RX 9070 XT, допомога з БЖ

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Автор
Повідомлення
denizen
Member

Повідомлення

Проблема з цим дротом в основному при найбільшій потужності, а у нас тут мабуть одиниці з 4090(5090), тому і немає статистики.
У мене 4070ti super, політ нормальний.
Особисто моя думка, новий кабель, та роз'єми це була гарна ідея, трохи накосячили, бо немає захисту, та контролю розподілу струму по дротах. Якщо це виправлять, то буде все чудово.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Геральт: 05.08.2025 16:20
Vlaad13: 05.08.2025 16:11 Я повторюсь у жодної людини з форуму не горів і не грівся цей перехідник
Можна посилання на опитувалку?
Давайте все заново у мене десь +- 10 знайомих які юзать 12 повер і в них все норм
На форумі опитування ніякого немає - але думаю власник плавленого проводу написав би відразу
Власники 4090 у нас є - у них все гаразд
Я не знаю які вам ще потрібні докази - і знову ж таки я нікого не змушую користуватися цим кабелем.
Знову ж таки хочу вам нагадати що люди які неправильно підключили відяху( було 2 проводи а не три) і в результаті цього її спалили - були.
Так що це значить - що цей тип підключення поганий?
strang
Member

Повідомлення

Vlaad13: 05.08.2025 16:20Може нагрітися - а може і не нагрітися
ну так поставити ржачний смайлик всяко простіше ніж прочитати новину і побачити шо воно вже точно грілось.
The 12V-2x6 cable was cooking at 150+ degrees. This is no joke and will forever remain a weak point of this generation(s)
Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
Vlaad13: 05.08.2025 16:26Так що це значить - що цей тип підключення поганий?
якшо з минулими дротами такої проблеми не було, а після першої ревізії його вже якшо не помиляюсь кілька разів апгрейдили (точно памятаю шо штирки коротшими робили) то мабуть таки так шось на початку недотестили
Геральт
Member

Повідомлення

Vlaad13: 05.08.2025 16:26 Давайте все заново у мене десь +- 10 знайомих які юзать 12 повер і в них все норм
На форумі опитування ніякого немає - але думаю власник плавленого проводу написав би відразу

Знову ж таки хочу вам нагадати що люди які неправильно підключили відяху( було 2 проводи а не три) і в результаті цього її спалили - були.
10/64640 = 1.547029702970297e-4, це з біса мале число.
Ага, напише, а йому такі як ти і розкажуть, який він криворукий. :D
Це яку вони відяху спалили 2ма замість 3х? Щось мені здається, що ти знову "перебільшуєш"
Vlaad13
Member

Повідомлення

Людина яка бере за основу пост з Редіта намагається щось довести власникам цього заліза, хоча сама людина цього заліза ніколи в очі не бачила :facepalm:

Відправлено через 55 секунд:
Геральт: 05.08.2025 16:35
Vlaad13: 05.08.2025 16:26 Давайте все заново у мене десь +- 10 знайомих які юзать 12 повер і в них все норм

10/64640 = 1.547029702970297e-4, це з біса мале число.
Ага, напише, а йому такі як ти і розкажуть, який він криворукий. :D
Це яку вони відяху спалили 2ма замість 3х? Щось мені здається, що ти знову "перебільшуєш"
Та навіщо кудись далеко ходити - он Альваро згадай
Мінус 3090 через неправильне підключення
Геральт
Member

Повідомлення

Vlaad13
Отой прийом називається "спочатку добийся". Не обов'язково все самому спробувати, щоб зробити висновки. І щоб не стати на граблі людина розумна і почитає різні відгуки, в тому числі і на редіт. Але то все таке...демагогія.

3090? Знову RTX, та що ж таке...
І хіба там було 2*8 замість 3*8? Він часом не перехідники якісь колхозив на отой божественний 12пін?
Vlaad13
Member

Повідомлення

Геральт: 05.08.2025 16:40 Vlaad13
Отой прийом називається "спочатку добийся". Не обов'язково все самому спробувати, щоб зробити висновки. І щоб не стати на граблі людина розумна і почитає різні відгуки, в тому числі і на редіт. Але то все таке...демагогія.

3090? Знову RTX, та що ж таке...
І хіба там було 2*8 замість 3*8? Він часом не перехідники якісь колхозив на отой божественний 12пін?
Так ми ж про варіант підключення говоримо - яка різниця яка була карта
На Редіті також є історії про те що люди гуляли по парку а їх вкрали інопланетяни і робили на них досліди. І що це значить що не можна в парках гуляти? Ти тепер почитав Редіт і до цього підготувався - чи як?
Хоча у нас зараз можуть вкрасти з парку - але трохи інші істоти :laugh:
Геральт
Member

Повідомлення

Vlaad13
Ми про варіант підключення, а ти про інопланетян :)
На 99% впевенний, що спокійно 9070XT поїде і отак:
спойлер
Зображення
Є, правда, тести (не на цій карті), які свідчать про незначну втрату швидкодії порівняно з підключенням 3ма окремими косичками.
strang
Member

