Новини
Останні статті і огляди
Трамп закликає генерального директора Intel піти у відставку
-
0kie
Member
Когда уже этот рыжий чорт успокоится? Правильная стратегия Интел на оптимизацию процессоров, где убрали дурацкий гипертрейдинг, под ударом из-за самодурства их презика. Ну вот реально - для чего три потока у процессора: большие ядра, малые ядра и ещё HT третьим потоком? Чтобы диспетчер потоков в Винде с ума сходил? Естественно, будет лучше насыпать мелких ядер и добавить больших вместо уже отжившего своё HT. Техпроцесс позволяет.
-
f24gun69
Member
Вибачте, що влізаю, але особисто я порадив би директору Інтел провести рекрутинг спеціиялістив на нашому сайті Тут точно можно створити саму луччю у світі антикризову Dream TeamEnjthesilence: ↑ 07.08.2025 18:45Володимире, от аналізуючи стратегію директора Інтел, маючи навіть питання до його управління, щоб ти зробив на його місці? поділись своєю стратегією розвиткуVolodya811: ↑ 07.08.2025 18:43 Яка несподіванка!Я вчора писав, що до директора Інтела є питання, а мені не вірили, навіть замінусували. Я не ображаюся
![]()
-
daesz
Member
Всі вони дали інтелу ще декілька років, але як виявилось навіть цього інтулю було не достатньо. Бо якщо б акціонери не отримували прибутків, то на сьогоднішній день у інтуля було 0 інвестицій вже, бо ці інвестиції робляться не по доброті душевній. І ціна 19$ за акції тому приклад.Volodya811: ↑ 07.08.2025 18:47Уже були "закривачі". Колишній фінансовий директор Боб у 2020 році закрив проєкт прискорювачів ШІ, який вели декілька років. Хоча, ніякої кризи не було тоді. Прибутки були норм. Але, оптимізував, щоб розчистити ринок для заробітків Нвідіа через 4 роки. Те саме робили і попередники Кржаничи та інші. Навіть акції АСМЛ продали, а потім без сучасних верстатів залишилися. "Закривачі" про доходи акціонерів думали, а не про розвиток та можливості.daesz: ↑ 07.08.2025 18:44
Так і в цього є стратегія - закрити всі непотрібні відділи які нічого не роблять і не приносять компанії прибутки.
-
Nekros
Member
Наче тобі є що втрачатиVolodya811: ↑ 07.08.2025 18:43 Що до директора Інтела є питання, а мені не вірили, навіть замінусували.
Здається що в наступному році не тільки 18А не буде, а і ЛіБутана
-
leif
Member
став "класс" якщо хочеш, щоб
Володя
став наступним гендиректором інтел, подивимось скільки нас
-
erkins007
Member
НЕЕТ, только не лабубу тян!
-
Alligator
Member
А у 2026 напишеш, що твій новій процесор інтел який мав бути дешевшим, швидшим, продуктивнішим та енергоефективнішим не зʼявився бо то все Байден Трамп?Volodya811: ↑ 07.08.2025 18:43 Яка несподіванка!Я вчора писав, що до директора Інтела є питання, а мені не вірили, навіть замінусували. Я не ображаюся
![]()
-
alexeygalas
Member
Ну ти вже перегнув трохи. Цю інформацію від користувачів для чогось приховують. Не просто так. Хоч це і не sensitive info, але тим не менш.Nekros: ↑ 07.08.2025 19:24Наче тобі є що втрачати
Востаннє редагувалось 07.08.2025 21:53 користувачем alexeygalas, всього редагувалось 1 раз.
-
waryag
Member
Вы бы умерили накал зрады...Ghody: ↑ 07.08.2025 18:2215 лет отстойного руководства, левачизма и бюрократии. рыба гнила с головы и догнила донизу. для начала им надо уволить 70-90% работников в первую очередь руководство и реформировать всё с нуля делая полностью новую политику компании
15 лет назад у интел был лучшие в мире т/п и готовилось прорывное первое поколение кор и7.
-
Ektalion
Member
Так , то почалось десь у 2015 році, коли Інтел взагалі розслабився. У 2017 вийшов перший Зен і почалося …waryag: ↑ 07.08.2025 21:43 Вы бы умерили накал зрады...
