Молодець,візьми чашку рисуСвятой: ↑ 29.07.2025 04:26За Китаем будущие. Можно сколько угодно этого не замечать но каждый год Китай дает о себе знать. И не считаться с ними не получится. Китайские города уже выглядят футуристично и партия очень много вкладывает для развития городов, дорог, общественного транспорта. Страна растет на глазах.Не те, щоб я їх недооцінював, але я достатньо надивився на їх типову поведінку і приблизно розумію, чим вони є
Сам ехал на ПМЖ в Китай в 2011 году
Трохи не в тему,але...коли в Україні виходить на ринок новий товар,то спочатку аж око ріже- все так гарно і дешево,а потім...головне "прибити кліентуру". Деякий час потому займався світлодіодними лампами двух торгових марок "Optinica" ( супер бренд з Австрії,що колись випускав хай-енд аудіо) і "Lemanso"(чистий Китай) Так перший бренд контролювали австрійці і лампи працюють десть 10 років, а другий...гарантія 1 рік і рівно стільки воно й робить. А тепер "вишенька на торте"- роблять все на одній фабриці.
Я про що...коли нема виробничої етики і контролю,то нічого з цього Кетаю доброго не буде,в тому числі і відеокарт.