Повідомлення

Людина яка бере за основу пост з Редіта
людина взяла 4 новини (з багатьох) про цей розєм з сайту overclockers.ua
тримайте ще тему з цього форуму - viewtopic.php?f=5&t=289750
такий класний розьем шо довелось тему створити бо не ясно воно вставилось нормально чи ні :laugh:
YumaX
Member

Повідомлення

Fallen1996
Підключайте двома кабелями, один 8 пін з БЖ може видати 300Вт, все за вас вже продумав виробник БЖ, проблеми можуть бути лише з більш потужними картами на 500-600 Вт, я б взагалі такі уникав!
waryag
Member

Повідомлення

Vlaad13: 05.08.2025 16:37Та навіщо кудись далеко ходити - он Альваро згадай
Мінус 3090 через неправильне підключення
Старий чіфкек і підключення лютим колхозом, як би не з молекс. Що могло піти не так? :rotate:
Ektalion
Member

Повідомлення

strang: 05.08.2025 16:54 людина взяла 4 новини (з багатьох) про цей розєм з сайту overclockers.ua
тримайте ще тему з цього форуму - viewtopic.php?f=5&t=289750
такий класний розьем шо довелось тему створити бо не ясно воно вставилось нормально чи ні :laugh:
Зараз школяр скаже, що то юзер винуватий :gigi:
Martix
Member

Повідомлення

Вроде не форум домохозяек. Почитайте спецификации производителей БП, на такие сдвоенные кабели обычно допускается до 250-300вт нагрузки вместо стандартных 150 :rotate: учите матчасть, господа форумчане :lamer:
Востаннє редагувалось 05.08.2025 18:33 користувачем Martix, всього редагувалось 2 разів.
Vlaad13
Member

Повідомлення

у вас напевно десь є груповий чат де збираються всі червоні фанати і пишуть що куртка - поганий, а 12 повер горить з вірогідністю 156% :lol: а якщо і не горить то гріється під 150 градусів
вас ніхто не змушує його юзати - сидіть далі на своєму підключенні
які ж у червоних трабли з головою
власники цих кабелів кажуть що з кабелями все гаразд - червоні пишуть що вони десь читали що не все гаразд :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

Martix: 05.08.2025 18:28 Почитайте спецификации производителей БП
Якби ж то ті спеки десь були для кожного конкретного блоку.
Для прикладу, на мій: PPS-850FC-Polaris
Martix
Member

Повідомлення

Геральт
Сисоник вроде пишет или корсар, уже не помню, но видел недавно у кого то 100%. Гига это упаковщик, они наверное и сами не знают что продают :laugh: В любом случае можно всегда спросить самого производителя БП. Но сечение проводника там достаточное, длина провода тоже имеет стандарты, если и есть слабое место, то это коннекторы в самом блоке питания. Хотя падение напряжения может быть аж на пару процентов выше при максимальной нагрузке на этом типе кабелей, но это не скажется даже на разгоне. Разве что на экстремальном, для бенчмарков :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

https://www.corsair.com/us/en/explorer/ ... s-for-gpus

The 150W rating only applies to the connector on the GPU. In other words, the primary difference between the 6-pin and 8-pin is based on PCI-SIG's specification, and not the conductors. A well-constructed 8-pin cable, such as our PSU cables with pigtail connectors, should be well capable of providing more than 300W of power.

If we look at the RTX 5090 as an example following PCI-SIG's specifications, they are rated at or close to 600W - hence why they include a power adapter that requires four 8-pin PCIe connectors. In accordance with the PCI-Sig specifications, each 8-pin PCIe connector will supply 150W to total the 600W required for adequate support. You may use two of our cables with pigtail connectors to adequately power the RTX 5090

І в той же час:
спойлер
Ektalion
Member

Повідомлення

Martix: 05.08.2025 18:28 Вроде не форум домохозяек. Почитайте спецификации производителей БП, на такие сдвоенные кабели обычно допускается до 250-300вт нагрузки вместо стандартных 150 :rotate: учите матчасть, господа форумчане :lamer:
Якщо точніше , 2х-головий кабель не бажано використовувати з картами , які споживають більше 225вт, щоб не було проблем.
strang
Member

Повідомлення

Vlaad13: 05.08.2025 18:29які ж у червоних трабли з головою
уффф, дійсно, біда з ними.
добре шо у мене карта nvidia :laugh:
Ostin
Member

Повідомлення

Martix: 05.08.2025 18:28на такие сдвоенные кабели обычно допускается до 250-300вт нагрузки вместо стандартных 150
Якби це було "обично" - то всі б про це знали, а не розводили б тут дискусію. Я особисто не бачу такої інформації в спеках. А вона мала б бути, якщо це "обично".
YumaX: 05.08.2025 17:34один 8 пін з БЖ може видати 300Вт, все за вас вже продумав виробник БЖ
Десь є таке підтвердження по сабжевому БЖ? Логічно ніби все сходиться, але якось ніде такого не читав в специфікації.
Ektalion: 05.08.2025 20:35Якщо точніше , 2х-головий кабель не бажано використовувати з картами , які споживають більше 225вт, щоб не було проблем.
225 = 150+75 з PCI плати. Тобто всі ті ж 150.
Думки розійшлись :insane:
Геральт: 05.08.2025 16:52На 99% впевенний, що спокійно 9070XT поїде і отак
Теж з цим згоден.
Відповісти