Battlefield 6

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Volodya811
Member

Повідомлення

Earanak: 08.08.2025 10:47 https://youtu.be/NWIOU15pNpA?t=488

Да уж, 44-48% разницы между 9800X3D и Core Ultra 7 265K - это сильно :rip:
Це рекламний ролик для АМД. Де таблиця результатів у якій відображені різні процесори з однією і тією ж відеокартою, стандартною пам'яттю при різних налаштуваннях графіки? При чому, стандартна пам'ять для АМД - 5600 МГц, а для Інтела - 6400. А якщо уже розгін, то тоді пам'ять для Інтела має бути швидшою, адже він її "тримає". І контролер пам'яті від Інтела дійсно розкачує ДДР5 пам'ять, на відміну від АМД, контролер якої на рівні ДДР4 пам'яті так і залишився.

Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
Цей блогер натулив якоїсь каші з тестами. Треба все показувати послідовно і логічно.
leif
Member

Повідомлення

Volodya811: 08.08.2025 11:31Це рекламний ролик для АМД
ти уявляєш скільки треба заплатити одному з найбільших залізячних каналів за рекламний ролік? навіщо це амд, якщо кожен школяр знає, що 9800х3д це найкращий ігровий процесор без жодних але? в чому мета такої реклами, коли продукт і так продається пречудово і конкурент сильно відстав в цьому поколінні?
Volodya811: 08.08.2025 11:31Цей блогер натулив якоїсь каші з тестами.
так ти напишеш їм там в коментах як треба працювати? а то хлопці, видно, недосвідчені, недавно почали залізо тестувати, випадково підписників набили, а як правильно тестувати і не знають. якісь МСІ афтербьорнери для моніторингу? ну що це за хлам? ну хто так тестує?
Earanak
Member

Повідомлення

byaka, не ну если Frame Chaser скажет что Интел хоть в чем то плох - это будет событие. Вы наверное не смотрели его предыдущие видосы. А я его стримы смотрю еще со времен MW19 ))) Он поехавший фанат Интела и любит упарываться по скальпу, ЖМ. И адовому разгону до упора (он буквально об этом на 28 секунде ролика говорит).

Я знаю что там 8+16. Потому и написал что разницы там не должно быть, потому что игре и так 8+12 хватает.
А кэша там больше потому что ядер больше :lol:
Востаннє редагувалось 08.08.2025 11:46 користувачем Earanak, всього редагувалось 4 разів.
leif
Member

Повідомлення

Volodya811: 08.08.2025 11:31І контролер пам'яті від Інтела дійсно розкачує ДДР5 пам'ять, на відміну від АМД, контролер якої на рівні ДДР4 пам'яті так і залишився.
головне не розкачати пам'ять, Вальдемар, головне -- стабільність!!
Earanak
Member

Повідомлення

Volodya811: 08.08.2025 11:31
Earanak: 08.08.2025 10:47 https://youtu.be/NWIOU15pNpA?t=488

Да уж, 44-48% разницы между 9800X3D и Core Ultra 7 265K - это сильно :rip:
Це рекламний ролик для АМД. Де таблиця результатів у якій відображені різні процесори з однією і тією ж відеокартою, стандартною пам'яттю при різних налаштуваннях графіки? При чому, стандартна пам'ять для АМД - 5600 МГц, а для Інтела - 6400. А якщо уже розгін, то тоді пам'ять для Інтела має бути швидшою, адже він її "тримає". І контролер пам'яті від Інтела дійсно розкачує ДДР5 пам'ять, на відміну від АМД, контролер якої на рівні ДДР4 пам'яті так і залишився.

Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
Цей блогер натулив якоїсь каші з тестами. Треба все показувати послідовно і логічно.
На ютубе есть примерно 100 уже видео-сравнений на любой вкус. Выбирай то что тебе нравится да и не бухти тут ))
leif
Member

Повідомлення

Earanak: 08.08.2025 11:39 есть примерно 100 уже видео
і всі неправильні!! :tomat: зараз Володька рознесе кожне окремо і усі разом. Володя експертно останні дні заявляє, що 9800х3д це тільки для сінглів, "для примітивних ігор" (sic!) а для батлфілду тільки інтел підходить, зі швидкими ЮСБ портами, стабільністю і відсутністю статерів. так, тільки інтел це може дати, наш ГУРУ за слова відповідає :pray:
Volodya811
Member

