реклама 
-
waryag
Member
На цей радіатор - ні, а в цих габаритах - могли б.daesz: ↑ 09.08.2025 18:44І ні, не могли б, бо 10мм це висота екрану.
-
Snikard
Member
кто эти люди, которые собирают систему с кучей дисплеев внутри??? дисплей на водянке, карте, кулере на проц, кулере на накопитель, + на самом корпусе и вентиляторах уже! кто туда смотрит??? и зачем??
-
Scoffer
Member
Треба більше дисплеїв богу дисплеїв 
-
alex_sul
Advanced Member
Маю таких 2, без ргб. На 3V ~3500RPM - його не існує. І знімає градусів 15 в простої та 20 в навантаженні з контроллера гарячого 970evo+dead_rat: ↑ 09.08.2025 13:43 Пропоную обговорити Thermalright випускає кулер для NVMe-накопичувачів із вбудованим ARGB-дисплеєм
Емейзінг, просто мрія!та 30-мм вентилятора (3500−6500 об/хв)
На 6800RPM він шумить як відяшка з 95мм вертушками на 900RPM (а це стартові оберти багатьох карт). При таких обертах контроллер стає холоднішим за пам'ять)
Не треба сувати носа в місця далекі від розуміння
Bloodfallen
чорний виглядає як лайно після місяця користування!)
Пилюку враховуй)
WWQ
все так) такі вертушки реально бомбово пряцюють нині. А в ті часи вони просто були нормальні.
KROOM
ні, реально воно приємно працює. Знайди на аліку HR-10 2280, з вертушкою, або без. Обидва бомбезні
Відправлено через 7 хвилин 38 секунд:
2ALL Доречі, в комплекті 2 прокладки Thermalright Odyssey - кращих я ще не зустрічав. VRM відяшки просто уклонився мені)