ШІ змінить взаємодію з майбутніми Windows, клавіатура і мишка підуть у минуле

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Jaa
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити ШІ змінить взаємодію з майбутніми Windows, клавіатура і мишка підуть у минуле

Читаючи такі прогнози, пригадую Інтел:
2005 - за 10 років частота наших проців буде 10ггц
2015 - за 10 років в нас буде 100500 ядер
2025 - :)
OldGoodGames
Member

Повідомлення

ШІ змінить взаємодію з майбутніми Windows, клавіатура і мишка підуть у минуле
тоді віндовс разом з ші дружно йдуть у дупу :laugh:
Georgin
Member

Повідомлення

Девіде, я як геймер та досвідчений юзер даю middle finger тобі та твоїм "чудовим" прогнозам та ідеям. Годі вже видавати бажання тотального контролю за прогрес.
EvhenS
Member

Повідомлення

Комп’ютер бачитиме те саме, що бачимо ми, чутиме те саме, що чуємо ми.
Без гарантії що ці знання не покинуть межі комп'ютера до одного місця ці можливості.
Extra
Member

Повідомлення

Чомусь есперт забув, що людина тисячоліттями руко-водила і тицяла пальцем, коли їй було не ліньки цим пальцем поворухнути.
Тобто рухи мишкою - як метод передачі комп'ютеру команд - так само абсолютно природні, як і будь-який інший спосіб спілкування.
А от чи природно серед ночі кричати "Удолі!!!" - питання риторичне.
XAMCTBO
Member

Повідомлення

Друг питає, як буде організовано пошук творчості Александри Сірої, і шо буде робити ШІ під час перегляду.
lostsoulforever
Member

Повідомлення

EvhenS: 06.08.2025 13:59
Без гарантії що ці знання не покинуть межі комп'ютера до одного місця ці можливості.
Даю гарантії, що покинуть, також даю гарантію шо всі дані будуть зливатися рекламодавцям і "Комп’ютер бачитиме те саме, що бачимо ми, чутиме те саме, що чуємо ми." означатиме шо куди ми не подивимся буде суватись таргетована реклама
illyha
Member

Повідомлення

Ну и клоун. Набор клише. Надеюсь ИИ хотя бы таких сказочников заменит.
Stamb
Member

Повідомлення

illyha
якраз лапшу на вуха АІ буде вішати аж гай шумить, а в кінці додасть here is why it works :laugh:
den888
Member

Повідомлення

За 40 років миша еволюціонувала з шарику на оптичний сенсор і наростила пару додаткових клавіш та відкинула хвоста на декілька днів/тиждень. А клавіатура додала rgb підсвітку :))) що він несе, бовдур
BoKl
Member

Повідомлення

den888: 06.08.2025 14:23 відкинула хвоста на декілька днів/тиждень
19.03.2024 придбав клаву і мишку від логітек (Logi Pebble 2), досі працюють на комплектних батарейках. Цілий день за компом, єдине, є звичка вимикати перемикачами на ніч.
Геральт
Member

Повідомлення

Ще одна приблуда, яку треба буде відключати одразу після встановлення ОС. На пару до кортани та інших копілотів.
den888
Member

Повідомлення

BoKl: 06.08.2025 14:45
den888: 06.08.2025 14:23 відкинула хвоста на декілька днів/тиждень
19.03.2024 придбав клаву і мишку від логітек (Logi Pebble 2), досі працюють на комплектних батарейках. Цілий день за компом, єдине, є звичка вимикати перемикачами на ніч.
Оце до речі добра справа батарейки. В мене була g305, але вже дуже вона мала, віддав дружині. А інші на мою лапу, типу razer deathader v3 pro на акумуляторі :(
Дядя Діма
Member

Повідомлення

Краще б Майкрософт замінив таких нероб-бовдурів на ШІ. А на зекономлені гроші роками годував би безкоштовними пончиками простих трудяг. Толку б було більше.
dimus8210
Member

Повідомлення

гарна новина для людей з інвалідністю яка не дає, або обмежує можливсть користування клавомишею, але ще треба до цього дожити
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

dimus8210
Правда.
У всьому, що стосується людей з інвалідністю, наприклад з вадами зору, наразі далеко попереду Apple. У них ці функції справді добре відпрацьовані. Може Microsoft вдасться відбити цю нішу, хоча я не думаю.
MqM
Member

Повідомлення

Дядя Діма: 06.08.2025 15:24 Краще б Майкрософт замінив таких нероб-бовдурів на ШІ. А на зекономлені гроші роками годував би безкоштовними пончиками простих трудяг. Толку б було більше.
Ага, побудуємо комунізм з неробами :D
Наплодимо електорат, який обиратиме популістів :weep: Що ж може піти не так у такому світі? :shuffle:

Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
Мене турбує конфіденційність цих диво технологій, а то звучить воно заманливо, але не дуже це все прозоро
VovaII
Member

Повідомлення

Це часом не "зоптимізував" Нокію, ігровий відділ і т.п.?
Afit
Member

Повідомлення

Я вже так давно і багато разів чув щось дуже подібне, що вже тошно. Як тут правильно зазначили, це дійсно корисна функція була би для людей з обмеженими можливостями, але для всих інших на практиці це мало потрібна шняга, яка буде споживати ресурси
МОНАХ
Member

Повідомлення

► В контексті...

► На днях "спілкувався" з голосовим помічником "Приватбанку". Суть така, що заблокували весь "пластик" - вийшов термін, ну - ОК, але потрібно було терміново здійснити онлайн-переказ, а тут - блок. Ну, думаю, якось дивно, що геть всі картки заблокувало - не може такого бути, бо були випущені в різний час, а-ну як кацапська хакер-атака :-P ... Треба перевірити. Почав з очевидного - 3700, а далі - закільцьоване пекло з двоголосого "автомата" (перекидало з одного голосового меню на інше і так по кругу, які б варіанти я не обирав), що ніяк не міг вивести мене на живого оператора.
► Після 5 хвилин мені стало цікаво, ЯК вийти з цієї пастки...
► Через хвилин 8-9 приблизно мені ця дурня набридла і я "включив кацапа" - видав нецензурне слово: ЩОСЬ змінилось - основний голос видав фразу типу "Я розумію, що ви хочете поговорити з оператором, але і я можу багато в чому допомогти" і - знову на порочне коло...
► Почав видавати дво-поверхові кацапізми і переходити на три-поверхові - спрацювало: "Перемикаю вас на оператора" - Алілуйя! Деус-екс-твою-дівізію!

► Мораль в контексті новини... :laugh: Ну, треба вчити англомовні матюки, напевно, а їх там не те щоб багато...
Відповісти