Повідомлення

leif: 08.08.2025 11:36
Volodya811: 08.08.2025 11:31Це рекламний ролик для АМД
ти уявляєш скільки треба заплатити одному з найбільших залізячних каналів за рекламний ролік? навіщо це амд, якщо кожен школяр знає, що 9800х3д це найкращий ігровий процесор без жодних але? в чому мета такої реклами, коли продукт і так продається пречудово і конкурент сильно відстав в цьому поколінні?
А навіщо платити, якщо він добровільно влився у "червону секту"? Це проста психологія.
leif
Member

Повідомлення

Volodya811: 08.08.2025 12:16 А навіщо платити, якщо він добровільно влився у "червону секту"? Це проста психологія.
А блакитна секта є? Можна побачити відео від них, в якому наочно демонструються переваги інтел-процесорів, а також повільні юсб порти, статтери і повна не придатність 9800х3д для елітних ігр на кшталт батлфілд 6?
Earanak
Member

Повідомлення

leif, ну вон канал Frame Chasers, достаточно яркий представитель секты Синих.
Канал маленький конечно, это больше стример. Но его синие любят и чтят.

У них например в речевом обороте используется - "AMDip". Что типа чиплетные Райзены статтерят, проседают и тд.
А сквозь все видео прослеживается основной тейк - Интел нужно настраивать/Разгонять/Скальпировать и тогда никакие AMD вам не нужны будут.
Если интересно, можете ознакомится - https://youtu.be/Q-1W-VxWgsw

Ну еще он на заказ продает компы и ведет курсы платные по настройке компов :lol:
Востаннє редагувалось 08.08.2025 12:23 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

Volodya811: 08.08.2025 12:16 Це проста психологія.
Бачу ти в психології серйозно розбираєшся. Чому ти раптово обірвав обговорення мого власного прикладу "почервоніння"? Ледве почав допомагати мені розібратись в собі :weep: :( :weep:
Denvys5
Member

Повідомлення

Earanak: 08.08.2025 11:37и любит упарываться по скальпу, ЖМ. И адовому разгону до упора

Але з навичками на рівні Jay2Braincells :laugh:
А, і з термоядерною паствою, з якої він активно вижимає гроші B-)

Volodya811: 08.08.2025 11:31Це рекламний ролик для АМД.
Але ж в інтела теж чіплети і теж великі затримки при роботі з пам'яттю та опитуванням USB. Все ж складається як і має бути :spy:
leif
Member

Повідомлення

Earanak: 08.08.2025 12:22 Ну еще он на заказ продает компы и ведет курсы платные по настройке компов :lol:
Хех, а він харош :lol:

Клоунада, звичайно, але тіп молодець з маркетингової точки зору, знайшов нішу :)

Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
Denvys5: 08.08.2025 12:35 Але з навичками на рівні Jay2Braincells :laugh:
А, і з термоядерною паствою, з якої він активно вижимає гроші B-)
спойлер
Зображення
Відправлено через 4 хвилини 34 секунди:
Volodya811
Подумой!! як щодо тобі у вищезгаданого чувака затаритись на всі гроші під батлфілд 6 і отримати платну прокачану методичку "як принижувати червоних в інтернеті"? Тільки уяви, як круто буде :idea:

Правда я не впевнений що батлфілд 6 відноситься до тих ігр як вигідно висвітлювати для приниження власників 9800х3д. Але звернутись все одно варто, він мав би щось придумати суто під твій запит про батлфілд :yes:
Denvys5
Member

Повідомлення

Не дуже розумію гравців яким не подобається ТТК у новій баттлі.
Він дуже схожий на ТТК у БФ3, проте у порівнянні, я би надав перевагу ганплею БФ3/БФ4
Занадто швидкий? Та як на мене, після Insurgency, BF HDM, CoD HC DM, ТТК у БФ6 повільний, хотілося б режими/кастом сервера як BF Hardcore де ТТК ще рази в 2 швидший. Особливо це відчувається з вибухівкою, гранати і ракети дають дуже малий імпакт, особливо у порівнянні з БФ3/4.
Volodya811
Member

Повідомлення

Denvys5: 08.08.2025 13:19 Не дуже розумію гравців яким не подобається ТТК у новій баттлі.
Він дуже схожий на ТТК у БФ3, проте у порівнянні, я би надав перевагу ганплею БФ3/БФ4
Занадто швидкий? Та як на мене, після Insurgency, BF HDM, CoD HC DM, ТТК у БФ6 повільний, хотілося б режими/кастом сервера як BF Hardcore де ТТК ще рази в 2 швидший. Особливо це відчувається з вибухівкою, гранати і ракети дають дуже малий імпакт, особливо у порівнянні з БФ3/4.
Вчора ввечері побігав ще одну катку в піхоті інженером. Доповню свої враження. Все нормально. Значних претензій до механіки переміщення та ТТК немає. Гра вартує свої коштів.

