Новини
Останні статті і огляди
Mafia: The Old Country сподобалася гравцям
-
iwmyc
Member
Пропоную обговорити Mafia: The Old Country сподобалася гравцям
Цікаво побачити тих гравців яким вона сподобалася, поки ні одного такого не зустрічав, відгуки в стімі явно накручені
Цікаво побачити тих гравців яким вона сподобалася, поки ні одного такого не зустрічав, відгуки в стімі явно накручені
-
Keyser Soze
Member
Я бы сказал - это обоср годапіковий онлайн за перший день перевищив 27 тисяч одночасних користувачів
-
MqM
Member
Чекаємо коментатора, який по пунктах пояснить щодо Мафії
-
maxafon
Member
27к піковий онлайн бугагага. Я б купив якби була регіональна ціна, ремастер першої мафії мені сподобався. Але платити 2к за уе5 слоп я не планую.
-
Polaroid1962
Member
Перша частина була в тому числі про досить хардкорний геймплей з акцентом на симулятивність та увагою до дрібниць.
-
7mindfields
Member
З безліччю однакових ніяких активностей ванабі фаркрай. Помилились, але де?Після третьої частини розробники зробили ставку на сюжет замість великого світу з безліччю активностей.
-
Shaolin_Style
Member
тут и "пояснять" то особо нечего. Первая часть 2002 года была топ (как горела жёпа от прохождения гонки думаю помнят все), остальное — спекуляция на имени бренда.MqM: ↑ 08.08.2025 14:56 Чекаємо коментатора, який по пунктах пояснить щодо Мафії
новую особо не ждал, но обязательно заценю.
-
VovaII
Member
Із того що побачив:
1) Без нового драйверу починає вилітати десь через ~2 години, чи трохи раніше.
2) Принаймні перші дві години майже суцільне кіно. — 5 хвилин стелсу, 5(сумарно) хвилин на ножах, 5 хвилин перегони на конику.
> Власне враження про перші дві години: через те що більше кіна чим активності(і щоб поберегти нерви і не смикатись із стану перегляду кіна на екшн) — комфортніше проходити на Ютубі.
А от чи з'явиться бажання перепройти самому, поки не відомо. Надто багато кіна.
1) Без нового драйверу починає вилітати десь через ~2 години, чи трохи раніше.
2) Принаймні перші дві години майже суцільне кіно. — 5 хвилин стелсу, 5(сумарно) хвилин на ножах, 5 хвилин перегони на конику.
> Власне враження про перші дві години: через те що більше кіна чим активності(і щоб поберегти нерви і не смикатись із стану перегляду кіна на екшн) — комфортніше проходити на Ютубі.
А от чи з'явиться бажання перепройти самому, поки не відомо. Надто багато кіна.
-
Afit
Member
Та че? Вторая помню тоже норм. И ремастер годный вышелShaolin_Style: ↑ 08.08.2025 15:27тут и "пояснять" то особо нечего. Первая часть 2002 года была топ (как горела жёпа от прохождения гонки думаю помнят все), остальное — спекуляция на имени бренда.MqM: ↑ 08.08.2025 14:56 Чекаємо коментатора, який по пунктах пояснить щодо Мафії
-
MqM
Member
Хіба все залежить від палання дупи?Shaolin_Style: ↑ 08.08.2025 15:27тут и "пояснять" то особо нечего. Первая часть 2002 года была топ (как горела жёпа от прохождения гонки думаю помнят все), остальное — спекуляция на имени бренда.MqM: ↑ 08.08.2025 14:56 Чекаємо коментатора, який по пунктах пояснить щодо Мафії
Мафія 2 була досить шикарною, але короткою - хотілося більше
-
avuremybe
Member
Буквально тижнів два тому перепроходив другу частину (без модів, без ремастерів, тупо оригінал).MqM: ↑ 08.08.2025 15:40Хіба все залежить від палання дупи?Shaolin_Style: ↑ 08.08.2025 15:27
тут и "пояснять" то особо нечего. Первая часть 2002 года была топ (как горела жёпа от прохождения гонки думаю помнят все), остальное — спекуляция на имени бренда.
Чудова гра. Трохи не вистачає фріплею між місіями, але все решта - прекрасне. Нема до чого прискіпатись навіть з позиції зажравшогося геймера 2025 року.
Власне, перепроходив щоб освіжити в пам'яті перед релізом нової частини, як воно має бути по канону.
Олд Кантрі у мене передзамовлена, але поки не вирішив чи буду грати прямо на цих вихідних.
Враженнями обов'язково поділюся.
-
Олег963
Member
Оптимізаця на вищому рівні
!
-
erkins007
Member
Ну геймплей я смотрел, мне в принципе понравилось, но покупать игру на 10 часов за 2500 грн я естественно не стал.iwmyc: ↑ 08.08.2025 14:45Цікаво побачити тих гравців яким вона сподобалася, поки ні одного такого не зустрічав, відгуки в стімі явно накручені
-
MetalistForever
Member
Механики в игре,как в 2010; дальше анимации дешевые, а модели не особо проработанные как для AAA игры . Что Mafia: The City of Lost Heaven , что Mafia 2 - это были передовые продукты, на которые все ходили просто даже посмотреть . Тут же в ( Mafia Сицилия ) все вторично и не видно стараний разработчиков , очень ленивый приквел и все выглядит бюджетно !
-
Ektalion
Member
Ким накручені?iwmyc: ↑ 08.08.2025 14:45 Цікаво побачити тих гравців яким вона сподобалася, поки ні одного такого не зустрічав, відгуки в стімі явно накручені
Це не звичайний сайт, де можна накрутити ботами.
-
Afit
Member
В том то и беда, что очевидно бюджетная игра, за которую просят как за шедеврMetalistForever: ↑ 08.08.2025 17:07 Механики в игре,как в 2010; дальше анимации дешевые, а модели не особо проработанные как для AAA игры . Что Mafia: The City of Lost Heaven , что Mafia 2 - это были передовые продукты, на которые все ходили просто даже посмотреть . Тут же в ( Mafia Сицилия ) все вторично и не видно стараний разработчиков , очень ленивый приквел и все выглядит бюджетно !
-
Dynamite
Member
Если мне не изменяет память, когда проезжаешь на красный и рядом копы, то начинается погоня... Верно? В Vice City такое было?Mafia: The City of Lost Heaven
-
rjavyi_pastor
Member
таке було в driver parallel linesDynamite: ↑ 08.08.2025 17:25 Если мне не изменяет память, когда проезжаешь на красный и рядом копы, то начинается погоня... Верно? В Vice City такое было?
-
Shaolin_Style
Member
второсортный кал "по мотивам" для зумеров, имхоMqM: ↑ 08.08.2025 15:40
Хіба все залежить від палання дупи?
-
maxafon
Member
можна. там повно позитивних відгуків від людей які награли 10 хвилин і розповідають що гра просто суперEktalion: ↑ 08.08.2025 17:11Ким накручені?iwmyc: ↑ 08.08.2025 14:45 Цікаво побачити тих гравців яким вона сподобалася, поки ні одного такого не зустрічав, відгуки в стімі явно накручені![]()
Це не звичайний сайт, де можна накрутити ботами.