Не щастить щось їм з ген директорами
Новини
Останні статті і огляди
Трамп закликає генерального директора Intel піти у відставку
-
Nekros
Member
Пропоную обговорити Трамп закликає генерального директора Intel піти у відставку
-
Sanьka
Member
Навіть Трампу не сподобались Коре Ультра.
Володя, підскажи йому де купувати справді якісні і швидкі процесори - АМД.
-
Nekros
Member
Вісім декодерів не зацінивSanьka: ↑ 07.08.2025 17:37 Навіть Трампу не сподобались Коре Ультра.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Мені теж цей гендиректор не подобається: зробить компанії тільки гірше. Тому тут я Трампа підтримую повністю. Пора його замінити.
-
Ararat
Member
Ну, в цю гру можно грати вдвох.
-
Nekros
Member
Тим часом акції у компанії «третього» ешелону коштують 172$, а у «першого» 19$
Володя, дай пояснення
Володя, дай пояснення
-
Lekrs
Member
Китаєць інвестує в китайські компанії, як несподівано....
-
daesz
Member
БуТан - малаєць, а не китаєць
-
nazar-pc
Ентузіаст
Мені відверто шкода Intel. Як не одне так друге, а як не друге так третє.
Щось їм зовсім не щастить останнім часом.
-
item2
Member
Пет Гелсінгер, повертайся. Без тебе стало ще гірше. Ну і нудно без твоїх заяв 
-
Scoffer
Member
Оце трамп розійшовся. Пропоную створити петицію до трампа щодо відправки маска на марс. 
-
Ghody
Member
лол. амд стал почти в 4 раза дороже интела. хорошо так просрали рынок во всех областях. ну хоть б580 вышла неплохой за свою ценуNekros: ↑ 07.08.2025 17:47 Тим часом акції у компанії «третього» ешелону коштують 172$, а у «першого» 19$
Володя, дай пояснення![]()
-
daesz
Member
Рекомендую створити петицію щодо вашої петиції про відправку обох на марс, можуть пуйла ще з собою прихватити, разом із бідоном та бараком.Scoffer: ↑ 07.08.2025 18:11 Оце трамп розійшовся. Пропоную створити петицію до трампа щодо відправки маска на марс.![]()
-
Ghody
Member
15 лет отстойного руководства, левачизма и бюрократии. рыба гнила с головы и догнила донизу. для начала им надо уволить 70-90% работников в первую очередь руководство и реформировать всё с нуля делая полностью новую политику компанииnazar-pc: ↑ 07.08.2025 18:00 Мені відверто шкода Intel. Як не одне так друге, а як не друге так третє.
-
Rabbitultra
Member
Нещасть - це коли кріт не випав, чи вдома щось на столі розсипав. А у Інтел це систематичний процес, що йшов багато років і якому передували купа ідіотських рішень, включаючи спеціальну ручну стагнацію і виписки топ менеджмерам великих сум бабок замість розробки. Результат ми бачимоnazar-pc: ↑ 07.08.2025 18:00 Мені відверто шкода Intel. Як не одне так друге, а як не друге так третє.
-
Shuginubi
Member
Гелсингер имел хоть какую-то стратегию, а с этим понятно, что он работает только по симптомам.
-
Volodya811
Member
Яка несподіванка!
Я вчора писав, що до директора Інтела є питання, а мені не вірили, навіть замінусували. Я не ображаюся 
-
daesz
Member
Так і в цього є стратегія - закрити всі непотрібні відділи які нічого не роблять і не приносять компанії прибутки.Shuginubi: ↑ 07.08.2025 18:38 Гелсингер имел хоть какую-то стратегию, а с этим понятно, что он работает только по симптомам.
-
Enjthesilence
Member
Володимире, от аналізуючи стратегію директора Інтел, маючи навіть питання до його управління, щоб ти зробив на його місці? поділись своєю стратегією розвиткуVolodya811: ↑ 07.08.2025 18:43 Яка несподіванка!Я вчора писав, що до директора Інтела є питання, а мені не вірили, навіть замінусували. Я не ображаюся
![]()
-
Volodya811
Member
Уже були "закривачі". Колишній фінансовий директор Боб у 2020 році закрив проєкт прискорювачів ШІ, який вели декілька років. Хоча, ніякої кризи не було тоді. Прибутки були норм. Але, оптимізував, щоб розчистити ринок для заробітків Нвідіа через 4 роки. Те саме робили і попередники Кржаничи та інші. Навіть акції АСМЛ продали, а потім без сучасних верстатів залишилися. "Закривачі" про доходи акціонерів думали, а не про розвиток та можливості.daesz: ↑ 07.08.2025 18:44Так і в цього є стратегія - закрити всі непотрібні відділи які нічого не роблять і не приносять компанії прибутки.Shuginubi: ↑ 07.08.2025 18:38 Гелсингер имел хоть какую-то стратегию, а с этим понятно, что он работает только по симптомам.