Відправлено через 2 хвилини :
Сьогодні займусь малесеньким розгоном пам'яті. Відключу режим gear 2 і перевірю, як буде гра працювати в режимі gear 1. Таймінги ДДР4 3200 чіпати не буду. Все буде по Джедек.
leif
Member

Повідомлення

Volodya811: 08.08.2025 14:04Відключу режим gear 2
ооо, ну все, от вже і не потрібна стабільність, виявляється.
Volodya811: 22.10.2024 16:58gear 2 стоїть, як рекомендує Інтел
ти розумієш взагалі, що означає відхід від рекомендацій інтел?

Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
Volodya811: 08.08.2025 14:04Все буде по Джедек
це тебе вже не врятує. один відхід від рекоментацій і все, ніякі джедеки вже не допоможуть. :rip: стабільність :rip:

а як же робота, Вова? як же оці всі важливі речі, які ти робиш за компом? :eek: я просто не можу в це повірити, що ти отак відверто кидаєшся в пучіну нестабільності. і заради чого?
Earanak
Member

Повідомлення

Забавно что всю игру можно просто лежать за башней танка и просто сверлить его горелкой всю игру и при этом по очкам все равно в топ-таб попасть )) Геймплей на кончиках пальцев :lol:
bf6event_tzyN2Z3L6c.png
Volodya811
Member

Повідомлення

із рубрики "А я казав!"

Ранній тест продуктивності CPU в бета-версії BF6: і7 14600К розриває 9800X3D, а 10700K швидше, ніж 5800X3D

https://www.pcgameshardware.de/Battlefi ... 1479164/2/

Бонусом є те, що "AMD Ryzen 7 5800X3D створює цікаву картину часу кадру, що нагадує серцебиття. Однак джерело цих піків неможливо визначити".

П.С. І це тест від авторитетного німецького ЗМІ. І хоча німці люблять АМД, але вони структурно-логічні і говорять правду. І не лише німці. Раніше були витоки, що для БФ6 процесори від Інтела підходять значно краще, ніж АМД https://x.com/bruhskey/status/1951361936651678101

Відправлено через 6 хвилин 13 секунд:
leif: 08.08.2025 11:43
Earanak: 08.08.2025 11:39 есть примерно 100 уже видео
і всі неправильні!! :tomat: зараз Володька рознесе кожне окремо і усі разом. Володя експертно останні дні заявляє, що 9800х3д це тільки для сінглів, "для примітивних ігор" (sic!) а для батлфілду тільки інтел підходить, зі швидкими ЮСБ портами, стабільністю і відсутністю статерів. так, тільки інтел це може дати, наш ГУРУ за слова відповідає :pray:
Як виявилося, в котрий раз я був правий, а у Леіфки знову червоний пуканчик бомбить :super:
Вкладення
162.png
Grava
Member

Повідомлення

Volodya811: 08.08.2025 16:30Ранній тест продуктивності CPU в бета-версії BF6: і7 14600К розриває 9800X3D, а 10700K швидше, ніж 5800X3D
Що це за рандомні цифри?
leif
Member

Повідомлення

Volodya811: 08.08.2025 16:30в котрий раз я був правий
так, визнаю, Володя, ти переміг, навів дуже потужний пруф, всі питання зняті, я біжу на барахолку міняти 9800х3д на 11900 щоб бути схожим на тебе. як завжди правий :learn:
Volodya811: 08.08.2025 16:30у Леіфки знову червоний пуканчик бомбить
:weep: :weep: :weep:

Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
Grava: 08.08.2025 16:43Що це за рандомні цифри
шо вам правда очі коле? це тому що це справжні результати, як є. всі інші тести -- реклама амд, Володя одразу розкусив цю підступну стратегію компанії другого ешелону з просування свого чіплетного сміття з повільними юсб портами.
Grava
Member

Повідомлення

leif: 08.08.2025 16:46це тому що це справжні результати
Аааааа, ось воно як. А в інших тестах бачив що у 9800х3д десь на 100 фпс більше, виявляється фейки?
Відповісти