Китайська Lisuan Tech представила 7G106 — 6-нм графічний процесор, який мітить у конкуренти GeForce RTX 4060

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
skyod69
Member

Повідомлення

Святой: 29.07.2025 04:26
Не те, щоб я їх недооцінював, але я достатньо надивився на їх типову поведінку і приблизно розумію, чим вони є
За Китаем будущие. Можно сколько угодно этого не замечать но каждый год Китай дает о себе знать. И не считаться с ними не получится. Китайские города уже выглядят футуристично и партия очень много вкладывает для развития городов, дорог, общественного транспорта. Страна растет на глазах.
Сам ехал на ПМЖ в Китай в 2011 году
спойлер
Зображення
Молодець,візьми чашку рису :)

Трохи не в тему,але...коли в Україні виходить на ринок новий товар,то спочатку аж око ріже- все так гарно і дешево,а потім...головне "прибити кліентуру". Деякий час потому займався світлодіодними лампами двух торгових марок "Optinica" ( супер бренд з Австрії,що колись випускав хай-енд аудіо) і "Lemanso"(чистий Китай) Так перший бренд контролювали австрійці і лампи працюють десть 10 років, а другий...гарантія 1 рік і рівно стільки воно й робить. А тепер "вишенька на торте"- роблять все на одній фабриці.
Я про що...коли нема виробничої етики і контролю,то нічого з цього Кетаю доброго не буде,в тому числі і відеокарт.
longaro
Member

Повідомлення

Китайский ельбрус пусть себе оставят для военщины , ненадо оно нормальному люду ... Потом попозже их развалим , вместе с союзниками , а точнее их режим :shuffle:
talex
Member

Повідомлення

skyod69: 29.07.2025 10:54 "Optinica" ( супер бренд з Австрії,що колись випускав хай-енд аудіо)
может Optonica? но тот что выпускал аудио, был на самом деле Sharp, а тот что лампочки сейчас делает - это Болгария
oleg5d75
Member

Повідомлення

От і добре що ми її не побачимо, бо окрім сухих цифр по залізу потрібна ще й софтова підтримка з боку розробників тих же ігор і професійного ПЗ
Alexsandr
Member

Повідомлення

vmsolver: 27.07.2025 10:49 Интел много лет на рынке видеокарт, пусть даже и встроенных, но попытки выйти на рынок дискретных карт, показал, что для этого надо время и всё не так быстро как хочется.
А тут китайский стартап предлагает якобы аналог 4060 )) Лет через 10, может быть будет нормальная карта, если не забросят.
Им больше есть смысл выходить на рынок АИ-считалок, это проще, но надо смотреть что они себе ставят, если вот вам китайский труеГПУ (название-то какое! :)), а себе мы покупаем продукты Nvidia, то понятно что это ерунда. И ещё 3-5 лет это всё будет ерунда.
Интел не делал драйвера для игр по сути. Задачей было как-то запустить и все. Там часто были косяки в прорисовке, по крайней мере на старых встройках

Отправлено спустя 1 минуту 28 секунд:
Scoffer: 27.07.2025 11:53 leif
Метод звісно працює, але ти просто уяви скільки це коштує. І звідки ці гроші треба взяти. Я впевнений шо у них виходить дешевше просто тому що їх більше і вони не ледачі. Поки в америках займаються всякими рівними рівностями, китайці працюють по 14 годин на добу і їх можна загнати на фокскон мільйон за тиждень і через тиждень звільнити якщо більше не треба. Я от не уявляю собі як америкоси і європейці взагалі збираються конкурувати на вільному ринку товарів за умови і близько не рівних умов роботи підприємств. Це тупо неможливо. Потрібно зав'язувати з цією глобалізацією.
Вопрос не в лени. Вопрос в пенсионной системе, времени рабочего дня и норме за день. Американцу платить надо лучше, условия труда лучше... А это все стоит денег.
Відповісти