15 лет назад у интел был лучшие в мире т/п и готовилось прорывное первое поколение кор и7.![]()
-
Nekros
Member
alexeygalas: ↑ 07.08.2025 21:43 Цю інформацію від користувачів для чогось приховують. Не просто так. Хоч це і не sensitive info, але тим не менш.
- спойлер
- Не приховують. Її бачать усі кого рейтинг якнайменше +1000
-
f24gun69
Member
А для чого ви це тут виклали ?Nekros: ↑ 07.08.2025 21:53alexeygalas: ↑ 07.08.2025 21:43 Цю інформацію від користувачів для чогось приховують. Не просто так. Хоч це і не sensitive info, але тим не менш.
- спойлер
- Не приховують. Її бачать усі кого рейтинг якнайменше +1000
-
0kie
Member
Похвастаться, какой он "полезный" на конференции и унизить оппонента на ровном месте. Дети....f24gun69: ↑ 07.08.2025 22:07для чого ви це тут виклали ?
-
Shiper
Member
Ай-ті це про Азіатів. Гандікап скорочується, а може і вже нема його, хто ж Вам скаже, сюрприз!
-
anatolikostis
Member
а интуля за последние 15 лет что: что-то толковое делала на рынке, кром нарезания пирога х86 с покорными и покоренными (угрозами, подкупом, выкупом) учасниками?
а тут вместо гей- и кокаиновых вечеринок и сношания секретарш первым эшелоном компании нужно еще и ДУМАТЬ и СТРАТЕГИЮ строить - фигасебе новости!
тут-то сразу весь патенцивал передовиков рынка раскрылся в полной мере.
интел закопал себя исключительно сам, и если там совет выбрал из массы кандитов такого "фахівця" отрасли в сотнями лямов доллОров в акциях китайских конкурентов, то значит и совет этот пора следом за пен-Таном пинком на карьер, макдональдс
-
coffeeman
Member
Intel хотів брити клієнтів як баранів - кожен рік продаючи те саме. Вони змогли зробити де-факто монополію, але це були дурні гроші, їх профукали. Культура компанії деградувала - "навіщо інженери, навіщо R&D, якщо ми й без них багато заробляємо, давайте краще новий сокет зробимо".
Не знаю як там їхній борд обирає серед кандидатів на головну посаду, але цей малайський товариш більше схожий на трунаря для компанії.
Не знаю як там їхній борд обирає серед кандидатів на головну посаду, але цей малайський товариш більше схожий на трунаря для компанії.
-
kawalot
Member
Ситуація з Інтел мені нагадує ситуацію з Нокіа в кінці нульових-початку десятих. Нокіа теж була топ компанія з найбільшим охопленням ринків телефонів\смартфонів. І тут прийшли "ефективні" менеджери і за 3-4 роки просто в нуль фактично знищили одну з найприбутковіших компаній того часу, та благополучно продали її майкрософту
-
cspp
Member
Китайцы всегда будут за Китай, поэтому экономический шпионаж, кража технологий это все про них.
-
Sanьka
Member
А якщо на додачу ще й конкурент башляв крупним збірникам за те щоб не використовували проци Інтел, от тоді б Інтел зрозумів як це побувати в шкурі АМДnazar-pc: ↑ 07.08.2025 18:00Мені відверто шкода Intel. Як не одне так друге, а як не друге так третє.
Щось їм зовсім не щастить останнім часом.
-
avuremybe
Member
Вони 15 років працювали над тим, щоб цього досягти. І їм вдалося. Вже навіть почали пожинати плоди своєї діяльності.nazar-pc: ↑ 07.08.2025 18:00 Мені відверто шкода Intel. Як не одне так друге, а як не друге так третє.
Щось їм зовсім не щастить останнім часом.
Так само, як індустрія розваг вже починає пожинати плоди вбухування мільярдів в чорних геїв. Он юбісофт досяг продажу себе китайцям - їх тобі теж шкода?
Або підсоси стандард оіл, які вирішили продавати смартфони на колесах замість машин, щоб відібрати гроші у арабів. Тобі жаль Порше? Бідний-нещасний спершу поставив на коліна свою власну компанію, а тепер закриває заводи фольксвагена і колабить його з китайцями. Видно теж нещастить.